taliban Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 σε κινητά και τάμπλετ που είδα, είναι μέχρι και 100€ πάνω, ακουστικά δεν ξέρω πού βρίσκουν :p μιλάω για αυτά http://www.magicbazaar.net/en/Newman-K1-Original-Headphones?filter_name=newman%20k1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Άσχετο σχόλιο... θεωρώ πως αυτό το topic θα πρέπει να κλείσει και να φτιαχτεί ένας πίνακας με αξιόπιστους προμηθευτές όπως και τρόπους προτεινόμενης αποστολής από τον καθένα... πχ. Minideal.net αγορά μέσω paypal και singapore post... Αυτά γιατί ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του και τα μισά post είναι αναπάντητα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanispro Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 για να μην περασει η παραγγελεια μου τελωνειο μεσω sg post πρεπει να τους πω να γραψουν τιποτα πανω στο κουτι ? Εγω ειμαι απο κρητη θα το φερουν εδω η πρεπει να κανω τιποτα προσθετο ? Ευχαριστω ξανα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 για να μην περασει η παραγγελεια μου τελωνειο μεσω sg post πρεπει να τους πω να γραψουν τιποτα πανω στο κουτι ? Εγω ειμαι απο κρητη θα το φερουν εδω η πρεπει να κανω τιποτα προσθετο ? Ευχαριστω ξανα !Τα μικρά πακέτα από ταχυδρομείο δεν περνάνε τελωνείο. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanispro Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Άσχετο σχόλιο... θεωρώ πως αυτό το topic θα πρέπει να κλείσει και να φτιαχτεί ένας πίνακας με αξιόπιστους προμηθευτές όπως και τρόπους προτεινόμενης αποστολής από τον καθένα... πχ. Minideal.net αγορά μέσω paypal και singapore post... Αυτά γιατί ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του και τα μισά post είναι αναπάντητα.... Συμφωνω απολυτα.....οπως και να υπαρχει και κανενα συγκριτικο του στυλ " 5 ιντσες mtk6589t 2gb ram" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Άσχετο σχόλιο... θεωρώ πως αυτό το topic θα πρέπει να κλείσει και να φτιαχτεί ένας πίνακας με αξιόπιστους προμηθευτές όπως και τρόπους προτεινόμενης αποστολής από τον καθένα... πχ. Minideal.net αγορά μέσω paypal και singapore post... Αυτά γιατί ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του και τα μισά post είναι αναπάντητα.... σωστος ++++ συν και απο εμενα στην προταση!!! Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Συμφωνω απολυτα.....οπως και να υπαρχει και κανενα συγκριτικο του στυλ " 5 ιντσες mtk6589t 2gb ram"πολυ καλο για να ειναι αληθινο αυτο...θα ρρεπει αυτος που θα επιμεληθει το thread εκτος του να ειναι γνωστης και με πολλες εμπειριες απο κινεζικα μαγαζια και συσκευες,κατι σαν εμπορος δηλαδη, να παρακολουθει συνεχως και τα μαγαζια και τα νεα κινητα. πολυ δυσκολο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 πολυ καλο για να ειναι αληθινο αυτο...θα ρρεπει αυτος που θα επιμεληθει το thread εκτος του να ειναι γνωστης και με πολλες εμπειριες απο κινεζικα μαγαζια και συσκευες,κατι σαν εμπορος δηλαδη, να παρακολουθει συνεχως και τα μαγαζια και τα νεα κινητα. πολυ δυσκολο!Να μαι, το κατάλληλο άτομο:p. Ο χρόνος που χρειάζεται για να συντηρηθεί κάτι τέτοιο όμως και να ναι up to dated είναι πάρα πολύς, και δεν τον έχω. Ειδικά με τον ρυθμό που βγάζουν κινητά οι κινέζοι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Να μαι, το κατάλληλο άτομο:p. Ο χρόνος που χρειάζεται για να συντηρηθεί κάτι τέτοιο όμως και να ναι up to dated είναι πάρα πολύς, και δεν τον έχω. Ειδικά με τον ρυθμό που βγάζουν κινητά οι κινέζοι Το θέμα με τα μαγαζιά δεν είναι τόσο δύσκολο πάντως... ας έχουμε καμιά 5-6 και βλέπουμε, τουλάχιστον να μην την πατάει ο κόσμος τσάμπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Το θέμα με τα μαγαζιά δεν είναι τόσο δύσκολο πάντως... ας έχουμε καμιά 5-6 και βλέπουμε, τουλάχιστον να μην την πατάει ο κόσμος τσάμπα! Εγγυασαι εσυ για κανενα μαγαζι; Ο αλλος πηρε κινητο απο minideal, που το λενε ολοι εδω για καλο, και δεν του εστειλαν την μπαταρια. Αν τωρα πας να παρεις απο Κινεζικο μαγαζι, το Galaxy S4 με 200€, δεν θα σε σωσει κανενας οδηγος :p Αν θελεις να αγορασεις Κινεζικο, αφιερωνεις λιγο χρονο και διαβαζεις τα ποστ που εχουν ηδη γινει. Ο πινακας τι ακριβως θα προσφερει; Μπουσουλα για τον αδαη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Εγγυασαι εσυ για κανενα μαγαζι; Ο αλλος πηρε κινητο απο minideal, που το λενε ολοι εδω για καλο, και δεν του εστειλαν την μπαταρια. Αν τωρα πας να παρεις απο Κινεζικο μαγαζι, το Galaxy S4 με 200€, δεν θα σε σωσει κανενας οδηγος :p Αν θελεις να αγορασεις Κινεζικο, αφιερωνεις λιγο χρονο και διαβαζεις τα ποστ που εχουν ηδη γινει. Ο πινακας τι ακριβως θα προσφερει; Μπουσουλα για τον αδαη; ...εγγυήσεις δεν υφίστανται για κανένα και ειδικά στο διηνεκές. Ωστόσο, ορισμένα καταστήματα έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους συνολικά (π.χ. minideal επειδή το ανέφερες) και παρόλο που δε μπορούμε να αποκλείσουμε τη πιθανότητα λαθών ή/και παραλείψεων (λογικό νομίζω σε κάθε επίπεδο αγορών, ακόμα και Ελλάδα), τουλάχιστον υπάρχει η διάθεση επίλυσης των ζητημάτων (προσωπικά σε ελαττωματική μπαταρία που ήταν δώρο, αντικαταστάθηκε άμεσα με δική τους χρέωση από νέα). Συμφωνώ ότι χωρίς "μελέτη" και παρακολούθηση των εξελίξεων στα θέματα των συζητήσεων, δύσκολα έχεις πλήρη/σωστή εικόνα των πραγμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Να μαι, το κατάλληλο άτομο:p. Ο χρόνος που χρειάζεται για να συντηρηθεί κάτι τέτοιο όμως και να ναι up to dated είναι πάρα πολύς, και δεν τον έχω. Ειδικά με τον ρυθμό που βγάζουν κινητά οι κινέζοιπως το καταλαβες οτι εννοουσα εσενα?:)παντως επειδη εισαι ο πιο ψαγμενος εδω,θα μπορουσες να βαλεις σε ενα θεμα ολα τα μαγαζια που ειναι αξιοπιστα,απο κατω ολα τα μαγαζια που εχουν προβλημα,να γραψεις τις καλες εταιρειες και απο κατω τις μουφα. να εξηγησεις τους τροπους μεταφορας,και τελος να υπογραμμισεις οτι οι αγορες γινονται με ευθυνη του καθενος και οτι οσα γραφεις ειναι απο εμπειριες και δεν εγγυασαι αν συμβει κατι . αυτο και μονο αν κανεις θα βοηθησει πολυ κοσμο να μπει στο νοημα χωρις να χρειαζεται να παρακολουθει το θεμα ενα τριμηνο οπως εκανα εγω:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Μέχρι τις 31/07 και με χρήση του κωδικού 5TH9OFF στο checkout, όλες οι αγορές από το http://www.buyincoins.com έχουν έκπτωση 9%, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη έκπτωση που μπορεί να υπάρχει ήδη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Ποιά άλλα site στέλνουν Singapore post εκτός από το minideal? Θέλω ένα κινητό για φίλο σχετικά σύντομα και δεν διακινδυνεύω να κάνει μήνα όπως το δικό μου από το Focalprice μέσω china-post... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πως το καταλαβες οτι εννοουσα εσενα?:)παντως επειδη εισαι ο πιο ψαγμενος εδω,θα μπορουσες να βαλεις σε ενα θεμα ολα τα μαγαζια που ειναι αξιοπιστα,απο κατω ολα τα μαγαζια που εχουν προβλημα,να γραψεις τις καλες εταιρειες και απο κατω τις μουφα. να εξηγησεις τους τροπους μεταφορας,και τελος να υπογραμμισεις οτι οι αγορες γινονται με ευθυνη του καθενος και οτι οσα γραφεις ειναι απο εμπειριες και δεν εγγυασαι αν συμβει κατι . αυτο και μονο αν κανεις θα βοηθησει πολυ κοσμο να μπει στο νοημα χωρις να χρειαζεται να παρακολουθει το θεμα ενα τριμηνο οπως εκανα εγω:) συμφωνω απολυτα,δοκιμασα αγορες απο διαφορετικα μαγαζια,μερικα ηταν εφιαλτηε οπως το lightake,επισης το http://www.indealz.com απατεωνες απλα,δοκιμασα απο το pandawill που πολλοι λενε αναξιοπιστο και ολα πηγαν μια χαρα,τελικα ειναι θεμα τυχης αλλα πρεπει να ανοιξει ενα τοπικ με εμπειριες ολων μας ωστε να ξερουν οι νεωτεροι στο φορουμ που να απευθυνθουν για να αγορασουν οτι θελουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkrizio Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 συμφωνω απολυτα,δοκιμασα αγορες απο διαφορετικα μαγαζια,μερικα ηταν εφιαλτηε οπως το lightake,επισης το http://www.indealz.com απατεωνες απλα,δοκιμασα απο το pandawill που πολλοι λενε αναξιοπιστο και ολα πηγαν μια χαρα,τελικα ειναι θεμα τυχης αλλα πρεπει να ανοιξει ενα τοπικ με εμπειριες ολων μας ωστε να ξερουν οι νεωτεροι στο φορουμ που να απευθυνθουν για να αγορασουν οτι θελουν. και εγω παιδια νεος ειμαι αντε να ασχολουμαι κανα τριμηνο...εχω παραγγειλει αρκετα οποτε θα το παιξω γκερσταυρος στη θεση του γκερσταυρου :rolleyes: αν μου επιτρεπει βεβαια... 1.αξιοπιστα minideal(με διαφορα),geekbuying,tinydeal,chinavasion,etotalk,merimobiles το minideal εχει μικρη ποικιλια αλλα επωνυμα κυριως και στις καλυτερες γενικα τιμες..ειναι ετοιμα απο ρουτ κ με ελληνικα..δινουν παντα θηκη δωρο και θελει λιγο προσοχη στα χρωματα πχ.μπορει να λεει 100$ να πατησεις το μαυρο αλλα το μαυρο ναναι +20$ το geekbuying μοιαζει πολυ με μινιντιλ αλλα λιγο χειροτερες τιμες και μεγαλυτερη ποικιλια το tinydeal γενικα ακριβουτσικο αλλα μεγαλυτερη ποικιλια απο τα 2 πιο πανω και λιγοτερο συνεννοησιμοι σε επιπεδο εμαιλ..πεταει που κ που σε μερικα χαμηλοτερες τιμες κ απο τα δυο πιο πανω chinavasion,etotalk γενικα αρκετα ακριβοτερα με την πρωτη ναχει κολλημα να βαφτιζει σχεδον ολα τα μοντελα απο την αρχη και να δυσκολευεσαι να καταλαβεις ποιο ειναι πχ το τεσσερα ειναι το φριλαντερ με τον εχυνος...η ετοταλκ ειναι καλος οδηγος παντως για πληροφοριες το merimobiles δε το δουλεψα καθολου γιατι μου την δινει το +6$ για ρουτ οπως κ το ετοταλκ που δεν εχει κ απλο ταχυδρομειο 2.μεταφορα απλο ταχυδρομειο με τρακ ναμπερ ..απο το sg ειμαι ευχαριστημενος περιπου 2 βδομαδες να ερθει χωρις να εχω πληρωσει τελωνειο μεχρι τωρα...θελω να δοκιμασω και το hk post γιατι ενα ανταλλακτικο που παρηγγειλα(για το α800 που μειχες στειλει γκερσταυρο κ ευχαριστω,δουλευει μια χαρα πλεον) ηρθε σε μια εβδομαδα αλλα δεν ειχα προσεξει αν ο πωλητης ηταν κινα η αλλου κ γιαυτο ηρθε πιο γρηγορα.... dhl μακρια εχω φαει 2 φαπες στην αρχη ems μονο αν βιαζεστε και με ρισκο..εχω φαει κ εκει φαπα 3. προιοντα θα παιξετε ουτως η αλλως σε διπυρηνα η σε τετραπυρηνα πλεον..μονοπυρηνα αντε κανα κουμποτ για κανα ιντερνετ μεσω wifi αν θελετε να παιξετε κοντα στα 50-60 ευρω...κατω απο 50 ευρω μονο java της πλακας κινητα και ισως φουρνοι μικροκυμματων..τι ισως..σιγουρα..ασε που απο αισθητικη ειναι ολα κακεκτυπα του iphone η κατι κινητα που μοιαζουν με αυτοκινητα δηλ καγκουρια μεγιστη... σε διπυρηνα θα παιξετε απο 80 εως 130 ευρω η και παραπανω κατι ξεχασμενα μπας κ την πατησει κανεις...θα εχετε επιλογη σε κλωνο πχ changjiang a5000 που θα τον πληρωσετε κανα κατοσταευρω επειδη μοιαζει με αιφοουν 5 ενω με 80 γιουρος μπορεις να παρεις επωνυμο λενοβο το α800 η το α660 λιγο πιο πολυ...η ακομα κ το π700 στα ιδια λεφτα περιπου...γνωμη μου κινηθειτε σε επωνυμα...zte,lenovo,thl,zopo κλπ αυτη την περιοδο ντηλ δειχνουν να κανουν η λενοβο πρωτιστως κ η zte...δηλ το λευκο α800 αν κ μαπα πλαστικο καπακι με 80 ευρω ειναι σκανδαλο...κ θα πληρωσω για το χ κλωνο 100 ευρω? σε τετραπυρηνα εχεις πιο πολλες επιλογες πλεον κ τιμες που ξεκιναν απο 115 ευρω με κουπονακι μινιντιλ για το α820,το τετραπυρηνο α800 δηλ...αυτο,το ν828,το thl το w8 ειναι κινητα που περασαν απτα χερια μου κ τα προτεινω και τα τρια με το αμοι να χανει στο ονομα αλλα να κερδιζει συνολικα τις εντυπωσεις...περιμενω κ το c2 σε λιγες μερες να το δω...θελω να παραγγειλω καποια στιγμη και ενα jiagu... αυτα εν ολιγοις... οσον αφορα τις προδιαγραφες ασφαλειας προτεινω τα επωνυμα γιατι στα περισσοτερα βρισκεις στοιχεια και στο gsm arena..δε ξερω αν αληθευουν...κ μια ερωτηση προς γκερσταυρο...παρατηρω οτι το α660 που δουλευω τωρα ζεσταινεται αρκετα σε συνομιλια και σε χρηση...αυτο εχει να κανει με ακτινοβολια η με διαχειριση της ενεργειας κ αρχιτεκτονικης του κινητου?αν κ εχει κ το gsm arena επισημα το σαρ περι τα 0,44 αν θυμαμαι καλα,αυτη η αυξηση της θερμοκρασιας που παρατηρειται σε λιγοτερο βαθμο κ στο αμοι,σε επηρεαζει λιγο τη σκεψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_rodos Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Γεια σας στις 15/7 παραγγειλα το Honor2 απο το geekbuing. Μετα απο 9 ημερες η παραγγελια κολλησε στο processing. Σημερα το πρωι τους εστειλα email, και ρωτουσα για τη καθυστερηση της αποστολης! Το μεσημερι ειδα το email μου και μου λενε: <<hello there thank you for you waiting. i am sorry to tell you that this itemHUAWEI Honor 2 is presell. so if you want to change to other item or you want to wait the item? looking for your reply thank you .......>> Τους εστειλα αποψε mail, για ποτε θα το εχουν σε στοκ, και περιμενω. 1)Οταν εκανα την αγορα, το ειχαν σε στοκ! Τι presell μου λεει, αφου το ειχαν διαθεσιμο και ενεργοποιημενο το "add to cart"! 2)Σημερα που μπηκα στο site τους, εχουν απενεργοποιηση το "add to cart" Αν μου πουν οτι θα εχουν σε πανω απο μηνα, σκεφτομαι να κανω refund. Πληρωσα με paypal, πως θα κανω refund? Edit: Για το refund, βρήκα τη μέθοδο. Edited July 24, 2013 by savvas_rodos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Εχει στειλει καποιος πισω κατι που αγορασε? Ποσες μερες εκανε να φτασει (κινα)? Παρουσιαστηκε κανενα προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Εχει στειλει καποιος πισω κατι που αγορασε? Ποσες μερες εκανε να φτασει (κινα)? Παρουσιαστηκε κανενα προβλημα? αν στειλεις κατι πισω βεβαιωσου για την διευθυνση,ζητησε την απο το paypal,εστειλα ενα κινητο και δεν εβρισκαν το κατ/μα το paypal μου εδωσε τα χρηματα πισω και το παρελαβαν μετα,οχι οτι ενδιαφερθηκαν να ψαξουν φυσικα,παρε φωτογραφιες απο το κουτι,τα περιεχομενα,τον φακκελο με την διευθυνση κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παρακαλώ όσοι έχετε κάνει αγορές από τα παρακάτω καταστήματα καλό θα ήταν να αφήσετε ένα σχόλιο στο αντίστοιχο θέμα περιγράφοντας την εμπειρία (είτε αρνητική είτε θετική) που είχατε από το κατάστημα. Καλό θα ήταν να μην υπάρχουν προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αντιδράσεις κλπ. Μία αξιολόγηση από τον καθένα που έχει εμπειρία με το σχετικό κατάστημα είναι αρκετή. Το σχόλιο μπορεί να είναι είτε στα Αγγλικά είτε στα Ελληνικά. GeekBuying: Talk about Chinese Phones Here All about Good Chinese Android Mobiles@ Funbookes Buy good and cheap Chinese smart phones from lightake.com Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν οι χρήστες που δεν έχουν εμπειρία από τέτοιου είδους καταστήματα, να δουν σχόλια και να κρίνουν αν αξίζει να προχωρήσουν σε αγορά. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλη κουβεντα δεν θα διαβασετε να εχω γραψει για τα κινεζομαγαζα,ειχα τις κακες εμπειριες μου,με προσοχη παραγγειλα το star S5 αππ το Pandawill την επομενη μερα ηρθε το τρακινγκ και 12 μερες μετα το παρελαβα,ειχαν ξεχασει να βαλουν ευρωπαικο ανταπτορα για τον φορτιστη αλλα τον εστειλαν με συστημενο με δικα τους εξοδα,με αυτη την εμπειρια παραγγειλα για εναν ξαδερφο χθες το Ι9389 φθηνο τετραπυρηνο γιατι κατι τετοιο εψαχνε,σημερα ελαβα το τρακινγ και περιμενω πλεον να ερθει,.εχω διαβασει πολλες κακες κριτικες για το Pandawill,τελικα μαλλον ειναι θεμα τυχης με τα κινεζομαγαζα.Παντως το προτεινω σε οσους σκεφτονται νεο κινητο η ταμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Αντίθετα εγώ είχα κακή εμπειρία με το pandawill. Μου είχαν στείλει tablet το οποίο παρέλαβα μετά από 1 μήνα και ήταν χωρίς φορτιστή, έπειτα μου έστειλαν έναν λάθος φορτιστή τον οποίο παρέλαβα μετά από άλλον έναν μήνα και που έκαψε την θύρα φόρτισης. Επιστροφή του tablet μόνο για επισκευή δέχονταν και δεν μπήκα στην διαδικασία για να μην περιμένω άλλους 2 μήνες. Το κράτησα φορτίζοντάς το από την θύρα usb. Ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες. Καλό είναι να δούμε στο σύνολο τι εντυπώσεις επικρατούν και κυρίως για τα παραπάνω καταστήματα που ανέφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Αντίθετα εγώ είχα κακή εμπειρία με το pandawill. Μου είχαν στείλει tablet το οποίο παρέλαβα μετά από 1 μήνα και ήταν χωρίς φορτιστή, έπειτα μου έστειλαν έναν λάθος φορτιστή τον οποίο παρέλαβα μετά από άλλον έναν μήνα και που έκαψε την θύρα φόρτισης. Επιστροφή του tablet μόνο για επισκευή δέχονταν και δεν μπήκα στην διαδικασία για να μην περιμένω άλλους 2 μήνες. Το κράτησα φορτίζοντάς το από την θύρα usb. Ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες. Καλό είναι να δούμε στο σύνολο τι εντυπώσεις επικρατούν και κυρίως για τα παραπάνω καταστήματα που ανέφερα. ειπαμε ειναι θεμα τυχης,κι εγω οταν παραγγειλα το πρωτο κινητο ειχα τις ανησυχιες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 αν στειλεις κατι πισω βεβαιωσου για την διευθυνση,ζητησε την απο το paypal,εστειλα ενα κινητο και δεν εβρισκαν το κατ/μα το paypal μου εδωσε τα χρηματα πισω και το παρελαβαν μετα,οχι οτι ενδιαφερθηκαν να ψαξουν φυσικα,παρε φωτογραφιες απο το κουτι,τα περιεχομενα,τον φακκελο με την διευθυνση κλπ. Βασικα δεν ηθελα χρηματα πισω, αντικατασταση ζητησα, μου εδωσαν διευθυνση απο το καταστημα, αλλα βλεπω στο τρακ κολλημενο το πακετο στο πεκινο καμια δεκαρια μερες τωρα..... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts