ALEXHS Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 αν ρωτησεις 10 διαφορετικα καταστηματα alpha copy θα σου πουν 10 διαφορετικες αποψεις........... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Δε νομίζω να αργήσουν τόσο... Μάλλον το είπαν πάλι σαν "εξυπνάδα", από αυτές που συνηθίζουν οι εξπέρ υπάλληλοι. Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegalos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 σε 10 μερες ειπανε σε nokia shop ελληνικο θα τους τα στειλουνε απο alpha copy. Vodafone που πηρα δεν υπαρχει τιποτα ακομη ουτε για προπαραγγελια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Το MULTIRAMA ειναι γνωστο πιασωκωλιαδικο. οτι και να εχω δει σε αυτο καταστημα ειναι παντα πιο ακριβο απο ολα τα αλλα. Μα νομίζω ότι μέχρι στιγμής, είναι η καλύτερη τιμή που έχουμε δει....:cool: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Μα νομίζω ότι μέχρι στιγμής, είναι η καλύτερη τιμή που έχουμε δει....:cool: Άρα ίσως δούμε ακόμα καλύτερες από άλλα μαγαζιά όταν το φέρουν! :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Μα νομίζω ότι μέχρι στιγμής, είναι η καλύτερη τιμή που έχουμε δει....:cool: Άρα ίσως δούμε ακόμα καλύτερες από άλλα μαγαζιά όταν το φέρουν! :p Να δειτε που στο τελος με την ελπιδα θα μεινουμε!!:lol: http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Ε, τώρα άμα μετράμε τα ευρώ ένα ένα..... Εδώ θα δώσουμε 600 τόσα ευρώ, για να το πάρουμε και καθόμαστε και μετράμε τα 5 και τα 10. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Έχω δει στις περισσότερες φωτογραφίες των reviews του Ν97 να είναι γεμάτη η οθόνη αναμονής του από αυτά τα όντως απίστευτα και χρησιμότατα widgets (που εδώ που τα λέμε είναι αμαρτία που δεν υπάρχουν και στο 5800). Η απορία μου είναι αν μπορείς να αφαιρέσεις κάποια από αυτά, δηλαδή να χρησιμοποιήσεις λιγότερα widgets αφήνοντας σε κάποια σημεία κενή τη home screen. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Φυσικά και γίνεται Πάνο. Πατάς πάνω σε μία θέση και εμφανίζεται ένα pop-up παραθυράκι. Σε αυτό επιλέγεις αφαίρεση widget και η θέση μένει κενή. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις εσύ σε ποια ακριβώς θέση θες να είναι καθετί και ποιες θα είναι κενές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 στο amazon.de 579 Ε το μαυρο αλλα μετα απο 26/6 - προφανως και εδω μαλλον οχι πριν τις 26:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 παιδια αν το παρω απο expansys θα εχει ελληνικα επανω ? και αν οχι μπορουμε να το βαλουμε ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 παιδια αν το παρω απο expansys θα εχει ελληνικα επανω ? και αν οχι μπορουμε να το βαλουμε ? Σιγουρα θα εχει ξενο product code. Μπορείς να περάσεις Ελληνικα απλά θα πρέπει να ξέρεις το Ελληνικό product code για να μπορέσεις να περάσεις τα Ελληνικα.. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Σιγουρα θα εχει ξενο product code. Μπορείς να περάσεις Ελληνικα απλά θα πρέπει να ξέρεις το Ελληνικό product code για να μπορέσεις να περάσεις τα Ελληνικα.. δηλαδη θα πρεπει να περιμενο να ρθουνε ελλαδα και να μου δωσει καποιος product code ? αλιως δεν εχει ελληνικα :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Μα νομίζω ότι μέχρι στιγμής, είναι η καλύτερη τιμή που έχουμε δει....:cool: Πια τιμή! χωρίς να έχουν πάρει καν τιμολόγια! Μήπως κάνουν και μετεωρολογικές προβλέψεις? Η καλύτερη τιμή είναι αυτή που πωλείτε σε όλη την Ευρώπη 599 εύρο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 H πρώτη έκδοση λογισμικού V 10.0.12 του Ν97 (RM-505) με τα ελληνικά product code: 0576375 Black 0576474 White Ας μπούν στην πρώτη σελίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 δηλαδη θα πρεπει να περιμενο να ρθουνε ελλαδα και να μου δωσει καποιος product code ? αλιως δεν εχει ελληνικα :( Ναι αυτό ακριβώς. Αλλά αν διαβάσεις το ακριβώς από κάτω ποστ από το δικό μου θα δεις ότι τα έδωσε ο alcateluser, και για τα 2 χρώματα. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 H πρώτη έκδοση λογισμικού V 10.0.12 του Ν97 (RM-505) με τα ελληνικά product code: 0576375 Black 0576474 White Ας μπούν στην πρώτη σελίδα. Thanks. Προστέθηκαν στο αντίστοιχο μήνυμα του FAQ. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Έχω Ν95-8gb κ σκέφτομαι να πάρω το Ν97, υπάρχει κάτι το οποίο θα "στερηθώ" ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Σαν τι να στερηθείς...; Ίσα-ίσα, πρόκειται για σμαντική αναβάθμιση σε σχέση με το N95-2. ΥΓ: Ίσως στερηθείς τον... τζόγο του slide.:p [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Έχω Ν95-8gb κ σκέφτομαι να πάρω το Ν97, υπάρχει κάτι το οποίο θα "στερηθώ" ; Σαν τι να στερηθείς? Βλέπεις τα χαρακτηριστικά του Ν97, ξέρεις και τα χαρακτηριστικά του κινητού σου οπότε μπορείς να τα συγκρίνεις μεταξύ τους. Εκτός από την ελεύθερη RAM του Ν95 8GB δεν έχει να ζηλέψει κάτι το Ν97, είναι σαφώς πιο εξελιγμένο από το Ν95 8GB και λειτουργεί με μια τελείως ανανεωμένη έκδοση του S60. Αν θες να ζητήσεις κι άλλες γνώμες μπορείς να φτιάξεις ένα θέμα στην ενότητα Διαξιφισμοί. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Να ρωτησω κατι. Ξερει κανεις αν οι συσκευες της alfa copy θα εχουν ελληνικους χαρακτηρες τυπωμενους στο πληκτρολογιο? Σκεφτομαι να το αγορασω απο Ιταλια που ειναι ηδη διαθεσιμο στα 599 αλλα θα θελα και το ελληνικο πληκτρολογιο.. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Να ρωτησω κατι. Ξερει κανεις αν οι συσκευες της alfa copy θα εχουν ελληνικους χαρακτηρες τυπωμενους στο πληκτρολογιο? Σκεφτομαι να το αγορασω απο Ιταλια που ειναι ηδη διαθεσιμο στα 599 αλλα θα θελα και το ελληνικο πληκτρολογιο.. :O Πάντα τα κινητά που διαθέτει η Alpha Copy στην αγορά έχουν Ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο τους. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Τελικά παιδιά έχουμε κανένα νέο για την ημέρα κυκλοφορίας του ελλάδα? Αν κρίνω απο την τιμή που θα διατίθεται στην Ιταλία 599Ευρώ μέσω ΤΙΜ θα είναι ίδια και εδώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Όσα ρωτάς έχουν απαντηθεί και αναφερθεί στις προηγούμενες 2-3 σελίδες. Η τιμή από την nokia έχει ανακοινωθεί για την Ελληνική αγορά, θα είναι 653€. Δες και τα αντίστοιχα post εδώ και εδώ. Και αν διαβάσεις ακριβώς στην μέση της σελίδας θα δεις ότι ο kostas_pav αναφέρει και πιθανή ημέρα διάθεσης του Ν97. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Όσα ρωτάς έχουν απαντηθεί και αναφερθεί στις προηγούμενες 2-3 σελίδες. Η τιμή από την nokia έχει ανακοινωθεί για την Ελληνική αγορά, θα είναι 653€. Δες και τα αντίστοιχα post εδώ και εδώ. Και αν διαβάσεις ακριβώς στην μέση της σελίδας θα δεις ότι ο kostas_pav αναφέρει και πιθανή ημέρα διάθεσης του Ν97. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου,αλλά τα posts που μου έδειξες,χωρίς να θέλω να θήξω το φίλο για τις πληροφορίες του,τα θεωρώ εικασίες μιας και έχουμε συνηθίσει να ακουμε διάφορα εως ότου κυκλοφορήσει μια συσκευή. Έπειτα απο δικιά μου απόπειρα εχθές,να μάθω νέα για την κυκλοφορία του κτλ κτλ απο Nokia Shops θεσσαλονίκη ,δύο μου είπανε πως δέχονται ήδη παραγγελίες στην τιμή 600 Ευρώ το ένα και 610 Ευρώ το άλλο και παράδοση μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Σε ένα άλλο μου λέγανε για κυκλοφορία του μέσα Ιουλίου με άγνωστη τιμή.Τα γραφεία της AlphaCopy Θεσσαλονίκη δεν λειτουργούν τα τηλέφωνα τους μάλλον.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Όλες αυτές οι πληροφορίες που αναφέρει ο kostas_pav είναι από επίσημη ενημέρωση της Alpha Copy αν κατάλαβα καλά και δεν νομίζω να είναι εικασίες. Αν διαβάσεις και στα προηγούμενα ποστ, τα nokia shop στην ίδια ερώτηση, πότε θα είναι διαθέσιμο το Ν97, δίνουν τελείως διαφορετικές απαντήσεις, αυτό σημαίνει μάλλον ότι δεν είναι όλοι το ίδιο ενημερωμένοι όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts