nurse Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Πήρα και εγώ το c510. Ωραίο κινητό με πολλές δυνατότητες, καλή φωτογραφική και πολύ πλαστικό... Ψάχνω να βρω κανένα free theme που να κάνει για την συγκεκριμένη συσκευή. Κάπου είχε αναφερθεί στο forum αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια διαδικτυακή τοποθεσία; Και μια δεύτερη ερώτηση σε ποιο φάκελο αποθικεύω εφαρμογές java; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Πήρα και εγώ το c510. Ωραίο κινητό με πολλές δυνατότητες, καλή φωτογραφική και πολύ πλαστικό... Ψάχνω να βρω κανένα free theme που να κάνει για την συγκεκριμένη συσκευή. Κάπου είχε αναφερθεί στο forum αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια διαδικτυακή τοποθεσία; Και μια δεύτερη ερώτηση σε ποιο φάκελο αποθικεύω εφαρμογές java; Ευχαριστώ εδώ με πολυ μεγαλη ποικιλια. για μενα το καλυτερο site :up: τα βαζεις στον φακελο other η τελος παντων οπου να'ναι..μετα βρισκεις το αρχειο μεσα απο το κινητο και το τρεχεις και αυτο ειναι. εγω παντως εχω παρει bluetooth adaptor και τα περναω με ενα κλικ και η εγκατασταση γινετε αυτοματα. σε συμβουλευω να κανεις κι εσυ το ιδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 ναι φιλε εδω http://eseth.net/themes/sony-ericsson-c903-c901-c510-themes/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nurse Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 σας ευχαριστώ βρήκα ότι έψαχνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beatshooter Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Πολυ καλο κινητακι σε καμια περιπτωση δεν μετανιωσα που το πηρα... Δυστυχως στον Γερμανο ειναι τοσο μακακες που με καναν και το πληρωσα αν και ειχα επιδοτηση...Η κοπελα δεν μ ειπε πως θα μ δωσει συσκευη cosmote my view...Οταν το πηγα πισω δεν το δεχοταν...Ετσι το αγορασα απο wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Πολυ καλο κινητακι σε καμια περιπτωση δεν μετανιωσα που το πηρα... Δυστυχως στον Γερμανο ειναι τοσο μακακες που με καναν και το πληρωσα αν και ειχα επιδοτηση...Η κοπελα δεν μ ειπε πως θα μ δωσει συσκευη cosmote my view...Οταν το πηγα πισω δεν το δεχοταν...Ετσι το αγορασα απο wind... Καλορίζικο φίλε μου , αλλά θα σε παρακαλέσω να γράφεις ολόκληρες ελληνικές λέξεις. Δεν υπάρχει λέξη "μ", αλλά "μου". [highlight]Δε γράφουμε SMS εδώ![/highlight] Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 kamia anavatmish vgike mipws?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 μια ερωτηση παιδια.οταν κανετε ζουμ πρεπει να μειωσετε τα μεγαπιξελ απο 3,2 στο 1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Το αγόρασα σήμερα! Πολύ όμορφο κινητό! Το τελευταίο SE που είχα ήταν το K610i και βλέπω ότι το C510 συνεχίζει επάξια την παράδοση! Μια ερώτηση: έχω COSMOKAPTA και χρησιμοποιώ το "μηνιαίο πάσο" του Cosmote My View το οποίο δίνει (πέρα από το πόρταλ) περιήγηση στο διαδίκτυο μέσω του wap-proxy της Cosmote για 40ΜΒ. Το ερώτημα είναι ότι έβαλα Opera Mini (το οποίο παίζει άψογα) και την java εφαρμογή για το Gmail, η οποία δεν παίζει! Καμιά συμβουλή? Σημείωση: το κινητό το πήρα από Γερμανό και είναι προρυθμισμένο για Cosmote (είχε περασμένα τα σχετικά σημεία πρόσβασης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lysias Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 παιδια 8ελω να το παρω αθτο το κινητακι ....ειναι πραγματι καλο ??? εγω τωρα εχω το k550i αλλα τ΄ εφτησε....να το παρω αυτο η οχι ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Nαι κι εμενα με ενδιαφερει αυτο το κινητο..διαβαζοντας μερικες απ'τις σελιδες του τοπικ αυτου μου κινησε το ενδιαφερον..το βρηκα στο you.gr με δωρο τριποδακι στα 193Ε (στην ιστοσελιδα του you δν ελεγε τπτ για το δωρο..παρ'ολα αυτα στο καταστημα YOU της Συρου το ειχε στην βιτρινα μαζι με το δωρο..:D)..γι'αυτο θα ηθελα κι εγω να κανω μια ερωτηση: Η κατασκευη του πως ειναι??..ειναι καλης ποιοτητας??..γτ ετυχε και επιασα στα χερια μ το c902 στο οποιο μ αρεσε αρκετα η ποιοτητα κατασκευης του..κι επειδη μοιζουν λιγο εξωτερικα λεω μηπως εχουν και την ιδια κατασκευη..:) :thanks: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 παιδια 8ελω να το παρω αθτο το κινητακι ....ειναι πραγματι καλο ??? εγω τωρα εχω το k550i αλλα τ΄ εφτησε....να το παρω αυτο η οχι ????? Είναι πολύ καλό κινητό!Αποκτάς καλύτερη κάμερα απ'το Κ550,ανανεωμένη πλατφόρμα λογισμικού με επιπρόσθετες λειτουργιες όπως καλύτερο media player,περαιτέρω υποστήριξη για εφαρμογές Java,καλύτερη οθόνη και άλλα πολλά!169 από Πλαίσιο,αν κάνεις παραγγελία μέσω Ίντερνετ!Πολύ καλή τιμή! :) Μια ερώτηση: έχω COSMOKAPTA και χρησιμοποιώ το "μηνιαίο πάσο" του Cosmote My View το οποίο δίνει (πέρα από το πόρταλ) περιήγηση στο διαδίκτυο μέσω του wap-proxy της Cosmote για 40ΜΒ. Το ερώτημα είναι ότι έβαλα Opera Mini (το οποίο παίζει άψογα) και την java εφαρμογή για το Gmail, η οποία δεν παίζει! Καμιά συμβουλή? Θα πας στο μενού των Εφαρμογών,θα μεταβείς στην εφαρμογή που θες(π.χ. Opera Mini) και έπειτα θα πατήσεις το αριστερό πλήκτρο επιλογής και θα επιλέξεις Ρυθμίσεις Ίντερνετ.Στη συνέχεια,επιλέγεις Προσαρμ. Ρυθμίσ. και στο σύνδεση με επιλέγεις το προφίλ Cosmote Wap ή Gprs ή MyView(δεν ξέρω πώς ακριβώς το έχουν περασμένο) και επίσης έλεγξε η Τοπ. Σύνδ. Επιτρεπτ να είναι ορισμένη σε Ναι.Έπειτα,με το αριστερό πλήκτρο πλοήγησης επίλεξε Αποθήκευση. Αντίστοιχα για όποια άλλη εφαρμογή θες κάνεις τα ίδια βήματα! Να ξέρεις γενικά ότι σε καρτοκινητό Κοσμοτέ,για να αποκτήσεις πρόσβαση στο Ίντερνετ,πρέπει να χρησιμοποιείς μόνο το προφίλ του Wap και όχι του Ίντερνετ.Σε διαφορετική περίπτωση,δε θα μπορείς να συνδεθείς στο ίντερνετ.Τα καρτοκινητά της Κόσμο χρησιμοποιούν μόνο το apn:wap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 @kotsianis7: Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τα έκανα αυτά και ήταν ήδη όπως τα λες! Η μόνη εφαρμογή που έχει πρόβλημα είναι το Gmail. :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 και εμενα ακριβως αυτο το προβλημα παρουσιαζει, δεν λειτουργει το gmail, youtube και facebook ενω εχω ρυθμισει τη συνδεση (εχω vodafone) και μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ και ναι χρησιμοποιησω την εφαρμογη opera mini. οσο και να το εψαξα δεν βρηκα καμια λυση για το youtube ktl.. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 και εμενα ακριβως αυτο το προβλημα παρουσιαζει, δεν λειτουργει το gmail, youtube και facebook ενω εχω ρυθμισει τη συνδεση (εχω vodafone) και μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ και ναι χρησιμοποιησω την εφαρμογη opera mini. οσο και να το εψαξα δεν βρηκα καμια λυση για το youtube ktl.. :mad: Σε εμένα ο Opera Mini και το Skype λειτουργούν μια χαρά μέσω του wap-proxy της Cosmote αλλά το Gmail ΔΕΝ λειτουργεί. Βέβαια, μπαίνω μέσω του "μανίσιου" browser του κινητού στο gmail.google.com και τα βλέπω τα email, αλλά και η εφαρμογή καλή θα ήταν. Πάντως στο K610i το Gmail δουλεύει κανονικά με τον proxy, άρα είναι κάτι που έχει σχέση με το κινητό και ΟΧΙ με την εφαρμογή. Έχω την αίσθηση ότι άμα κάνει μια φορά login μετά θα παίζει, αλλά ... πώς? Υπάρχει μήπως τρόπος να πάρει internet από τον υπολογιστή μέσω του καλωδίου usb για αυτή τη δουλειά? ΥΓ1: αφήστε, το βρήκα μόνος μου τελικά: έχει ρύθμιση το κινητό για να παίρνει ίντερνετ από τον Η/Υ! Ποιότητα! ΥΓ2: για όσους ενδιαφέρονται για skype στο κινητό, δείτε στο: http://www.skype.com/intl/en/download/skype/mobile/ αλλά με μέτρο με τους wap-proxy μην περάσετε τα 40MB και "εξανεμιστούν" τα χρήματα σας!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Διευκρίνιση στο ΥΓ2: Να διευκρινίσω ότι ΦΥΣΙΚΑ το skype το δοκίμασα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου (ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΩΝΗΣ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 κιεγω αυτη την εντυπωση εχω.. παρηγγειλα το κινητακι και μια καρτουλα 4 gb και αυριο μεθαυριο θα τοχω στα χερια μου..:p Επειδή σκέφτομαι κι εγώ να πάρω μια καρτούλα, αυτή που πήρες εσύ με τα 4γκίγκα πώς τα πάει? επεξεργασία: τελικά πήρα μία των 2GB! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Ρε παίδες, εγώ έχω το κινητό τρίτη μέρα σήμερα και μου έκανε ένα κουλό: ήμουν σε flight-mode και άκουγα μουσική από τα ακουστικά του και όταν μετά από ώρα πήγα στην κεντρική οθόνη, αυτή εμφανιζόταν με ένα "τρεμούλιασμα" που έφυγε μόνο μετά από επανεκκίνηση του κινητού. Το έχει κάνει σε κανέναν άλλον? Να ανησυχήσω ή όχι? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Επειδή σκέφτομαι κι εγώ να πάρω μια καρτούλα, αυτή που πήρες εσύ με τα 4γκίγκα πώς τα πάει? επεξεργασία: τελικά πήρα μία των 2GB! Παίρνει κανονικά και 16άρα πάντως!Υπάρχει μια Μ2 της Sandisk στο e-shop.gr στα 75 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Ρε παίδες, εγώ έχω το κινητό τρίτη μέρα σήμερα και μου έκανε ένα κουλό: ήμουν σε flight-mode και άκουγα μουσική από τα ακουστικά του και όταν μετά από ώρα πήγα στην κεντρική οθόνη, αυτή εμφανιζόταν με ένα "τρεμούλιασμα" που έφυγε μόνο μετά από επανεκκίνηση του κινητού. Το έχει κάνει σε κανέναν άλλον? Να ανησυχήσω ή όχι? :!: Και εγω το είχα παρατηρήση κάτι τέτιο 2 φορές αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα εξαφανιζόταν, τώρα τελευταία δεν έχω κανένα πρόβλημα , εκτός ότι αργεί όταν πατήσω οποιαδήποτε κουμπί πχ για να το ξεκλειδώσω όταν βρίσκεται σε αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 καμία άλλη σελίδα εκτός της http://eseth.net/themes/sony-ericsson-c903-c901-c510-themes/page1 για θέματα? ταιριάζουν από άλλα κινητά?πχ c902, c905? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Παίρνει κανονικά και 16άρα πάντως!Υπάρχει μια Μ2 της Sandisk στο e-shop.gr στα 75 ευρώ! Τώρα θα "βολευτώ" με την 2άρα που αγόρασα, μελλοντικά βλέπουμε. :) Και εγω το είχα παρατηρήση κάτι τέτιο 2 φορές αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα εξαφανιζόταν, τώρα τελευταία δεν έχω κανένα πρόβλημα , εκτός ότι αργεί όταν πατήσω οποιαδήποτε κουμπί πχ για να το ξεκλειδώσω όταν βρίσκεται σε αναμονή Μου το έκανε 2 φορές μέχρι τώρα. Θα το "παρακολουθήσω". Επίσης όταν γίνεται αυτό, μετά τα επόμενα (κάποια) μηνύματα (SMS) που δέχομαι μου τα δείχνει σε μορφή συζήτησης! Περίεργα πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΛΗ? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΛΗ? θα έλεγα ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 το "τρεμουλιασμα" της οθονης μου το κανει και εμενα απο τη πρωτη στιγμη που το πηρα. σε συγκεκριμες στιγμες: πχ οταν παω να σβησω ενα αρχειο ή ενα μηνυμα, κυριως τοτε. δεν εχω ιδεα γιατι το κανει αλλα δεν επηρεαζει απο οσο εχω δει μεχρι τωρα την περαιτερω λειτουργια του κινητου. αν παρολαυτα εχει κανεις καμια ιδεα γιατι συμβαινει θα ηθελα πολυ να μαθω..;) σε σχεση με τη καρτα που με ρωτησε καποιος παραπανω, πηρα τελικα 4 gb και δεν μου φαινεται οτι καθυστερει το μενου ή τιποτα τετοιο. το μονο που εχω παρατηρησει απο "κολληματα" - που ομως ειναι ασχετο με τη καρτα ή με το τρεμουλιασμα ειναι οτι οταν ειμαι στην αριθμομηχανη και μετα βγω και προσπαθησω να ξαναμπω κολλαει και δεν με βαζει, πρεπει να "μετακινηθω" λιγακι πιο πανω στο μενου και μετα να το ξαναεπιλεξω και τελικα να μπω. και αυτο μου το κανει καθε φορα.. γνωρίζει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 το "τρεμουλιασμα" της οθονης μου το κανει και εμενα απο τη πρωτη στιγμη που το πηρα. σε συγκεκριμες στιγμες: πχ οταν παω να σβησω ενα αρχειο ή ενα μηνυμα, κυριως τοτε. δεν εχω ιδεα γιατι το κανει αλλα δεν επηρεαζει απο οσο εχω δει μεχρι τωρα την περαιτερω λειτουργια του κινητου. αν παρολαυτα εχει κανεις καμια ιδεα γιατι συμβαινει θα ηθελα πολυ να μαθω..;) σε σχεση με τη καρτα που με ρωτησε καποιος παραπανω, πηρα τελικα 4 gb και δεν μου φαινεται οτι καθυστερει το μενου ή τιποτα τετοιο. το μονο που εχω παρατηρησει απο "κολληματα" - που ομως ειναι ασχετο με τη καρτα ή με το τρεμουλιασμα ειναι οτι οταν ειμαι στην αριθμομηχανη και μετα βγω και προσπαθησω να ξαναμπω κολλαει και δεν με βαζει, πρεπει να "μετακινηθω" λιγακι πιο πανω στο μενου και μετα να το ξαναεπιλεξω και τελικα να μπω. και αυτο μου το κανει καθε φορα.. γνωρίζει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο? Το τρεμούλιασμα είναι εφέ της οθόνης!Δεν έχει να κάνει με ελαττωματικό υλικό!Όλα τα μοντέλα της πλατφόρμας Α2 απ'το C902 κι έπειτα το κάνουν!Γιατί επέλεξαν οι προγραμματιστές να βάλουν τέτοιο...εφέ,θα σε γελάσω..Μάλλον θα'καναν κανα μπαφο μετα από τόση δουλειά με την ανανέωση της πλατφόρμας κι έτσι πέταξαν κι ενα άσχετο εφέ...Με την αριθμομηχανή είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει-με την έννοια ότι συμβαίνει και σε κάποια μοντέλα ακόμη..Επανερχόμαστε κι εδώ στο θέμα του μπαφου,αφού είναι απορίας άξιο πως κατάφεραν τα τζιμάνια να ενσωματώσουν στο λειτουργικό μια τόσο βαριά εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts