petros_k7 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 ZOPO ZP980 στα 200 ευρο και Star S5 Butterfly στα 166 ευρο τελια και πολυ δινατα κινιτα σε ολα και στης καμερες που ζητας εννοειτε site διαφορα και διαφορες τιμες μεσο gogle kai εδω του site αποφασιζεις απο που θα το παρεις εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 αν εννοεις το καταστημα που το αγορασα απο ebay...μπα ουτε καν. το θεμα ειναι οτι μπορει να φτιαχτει απλα καποιος ηλεκτρονικος η καποιο service που πιανουν τα χερια τους.... για αυτο λεω μηπως καποιος ξερει...3ης σεπτεμβριου και σατωβριανδου γωνια στην ομονοια ειναι ενα μαγαζακι που τα επισκευαζει ολα με πολυ χαμηλη τιμη:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 3ης σεπτεμβριου και σατωβριανδου γωνια στην ομονοια ειναι ενα μαγαζακι που τα επισκευαζει ολα με πολυ χαμηλη τιμη:) Μπορείς να δώσεις τηλ. σε pm του μαγαζιού αυτού γιατί ενδιαφέρομαι να επισκευάσω το tablet μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 3ης σεπτεμβριου και σατωβριανδου γωνια στην ομονοια ειναι ενα μαγαζακι που τα επισκευαζει ολα με πολυ χαμηλη τιμη:)Μπραβο αγαπητε τετοιες πληροφοριες ειναι πολυ χρησιμες. Σε πολλα παιδια απο εδω μεσα θα λυσει τα χερια. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 3ης σεπτεμβριου και σατωβριανδου γωνια στην ομονοια ειναι ενα μαγαζακι που τα επισκευαζει ολα με πολυ χαμηλη τιμη:) Σ'ωραίος να 'ουμ! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 αν εννοεις το καταστημα που το αγορασα απο ebay...μπα ουτε καν. το θεμα ειναι οτι μπορει να φτιαχτει απλα καποιος ηλεκτρονικος η καποιο service που πιανουν τα χερια τους.... για αυτο λεω μηπως καποιος ξερει... Το USB κολλιέται σχετικά εύκολα με μηχάνημα ψυχρής κόλλησης. Το flex cable, αν είναι μόνο 2 καλώδια (που σίγουρα είναι) επίσης διορθώνεται εύκολα Καλημέρα, Κινέζικο κινητό με καλή φωτογραφική (stabilizer για κινούμενες εικόνες), δυνατή μνήμη και γενικά καλά χαρακτηριστικά μέχρι 100-120 ευρώ μπορείτε να μου προτείνετε? σε αυτά τα λεφτά, κανένα κινητό δεν μπορεί να σου προσφέρει πολυ καλή κάμερα . Ισως το Amoi N821 σε καλυψει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω χαθεί με τα τόσα κινέζικα κινητά, θα ήθελα την βοήθεια σας. Θέλω ένα κινητό πάνω από 4,5 ίντσες Αν γίνεται κάμερα πραγματική πάνω από 10 mp. Να έχει ελληνικά και να μπορείς να κατεβάζεις και καινούργιες rom από το επίσημο site η στο xda. Τώρα o MTK6589 Quad Core πιστεύω να με καλύπτει και να μην περιμένω τον 6589Τ οπότε βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω χαθεί με τα τόσα κινέζικα κινητά, θα ήθελα την βοήθεια σας. Θέλω ένα κινητό πάνω από 4,5 ίντσες Αν γίνεται κάμερα πραγματική πάνω από 10 mp. Να έχει ελληνικά και να μπορείς να κατεβάζεις και καινούργιες rom από το επίσημο site η στο xda. Τώρα o MTK6589 Quad Core πιστεύω να με καλύπτει και να μην περιμένω τον 6589Τ οπότε βγει. Αν εξαιρέσουμε τη κάμερα πάνω από 10ΜΡ, όλα τα άλλα υπάρχουν ήδη και στα ΜΤΚ6589. Αλλιώς πάρε Xiaomi Mi2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Αν εξαιρέσουμε τη κάμερα πάνω από 10ΜΡ, όλα τα άλλα υπάρχουν ήδη και στα ΜΤΚ6589. Αλλιώς πάρε Xiaomi Mi2 Είναι εξαιρετικό τηλέφωνο, αλλά για κινέζικο να δώσεις πάνω από 300€ είναι πολλά, άσε που με χαλάει η 4,3 ίντσες. Κάτι άλλο να προτείνεις με κάμερα λιγότερη από τα 10Mp και τα χαρακτηριστικά που είπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Είναι εξαιρετικό τηλέφωνο, αλλά για κινέζικο να δώσεις πάνω από 300€ είναι πολλά, άσε που με χαλάει η 4,3 ίντσες. Κάτι άλλο να προτείνεις με κάμερα λιγότερη από τα 10Mp και τα χαρακτηριστικά που είπα? Καθόλου πολλά. τι παει να πει ότι ειν κινέζικο; Στις 4.5" δες Amoi N828, στις 5" δες Zopo ZP810 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω χαθεί με τα τόσα κινέζικα κινητά, θα ήθελα την βοήθεια σας. Θέλω ένα κινητό πάνω από 4,5 ίντσες Αν γίνεται κάμερα πραγματική πάνω από 10 mp. Να έχει ελληνικά και να μπορείς να κατεβάζεις και καινούργιες rom από το επίσημο site η στο xda. Τώρα o MTK6589 Quad Core πιστεύω να με καλύπτει και να μην περιμένω τον 6589Τ οπότε βγει.[/quote κοιτα αυτο!!!http://www.minideal.net/best-thl-w100-android4-2-quad-core-unlocked-3g-smartphone-4-5-qhd-screen-gps-4g.html Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelvil Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παίδες τι βοήθεια σας....To spemall.com και το antelife.com είναι αξιόπιστα?έχει αγοράσει κάποιος από κει?αυτό που πουλάνε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παίδες τι βοήθεια σας....To spemall.com και το antelife.com είναι αξιόπιστα?έχει αγοράσει κάποιος από κει?αυτό που πουλάνε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα?;) Το spemall έχει αρνητικές αξιολογήσεις, ειδικά σε εξυπηρέτηση κι αξιοπιστία γενικότερα. Το Antelife αν κι απ τα καλύτερα καταστήματα, δεν στέλνει στην ελλάδα, μάλλον μας μισούν :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ξέρει κανείς αυτό το site http://lightake.com/products.do/category.Wholesale_Quad_Core-787 είναι αξιόπιστο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ξέρει κανείς αυτό το site http://lightake.com/products.do/category.Wholesale_Quad_Core-787 είναι αξιόπιστο???? δεν ειν κι απ τα ιδιαίτερα σοβαρα μαγαζια Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konpanagi Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Καλησπέρα στο Forum.Είμαι νέος και ενδιαφέρομαι για ένα τηλέφωνο από Κίνα..Είδα και μου πρότειναν κιόλας το παρακάτω αλλά σε κάθε περίπτωση σαν πιο γνώστες θα ήθελα την γνώμη σας,είτε για άλλη συσκευή ή για άλλο κατάστημα ή ότι πιστεύετε εσείς ότι θα με βοηθήσει ...Ευχαριστώ. http://www.aliexpress.com/item/5-7inch-THL-W7-quad-core-phone-MTK6589-1-2GHz-Android-4-2-HD-1280x720pixel-screen/837257252.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Καλησπέρα στο Forum.Είμαι νέος και ενδιαφέρομαι για ένα τηλέφωνο από Κίνα..Είδα και μου πρότειναν κιόλας το παρακάτω αλλά σε κάθε περίπτωση σαν πιο γνώστες θα ήθελα την γνώμη σας,είτε για άλλη συσκευή ή για άλλο κατάστημα ή ότι πιστεύετε εσείς ότι θα με βοηθήσει ...Ευχαριστώ. http://www.aliexpress.com/item/5-7inch-THL-W7-quad-core-phone-MTK6589-1-2GHz-Android-4-2-HD-1280x720pixel-screen/837257252.html Τι τηλεφωνο ειναι πολυ καλο.Το εχω εγω προσωπικα και αλλα παιδια απο εδω και ειναι ολοι ευχαριστημενοι.Υπαρχει και αντιστιχο topic στο forum.Παρτο απο εδω www.minideal.net Παρα πολυ αξιοπιστο καταστημα,κατα γενικη ομολογια και με πολυ γρηγορες αποστολες.Εγω μεχρι στιγμης εχω αγορασει 3 w7s απο εκει :lol: Και το στελνουν και με 2 μπαταριες και 2 θηκες δωρο.Ισχυει νομιζω και κουπονι για εκπτωση -15usd (22adeb) ;) Νομιζω σε καλυψα! :) Edited May 31, 2013 by mitsosH1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konpanagi Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ευχαριστώ..Θα το δώ.Όταν λες αξιόπιστο πληρωμή με paypal ή western union? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ευχαριστώ..Θα το δώ.Όταν λες αξιόπιστο πληρωμή με paypal ή western union? Ουτε στον αδερφο μου δεν θα στελνα λευτα στην κινα με Western union :lol: εννοειτε με paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konpanagi Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ουτε στον αδερφο μου δεν θα στελνα λευτα στην κινα με Western union :lol: εννοειτε με paypal. :D Ευχαριστώ πολύ..Καλώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosH1 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Τιποτα.Πριν παραγκειλεις,ριξε μια καλη ματια στο φορυμ,βοηθαει πολυ να σχοιματισεις μια ''προσωπικη'' αποψη και για τις συσκευες αλλα και για τα καταστηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ευχαριστώ..Θα το δώ.Όταν λες αξιόπιστο πληρωμή με paypal ή western union? Paypal ή escrow ΜΟΝΟ. και το έτερναλ που δείχνεις στο aliexpress καλό μαγαζί ειναι, αλλά το βρίσκεις σε καλύτερη τιμή στο minideal νομιζω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Θελω να ρωτησω λογω επισκεψης φιλου στην κινα αν μπορει να μου φερει κινητο απο την εκει αγορα.θα δουλευει κανονικα?φυσικα η τιμη θα ειναι πολυ πιο κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Θελω να ρωτησω λογω επισκεψης φιλου στην κινα αν μπορει να μου φερει κινητο απο την εκει αγορα.θα δουλευει κανονικα?φυσικα η τιμη θα ειναι πολυ πιο κατω Αν πάρει κάποια γνωστή συσκευή, όπως αυτές που αναφέρουμε εδώ, δε θα χει πρόβλημα. Τεράστια προσοχή όμως, καθώς οι πωλητές λένε ότι θέλουν εκεί, και παίζει πολλή απαταιωνιά. Γι αυτό να παει ΜΟΝΟ γνωστή συσκευή, και να την ελέγξει κι όλας πριν την πάρει ,κι όχι τίποτα ανώνυμο άγνωστο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Αυτο το site το γνωριζετε ειναι αξιοπιστο? http://www.chinaecarts.com/products_new.html Εχει λεει Samsung Galaxy S4 με $318 και HTC ONE με $315 :confused:!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts