Barlost Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 τι να κερδισει;; χρηματα Δεν ειμαι πια ευχαριστημενος. Και δεν ηταν ολες απο εκεινο το μαγαζι. 6/10 ειχαμε θεματα Aν πιστευεις οτι κερδιζω χρημματα απο το Βικ τοτε γελιεσαι, Αν προσεξες στις προηγουμενες αναφορες μου θα δεις οτι και αλλα καταστηματα εχω ως αξιοπιστα. Καλυτερα να μην μιλας αν δεν ξερεις, γιατι η κοντοφθαλμη λογικη σου μπορει να σε βαλει σε μπελαδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Aν πιστευεις οτι κερδιζω χρημματα απο το Βικ τοτε γελιεσαι, Αν προσεξες στις προηγουμενες αναφορες μου θα δεις οτι και αλλα καταστηματα εχω ως αξιοπιστα. Καλυτερα να μην μιλας αν δεν ξερεις, γιατι η κοντοφθαλμη λογικη σου μπορει να σε βαλει σε μπελαδες. Θεωρώ πως εννοεί πόσα χρήματα θα έχεις κερδίσει με τις διαφορές τιμής που θα έχουν αυτές οι 30+ αγορές. Και ναι, αν κάνεις μία αγορά δεν είναι τίποτα τρελό, αν κάνεις πολλές και όλες είναι για σένα τότε σε ενδιαφέρει να μην μείνεις ταπί μόνο και μόνο για την ''ασφάλεια'' που σου παρέχει το vickmall, που στην ουσία δεν υπάρχει απλά έχουν λιγότερους πελάτες γι'αυτό και βρίσκεις πιο άμεση εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Θεωρώ πως εννοεί πόσα χρήματα θα έχεις κερδίσει με τις διαφορές τιμής που θα έχουν αυτές οι 30+ αγορές. Και ναι, αν κάνεις μία αγορά δεν είναι τίποτα τρελό, αν κάνεις πολλές και όλες είναι για σένα τότε σε ενδιαφέρει να μην μείνεις ταπί μόνο και μόνο για την ''ασφάλεια'' που σου παρέχει το vickmall, που στην ουσία δεν υπάρχει απλά έχουν λιγότερους πελάτες γι'αυτό και βρίσκεις πιο άμεση εξυπηρέτηση. Το ειδα διαφορετικα, οτι ειμαι κραχτης του Βικμαλλ και με την επιροη στο φορουμ ( λεμε τωρα ) θα πεισω και αλλους αγοραστες απο εδω με αποτελεσμα να "κερδισω" ενα κινητο - μια βαρβατη εκπτωση - κτλ Εξαλλου απο ενα σημειο και μετα, οι αγορες ηταν για τριτα προσωπα, εφοσον τους εδινα και εναλλακτικες , μεταξυ αυτων και του gearbest. Η τελικη αποφαση ηταν του αγοραση, που επελεγε το Βικ. Απο την δικια μου πλευρα δεν ειχα ουδεποτε κερδος απο αυτες τις αγορες ( οπως κανουν πιθανον μερικοι ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Το ειδα διαφορετικα, οτι ειμαι κραχτης του Βικμαλλ και με την επιροη στο φορουμ ( λεμε τωρα ) θα πεισω και αλλους αγοραστες απο εδω με αποτελεσμα να "κερδισω" ενα κινητο - μια βαρβατη εκπτωση - κτλ Εξαλλου απο ενα σημειο και μετα, οι αγορες ηταν για τριτα προσωπα, εφοσον τους εδινα και εναλλακτικες , μεταξυ αυτων και του gearbest. Η τελικη αποφαση ηταν του αγοραση, που επελεγε το Βικ. Απο την δικια μου πλευρα δεν ειχα ουδεποτε κερδος απο αυτες τις αγορες ( οπως κανουν πιθανον μερικοι ) Δεν νομίζω να εννοεί κάτι τέτοιο, οι περισσότεροι από εδώ μέσα απλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε με την εμπειρία που έχει ο καθένας μας. Απλά μερικές φορές μας τρώει ο εγωισμός μας και θέλουμε να βγάλουμε την δικιά μας άποψη ως σωστότερη. :) Προσωπικά και εγώ αν ήθελα να πάρω μόνο ένα πράγμα και το είχε το vickmall, αυτό θα διάλεγα. Αλλά απ'την στιγμή που όταν παραγγείλω κάτι θα έχει καμιά 50-100αριά+ διαφορά σαν σύνολο με άλλο κατάστημα, το ρισκάρω γιατί το 50ρικο και το 100ρικο δεν είναι λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ισως να εχεις δικιο, ισως να επιασα τον αανασταστοπουλο απο το λαιμο. Το πρωτο που σκεφτηκα ηταν "ο κραχτης του Βικμαλλ" . Σαφως ασπαζομαι την γνωμη σου για τα 50, 100 ευρω διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Να ρωτησω κατι,υπαρχουν τοσο μεγαλες διαφορες τις ταξης των 50-100 απο καταστημα σε καταστημα(εννοω ολα τα γνωστα καταστηματα)?Στο ιδιο παντα προιον(υποθετω σε αξιοπιστες-γνωστες μαρκες)? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Να ρωτησω κατι,υπαρχουν τοσο μεγαλες διαφορες τις ταξης των 50-100 απο καταστημα σε καταστημα(εννοω ολα τα γνωστα καταστηματα)?Στο ιδιο παντα προιον(υποθετω σε αξιοπιστες-γνωστες μαρκες)? Προσωπικά αναφερόμουν σε πάνω από μία παραγγελία την κάθε φορά. Σε παραγγελία μόνο ενός αντικειμένου εννοείται δεν υπάρχει πουθενά τέτοια διαφορά. Π.χ το banggood για μένα είναι πιο αξιόπιστο από το gearbest, χθες έκανα μια συνολική παραγγελία στο gear για μένα και 2 φίλους κάτι ηλεκτρονικά τσιγάρα κτλπ, στο σύνολο τους σε σχέση με τις τιμές του bang, είχαν 65 ευρώ διαφορά ( καμιά 10αριά ευρώ το πολύ στο κάθε πράγμα). 65 ευρώ διαφορά για μας δεν ήταν μικρή διαφορά κι ας ήταν ένα 20ρικο για τον καθένα μιας και με 10-20ευρώ παραπάνω τα πέρναμε κι από εδώ, οπότε το ''ρισκάραμε'' (με ότι αυτό συνεπάγεται) στο gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Προσωπικά αναφερόμουν σε πάνω από μία παραγγελία την κάθε φορά. Σε παραγγελία μόνο ενός αντικειμένου εννοείται δεν υπάρχει πουθενά τέτοια διαφορά. Π.χ το banggood για μένα είναι πιο αξιόπιστο από το gearbest, χθες έκανα μια συνολική παραγγελία στο gear για μένα και 2 φίλους κάτι ηλεκτρονικά τσιγάρα κτλπ, στο σύνολο τους σε σχέση με τις τιμές του bang, είχαν 65 ευρώ διαφορά ( καμιά 10αριά ευρώ το πολύ στο κάθε πράγμα). 65 ευρώ διαφορά για μας δεν ήταν μικρή διαφορά κι ας ήταν ένα 20ρικο για τον καθένα μιας και με 10-20ευρώ παραπάνω τα πέρναμε κι από εδώ, οπότε το ''ρισκάραμε'' (με ότι αυτό συνεπάγεται) στο gearbest. Α μπραβο!!!! Τωρα το εγραψες καλα να το καταλαβουν ολοι. Οποτε μονο σε μεγαλες παραγγελιες(κανω συχνα-πικνα των 500-700$)ψιλοσυμφερει. Αλλα απο την αλλη να βαλουμε και σαν στοχο το after sale,αυτο τουλαχιστον πιστευω εγω. Οκ καλα το τσιμπησα σε ποιο καλη τιμουλα,και το εδωσα,αλλα εαν γινει η στραβη τι κανω μετα. Αλλα ειπαμε,εδω ειμαστε για να δινουμε βοηθεια,οχι να κανουμε promo σε καταστηματα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 τι να κερδισει;; ----- προσθήκη μηνύματος 11 βολες μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ειμαι πια ευχαριστημενος. Και δεν ηταν ολες απο εκεινο το μαγαζι. 6/10 ειχαμε θεματα Θεωρώ πως εννοεί πόσα χρήματα θα έχεις κερδίσει με τις διαφορές τιμής που θα έχουν αυτές οι 30+ αγορές. Και ναι, αν κάνεις μία αγορά δεν είναι τίποτα τρελό, αν κάνεις πολλές και όλες είναι για σένα τότε σε ενδιαφέρει να μην μείνεις ταπί μόνο και μόνο για την ''ασφάλεια'' που σου παρέχει το vickmall, που στην ουσία δεν υπάρχει απλά έχουν λιγότερους πελάτες γι'αυτό και βρίσκεις πιο άμεση εξυπηρέτηση. αυτο ηθελα να πω βρε παιδι μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παιδιά το σημαντικό είναι ένα: ρωτάτε πριν παραγγείλετε αν το έχουν πράγματι σε στοκ, μην βασίζεστε στο τι λέει το site. Παρήγγειλα από Everbuying και Gearbest (που είναι το ίδιο μαγαζί τελικά) αφού τους είχα ρωτήσει αν έχουν σε στοκ τα προϊόντα και τα στείλανε σε 1 και 2 μέρες αντίστοιχα ενώ έλεγε "3-5 business days" στα sites. Μάλιστα του Everbuying το παρέλαβα σήμερα σε 10 μέρες (!). Του Gearbest λογικά θα αργήσει ελέω Sweden Post που είναι "τα ζώα μου αργά". Στο Vickmall έχουν τίποτα άδειες αυτές τις μέρες ή άρχισαν να κάνουν την πάπια όταν δεν τους συμφέρει; Έχει 2 μέρες που τους έστειλα email που μου ζήτησαν με πληροφορίες για ένα πακέτο που έστειλα πίσω. Το ξαναέστειλα χτες το email, άφησα και pm εδώ στο φόρουμ, τους είπα και στο τσατ τους να με επιβεβαιώσουν ότι όλα είναι καλά και παρέλαβαν τα στοιχεία και καμία απάντηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Εχει σημασια και τι προιον αγοραζεις ,για ενα lenovo ,xiaomi ,coolpad ,ZTE παω ανετα και σε κολ_μαγαζο με μηδενικο after sals γιατι η πιθανοτητα να βγαλει προβλημα ειναι μικρη ενω οταν παω σε δευτεραντζες μαρκες (οχι elephone ,jiake ,κλωνους κλπ αυτα δεν τα ακουμπαω ουτε με απειλη οπλου) παω σε vickmall ,banggood για να εχω βοηθεια αν χρειαστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Εχει σημασια και τι προιον αγοραζεις ,για ενα lenovo ,xiaomi ,coolpad ,ZTE παω ανετα και σε κολ_μαγαζο με μηδενικο after sals γιατι η πιθανοτητα να βγαλει προβλημα ειναι μικρη ενω οταν παω σε δευτεραντζες μαρκες (οχι elephone ,jiake ,κλωνους κλπ αυτα δεν τα ακουμπαω ουτε με απειλη οπλου) παω σε vickmall ,banggood για να εχω βοηθεια αν χρειαστει. Εδω θα με βρεις αντιθετο φιλε μου,και εξηγουμε για ποιον λογο το γραφω αυτο.... Δεν νομιζω να ειναι σωστο αυτο που γραφεις,ολα μα ολα βγαζουν ελλατωματικα,και μαλιστα σε καποια μοντελα με μεγαλη συχνοτητα. Για αυτο και θες και ενα αξιοπρεπες τουλαχιστον after sale,εκτος και εαν σου παθει κατι το πετας και πας για αλλο.:) Καλα για clone δεν γραφω καν..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Α μπραβο!!!! Τωρα το εγραψες καλα να το καταλαβουν ολοι. Οποτε μονο σε μεγαλες παραγγελιες(κανω συχνα-πικνα των 500-700$)ψιλοσυμφερει. Αλλα απο την αλλη να βαλουμε και σαν στοχο το after sale,αυτο τουλαχιστον πιστευω εγω. Οκ καλα το τσιμπησα σε ποιο καλη τιμουλα,και το εδωσα,αλλα εαν γινει η στραβη τι κανω μετα. Αλλα ειπαμε,εδω ειμαστε για να δινουμε βοηθεια,οχι να κανουμε promo σε καταστηματα.:) Γενικώς ο καθένας κρίνει ανάλογα με την τσέπη του και κατά πόσο δέχετε να το ''ρισκάρει'' ή όχι με την κάθε συσκευή. Επίσης στο after-sale θα συμφωνήσω για τα smartphone συγκεκριμένα(ανεξαρτήτου κόστους), στο παράδειγμα που είπα όμως καλό after-sale δεν είχα ούτε σε ελληνικό μεγάλο κατάστημα, οπότε δεν περιμένω και τίποτα τρελό από την Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Εδω θα με βρεις αντιθετο φιλε μου,και εξηγουμε για ποιον λογο το γραφω αυτο.... Δεν νομιζω να ειναι σωστο αυτο που γραφεις,ολα μα ολα βγαζουν ελλατωματικα,και μαλιστα σε καποια μοντελα με μεγαλη συχνοτητα. Για αυτο και θες και ενα αξιοπρεπες τουλαχιστον after sale,εκτος και εαν σου παθει κατι το πετας και πας για αλλο.:) Καλα για clone δεν γραφω καν..... Υπαρχει πιθανοτητα να πεθανεις απο χτυπημα μετεωριτη και υπαρχει πιθανοτητα να πεθανεις αν πηδηξεις απο το μπαλκονι του 3ο οροφου ,.εγω αποφευγω να πηδαω απο τα μπαλκονια δεν καθομαι να κοιταζω ψηλα μην μου πεσει τιποτα στο κεφαλι. Ασε που με την ταχυττητα που αλλαζουμε κινητα αυτες τις μερες και το ποσο αναγκαιο ειναι στην ζωη μας πλεον το κινητο ,μονο και μονο το πηγαινε-ελα στην κινα και ο αναγκαιος χρονος στην κινα για να φτιαχτει το κινητο κανει ολη την ιστορια τουλαχιστον δυσκολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Υπαρχει πιθανοτητα να πεθανεις απο χτυπημα μετεωριτη και υπαρχει πιθανοτητα να πεθανεις αν πηδηξεις απο το μπαλκονι του 3ο οροφου ,.εγω αποφευγω να πηδαω απο τα μπαλκονια δεν καθομαι να κοιταζω ψηλα μην μου πεσει τιποτα στο κεφαλι. Ασε που με την ταχυττητα που αλλαζουμε κινητα αυτες τις μερες και το ποσο αναγκαιο ειναι στην ζωη μας πλεον το κινητο ,μονο και μονο το πηγαινε-ελα στην κινα και ο αναγκαιος χρονος στην κινα για να φτιαχτει το κινητο κανει ολη την ιστορια τουλαχιστον δυσκολη. Aρα εσυ φιλε μου εχεις την οικονομικη ανεση να αλλαζεις κντ σαν τα πουκαμισα,οποτε αγορασε οτι ναναι και απο οπου ναναι,αλλα δεν ειναι ο κανονας αυτος,οι περισσοτεροι κρατουν τις συσκευες τους για ενα σεβαστο χρονικο διαστημα οποτε θελουν και μια σχετικη ασφαλεια. Τωρα να σου πω για χρονους που εμειναν συσκευες στο service,εδω στην Ελλαδα παντα, και γραφω για κντ ανω των 500++ ευρο,και τις ακομα πιο γελειες δικαιολογιες που ακουω για τις απιστευτες πραγματικα καθυστερήσεις........ Οσο για την 1η παραγραφο που εγραψες δεν σχολιαζω καν...........ατυχες γεγονος. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Καλημέρα παιδια θέλω να πάρω το χιαομι μι4c από το everbuying από την HK Warehouse έχει πάρει κανένας συγκεκριμένα το κινητό αυτό από εκεί το έστειλαν συντομα καμία άλλη σχετική πληροφορία ??ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Aρα εσυ φιλε μου εχεις την οικονομικη ανεση να αλλαζεις κντ σαν τα πουκαμισα,οποτε αγορασε οτι ναναι και απο οπου ναναι,αλλα δεν ειναι ο κανονας αυτος,οι περισσοτεροι κρατουν τις συσκευες τους για ενα σεβαστο χρονικο διαστημα οποτε θελουν και μια σχετικη ασφαλεια. Τωρα να σου πω για χρονους που εμειναν συσκευες στο service,εδω στην Ελλαδα παντα, και γραφω για κντ ανω των 500++ ευρο,και τις ακομα πιο γελειες δικαιολογιες που ακουω για τις απιστευτες πραγματικα καθυστερήσεις........ Οσο για την 1η παραγραφο που εγραψες δεν σχολιαζω καν...........ατυχες γεγονος. Το ... ατυχες γεγονος οπως λες ηταν για να δειξω την διαφορα μεταξυ του κατω απο 1% ποσοστο βλαβων (κατα το πρωτο ετος λειτουργειας της συσκευης) που εχει η λενοβο ,σε σχεση με το 10% που εχουν οι δευτεραντζες και το τρεχαγυρευεεκειψηλαστοβουνο ποσοστο βλαβων των γιγαντων στυλ ελεφονε. Ναι ολες οι μαρκες και τα μοντελα βγαζουν βλαβες αλλα τα νουμερα ειναι εντελως διαφορετικα και αυτο αυξανει ή μειωνει το ρισκο της αγορας καθως και το κατα ποσο αξιζει να δωσεις το 10-15% παραπανω για να αγορασεις απο αξιοπιστο μαγαζι. Εγω προσωπικα φιλε μου ειμαι με ενα Lenovo A850 2ετιας που εξακολουθει να δουλευει απροβληματιστα και σε λιγο θα παρω καινουργιο (κριμα ειμαι και εγω :lol: ) και θα κανω το Α850 δευτεραντζα για εκτακτη αναγκη ,αλλα ο υπολοιπος κοσμος ΔΕΝ λειτουργει ετσι.Οχι στον χρονο αλλα στο 6μηνο αλλαζουν συσκευη και αυτο το 3μηνο (προσωπική εμπειρια σε 2 κινητα απο καλα μαγαζια) που χρειαζεται το πηγαινε ελα στην κινα κανει την ολη διαδικασια προβληματικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Καλημέρα παιδια θέλω να πάρω το χιαομι μι4c από το everbuying από την HK Warehouse έχει πάρει κανένας συγκεκριμένα το κινητό αυτό από εκεί το έστειλαν συντομα καμία άλλη σχετική πληροφορία ??ευχαριστώ Να το παρεις το κινητο, αλλα οχι απο αυτο το καταστημα. Το ... ατυχες γεγονος οπως λες ηταν για να δειξω την διαφορα μεταξυ του κατω απο 1% ποσοστο βλαβων (κατα το πρωτο ετος λειτουργειας της συσκευης) που εχει η λενοβο ,σε σχεση με το 10% που εχουν οι δευτεραντζες και το τρεχαγυρευεεκειψηλαστοβουνο ποσοστο βλαβων των γιγαντων στυλ ελεφονε. Ναι ολες οι μαρκες και τα μοντελα βγαζουν βλαβες αλλα τα νουμερα ειναι εντελως διαφορετικα και αυτο αυξανει ή μειωνει το ρισκο της αγορας καθως και το κατα ποσο αξιζει να δωσεις το 10-15% παραπανω για να αγορασεις απο αξιοπιστο μαγαζι. Εγω προσωπικα φιλε μου ειμαι με ενα Lenovo A850 2ετιας που εξακολουθει να δουλευει απροβληματιστα και σε λιγο θα παρω καινουργιο (κριμα ειμαι και εγω ) και θα κανω το Α850 δευτεραντζα για εκτακτη αναγκη ,αλλα ο υπολοιπος κοσμος ΔΕΝ λειτουργει ετσι.Οχι στον χρονο αλλα στο 6μηνο αλλαζουν συσκευη και αυτο το 3μηνο (προσωπική εμπειρια σε 2 κινητα απο καλα μαγαζια) που χρειαζεται το πηγαινε ελα στην κινα κανει την ολη διαδικασια προβληματικη Απο ποτε εγινε γιγαντας η ελεφον;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Το ... ατυχες γεγονος οπως λες ηταν για να δειξω την διαφορα μεταξυ του κατω απο 1% ποσοστο βλαβων (κατα το πρωτο ετος λειτουργειας της συσκευης) που εχει η λενοβο ,σε σχεση με το 10% που εχουν οι δευτεραντζες και το τρεχαγυρευεεκειψηλαστοβουνο ποσοστο βλαβων των γιγαντων στυλ ελεφονε. Ναι ολες οι μαρκες και τα μοντελα βγαζουν βλαβες αλλα τα νουμερα ειναι εντελως διαφορετικα και αυτο αυξανει ή μειωνει το ρισκο της αγορας καθως και το κατα ποσο αξιζει να δωσεις το 10-15% παραπανω για να αγορασεις απο αξιοπιστο μαγαζι. Εγω προσωπικα φιλε μου ειμαι με ενα Lenovo A850 2ετιας που εξακολουθει να δουλευει απροβληματιστα και σε λιγο θα παρω καινουργιο (κριμα ειμαι και εγω :lol: ) και θα κανω το Α850 δευτεραντζα για εκτακτη αναγκη ,αλλα ο υπολοιπος κοσμος ΔΕΝ λειτουργει ετσι.Οχι στον χρονο αλλα στο 6μηνο αλλαζουν συσκευη και αυτο το 3μηνο (προσωπική εμπειρια σε 2 κινητα απο καλα μαγαζια) που χρειαζεται το πηγαινε ελα στην κινα κανει την ολη διαδικασια προβληματικη. Φιλε μου οποτε προφανως και κανεις λαθος,στην Ελλαδα της κρισης ο κοσμος δεν αλλαζει συσκευες στους χρονου που λες,μην κοιτας τα 500-100(τυχαιο το νουμερο) μελη σε αυτο το fora που γραφουμε,εδω ο κοσμος δεν εχει για τα βασικα κντ θα αλλαζει καθε τοσο.........λογο εργασιας τα βλεπω καθε μερα.Οποτε δεν ειναι ο κανονας αυτα που γραφεις. @Barlost Ελα ντε....γιγαντας.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Παρήγγειλα μια μπαταρία από ένα κινεζομάγαζο και μου στείλανε για tracking number έναν κωδικό του στυλ, Q1234567891XX! Τα "Q" και "XX" είναι αληθινά, άλλαξα τα νούμερα μόνο για ευνόητους λόγους. Μου είπανε τάχα πως είναι από NL post!! Υπάρχουν τέτοιοι κωδικοί "ΧΧ" μέ ένα γράμμα στην αρχή και 10ψηφία στην διεθνή μεταφορά? Απορώ πως και δεν μου στείλανε "ΧΧΧ" κωδικό να περιμένω καναν Ρόκο Σιφρέντι!!! :p Edited January 16, 2016 by LarryAn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παρήγγειλα μια μπαταρία από ένα κινεζομάγαζο και μου δώσανε έναν κωδικό Q1234567891XX! Τα "Q" και "XX" είναι αληθινά, άλλαξα τα νούμερα μόνο για ευνόητους λόγους. Μου είπανε τάχα πως είναι από NL post!! Υπάρχουν τέτοιοι κωδικοί "ΧΧ" μέ ένα γράμμα στην αρχή και 10ψηφία στην διεθνή μεταφορά? Απορώ πως και δεν μου στείλανε "ΧΧΧ" κωδικό να περιμένω καναν Ρόκο Σιφρέντι!!! Ότι υπάρχει,υπάρχει. Αλλά απ'όσο ξέρω είναι Sweden surface mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ότι υπάρχει,υπάρχει. Αλλά απ'όσο ξέρω είναι Sweden surface mail. αυτο δεν ειναι NL post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παρήγγειλα μια μπαταρία από ένα κινεζομάγαζο και μου στείλανε για tracking number έναν κωδικό του στυλ, Q1234567891XX! Τα "Q" και "XX" είναι αληθινά, άλλαξα τα νούμερα μόνο για ευνόητους λόγους. Μου είπανε τάχα πως είναι από NL post!! Υπάρχουν τέτοιοι κωδικοί "ΧΧ" μέ ένα γράμμα στην αρχή και 10ψηφία στην διεθνή μεταφορά? Απορώ πως και δεν μου στείλανε "ΧΧΧ" κωδικό να περιμένω καναν Ρόκο Σιφρέντι!!! :p Gearbest; Σου δώσανε το reference number μάλλον. Αργότερα θα σου δώσουν και το tracking number. Αλλά μπορείς να το βρεις και μόνο σου εδώ εκεί που λέει "Reference". Sweden Post πρέπει να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Ότι υπάρχει,υπάρχει. Αλλά απ'όσο ξέρω είναι Sweden surface mail. Αφού υπάρχει "Q" και "ΧΧ", πάλι καλά! Οπότε αναμένουμε...thanx. ;) Gearbest; Σου δώσανε το reference number μάλλον. Αργότερα θα σου δώσουν και το tracking number. Αλλά μπορείς να το βρεις και μόνο σου εδώ εκεί που λέει "Reference". Sweden Post πρέπει να είναι. Μπαταρία από etotalk, θα το ψάξω αν είναι, thanx Kosma. Edited January 16, 2016 by LarryAn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Gearbest; Το Gear σου γράφει το όνομα του ταχυδρομείου πάντα. αυτο δεν ειναι NL post Αυτό είπα, ότι δεν είναι NL αλλά Σουηδικό ταχυδρομείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts