ddr2 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_70.html και που εισαι ακομα.... Αναμενόμενο.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Αναμενόμενο.... Σε πιθήκους ίσως.Ο άνθρωπος υποτίθεται ότι παίρνει και κάποια παιδεία και μαθαίνει να συμπεριφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Σε πιθήκους ίσως.Ο άνθρωπος υποτίθεται ότι παίρνει και κάποια παιδεία και μαθαίνει να συμπεριφέρεται. Ετσι ακριβως...μαθαινουμε να συμπεριφερομαστε οπως μας συμπεριφερονται...κ οταν ολο το συστημα μας την φοραει κανονικα τοτε θα του την φορεσουμε κ εμεις...η μπουνια αλλου επρεπε να παει αλλα ειναι κ αυτο μια αρχη... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Ετσι ακριβως...μαθαινουμε να συμπεριφερομαστε οπως μας συμπεριφερονται...κ οταν ολο το συστημα μας την φοραει κανονικα τοτε θα του την φορεσουμε κ εμεις...η μπουνια αλλου επρεπε να παει αλλα ειναι κ αυτο μια αρχη... Sent from my iPhone using Tapatalk Αν και ξέρω πού θα καταλήξει η συζήτηση.. Δηλαδή το σύστημα σου τη φοράει επειδή σε απαγορεύει να καπνίζεις δίπλα σε κάποιον που χωρίς τη θέλησή του ενοχλείται και βλάπτεται από τον δικό σου καπνό? Βασικά φταίει η ελεγκτής που έφυγε.Κανονικά έπρεπε να φωνάξει την αστυνομία και να τον μαζέψει τον ανεγκέφαλο.Και να του κάνει μήνυση φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Αν και ξέρω πού θα καταλήξει η συζήτηση.. Δηλαδή το σύστημα σου τη φοράει επειδή σε απαγορεύει να καπνίζεις δίπλα σε κάποιον που χωρίς τη θέλησή του ενοχλείται και βλάπτεται από τον δικό σου καπνό? Βασικά φταίει η ελεγκτής που έφυγε.Κανονικά έπρεπε να φωνάξει την αστυνομία και να τον μαζέψει τον ανεγκέφαλο.Και να του κάνει μήνυση φυσικά. οχι...το συστημα μου την φοραει με την προφαση οτι και καλα σκεφτετε τους μη καπνιστες και εφαρμοζει εναν τελειως ακυρο νομο που το μονο αποτελεσμα που θα εχει ειναι να χειροτερεψει τα πραγματα.... και μην μου πει κανενας οτι κρατος σκεφτηκε ξαφνικα την υγεια των παθητικων??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) Ετσι ακριβως...μαθαινουμε να συμπεριφερομαστε οπως μας συμπεριφερονται...κ οταν ολο το συστημα μας την φοραει κανονικα τοτε θα του την φορεσουμε κ εμεις...η μπουνια αλλου επρεπε να παει αλλα ειναι κ αυτο μια αρχη... Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτή ακριβώς η λογική είναι που φταίει για ΟΛΑ σε αυτή τη χώρα. και τι θα καταφέρουμε με αυτo; Ζούμε σε μια χώρα που είναι 50 χρόνια πίσω από όλες τις υπόλοιπες σε όλους τους τομείς. Ακόμα και τα λίγα πράγματα που κάποτε περηφανευόμασταν πως μας κάνουν καλύτερους, δεν υφίστανται πλέον. Και ο λόγος που ζούμε 50 χρόνια πίσω είναι γιατί οι ίδιοι σαμποτάρουμε τους εαυτούς μας. Οπότε το να σου τη "φοράει" το σύστημα και εσύ να του τη "φοράς", οδηγεί αναπόφευκτα στο να σου τη φορέσει ξανά γιατί δεν υπάκουσες και εσύ να του την ξαναφορέσεις γιατί σου έκανε αντίποινα κτλ. κτλ. Μου ζητάει λεφτά το κράτος, εγώ θα κλέψω περισσότερα για να κερδίσω. Κάνει ένα έργο το κράτος, εγώ στην πρώτη απεργία/συλαλλητήριο θα το καταστρέψω για να αποδείξω(?) ότι είμαι ανώτερός τους και κυρίαρχος του παιχνιδιού. Μου επιβάλουν έναν ηλίθιο νόμο, εγώ απλά θα τον αγνοήσω και θα κάνω το δικό μου χωρίς να σκέφτομαι πως αυτός ο νόμος για κάποιους είναι καλός και θέλει συζήτηση και τροποποίηση, όχι επανάσταση και καταστροφή. Αυτός ο κύκλος "σου τη φοράω-μου τη φοράς" δε θα σταματήσει ποτέ, parafron. Φαντάζομαι το καταλαβαίνεις αυτό... ΥΓ: Και όχι, εννοείται πως το κράτος χε%$κε και για τους καπνιστές και για τους παθητικούς καπνιστές. Το κράτος ενδιαφέρεται μόνο για τη διατήρηση της εξουσίας και τα έσοδά του. Εσύ και εγώ -είτε καπνίζουμε είτε όχι- θα έπρεπε να νοιαζόμαστε περισσότερο για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις ο ένας του άλλου. Και ίσως τότε, να μη χρειαζόταν ένας τέτοιος νόμος. Edited October 17, 2010 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Σε πιθήκους ίσως.Ο άνθρωπος υποτίθεται ότι παίρνει και κάποια παιδεία και μαθαίνει να συμπεριφέρεται. Μπα, δεν νομίζω. Μάλλον τα ζώα συμπεριφέρονται όπως ακριβώς τα μάθεις. Οι άνθρωποι παίρνουν και πρωτοβουλίες. Πήγε τώρα το κοριτσάκι μέσα στο ουζάδικο να πουλήσει τσαμπουκά. Δήθεν να εφαρμόσει το νόμο.... Καταρχήν, ποιος της είπε ότι ο πολίτης είναι υποχρεωμένος να επιδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή να δίνει τα στοιχεία του σε οποιονδήποτε άλλον, πλήν οργάνου της ΕΛΑΣ? Ρε ούστ!!!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Μπα, δεν νομίζω. Μάλλον τα ζώα συμπεριφέρονται όπως ακριβώς τα μάθεις. Οι άνθρωποι παίρνουν και πρωτοβουλίες. Πήγε τώρα το κοριτσάκι μέσα στο ουζάδικο να πουλήσει τσαμπουκά. Δήθεν να εφαρμόσει το νόμο.... Καταρχήν, ποιος της είπε ότι ο πολίτης είναι υποχρεωμένος να επιδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή να δίνει τα στοιχεία του σε οποιονδήποτε άλλον, πλήν οργάνου της ΕΛΑΣ? Ρε ούστ!!!!! γιατί εσύ όταν έκανες ταυτοποίηση το κινητό σου ή συμβόλαιο είχες μαζί σου και αστυνόμο? που την έδειξες την ταυτότητα σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 γιατί εσύ όταν έκανες ταυτοποίηση το κινητό σου ή συμβόλαιο είχες μαζί σου και αστυνόμο? που την έδειξες την ταυτότητα σου? Δεν κατάλαβες καλά. Εγώ την ταυτότητά μου τη δείχνω όπου θέλω. Αλλά κανείς , εκτός της αστυνομίας δεν μπορεί να απαιτήσει να δεί την ταυτότητά μου. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεγκτές στα ΜΜΜ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 γιατί εσύ όταν έκανες ταυτοποίηση το κινητό σου ή συμβόλαιο είχες μαζί σου και αστυνόμο? που την έδειξες την ταυτότητα σου? Αυτό πως είναι το ίδιο με αυτό που λέει o ddr; Αν δεν ήθελες να δείξεις την ταυτότητά σου εκεί κόβεις τη σύνδεσή/καρτοκινητή σου και τέλος. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να του δείξεις την ταυτότητά σου αν δεν το θέλεις. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Δεν κατάλαβες καλά. Εγώ την ταυτότητά μου τη δείχνω όπου θέλω. Αλλά κανείς , εκτός της αστυνομίας δεν μπορεί να απαιτήσει να δεί την ταυτότητά μου. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεγκτές στα ΜΜΜ. προφανώς τώρα μας δουλεύεις?:blink::blink::blink: αν δεν μπορείς να συμβιβαστείς με τους νόμους....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 προφανώς τώρα μας δουλεύεις?:blink::blink::blink: αν δεν μπορείς να συμβιβαστείς με τους νόμους....... Δεν σε δουλεύω καθόλου. Οι νομικές υποχρεώσεις του καθενός είναι δεδομένες και απολύτως συγκεκριμένες. Η αστυνομική μου ταυτότητα περιέχει προσωπικά μου στοιχεία, τα οποία δεν έχω καμία όρεξη να περιέρχονται σε γνώση του κάθε ανιδίκευτου και βυσματία υπαλλήλου της δημοτικής αστυνομίας.;). Αν η κυρία της είδησης με το πρησμένο μάτι, ήταν σωστή και έντιμη, να πήγαινε στο γραφείο του Δημάρχου της, να τον έλεγχε και να του έκοβε και πρόστιμο, αν χρειαζόταν. Όσο δεν κάνει αυτό, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να κόψει πρόστιμο σε κανέναν άλλον Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Δεν σε δουλεύω καθόλου. Οι νομικές υποχρεώσεις του καθενός είναι δεδομένες και απολύτως συγκεκριμένες. Η αστυνομική μου ταυτότητα περιέχει προσωπικά μου στοιχεία, τα οποία δεν έχω καμία όρεξη να περιέρχονται σε γνώση του κάθε ανιδίκευτου και βυσματία υπαλλήλου της δημοτικής αστυνομίας.;). Αν η κυρία της είδησης με το πρησμένο μάτι, ήταν σωστή και έντιμη, να πήγαινε στο γραφείο του Δημάρχου της, να τον έλεγχε και να του έκοβε και πρόστιμο, αν χρειαζόταν. Όσο δεν κάνει αυτό, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να κόψει πρόστιμο σε κανέναν άλλον για έλεγξε το σχετικό ΦΕΚ για την απαγόρευση του καπνίσματος και τα ξαναλέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 για έλεγξε το σχετικό ΦΕΚ για την απαγόρευση του καπνίσματος και τα ξαναλέμε. Γίνε λίγο πιο αναλυτικός...:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Γίνε λίγο πιο αναλυτικός...:worry: αυτοί οι υπάλληλοι που λες δεν σε ενδιαφέρει εσένα και εμένα πως μπήκαν και αν είναι βυσματίες. από την στιγμή που λέει το σχετικό ΦΕΚ ότι από τέτοιους ανθρώπους γίνεται ο έλεγχος, πρέπει να το δεχτούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Αυτή ακριβώς η λογική είναι που φταίει για ΟΛΑ σε αυτή τη χώρα. και τι θα καταφέρουμε με αυτo; Ζούμε σε μια χώρα που είναι 50 χρόνια πίσω από όλες τις υπόλοιπες σε όλους τους τομείς. Ακόμα και τα λίγα πράγματα που κάποτε περηφανευόμασταν πως μας κάνουν καλύτερους, δεν υφίστανται πλέον. Και ο λόγος που ζούμε 50 χρόνια πίσω είναι γιατί οι ίδιοι σαμποτάρουμε τους εαυτούς μας. Οπότε το να σου τη "φοράει" το σύστημα και εσύ να του τη "φοράς", οδηγεί αναπόφευκτα στο να σου τη φορέσει ξανά γιατί δεν υπάκουσες και εσύ να του την ξαναφορέσεις γιατί σου έκανε αντίποινα κτλ. κτλ. Μου ζητάει λεφτά το κράτος, εγώ θα κλέψω περισσότερα για να κερδίσω. Κάνει ένα έργο το κράτος, εγώ στην πρώτη απεργία/συλαλλητήριο θα το καταστρέψω για να αποδείξω(?) ότι είμαι ανώτερός τους και κυρίαρχος του παιχνιδιού. Μου επιβάλουν έναν ηλίθιο νόμο, εγώ απλά θα τον αγνοήσω και θα κάνω το δικό μου χωρίς να σκέφτομαι πως αυτός ο νόμος για κάποιους είναι καλός και θέλει συζήτηση και τροποποίηση, όχι επανάσταση και καταστροφή. Αυτός ο κύκλος "σου τη φοράω-μου τη φοράς" δε θα σταματήσει ποτέ, parafron. Φαντάζομαι το καταλαβαίνεις αυτό... ΥΓ: Και όχι, εννοείται πως το κράτος χε%$κε και για τους καπνιστές και για τους παθητικούς καπνιστές. Το κράτος ενδιαφέρεται μόνο για τη διατήρηση της εξουσίας και τα έσοδά του. Εσύ και εγώ -είτε καπνίζουμε είτε όχι- θα έπρεπε να νοιαζόμαστε περισσότερο για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις ο ένας του άλλου. Και ίσως τότε, να μη χρειαζόταν ένας τέτοιος νόμος. βασικα αλλου το πας τωρα και ειναι λιγο οφφ το συγκεκριμενο θεμα....εγω αναφερομαι αποκλειστικα στον νομο για το τσιγαρο και τις επιπτωσεις που θα εχει....οι ιδιοκτητες κοντευουν να σαλταρουν με τον συγκεκριμενο νομο...ειχαν που ειχαν χαλια τζιρους λογο κρισης εγινε κ αυτο τωρα μαμησετα.... μπορει κάποιος να μου πει ποιον ευνοεί ο συγκεκριμένος νομος και πιο το οφελος για την χωρα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) αυτοί οι υπάλληλοι που λες δεν σε ενδιαφέρει εσένα και εμένα πως μπήκαν και αν είναι βυσματίες. από την στιγμή που λέει το σχετικό ΦΕΚ ότι από τέτοιους ανθρώπους γίνεται ο έλεγχος, πρέπει να το δεχτούμε. Όλα με ενδιαφέρουν, ειδικά από τη στιγμή που τους πληρώνω κιόλας!! (μέσω των φόρων μου και των δημοτικών τελών εννοώ, όχι μέσω των προστίμων που δεν υπάρχει περίπτωση να μου κόψουν, αφού ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ). Ο έλεγχος λοιπόν γίνεται μεν από αυτούς, αλλά δεν μας είπαν πώς θα κόβουν τα πρόστιμα, αφού υπάρχει το παραπάνω κόλλημα που σου λέω με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.:D:D Το ξέρεις ότι, βάσει της επικρατούσας ερμηνείας, απαγορεύεται από το Σύνταγμα η εκχώρηση αστυνομικών αρμοδιοτήτων σε τρίτους? Δεν πρόκειται απλά για μια δική μου σκέψη ή ιδιοτροπία. Είναι θέμα. Εσύ δείχνεις την ταυτότητά σου σε οποινδήποτε στην ζητήσει? Edited October 17, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Όλα με ενδιαφέρουν, ειδικά από τη στιγμή που τους πληρώνω κιόλας!! (μέσω των φόρων μου και των δημοτικών τελών εννοώ, όχι μέσω των προστίμως που δεν υπάρχει περίπτωση να μου κόψουν, αφού ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ). Ο έλεγχος λοιπόν γίνεται μεν από αυτούς, αλλά δεν μας είπαν πώς θα κόβουν τα πρόστιμα, αφού υπάρχει το παραπάνω κόλλημα που σου λέω με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.:D:D Το ξέρεις ότι, βάσει της επικρατούσας ερμηνείας, απαγορεύεται από το Σύνταγμα η εκχώρηση αστυνομικών αρμοδιοτήτων σε τρίτους? όταν υπάρχει επικυρωμένο ΦΕΚ από την ίδια την αρχή επιτρέπεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 όταν υπάρχει επικυρωμένο ΦΕΚ από την ίδια την αρχή επιτρέπεται. Αν είμαι υποχρεωμένος να δείξω την ταυτότητα μου, τότε ποιές είναι οι συνέπειες από την άρνησή μου???? Μπορεί να με συλλάβει? Αν δεν υπάρχουν συνέπειες, δεν υπάρχει υποχρεώση!!!!!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Αν είμαι υποχρεωμένος να δείξω την ταυτότητα μου, τότε ποιές είναι οι συνέπειες από την άρνησή μου???? Μπορεί να με συλλάβει? Αν δεν υπάρχουν συνέπειες, δεν υπάρχει υποχρεώση!!!!!!! μπορεί να σε πάει στα δικαστήρια και να δικαιωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 μπορεί να σε πάει στα δικαστήρια και να δικαιωθεί Ουφ, θα με σκάσεις....:heat::heat: Βρε αγόρι μου, ακουμε που σου λεώ. Και πώς θα με πάει στα δικαστήρια, αφού.....δεν έχει τα στοιχεία της ταυτότητά μου??:up::up: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Ουφ, θα με σκάσεις....:heat::heat: Βρε αγόρι μου, ακουμε που σου λεώ. Και πώς θα με πάει στα δικαστήρια, αφού.....δεν έχει τα στοιχεία της ταυτότητά μου??:up::up: όπως γίνεται πάντα. αν νόμιζες ότι και τα στοιχεία σου να είχαν δεκάρα δεν θα έδιναν. αν θέλουν μπορούν να σε βρουν και εσένα και εμένα και τον οποιονδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 όπως γίνεται πάντα. αν νόμιζες ότι και τα στοιχεία σου να είχαν δεκάρα δεν θα έδιναν. αν θέλουν μπορούν να σε βρουν και εσένα και εμένα και τον οποιονδήποτε. Εντάξει, τώρα αρχίσαμε τα X Files... Εδώ το Δημόσιο δεν ξέρει πόσους υπαλλήλους έχει.......και έκανε απογραφή:lol: Πάντως, επειδή το θέμα αυτό έχει να κάνει και με το αντικείμενό μου, σου λέω πραγματικά ότι δεν έχεις υποχρεωση να δείξεις την ταυτότητά σου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Ο έλεγχος λοιπόν γίνεται μεν από αυτούς, αλλά δεν μας είπαν πώς θα κόβουν τα πρόστιμα, αφού υπάρχει το παραπάνω κόλλημα που σου λέω με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.:D:D Υποθέτω θα γίνεται αυτό που γίνεται και με τους ελεγκτές εισητηρίων. Σε πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση. Δεν είναι δύσκολο. Εκεί είναι το θέμα όμως; Στο πώς θα παρανομήσεις; Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Πήγε τώρα το κοριτσάκι μέσα στο ουζάδικο να πουλήσει τσαμπουκά. Δήθεν να εφαρμόσει το νόμο.... ΔΗΘΕΝ να εφαρμοσει το νομο...Το κρατος την εχει ορισει αρμοδια να κανει αυτους τους ελεγχους. Τι θα πρεπε να κανει δλδ; Το δηθεν απο που προκυπτει; Το δε "να πουλησει τσαμπουκα" επειδη εκανε τη δουλεια της, δεν το σχολιαζω. Καταρχήν, ποιος της είπε ότι ο πολίτης είναι υποχρεωμένος να επιδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή να δίνει τα στοιχεία του σε οποιονδήποτε άλλον, πλήν οργάνου της ΕΛΑΣ? Ρε ούστ!!!!! Αυτο ειναι σωστο. Βεβαια ειναι μονομερως σωστο. Γιατι ναι μεν δεν εισαι υποχρεωμενος να δειξεις την ταυτοτητα σου, αλλα εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις το προστιμο. Να μην θυμομαστε το νομο μονο εκει που μας βολευει. ;) Αν δεν υπάρχουν συνέπειες, δεν υπάρχει υποχρεώση!!!!!!! Μια απο βασικες αρχες της δικονομιας και της κοινωνιας. :wacko: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts