alany Δημοσιεύτηκε November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 30, 2008 Τώρα η Vodafone, με την υπηρεσία Vodafone Messenger, προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της (συμβόλαιο / καρτοκινητό) τη δυνατότητα να κάνουν Instant Messaging με τις αγαπημένες τους κοινότητες Windows Live Messenger και Yahoo Messenger, από το κινητό τους τηλέφωνο! Με την υπηρεσία Vodafone Messenger, ο συνδρομητής έχει: Άμεση αποστολή / λήψη μηνυμάτων στο κινητό του. Ο χρήστης συμμετέχει σε πολλαπλές συζητήσεις και βλέπει ποιοι φίλοι του είναι συνδεδεμένοι / On line. Προσθήκη επαφών, κάνοντας αναζήτηση μέσα από την εφαρμογή, με το e-mail του ατόμου που θέλει να επικοινωνεί. Δυνατότητα αλλαγής του status ώστε ο χρήστης να εμφανίζεται ως «διαθέσιμος» ή «μη διαθέσιμος». Επιλογή να μπλοκάρει / ξεμπλοκάρει άλλους φίλους. Η χρέωση της υπηρεσίας είναι δωρεάν μέχρι τις 31/01/2009! Το κατέβασμα της εφαρμογής είναι δωρεάν. Περισσότερα εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 dokimasa giana to katebaso ala den mpeni stin selida pou me estilan me sms.. me pies rithmisis tha kano sindesi me vf web i me vf live?... mipos exi kapio provlima ? gt mono me web kani sindesi simera sto internet meso wap pouthena den mporo na mpo... oute sto vf live den mpeni :wacko::wacko::wacko: den mpeni molis kalesa tin eksipiretisi kai m ipan den mporite na mpite oute sto vodafone live.. kai tous rotisa pote tha mporo na mpo kai m ipan akoma den exi kapio enimerosi pfffff:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Μαλλον υπαρχει γενικοτερο προβλημα σημερα. Γιατι δεν ειναι μονο το live που δεν λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Μαλλον υπαρχει γενικοτερο προβλημα σημερα. Γιατι δεν ειναι μονο το live που δεν λειτουργει. Ίσως αλλάζουν τα μηχανάκια χρέωσης μιας και από αύριο αλλάζει η χρέωση για εκτός live πλοήγηση και τους χρήστες που έχουν τα προγράμματα Surf and Email 30 & 150. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Ίσως αλλάζουν τα μηχανάκια χρέωσης μιας και από αύριο αλλάζει η χρέωση για εκτός live πλοήγηση και τους χρήστες που έχουν τα προγράμματα Surf and Email 30 & 150. Μπα... Προβλημα μου φανηκε γιατι δεν επαιζε vmc και bb. Αλλα τωρα μπαινω κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Εγώ πήρα το link αλλά όταν ανοίγει την σελίδα μου γράφει "Phone not supported"... Ίσως θέλει κάποια δουλειά ακόμα! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 ... Ίσως θέλει κάποια δουλειά ακόμα! Καλά τα λές.Μέχρι στιγμής οι συσκευές που είναι συμβατές με το Vodafone Messenger είναι πολύ λίγες.Επείσης αν κάποιος δεν έχει κάποια συσκευή απο αυτές που λέει στο site της Vodafone βγάζει μήνυμα που λέει ότι όταν η συσκευή που έχεις γίνει διαθέσιμη θα σου στείλουν μήνυμα στο κινητό σου με το link:wacko:.Καλά κρασά~!:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Πώς μπορούμε να δούμε ποιές είναι οι συμβατές συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Καλά τα λές.Μέχρι στιγμής οι συσκευές που είναι συμβατές με το Vodafone Messenger είναι πολύ λίγες.Επείσης αν κάποιος δεν έχει κάποια συσκευή απο αυτές που λέει στο site της Vodafone βγάζει μήνυμα που λέει ότι όταν η συσκευή που έχεις γίνει διαθέσιμη θα σου στείλουν μήνυμα στο κινητό σου με το link:wacko:.Καλά κρασά~!:p:lol: nai kai emena afto m ipe... an thelis msn sto kinito kalitera na exis sufr&email150 kai na exis katebasi tin efarmogi ebuddy...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Πώς μπορούμε να δούμε ποιές είναι οι συμβατές συσκευές; Πάτησε ΕΔΩ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Πολύ λίγες οι συμβατές συσκευές... η vodafone είχε βγάλει και στο παρελθόν ένα messenger αλλά δεν προχώρησε... 2-3 χρόνια πριν αν θυμάμαι καλά... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Αυτή είναι η απάντηση στο messenger του Cosmote my view. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Αυτή είναι η απάντηση στο messenger του Cosmote my view. Μόνο που στη voda έχεις και msn και yahoo. Μετά τον Ιανουάριο, η χρέωση είναι 1 ευρώ / εβδομάδα ή 2,5 ευρώ / μήνα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Μόνο που στη voda έχεις και msn και yahoo. Μετά τον Ιανουάριο, η χρέωση είναι 1 ευρώ / εβδομάδα ή 2,5 ευρώ / μήνα. Μετά από χρήση και των δύο εφαρμογών τόσο του live όσο και του myview σε συσκευή nokia N95 μπορώ να πω με σιγουριά ότι η εφαρμογή του myview είναι ποιο γρήγορη από αυτή του live αλλά σε καμιά περίπτωση και οι δύο δεν είναι ποιό γρήγορες από τις ελεύθερες εφαρμογές που υπάρχουν στο internet. Εγώ προτείνω την εφαρμογή slick για κινητά nokia s60 μιας και είναι η καλύτερη από όλες. Μπορεί κάποιος να την βρει στο http://mosh.nokia.com από pc ή στο http://mosh.nokia.mobi από κινητό. Βέβαια χρειάζεται φουλ internet για να δουλέψει κάτι που δίνει η vodafone με το Surf & Email 30 τόσο σε συνδρομητές συμβολαίου όσο και σε συνδρομητές καρτοκινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Εγώ χθες πήγα να το κατεβάσω.. αλλά δεν είναι συμβατή η συσκευή μου προς το παρόν. Μόλις τελειώσει το free θα γίνει συμβατή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Εγώ χθες πήγα να το κατεβάσω.. αλλά δεν είναι συμβατή η συσκευή μου προς το παρόν. Μόλις τελειώσει το free θα γίνει συμβατή! Aυτο ειναι το μονο σιγουρο αλλα δεν μπορω να καταλαβω αφου υπαρχουν αλλα προγραματακια που εχουν msn...εχουν μεγαλητερη χρεωση απο του vodafone? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Μετά από χρήση και των δύο εφαρμογών τόσο του live όσο και του myview σε συσκευή nokia N95 μπορώ να πω με σιγουριά ότι η εφαρμογή του myview είναι ποιο γρήγορη από αυτή του live αλλά σε καμιά περίπτωση και οι δύο δεν είναι ποιό γρήγορες από τις ελεύθερες εφαρμογές που υπάρχουν στο internet. Εγώ προτείνω την εφαρμογή slick για κινητά nokia s60 μιας και είναι η καλύτερη από όλες. Μπορεί κάποιος να την βρει στο http://mosh.nokia.com από pc ή στο http://mosh.nokia.mobi από κινητό. Βέβαια χρειάζεται φουλ internet για να δουλέψει κάτι που δίνει η vodafone με το Surf & Email 30 τόσο σε συνδρομητές συμβολαίου όσο και σε συνδρομητές καρτοκινητής. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη χρέωση κατά την χρήση της εφαρμογής. Στην COSMOTE τουλάχιστον δεν συμπεριλαμβάνεται. Τσεκαρισμένο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 δεν χρειαζεται να ειναι συμβατη η συσκευη του καθε ενα... απλα διαλαξτε την μαρκα του κινητου που εχεται και οχι το ακριβες μοντελο.... για παραδειγμα ,αν εχεται κ800 και στην σελιδα λεει οτι συμβατη συσκευη ειναι το κ850 τοτε ερχεται το μηνυμα και κατεβαζεται την εφαρμογη! επισης μια ερωτηση,πως ενεργοποιητε το gprs σε καρτοκινητο cu? εχω χρονια να ασχοληθω με την συγκεκριμενη εταιρεια! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Δηλαδη θα χρεωνει και κατα τη διαρκεια των συνομιλιων?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Δηλαδη θα χρεωνει και κατα τη διαρκεια των συνομιλιων?? Δεν χρεώνεσαι. Όταν λήξει η δωρεάν προσφορά θα έχεις χρέωση 1 ευρώ ανά εβδομάδα ή 2,5 ευρώ τον μήνα. Όση ώρα και να είσαι μέσα δε χρεώνεσαι. Λένε όμως ότι για καλή χρήση και τα σχετικά, ο συνδρομητής μπορεί να στείλει μέχρι 1000 μηνύματα την ημέρα. Διαφορετικά, μπλοκάρει η υπηρεσία. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 δεν χρειαζεται να ειναι συμβατη η συσκευη του καθε ενα... απλα διαλαξτε την μαρκα του κινητου που εχεται και οχι το ακριβες μοντελο.... για παραδειγμα ,αν εχεται κ800 και στην σελιδα λεει οτι συμβατη συσκευη ειναι το κ850 τοτε ερχεται το μηνυμα και κατεβαζεται την εφαρμογη! επισης μια ερωτηση,πως ενεργοποιητε το gprs σε καρτοκινητο cu? εχω χρονια να ασχοληθω με την συγκεκριμενη εταιρεια! an milas gia to vodafone messenger den doulebi an den einai simbato i sikevi sou. stin selida tis vodafone exi Nokia 6124c ka egw exo 6120c den doulebi:blink: giana ernergopiisis gprs kalese 13830 kai gia tis rithmisis mpes edo http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421&menuId=2766 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 an milas gia to vodafone messenger den doulebi an den einai simbato i sikevi sou. stin selida tis vodafone exi Nokia 6124c ka egw exo 6120c den doulebi:blink: giana ernergopiisis gprs kalese 13830 kai gia tis rithmisis mpes edo http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421&menuId=2766 :) σευχαριστω για τις οδηγιες gprs! οσον αφορα για την συμβατοτητα συσκευων,αυτο που ανεφερα ισχυει! επελεξα κ850i και εχω κ800i. κανονικα ολα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Σήμερα λειτούργησε για μένα κανονικά... πολύ ωραίο! Η αποστολή/λήψη δεδομένων δε χρεώνεται, πέρα από τη χρέωση που θα έχει μετα τις 31/1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Στο Nokia N95 8gb δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 οταν πας μεσω του κινητου σου να κατεβασεις το msn σε χρεωνει καθολου; επισης μπορει η υπηρεσια αυτη καθε αυτη να μην σε χρεωνει, αλλα ειναι σαν να συνδεεσαι στο ιντερνετ;(ρωτας γιατι βλεπω την υδρογειο οταν μπαινει msn). για αυτο υπαρχει χρεωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts