celtic1453 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Το fastcardtech.com ειχε σε προσφορά το HOMTOM HTM HT3 40 $ και φυσικα το έκανα παραγγελία. Μου ζητησαν εχτρα χρηματα μετα διοτι λεει οτι εκαναν λάθος στην τιμή. Φυσικα δεν τους εδωσα τιποτα και ζητησα refund. Μετα απο 15 υπενθυμισεις και αφου τους ειπα οτι εχω κανει dispute στο Paypal μου εκαναν refund όλο το ποσό. HOMTOM HTM HT3 5.0 inch Android 5.1 MTK6580 Quad Core 1.3GHz 1GB RAM 8GB ROM Dual Cameras GPS Smart Wakeup 2.5D Screen /Item #: HOMTOM HT3 $39.99 USD 1 $39.99 USD Ήταν η πρωτη μου αποπειρα για να διαπιστωσω αν τα όσα λεγονται ειναι αληθεια και σαν δοκιμη ειπα να την κανω με πολυ λιγα χρηματα. Μετα την δοκιμη φυσικα μπηκε στην black list.:p Μακρυά..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Δηλαδή,ζητω να στείλουν το καινούριο κινητό και μόλις μου δώσουν tracking να τους στείλω αυτό που έχω εδώ !!! Αυτά τα έχει κάνει μόνο το Vickmall, μην τα περιμένεις από αλλού. Ούτε να περιμένεις αντικατάσταση κινητού από 'κει. Από minideal κι εγώ θα προτιμούσα να το διορθώσω. Άλλος με 400$ κινητό τον καθυστερούσαν ώσπου να περάσει η εγγύηση... Δείχνει να είναι προβληματικό ή απλώς ξεκούμπωτο μικρόφωνο. Πιθανώς μπορεί αν γίνει και σε κάποιο μικρό κατάστημα εδώ που ασχολείται και με κινέζικα κινητά. Υπάρχει κάπου και θέμα για διόρθωση κινέζικων κινητών. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Καλημέρα !!!!παρέλαβα πριν μια βδομάδα και κάτι απο mini deal ,κινητό με προβλήματα στο μικρόφωνο !!! Ακούω τα πάντα αλλα δυστυχώς δεν με ακουνε παρα μονο αν βάλω bluetooth !!!έκτοτε προσπαθώ να βρω λύση αφού δεν θέλω να στείλω το κινητό πίσω και να περιμένω το καινούριο που σίγουρα όλο αυτό θα μου φαει κανένα δίμηνο !!δέχονται φυσικά αυτό να το κάνουν αλλά θέλω να πετύχω κάτι πιο γρήγορο !!! Δηλαδή,ζητω να στείλουν το καινούριο κινητό και μόλις μου δώσουν tracking να τους στείλω αυτό που έχω εδώ !!! Αποφεύγουν να απαντήσουν και απλά λενε να στείλω πίσω το κινητό !!!! Τι να κάνω ? Μήπως να το πάω για αλλαγή μικροφώνου (αν είναι αυτό!!) και να μην μπλεξω με αντικαταστάσεις??? Καταρχήν, την ώρα που μιλάς, είσαι σίγουρος ότι το μικρόφωνο είναι ενεργοποιημένο? Όταν απομακρύνεις το κινητό από το αυτί σου και ανοίγει η οθόνη αυτόματα, ρίξε μια ματιά στα "κουμπιά" που φαίνονται επάνω, ανοιγόκλεισε το εικονίδιο του μικροφώνου... Αυτό που θες, πολύ δύσκολα θα γίνει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Καταρχήν, την ώρα που μιλάς, είσαι σίγουρος ότι το μικρόφωνο είναι ενεργοποιημένο? Όταν απομακρύνεις το κινητό από το αυτί σου και ανοίγει η οθόνη αυτόματα, ρίξε μια ματιά στα "κουμπιά" που φαίνονται επάνω, ανοιγόκλεισε το εικονίδιο του μικροφώνου... Αυτό που θες, πολύ δύσκολα θα γίνει... ;) Δειχνει να ειναι ανοιχτό το μικρόφωνο ναι...φυσικά δεν μπορω να είμαι σίγουρη αν είναι ξεκουμπωμενο αν δεν το πάω για έλεγχο !!!έχω πεσει σε ενα ζώο στο minideal που η συνενόηση είναι φυστίκι !!!!!στέλνει ενα μήνυμα κάθε μια ,μιάμιση μέρα ,λες και το κανει επίτηδες για ν μην λυθεί ποτε το πρόβλημα μου !!!σκέφτομαι σοβαρά να το πάω εδώ σε σερβις να το ελεγξουν!!! Δεν βρίσκω το θέμα στο forum που έχει να κάνει με σερβίς κινεζικών εδώ μπας και μάθω κάτι ενδιαφέρων ...αλλά είμαι στα όρια μου να τον βρίσω στο τέλος αυτον που συνομιλω απο minideal!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Το πρωτο πραγμα που θα κανεις, ειναι μια ηχογραφηση με καποιο προγραμμα audio record, για να βεβαιωθεις αν δουλευει το μικροφωνο η οχι. Μετα βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Το πρωτο πραγμα που θα κανεις, ειναι μια ηχογραφηση με καποιο προγραμμα audio record, για να βεβαιωθεις αν δουλευει το μικροφωνο η οχι. Μετα βλεπουμε... Κάτσε γιατί είμαι και ολίγον άσχετη !!!απλή εγγραφή φωνής εννοείς να κάνω με κάποια εφαρμογη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Μπορείς να βάλεις και το Skype και να πραγματοποιήσεις δοκιμαστική κλήση και θα δεις αν λειτουργεί το μικρόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Μπορείς να βάλεις και το Skype και να πραγματοποιήσεις δοκιμαστική κλήση και θα δεις αν λειτουργεί το μικρόφωνο. Δεν λειτουργει παιδιά!!!εκανα εγγραφή και με την εγγραφή φωνής που διαθετει αλλά και μέσω εφαρμογής!!! Δεν καταγραφει τίποτα....!!! Να το πάω εδώ για αλλαγή μικροφώνου?? Ποσα πια θα ζητήσουν για αυτό?? Μονο να το στείλω πίσω στο minideal θα δώσω πανω απο 15e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Δεν λειτουργει παιδιά!!!εκανα εγγραφή και με την εγγραφή φωνής που διαθετει αλλά και μέσω εφαρμογής!!! Δεν καταγραφει τίποτα....!!! Να το πάω εδώ για αλλαγή μικροφώνου?? Ποσα πια θα ζητήσουν για αυτό?? Μονο να το στείλω πίσω στο minideal θα δώσω πανω απο 15e δε θα δωσεις θα σου δωσει πίσω τα λαλακια της αποστολης το paypal https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/ παρακαλώ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 δε θα δωσεις θα σου δωσει πίσω τα λαλακια της αποστολης το paypal https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/ παρακαλώ Ρε παιδιά...την ταλαιπωρία δυο μηνες πήγαινε έλα ποιος την τραβάει ? Τα δεκαπέντε ευρώ είναι το θέμα? Είναι του αδελφού μου το τηλέφωνο και είναι χωρίς συσκευή εδώ και ενάμιση μήνα ηδη !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Aσ μεινουμε στο θεμα παιδια.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ρε παιδιά...την ταλαιπωρία δυο μηνες πήγαινε έλα ποιος την τραβάει ? Τα δεκαπέντε ευρώ είναι το θέμα? Είναι του αδελφού μου το τηλέφωνο και είναι χωρίς συσκευή εδώ και ενάμιση μήνα ηδη !!!! Θα σου πρότεινα να μιλήσεις μαζί τους μέσω chat.. Βγάλε και ένα βίντεο με το πρόβλημα να τους στείλεις.. Σε αντίστοιχη περίπτωση πριν 2 χρόνια ακριβώς, σς ένα thl t11 που είχε έρθει με ξεκολημενη οθόνη, οι ίδιοι μου πρότειναν να μου στείλουν καινούργιο χωρίς να περιμένουν να φτάσει το δικό μας ή 15 δολάρια.. Και μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση τότε.. Απλά ο φίλος μου δεν ήθελε να περιμένει και επέλεξε τα 15 δολάρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Θα σου πρότεινα να μιλήσεις μαζί τους μέσω chat.. Βγάλε και ένα βίντεο με το πρόβλημα να τους στείλεις.. Σε αντίστοιχη περίπτωση πριν 2 χρόνια ακριβώς, σς ένα thl t11 που είχε έρθει με ξεκολημενη οθόνη, οι ίδιοι μου πρότειναν να μου στείλουν καινούργιο χωρίς να περιμένουν να φτάσει το δικό μας ή 15 δολάρια.. Και μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση τότε.. Απλά ο φίλος μου δεν ήθελε να περιμένει και επέλεξε τα 15 δολάρια.. Το σκέφτηκα και αυτό αλλά στο βίντεο πως θα δουν οτι δεν με ακούει οποιος είναι στην αλλη άκρη της γραμμής??δεν είναι κάτι που μπορω να δείξω στο βίντεο!! Πάντως σε σημερινή απάντηση τους δεν δίνουν καμμία αλλη αλλη λύση απο το να το στείλω πίσω(αποφεύγουν να απαντήσουν αν στείλουν το ίδιο μετα απο σερβις η αν στείλουν καινουριο όπως ζήτω!!!)...δεν δίνουν καμμία εναλλακτική και φυσικά τους έγραψα πως η κριτική μου στην σελιδα τους θα είναι αρνητικη αν αναγκαστω να το πάω σε σερβις εδώ χωρίς να έχουν δώσει εναλλακτική λυση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Απο περιεργεια, επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Απο περιεργεια, επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εκανες? Όχι....δεν σκέφτηκα πως το μικρόφωνο μπορεί ν έχει σχέση με αυτό !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εχει ψωνισει κανεις απο εδω ρε παιδια grossoshop.net ? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Όχι....δεν σκέφτηκα πως το μικρόφωνο μπορεί ν έχει σχέση με αυτό !!! Με ολα μπορει να εχει σχεση. Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μου ειπε γνωστός που μένει μόνιμα Κίνα, ότι το 80% των Κινέζων ψωνίζει από το Taobao, το οποίο είναι σαν το aliexpress και ότι τώρα ήρθε και Ελλάδα. Ξέρουμε τι γίνεται; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μου ειπε γνωστός που μένει μόνιμα Κίνα, ότι το 80% των Κινέζων ψωνίζει από το Taobao, το οποίο είναι σαν το aliexpress και ότι τώρα ήρθε και Ελλάδα. Ξέρουμε τι γίνεται; Με μία μετάφραση στο site, που πρέπει να γνωρίζεις κινέζικα για να καταφέρεις να διαβάσεις και να βγάλεις και νόημα στα Ελληνικά!!! :lol: :lol: :lol: http://www.tao-bao.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Με ολα μπορει να εχει σχεση. Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις. Δυστυχώς τζιφος.... Αύριο το στελνω πίσω !!!ελπίζω το καινουριο να μην είναι χειροτερο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Με μία μετάφραση στο site, που πρέπει να γνωρίζεις κινέζικα για να καταφέρεις να διαβάσεις και να βγάλεις και νόημα στα Ελληνικά!!! :lol: :lol: :lol: http://www.tao-bao.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/ Καλά, το είδα ότι πονάνε τα μάτια σου και είναι Google Translate, περισσότερο ρωτάω για το site και την αξιοπιστία/τιμές. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Βρήκα μια συσκευή που με ενδιαφέρει και το spemall.com την έχει . Συγκεκριμένα την έχει μόνο αυτό 160$ και ενας στο ali 210 που ειναι και η κανονική του τιμή οσο υπήρχε. Τι μαγαζί ειναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Αρχισε να κανει νερά και το vickmall?Παραγγελια απο 8/2, mail,και καμια απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Ελπίζω όχι, γιατί δεν είναι να ψάχνεις να βρεις αξιόπιστο Κινέζο πάλι. Σαν να ψάχνεις βελόνα στ' άχυρα... Θύμισέ τους το στο θέμα του εδώ στο φόρουμ,. Ίσως με τον χαμό μετά την κινεζική πρωτοχρονιά να το αμέλησαν. Edited February 23, 2016 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Εχουν εξαφανιστει αυτοι απο παντου ,ψαχνω να τους βρω στο live chat εδω και 3 μερες αλλα δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts