Thoribos Δημοσιεύτηκε November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2008 Καλημέρα σε όλους σας!Λοιπόν η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να ανοίξω το πληκτρολόγιο ενός λάπτοπ?Άνοίγει από κάτω ή από κάπου ααλλόυ?Υπάρχει κάποιο site που μου δείχνει πάνω κάτω πως γίνετε αυτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Υπάρχει κάποιο site που μου δείχνει πάνω κάτω πως γίνετε αυτό? αν ψαξεις θα βρεις....google is your friend :p Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Στα Laptop κατά 99% βγαίνει απο την πάνω πλευρά με κάποιο μαχαιράκι ή λεπτό κατσαβίδι. Τα "κρυφά" σημεία που θα πρέπει να ασκήσεις την απαραίτητη πίεση, θα πρέπει να έχεις την αντίληψη να τα ανακαλύψεις ή να ψάξεις στο google για το laptop που έχεις. Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Στο laptop που έχεις κανονικά στο πάνω ή στο κάτω μέρος αν το κοιτάξεις οριζόντια θα βρείς ένα πραγματάκι που θα πρέπει να το σύρεις προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για ανοίξει το laptop.Δες τα σημεία που θα πρέπει να ψάξεις στην παρακάτω εικόνα: [ATTACH]12932[/ATTACH] Θα πρέπει όμως να μας πεις τη μάρκα του laptop (Acer,HP etc) καθώς και το μοντέλου του laptop για να σε βοηθήσουμε περισσότερο.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thoribos Δημ. November 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Ευχαριστώ σε όλους που ανταποκρίθηκαν στην ερώτηση μου!Το λάπτοπ είναι ένα παλιό fujitsu siemens Amilo A.Πρέπει να έχει κολλίσει ένα πλήκτρο και δεν ξέρω πως να το ανοίξω!Πάντως δεν έχει κάποιο διακοπτάκι το οποίο να το απελευθερώνει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Στο laptop που έχεις κανονικά στο πάνω ή στο κάτω μέρος αν το κοιτάξεις οριζόντια θα βρείς ένα πραγματάκι που θα πρέπει να το σύρεις προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για ανοίξει το laptop.Δες τα σημεία που θα πρέπει να ψάξεις στην παρακάτω εικόνα: [ATTACH]12932[/ATTACH] Θα πρέπει όμως να μας πεις τη μάρκα του laptop (Acer,HP etc) καθώς και το μοντέλου του laptop για να σε βοηθήσουμε περισσότερο.:) Πως ανοίγει το ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ρώτησε και όχι πως ανοίγει το καπάκι :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Εγώ καταλάβα ότι δεν μπορούσε να ανοίξει το καπάκι για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο.Με την έκφραση ''Πως ανοίγει το πληκτρολόγιο?'' τι εννόει??Εννοεί ότι θέλει να βγάλει το πληκτρολόγιο απο το laptop??:confused::confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Το να βγάλεις το πληκτρολόγιο ας πούμε ότι είναι εύκολο. Ψάξε στο google για service manual από το φορητό που έχεις. Τώρα όσο αφορά το να ανοίξεις το πληκτρολόγιο δεν είναι και ότι το καλύτερο να κάνεις αν δεν είσαι 100% σίγουρος τι να κάνεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thoribos Δημ. November 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Τα κατάφερα τελικά και το έβγαλα!Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!!Βέβαια δεν ξέρω πως γίνετε να κλείσω το θέμα αν μπορεί κάποιος ας το κάνει γιατί είμαι καινούριος εδώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts