Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν πάρω από ευρωπαϊκή αποθήκη, σε περίπτωση βλάβης το κινητό επιστρέφει Κίνα ή στην ευρωπαϊκή αποθήκη?

οτι σου πουνε, μαλλον κινα

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν πάρω από ευρωπαϊκή αποθήκη, σε περίπτωση βλάβης το κινητό επιστρέφει Κίνα ή στην ευρωπαϊκή αποθήκη?

κινα επιστρεφει

With great power, comes great responsibility...

Ο κανόνας είναι Κίνα, αλλά εξαρτάται από το μαγαζί, σε κάποια με παραπάνω χρέωση δίνουν τη δυνατότητα να τα στείλεις και σε Ευρωπαϊκή χώρα για service. Τώρα από εκεί και πέρα που τα στέλνουν αυτοί για επισκευή, άγνωστο. Ρώτα το μαγαζί.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

To Vickmall δεν εμφανίζει την Ευρωπαϊκή (ελληνικη ειδικοτερα) αποθηκη του στο site. Την κατηργησε; Ξερει κανενας;

To Vickmall δεν εμφανίζει την Ευρωπαϊκή (ελληνικη ειδικοτερα) αποθηκη του στο site. Την κατηργησε; Ξερει κανενας;

After you receive it,if you don't want it,let me put it in EU warehouse to sell.

and you help me to ship it from Greece,is it ok?

Αυτο την προηγουμενη εβδομαδα απο την Selina, βεβαια δεν λεει αν το EU warehouse ειναι Ελλαδα η οχι αλλα δεν νομιζω να εχουν και αλλο.

Παντος το Vickmall οπως το ξεραμε προ διετιας παει δεν υπαρχει κριμα :(

Νομίζω τώρα που ζορισανε τα πράγματα με το τελωνείο, πρέπει να χαρτογραφήσουμε τις ευρωπαϊκές αποθήκες των κινεζοσαιτ για να δουμε τι μπορούμε να ψωνίζουμε.

Παιδια ουτε οι Ευρωπαικες αποθηκες είναι η λυση πλεον!

Εμενα με χρεωσαν 39 ευρω τελωνειο για μεταχειρισμενο κινητο που εστειλα πισω για σερβις και ηταν αγορασμενο από Ευρωπαικη αποθηκη!

Δηλ. λεμε αν χαλασει το κινητο σας και χρειαστεί να το στειλετε πισω θα πρεπει να πληρωσεις 15 ευρω για τα μεταφορικα + 39 τελωνειο,για υπολογιστε και το καπελο της Ευρωπαικης αποθήκης και πειτε μου συμφερει σε σχεση με σκρουτζ?

Διαβάστε αυτό το άρθρο , αναφέρεται στον εκτελωνισμο των δεμάτων που έρχονται από Κίνα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια ουτε οι Ευρωπαικες αποθηκες είναι η λυση πλεον!

Εμενα με χρεωσαν 39 ευρω τελωνειο για μεταχειρισμενο κινητο που εστειλα πισω για σερβις και ηταν αγορασμενο από Ευρωπαικη αποθηκη!

Δηλ. λεμε αν χαλασει το κινητο σας και χρειαστεί να το στειλετε πισω θα πρεπει να πληρωσεις 15 ευρω για τα μεταφορικα + 39 τελωνειο,για υπολογιστε και το καπελο της Ευρωπαικης αποθήκης και πειτε μου συμφερει σε σχεση με σκρουτζ?

Καλε μου φιλε, διαβαζεις τι γραφεις? Οι ευρωπαικες αποθηκες ειναι μια χαρα, σημαινει οτι τα προιοντα πηγαν εκει και εκτελωνιστηκαν σε αλλη χωρα, μελος της ΕΕ, σαν ευρωπαικα πλεον κινουνται ελευθερα στις χωρες μελη της ΕΕ. Ουδεποτε κανεις πληρωσε εξτρα σε τελωνειο για παραλαβη απο ευρωπαικη αποθηκη. Εσυ εστειλες το κινητο στην κινα για επισκευη και σου επιστραφηκε απο ΤΡΙΤΗ χωρα, τι περιμενες? να ξερει ο τελωνης εκει απο που το πηρες? για να μπορεσεις να σου επιστραφει χωρις να πληρωσεις ξανα φορο , πρεπει να συνοδευεται απο την πρωτη καρτελα (eori) εκτελωνισμου με την οποια φορολογηθηκε οταν ηρθε στην ΕΕ. Τα μεταφορικα που λες 15 ευρω στα καλυπτει το paypal αν πληρωσες με αυτο, απλα ουτε καν το εψαξες, και οταν στο εστειλε πισω ο κινεζος που στο επισκευασε ουτε καν μπηκε/ς στον κοπο να βαλει/ζητησεις/απαιτησεις μεσα ενα χαρτι που να λεει ξεκαθαρα επισκευασμενο, ε? σωστα? ο τελωνης ειναι τελωνης στο ΚΑΤ του ελευθεριος βενιζελος, δεν εργαζεται και στο μαντειο των δελφων.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομίζω τώρα που ζορισανε τα πράγματα με το τελωνείο, πρέπει να χαρτογραφήσουμε τις ευρωπαϊκές αποθήκες των κινεζοσαιτ για να δουμε τι μπορούμε να ψωνίζουμε.

Οπως και να επιλεξουμε priority line , site οπως το gearbest αλλα και το tomtop διαθετουν αυτη τη μεθοδο αποστολης, εξαιρετικα γρηγορη (10-12 μερες) και στην πορτα σου χωρις καμια επιβαρυνση, αλλα εμεις θελουμε ολα τζαμπα, δινουμε 400 ευρω για το mi6 και μεθοδο αποστολης nlpost, ενω ξερεις οτι πλεον υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να στο σταματησουν και να πληρωσεις 130ευρω για να το παρεις αλλα και να περιμενεις 50-60 μερες, ενω με 15 ευρω θα το εχεις σε 12.

With great power, comes great responsibility...

Επιλογή Priority line εχει για όλα τα προιοντα?

Βέπω ότι υπαρχει και eu direct αλλα δεν την δινει την επιλογή σε όλα!

Μπορεις φιλε να μας εξηγήσεις το τι και πως?

Καλησπέρα και από εμένα.

Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με το Tinydeal.

Έκανα παραγγελία ένα zuk edge με τιμή 308€ στις 14/7.

Το κινητό εστάλη στις 24/7.

Στο ενδιάμεσο άλλαξα την μέθοδο αποστολής σε dhl.

Σήμερα 2/8 το κινητό βρίσκεται στα χέρια με μια μικρή επιβάρυνση από την dhl.

Γενικά με το κατάστημα αλλάξαμε καμία 10 email που πάντα είχα άμεση απάντηση.

Δε ξέρω εάν είμαι τυχερός ή όχι αλλά η δικιά μου συνολική εμπειρία είναι πολύ θετική.

Στάλθηκε από το ZUK Z2151 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα και από εμένα.

Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με το Tinydeal.

Έκανα παραγγελία ένα zuk edge με τιμή 308€ στις 14/7.

Το κινητό εστάλη στις 24/7.

Στο ενδιάμεσο άλλαξα την μέθοδο αποστολής σε dhl.

Σήμερα 2/8 το κινητό βρίσκεται στα χέρια με μια μικρή επιβάρυνση από την dhl.

Γενικά με το κατάστημα αλλάξαμε καμία 10 email που πάντα είχα άμεση απάντηση.

Δε ξέρω εάν είμαι τυχερός ή όχι αλλά η δικιά μου συνολική εμπειρία είναι πολύ θετική.

Στάλθηκε από το ZUK Z2151 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οταν λες μικρή επιβάρυνση από την dhl. τι εννοοεις;

και βεβαια θα μας πεις ποσο πληρωσες και τελωνειο γιατι dhl + τελωνειο πανε μαζι

Edited by Barlost

Πλήρωσα 57€ για τον εκτελωνισμο

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

fiλε αυτα ειναι για τον εκτελωνισμο , τελωνειο ποσο πληρωσες ? ? αν θελεις φυσικα ....γιατι εγω πληρωσα 57 dhl ,συν 45 τελωνειο για τηλεφωνο 158 ευρω ,οποτε δε νσυμφερει η dhl ta 57 ειναι για τον συντομο χρονο και την σιγουρια ισως πως δεν θα ψαχνεις το πακετο

Edited by aitos

Πλήρωσα σύνολο 57€. Αυτά μου ζήτησε η dhl

57 ευρω.... μικρή επιβάρυνση ...μααααλιστα

Edited by Barlost

57 ευρω.... μικρή επιβάρυνση ...μααααλιστα

Ίσως δεν πέρασε τελωνείο και πήρε τα 57 η dhl.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για ένα κινητό 300€ με dhl που θα μπορούσε να επιβαρυνθεί με ακόμα 150€...

Τα 57€ σε σύγκριση με τα 150€ είναι στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, μικρή επιβάρυνση.

Παρέλαβα το κινητό σε 20ημέρες τη στιγμή που με απλό ταχυδρομείο θα πλήρωνα τουλάχιστον τα ίδιο ποσό και θα παραλάμβανα το λιγότερο σε 2 μήνες.

Είναι θέμα οπτικής...

Εγώ ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία από τη συγκεκριμένη συναλλαγή.

Από εκεί και πέρα σίγουρα δεν είναι ενδεικτική ή συνήθης συναλλαγή.

Τα 57€ σε σύγκριση με τα 150€ είναι στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, μικρή επιβάρυνση.

Παρέλαβα το κινητό σε 20ημέρες τη στιγμή που με απλό ταχυδρομείο θα πλήρωνα τουλάχιστον τα ίδιο ποσό και θα παραλάμβανα το λιγότερο σε 2 μήνες.

Είναι θέμα οπτικής...

καλα κανεις και μοιραζεσαι την εμπειρια σου ,οπως κανουμε ολοι εδω,και ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα γιατι με τις αλλαγες που εγιναν προσπαθουμε να βρουμε ακρη.

ηθελα να σε ρωτησω,στο δελτιο παραλαβης που σου εδωσε η DHL γραφει για εκτελωνισμο?.τα μεταφορικά τα ειχες πληρωσει με την αγορα του κινητου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα κανεις και μοιραζεσαι την εμπειρια σου ,οπως κανουμε ολοι εδω,και ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα γιατι με τις αλλαγες που εγιναν προσπαθουμε να βρουμε ακρη.

ηθελα να σε ρωτησω,στο δελτιο παραλαβης που σου εδωσε η DHL γραφει για εκτελωνισμο?.τα μεταφορικά τα ειχες πληρωσει με την αγορα του κινητου?

Μόλις το δω θα σου πω

Sent from my ZUK Z2151 using Tapatalk

Πλήρωσα σύνολο 57€. Αυτά μου ζήτησε η dhl

φιλτατε ποτε η dhl ΔΕΝ αρκειται στα δικα της εξοδα ( 57 ευρω ) ΠΑΝΤΑ υπαρχει τελωνειο ,για τον απλουστατο λογο οτι τα εξοδα της περιλαμβανουν διαδικασια εκτελωνισμου ......................καποιο λαθος κανεις ......για κοιτα καλυτερα τις χρεωσεις να βρεις ποσα σου χρεωσαν για τελωνειο

Είναι θέμα οπτικής...

Σε 2 μηνες θα εκανες παραλαβη??Γιατι??

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

2 μηνες από που κι'ως που ρε φιλε?

Ποτε δεν περιμενα πανω από 16-18 μερες(εκτος απο ali που επιασα 1μηνα μάξιμουμ!)και πολλες παραγγελιες εφτασαν ακομη και στις 10-12 μερες!

Συγγνώμη μάλλον αυτά που διαβάζω τότε στα άλλα thread δε ισχύουν...

Υπάρχουν άνθρωποι από Κίνα που είναι στις 40 ημέρες και δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος στο αεροδρόμιο.

Από εκεί και πέρα πλήρωσα 57€:

32€ εκτελωνισμο

18€ ΦΠΑ τρίτων χωρών

7€ ΦΠΑ

Sent from my ZUK Z2151 using Tapatalk