zananiro Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Είναι γνωστό ότι το Banggood δεν προτιμά τις λύσεις με την εμπλοκή του PayPal. Έχω την εντύπωση ότι ακόμα και αν δεν άνοιγες dispute, θα σου τα επέστρεφαν τα χρήματα όπως είχατε συμφωνήσει και σου είχε προτείνει. Αυτό έχω καταλάβει από προσωπική εμπειρία και από εμπειρίες άλλων μελών. Kαι αν υπήρχε πρόβλημα άνοιγες τότε dispute. Δεν νομίζω να θέλουν να σου φάνε τα χρήματα και να σε εξαπατήσουν, θα είσαι ο πρώτος εδώ αν γίνει αυτο, αλλά εφόσον άνοιξες dispute, τώρα δεν θα πρέπει να το κλείσεις παρά μόνο αν επιστραφούν τα χρήματα. Edited December 28, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Είναι γνωστό ότι το Banggood δεν προτιμά τις λύσεις με την εμπλοκή του PayPal. Έχω την εντύπωση ότι ακόμα και αν δεν άνοιγες dispute, θα σου τα επέστρεφαν τα χρήματα όπως είχατε συμφωνήσει και σου είχε προτείνει. Αυτό έχω καταλάβει από προσωπική εμπειρία και από εμπειρίες άλλων μελών. Kαι αν υπήρχε πρόβλημα άνοιγες τότε dispute. Δεν νομίζω να θέλουν να σου φάνε τα χρήματα και να σε εξαπατήσουν, θα είσαι ο πρώτος εδώ αν γίνει αυτο, αλλά εφόσον άνοιξες dispute, τώρα δεν θα πρέπει να το κλείσεις παρά μόνο αν επιστραφούν τα χρήματα. Οκ καλα τα λες τα λες και εσυ,αλλα η ουσια ειναι οτι σου ζητουν,και οχι με τον καλυτερο τροπο,να κανεις μια κινηση,δηλαδη τι?Πρεπει να το φτασεις σε αυτο το σημειο για να παρεις τα λεφτα σου πισω? Εκει ξεχωριζουν τα σωστα καταστηματα,τα αξοιοπιστα,τα επαγγελματικα,απο τα αλλα,που οκ δεν θα χασεις τα λεφτα σου,αλλα θα σου βγαλουν το λαδακι πρωτα. Εκανα μια λαθος αγορα απο το v........,ζητησα ακυρωση,σε 2 ωρες ειχα τα λεφτα μου πισω.Τι να γραψω τωρα για το καταστημα αυτο.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Οκ καλα τα λες τα λες και εσυ,αλλα η ουσια ειναι οτι σου ζητουν,και οχι με τον καλυτερο τροπο,να κανεις μια κινηση,δηλαδη τι?Πρεπει να το φτασεις σε αυτο το σημειο για να παρεις τα λεφτα σου πισω? Εκει ξεχωριζουν τα σωστα καταστηματα,τα αξοιοπιστα,τα επαγγελματικα,απο τα αλλα,που οκ δεν θα χασεις τα λεφτα σου,αλλα θα σου βγαλουν το λαδακι πρωτα. Εκανα μια λαθος αγορα απο το v........,ζητησα ακυρωση,σε 2 ωρες ειχα τα λεφτα μου πισω.Τι να γραψω τωρα για το καταστημα αυτο.... Εννοείται ότι δεν συμφωνώ με την κίνηση του μαγαζιού να ζητάει να κλείσει το dispute για να στείλει τα χρήματα. Για αυτό και εγώ τόνισα ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει τώρα να κλείσει το dispute πριν πάρει τα χρήματα πίσω. Κάθε μαγαζί έχει δικούς του κανόνες λειτουργίας και επίλυσης των ζητημάτων. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι μερικές φορές πρέπει να υπάρχει αμοιβαία συνεννόηση και εμπιστοσύνη και από τις 2 πλευρές. Ανάλογα το μαγαζί βέβαια, και κατά πόσο ο καθένας μας το κρίνει αξιόπιστο, γιατί τα πιο πολλά θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Αν δεν είχε ανοίξει dispute εξ αρχής όπως ζητούσε το κατάστημα και έπαιρνε τα χρήματα θα λέγαμε όλοι πόσο αξιόπιστο είναι. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε 2 δικές μου περιπτώσεις, γι αυτό μου φαίνεται περίεργο να θέλει να κάνει απατεωνιά. Μιλώντας υποθετικά όμως δεν έχει νόημα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Εννοείται ότι δεν συμφωνώ με την κίνηση του μαγαζιού να ζητάει να κλείσει το dispute για να στείλει τα χρήματα. Για αυτό και εγώ τόνισα ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει τώρα να κλείσει το dispute πριν πάρει τα χρήματα πίσω. Κάθε μαγαζί έχει δικούς του κανόνες λειτουργίας και επίλυσης των ζητημάτων. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι μερικές φορές πρέπει να υπάρχει αμοιβαία συνεννόηση και εμπιστοσύνη και από τις 2 πλευρές. Ανάλογα το μαγαζί βέβαια, και κατά πόσο ο καθένας μας το κρίνει αξιόπιστο, γιατί τα πιο πολλά θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Αν δεν είχε ανοίξει dispute εξ αρχής όπως ζητούσε το κατάστημα και έπαιρνε τα χρήματα θα λέγαμε όλοι πόσο αξιόπιστο είναι. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε 2 δικές μου περιπτώσεις, γι αυτό μου φαίνεται περίεργο να θέλει να κάνει απατεωνιά. Μιλώντας υποθετικά όμως δεν έχει νόημα. Δεν διαφωνω,στην ιδια ομαδα ειμαστε αλλωστε. Αυτο που με εκνευριζει πολλες φορες ειναι οτι μας εχουν για......ευκολακια.....τους εχουμε κανει .....μαγκες......και μας την λενε και απο πανω. Δυστηχως τα αρνητικα παραδειγματα ειναι πολλα τελευταια.Και ειπαμε για αυτο ειναι το paypal,για κατι τετοια........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 το σωστο καταστημα φαινεται στις κινησεις του. Σε προλαβαινει προτου ανοιξεις αμφισβητηση με αυτο, μεσω paypal: Kαι λογω της εντιμοτητας του, το προτιμας. Σκοτεινες τακτικες, με σκοπο να κερδισουν χρονο, απο καποια καταστηματα, απλα δεν περνανε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο, το Gearbest έστειλε την παραγγελία μου 1 εβδομάδα αφότου την έκανα και μάλιστα θα είχε φύγει πιο γρήγορα, αν είχαν διαθέσιμο ένα καλώδιο. :) Το κακό είναι πως ενώ πλήρωσα έξτρα για το Tracking number, μου έδωσαν ένα του τύπου Q1103446378XX. Είναι Σουηδικό ταχυδρομείο. Είναι αληθινό αυτό το πράγμα ή με κοροϊδεύουν και το πλήρωσα τσάμπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Όσον αφορά το Banggood εγώ είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα (βέβαια μικρές αγορές έχω κάνει) και από καλές κριτικές που έχω διαβάσει άλλα έχω ένα παράπονο ας πούμε. Το price match το έχουν για φιγούρα από ό,τι φαίνεται. Έχω ζητήσει 5 φορές price match μέσω της φόρμας που έχουν αλλά μόνο την 1η με απάντησαν και μάλιστα αρνητικά. Σήμερα τους έστειλα email για 3 προϊόντα που το Gearbest και το Everbuying τα έχουν με σημαντική διαφορά τιμής να δω τι θα απαντήσουν και αν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Όσον αφορά το Banggood εγώ είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα (βέβαια μικρές αγορές έχω κάνει) και από καλές κριτικές που έχω διαβάσει άλλα έχω ένα παράπονο ας πούμε. Το price match το έχουν για φιγούρα από ό,τι φαίνεται. Έχω ζητήσει 5 φορές price match μέσω της φόρμας που έχουν αλλά μόνο την 1η με απάντησαν και μάλιστα αρνητικά. Σήμερα τους έστειλα email για 3 προϊόντα που το Gearbest και το Everbuying τα έχουν με σημαντική διαφορά τιμής να δω τι θα απαντήσουν και αν. ΟΛΟΙ το ίδιο κάνουν, μην ασχολείσαι, κάποιος μου απάντησε ότι τα έχουν πιό ακριβά γιατί μόνο τα δικά τος είναι γνήσια ...:p Η αλήθεια είναι ότι δεν παίρνουν καλές τιμές από τα εργοστάσια γιατί δεν έχουν πολλές πωλήσεις εν σχέσει με άλλους. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 ΟΛΟΙ το ίδιο κάνουν, μην ασχολείσαι, κάποιος μου απάντησε ότι τα έχουν πιό ακριβά γιατί μόνο τα δικά τος είναι γνήσια ...:p Η αλήθεια είναι ότι δεν παίρνουν καλές τιμές από τα εργοστάσια γιατί δεν έχουν πολλές πωλήσεις εν σχέσει με άλλους. Η διαφορά του Bangood σε σχέση με το Gearbest είναι 23,5$ (72,5$ στο Gearbest και 96$ στο Banggood και αν βαλω εκπτωση που έχω από points μαζεμένους πάει στα 28$. Και τώρα τι διαλέγεις; Το σάπιο Gearbest και γλιτώνεις 28$ ή το αξιόπιστο Banggood;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Η διαφορά του Bangood σε σχέση με το Gearbest είναι 23,5$ (72,5$ στο Gearbest και 96$ στο Banggood και αν βαλω εκπτωση που έχω από points μαζεμένους πάει στα 28$. Και τώρα τι διαλέγεις; Το σάπιο Gearbest και γλιτώνεις 28$ ή το αξιόπιστο Banggood;; :confused: Τωρα μεταξυ μας......κανενα απο τα 2......ειναι και τα 2 για κλωτσιες.:lol: Αλλα εαν δεν βρισκεις το προιον αλλου ρισκαρεις,και τα 2 lotto ειναι. Και τα 2 θα στειλουν (λογικα) αλλα οσπου να......θα.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Η διαφορά του Bangood σε σχέση με το Gearbest είναι 23,5$ (72,5$ στο Gearbest και 96$ στο Banggood και αν βαλω εκπτωση που έχω από points μαζεμένους πάει στα 28$. Και τώρα τι διαλέγεις; Το σάπιο Gearbest και γλιτώνεις 28$ ή το αξιόπιστο Banggood;; :confused: Φυσικά το πιό φθηνό, αρκεί να έχεις υπομονή γιά τον χρόνο παραλαβής. Σάπιο δεν είναι, απλώς "μεγάλωσε" απότομα και δεν προλαβαίνει τις παραγγελίες. Δεν πρόκειται ούτε το προϊόν να μην παραλάβεις, ούτε τα χρήματά σου να χάσεις.... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Φυσικά το πιό φθηνό, αρκεί να έχεις υπομονή γιά τον χρόνο παραλαβής. Σάπιο δεν είναι, απλώς "μεγάλωσε" απότομα και δεν προλαβαίνει τις παραγγελίες. Δεν πρόκειται ούτε το προϊόν να μην παραλάβεις, ούτε τα χρήματά σου να χάσεις.... Το ξέρω ότι θα το παραλάβω. Αυτό που με φοβίζει είναι η άθλια συσκευασία που κάνουν (ή μάλλον που δεν κάνουν. Παρέλαβα quadcopter με το κουτί του τυλιγμένο μόνο με... απλό λεπτό χαρτόνι ) και το after sales. Θα με πεις πόσες φορές χρειάστηκες after sales και εγγύηση και θα έχεις δίκιο. Λογικά Gearbest θα προτιμήσω. Άνοιξα και ticket να τους πω αν μπορούν να το στείλουν πιο γρήγορα από το "7-15 business days" που αναγράφουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apo_xiaomi Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Δεν έχω δει τι λέτε οι περισσότεροι για το Bangood, h προσωπική μου άποψη είναι θετική. Πρώτη αγορά απευθείας από Κίνα ένα tablet pipo w3f με θήκη keyboard. Παρήγγειλα 4/12/2015(Παρασκευή) το είχα στα χέρια μου ακριβώς 15!!!(όπως ακριβώς έγραφαν στο site) εργάσιμες μέρες στις 23/12/2015(και μάλιστα σε εορταστική περίοδο) με priority direct mail (PostNL). Ούτε τελωνεία που ανησυχούσα ούτε τίποτε. Το ίδιο προιον στο Gearbest ήταν μόλις κατά 10-12 ευρώ φθηνότερο. Αλλά οι συμφορουμίτες από το Miuihellas μου πρότειναν να είμαι επιφυλακτικός με το κατάστημα(κάποιοι την πάτησαν κυρίως με παραγγελίες που προέκυπταν ξαφνικά out of stock) όπερ και εγέννετο. Το ταμπλετάκι ήρθε σε δική τους συσκευασία μεν, ασφαλή δε (Φελιζολόκουτο) και ήταν σε άψογη κατάσταση. Το android Os καμμία κινέζικη εφαρμογή και τa win ήταν τα δεκάρια και όχι τα 8.1 που έγραφαν στην περιγραφή, γεγονός που το βρίσκω θετικό (γλυτώνεις "ατυχήματα" -και έχουν συμβεί πολλά- κατά την εγκατάσταση). Συμπερασματικά προς στιγμήν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τη συσκευή όσο και από τo κατάστημα (μου απάντησαν ευγενικότατα και άμεσα όταν ανησύχησα τις πρώτες μέρες γιατί δεν μπορούσα να εντοπίσω tracking info). Δεν ξέρω αν είναι η τύχη της πρώτης φοράς και επιφυλάσσομαι για την ποιότητα της συσκευής στο μέλλον. Αυτά από μένα, ελπίζω να βοήθησα όποιον αμφιταλαντεύεται. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Δεν έχω δει τι λέτε οι περισσότεροι για το Bangood, h προσωπική μου άποψη είναι θετική. Πρώτη αγορά απευθείας από Κίνα ένα tablet pipo w3f με θήκη keyboard. Παρήγγειλα 4/12/2015(Παρασκευή) το είχα στα χέρια μου ακριβώς 15!!!(όπως ακριβώς έγραφαν στο site) εργάσιμες μέρες στις 23/12/2015(και μάλιστα σε εορταστική περίοδο) με priority direct mail (PostNL). Ούτε τελωνεία που ανησυχούσα ούτε τίποτε. Το ίδιο προιον στο Gearbest ήταν μόλις κατά 10-12 ευρώ φθηνότερο. Αλλά οι συμφορουμίτες από το Miuihellas μου πρότειναν να είμαι επιφυλακτικός με το κατάστημα(κάποιοι την πάτησαν κυρίως με παραγγελίες που προέκυπταν ξαφνικά out of stock) όπερ και εγέννετο. Το ταμπλετάκι ήρθε σε δική τους συσκευασία μεν, ασφαλή δε (Φελιζολόκουτο) και ήταν σε άψογη κατάσταση. Το android Os καμμία κινέζικη εφαρμογή και τa win ήταν τα δεκάρια και όχι τα 8.1 που έγραφαν στην περιγραφή, γεγονός που το βρίσκω θετικό (γλυτώνεις "ατυχήματα" -και έχουν συμβεί πολλά- κατά την εγκατάσταση). Συμπερασματικά προς στιγμήν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τη συσκευή όσο και από τo κατάστημα (μου απάντησαν ευγενικότατα και άμεσα όταν ανησύχησα τις πρώτες μέρες γιατί δεν μπορούσα να εντοπίσω tracking info). Δεν ξέρω αν είναι η τύχη της πρώτης φοράς και επιφυλάσσομαι για την ποιότητα της συσκευής στο μέλλον. Αυτά από μένα, ελπίζω να βοήθησα όποιον αμφιταλαντεύεται. :lol: Μαλλον η τυχη της 1ης φορας!!!!:lol: Εισαι απο τους τυχερους,εχει τυχη να περιμενω.....εβδομαδες,και δεν γραφω για μια παραγγελια,αλλο στο τελος παντα ερχονται.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Μαλλον η τυχη της 1ης φορας!!!!:lol: Εισαι απο τους τυχερους,εχει τυχη να περιμενω.....εβδομαδες,και δεν γραφω για μια παραγγελια,αλλο στο τελος παντα ερχονται.:) Έχεις περιμένει εβδομάδες να στείλουν την παραγγελία; εγώ πάντως σε πάρα πολλές παραγγελίες που έχω απο το bang στον χρόνο αποστολής και στο aftersale ειδικά είναι πάρα πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Έχεις περιμένει εβδομάδες να στείλουν την παραγγελία; εγώ πάντως σε πάρα πολλές παραγγελίες που έχω απο το bang στον χρόνο αποστολής και στο aftersale ειδικά είναι πάρα πολύ καλά. Eσυ αγαπητε φιλε μου εισαι ευχαριστημενος απο αυτους,μια χαρα,εγω ειχα γενικα θεματα με αυτους,ειδικα σε χρονους παραδοσης,πακετο 4 συσκευων εκανε να ερθει 5 εβομαδες,αγορα ταυτοχρονα απο αλλο γνωστο καταστημα,σε παραπλησιο πακετο 17 μερες.....αλλα οταν τους εκραξα αλλαξαν τακτικη (αρχισαν τα γνωστα περι stock κτλ) ειδικα οταν τους ειπα και την επαγγελματικη μου ιδιοτητα,ειπαμε ο καθε ενας μοιραζεται τις εμπειριες του εδω,και παιρνει το ποιο ρισκο που του αναλογη σε αυτα που γραφει,γεκικα παντως ακρη με τα Κινεζοπουλα δεν βρισκεις:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Εννοείται ότι δεν συμφωνώ με την κίνηση του μαγαζιού να ζητάει να κλείσει το dispute για να στείλει τα χρήματα. Για αυτό και εγώ τόνισα ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει τώρα να κλείσει το dispute πριν πάρει τα χρήματα πίσω. Κάθε μαγαζί έχει δικούς του κανόνες λειτουργίας και επίλυσης των ζητημάτων. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι μερικές φορές πρέπει να υπάρχει αμοιβαία συνεννόηση και εμπιστοσύνη και από τις 2 πλευρές. Ανάλογα το μαγαζί βέβαια, και κατά πόσο ο καθένας μας το κρίνει αξιόπιστο, γιατί τα πιο πολλά θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Αν δεν είχε ανοίξει dispute εξ αρχής όπως ζητούσε το κατάστημα και έπαιρνε τα χρήματα θα λέγαμε όλοι πόσο αξιόπιστο είναι. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε 2 δικές μου περιπτώσεις, γι αυτό μου φαίνεται περίεργο να θέλει να κάνει απατεωνιά. Μιλώντας υποθετικά όμως δεν έχει νόημα. Καταρχάς να πω ότι έχω ήδη από το μεσημέρι πάρει τα χρήματά μου πίσω...τους άφησα μερικές ώρες μήπως και τα επιστρέψουν μόνοι τους, κι αφού δεν το έκαναν επικοινώνησα τηλεφωνικά με το Paypal, μου ζήτησαν και τους έδωσα όλα τα στοιχεία που ήθελαν και μέσα σε 1-1,5 ώρα είχα λάβει το refund. Δεν είχα σκοπό να ανοιξω dispute, κυρίως επειδή στην αρχή δεν είχα αποφασίσει αν ήθελα επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση...στη δεύτερη περίπτωση θα ήθελα να έχω ανοικτή την προοπτική για άνοιγμα διένεξης... ...άνοιξα όμως διένεξη επειδή ακριβώς ΑΛΛΙΩΣ μου τα λέγανε και συμφωνήσαμε κι ΑΛΛΙΩΣ μου τα γύρισαν τελευταία στιγμή, ΑΦΟΥ είχαμε ανταλλάξει μερικά μηνύματα και περίμενα μόνο την ακριβή διεύθυνση επιστροφής... ...τότε και μόνο τότε άνοιξα διένεξη, γιατί ακριβώς θεώρησα ότι με αυτούς θα τραβήξω ταλαιπωρία... Δεν πιστεύω κι εγώ ότι δεν θα μου επέστρεφαν καθόλου τα χρήματα, όμως το ότι μου ζήτησαν να κλείσω τη διένεξη ως προϋπόθεση επιστροφής χρημάτων (αφού είχαμε φτάσει ως εκεί) είναι κίνηση αυτο-γελοιοποίησης...δεν μπορώ να το δω διαφορετικά... ...να σημειώσω επίσης ότι καθυστέρησαν 2 βδομάδες να παραλάβουν το δέμα, ενώ από τις 13 Δεκ είχε βγει για παράδοση...πρακτικά πιστεύω ήθελαν να κερδίσουν χρόνο μέχρι να εξαντληθεί το χρονικό περιθώριο του dispute, με την ελπίδα να λήξει χωρίς επίσημο refund, και να οδηγηθούμε στη κατάληξη που ήθελαν εξ αρχής. Αλλά επαναλαμβάνω συμπερασματικά - η παραβίαση της αρχικής συμφωνίας για επιστροφή χρημάτων μετά την παροχή tracking number - η (σκόπιμη; ) καθυστέρηση παραλαβής του δέματος - το παρασκηνιακό αίτημα για ακύρωση της διένεξης ως προϋπόθεση επιστροφής χρημάτων, προφασιζόμενοι "αδυναμία" σε διαφορετική περίπτωση - η εν γνώσει τους παραπλάνηση, με την αποστολή του σχετικού μηνύματος από δεύτερη, μη επίσημη/ευρέως γνωστή διεύθυνση email τους βάζει σε μαύρη λίστα για μένα, τουλάχιστον όσον αφορά ταμπλέτες, κινητά κοκ γενικά ο,τιδήποτε αξίας... Το τελευταίο αίτημα τους ήταν γενικά μεγάλο αυτογκόλ....τί περίμεναν δηλαδή, να αλειφτώ και με βαζελίνη και να σγκούψω περιμένοντας να μου γυρίσουν ό,τι έχουν ευχαρίστηση, με τα "χέρια" δεμένα πισθάγκωνα; ...ΔΕΝ τους εμπιστεύομαι τόσο πολύ, ούτε αυτούς ούτε οποιοδήποτε άλλο κινεζομάγαζο... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω δει τι λέτε οι περισσότεροι για το Bangood, h προσωπική μου άποψη είναι θετική. Πρώτη αγορά απευθείας από Κίνα ένα tablet pipo w3f με θήκη keyboard. Παρήγγειλα 4/12/2015(Παρασκευή) το είχα στα χέρια μου ακριβώς 15!!!(όπως ακριβώς έγραφαν στο site) εργάσιμες μέρες στις 23/12/2015(και μάλιστα σε εορταστική περίοδο) με priority direct mail (PostNL). Ούτε τελωνεία που ανησυχούσα ούτε τίποτε. Το ίδιο προιον στο Gearbest ήταν μόλις κατά 10-12 ευρώ φθηνότερο. Αλλά οι συμφορουμίτες από το Miuihellas μου πρότειναν να είμαι επιφυλακτικός με το κατάστημα(κάποιοι την πάτησαν κυρίως με παραγγελίες που προέκυπταν ξαφνικά out of stock) όπερ και εγέννετο. Το ταμπλετάκι ήρθε σε δική τους συσκευασία μεν, ασφαλή δε (Φελιζολόκουτο) και ήταν σε άψογη κατάσταση. Το android Os καμμία κινέζικη εφαρμογή και τa win ήταν τα δεκάρια και όχι τα 8.1 που έγραφαν στην περιγραφή, γεγονός που το βρίσκω θετικό (γλυτώνεις "ατυχήματα" -και έχουν συμβεί πολλά- κατά την εγκατάσταση). Συμπερασματικά προς στιγμήν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τη συσκευή όσο και από τo κατάστημα (μου απάντησαν ευγενικότατα και άμεσα όταν ανησύχησα τις πρώτες μέρες γιατί δεν μπορούσα να εντοπίσω tracking info). Δεν ξέρω αν είναι η τύχη της πρώτης φοράς και επιφυλάσσομαι για την ποιότητα της συσκευής στο μέλλον. Αυτά από μένα, ελπίζω να βοήθησα όποιον αμφιταλαντεύεται. :lol: Η ευχαρίστησή σου πηγάζει από κάτι για το οποίο πρακτι΄κα δεν είχαν έλεγχο όμως...ΔΕΝ μπορείς να κρίνεις το μαγαζί από το πόσο γρήγορα κάνει να έρθει το δέμα, δεν το ορίζουν, δεν μεσολαβούν... ...μπορείς μόνο να κρίνεις το πόσο γρήγορα επεξεργάζονται τις παραγγελίες κι αν λένε την αλήθεια για την ύπαρξη αποθέματος... Το λογισμικό κτλ το ορίζει επίσης ο κατασκευαστής, δεν θα σου έκαναν αυτοί αναβάθμιση σε νεώτερο OS... Γενικά πάντως, με την εγγύηση και το aftersales, το καλύτερο είναι να μην το χρειαστείς...γιατί τότε μπορεί να ταλαιπωρηθείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καταρχάς να πω ότι έχω ήδη από το μεσημέρι πάρει τα χρήματά μου πίσω...τους άφησα μερικές ώρες μήπως και τα επιστρέψουν μόνοι τους, κι αφού δεν το έκαναν επικοινώνησα τηλεφωνικά με το Paypal, μου ζήτησαν και τους έδωσα όλα τα στοιχεία που ήθελαν και μέσα σε 1-1,5 ώρα είχα λάβει το refund. Δεν είχα σκοπό να ανοιξω dispute, κυρίως επειδή στην αρχή δεν είχα αποφασίσει αν ήθελα επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση...στη δεύτερη περίπτωση θα ήθελα να έχω ανοικτή την προοπτική για άνοιγμα διένεξης... ...άνοιξα όμως διένεξη επειδή ακριβώς ΑΛΛΙΩΣ μου τα λέγανε και συμφωνήσαμε κι ΑΛΛΙΩΣ μου τα γύρισαν τελευταία στιγμή, ΑΦΟΥ είχαμε ανταλλάξει μερικά μηνύματα και περίμενα μόνο την ακριβή διεύθυνση επιστροφής... ...τότε και μόνο τότε άνοιξα διένεξη, γιατί ακριβώς θεώρησα ότι με αυτούς θα τραβήξω ταλαιπωρία... Δεν πιστεύω κι εγώ ότι δεν θα μου επέστρεφαν καθόλου τα χρήματα, όμως το ότι μου ζήτησαν να κλείσω τη διένεξη ως προϋπόθεση επιστροφής χρημάτων (αφού είχαμε φτάσει ως εκεί) είναι κίνηση αυτο-γελοιοποίησης...δεν μπορώ να το δω διαφορετικά... ...να σημειώσω επίσης ότι καθυστέρησαν 2 βδομάδες να παραλάβουν το δέμα, ενώ από τις 13 Δεκ είχε βγει για παράδοση...πρακτικά πιστεύω ήθελαν να κερδίσουν χρόνο μέχρι να εξαντληθεί το χρονικό περιθώριο του dispute, με την ελπίδα να λήξει χωρίς επίσημο refund, και να οδηγηθούμε στη κατάληξη που ήθελαν εξ αρχής. Αλλά επαναλαμβάνω συμπερασματικά - η παραβίαση της αρχικής συμφωνίας για επιστροφή χρημάτων μετά την παροχή tracking number - η (σκόπιμη; ) καθυστέρηση παραλαβής του δέματος - το παρασκηνιακό αίτημα για ακύρωση της διένεξης ως προϋπόθεση επιστροφής χρημάτων, προφασιζόμενοι "αδυναμία" σε διαφορετική περίπτωση - η εν γνώσει τους παραπλάνηση, με την αποστολή του σχετικού μηνύματος από δεύτερη, μη επίσημη/ευρέως γνωστή διεύθυνση email τους βάζει σε μαύρη λίστα για μένα, τουλάχιστον όσον αφορά ταμπλέτες, κινητά κοκ γενικά ο,τιδήποτε αξίας... Το τελευταίο αίτημα τους ήταν γενικά μεγάλο αυτογκόλ....τί περίμεναν δηλαδή, να αλειφτώ και με βαζελίνη και να σγκούψω περιμένοντας να μου γυρίσουν ό,τι έχουν ευχαρίστηση, με τα "χέρια" δεμένα πισθάγκωνα; ...ΔΕΝ τους εμπιστεύομαι τόσο πολύ, ούτε αυτούς ούτε οποιοδήποτε άλλο κινεζομάγαζο... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η ευχαρίστησή σου πηγάζει από κάτι για το οποίο πρακτι΄κα δεν είχαν έλεγχο όμως...ΔΕΝ μπορείς να κρίνεις το μαγαζί από το πόσο γρήγορα κάνει να έρθει το δέμα, δεν το ορίζουν, δεν μεσολαβούν... ...μπορείς μόνο να κρίνεις το πόσο γρήγορα επεξεργάζονται τις παραγγελίες κι αν λένε την αλήθεια για την ύπαρξη αποθέματος... Το λογισμικό κτλ το ορίζει επίσης ο κατασκευαστής, δεν θα σου έκαναν αυτοί αναβάθμιση σε νεώτερο OS... Γενικά πάντως, με την εγγύηση και το aftersales, το καλύτερο είναι να μην το χρειαστείς...γιατί τότε μπορεί να ταλαιπωρηθείς... Καταθέτοντας την προσωπικη μου εμπειρία ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποίησα ΠΟΥΘΕΝΑ κανενα μπαμπούλα (Paypal πχ) για να λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα. Όλα θέλουν τον τρόπο τους, τον σωστό χειρισμο και υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Eσυ αγαπητε φιλε μου εισαι ευχαριστημενος απο αυτους,μια χαρα,εγω ειχα γενικα θεματα με αυτους,ειδικα σε χρονους παραδοσης,πακετο 4 συσκευων εκανε να ερθει 5 εβομαδες,αγορα ταυτοχρονα απο αλλο γνωστο καταστημα,σε παραπλησιο πακετο 17 μερες.....αλλα οταν τους εκραξα αλλαξαν τακτικη (αρχισαν τα γνωστα περι stock κτλ) ειδικα οταν τους ειπα και την επαγγελματικη μου ιδιοτητα,ειπαμε ο καθε ενας μοιραζεται τις εμπειριες του εδω,και παιρνει το ποιο ρισκο που του αναλογη σε αυτα που γραφει,γεκικα παντως ακρη με τα Κινεζοπουλα δεν βρισκεις:) Σαφώς και οι γνώμες είναι διαφορετικές και γράφει ο καθένας τις εμπειρίες τους απλά ο καθένας μπερδέυει το τι είναι ευθύνη του καταστήματος με το τι σημαίνει αξιοπιστία σε ένα κατάστημα, ο χρόνος παράδοσης δεν είναι κάτι που έχει πλήρη ευθύνη το κατάστημα. Στο aftersale και στο εαν στέλνουν στις ημέρες που γράφουν εαν έχεις/είχες πρόβλημα πάω πάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Σαφώς και οι γνώμες είναι διαφορετικές και γράφει ο καθένας τις εμπειρίες τους απλά ο καθένας μπερδέυει το τι είναι ευθύνη του καταστήματος με το τι σημαίνει αξιοπιστία σε ένα κατάστημα, ο χρόνος παράδοσης δεν είναι κάτι που έχει πλήρη ευθύνη το κατάστημα. Στο aftersale και στο εαν στέλνουν στις ημέρες που γράφουν εαν έχεις/είχες πρόβλημα πάω πάσο. Προφανως και εχουν το μεγιστο της ευθυνης,την στιγμη που δεν εχουν stock ας ενημερωσουν,και δεν ειναι το μοναδικο καταστημα που το κανει αυτο.Παραδειγματα πολλα δυστηχως. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Προφανως και εχουν το μεγιστο της ευθυνης,την στιγμη που δεν εχουν stock ας ενημερωσουν,και δεν ειναι το μοναδικο καταστημα που το κανει αυτο.Παραδειγματα πολλα δυστηχως. Αν και δεν συμφωνώ, δέχομαι την άποψη σου και την εμπειρία σου. Πάντως εως τώρα αξιόπιστο σε όλα του δεν έχω βρει κανένα κινεζομάγαζο κι ας λένε όλοι για το vickmall. Όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι με κάποιο καλύτερο σε κάποια σημεία κι άλλο σε άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Αν και δεν συμφωνώ, δέχομαι την άποψη σου και την εμπειρία σου. Πάντως εως τώρα αξιόπιστο σε όλα του δεν έχω βρει κανένα κινεζομάγαζο κι ας λένε όλοι για το vickmall. Όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι με κάποιο καλύτερο σε κάποια σημεία κι άλλο σε άλλα. Καλε μου φιλε,δεν θελω να ονομασω καταστηματα,αλλα.......:) @ALL Αγαπητοι φιλοι,οι ουσια ειναι να τους δωσουμε να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ασχετοι-κοροιδακια-ευκολακια,και οτι την στιγμη που καταβαλουμε αμεσα το εκαστοτε χρηματικο ποσο που ζητουν,ειναι και αυτοι υπευθυνοι απεναντι μας σε ολα τα επιπεδα.......εκει θελω να φτασω. Τελος παντων μην κουραζω αλλο........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καταθέτοντας την προσωπικη μου εμπειρία ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποίησα ΠΟΥΘΕΝΑ κανενα μπαμπούλα (Paypal πχ) για να λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα. Όλα θέλουν τον τρόπο τους, τον σωστό χειρισμο και υπομονή. Προσωπι΄κα δεν θεωρώ το Paypal μπαμπούλα, το θεωρώ αμοιβαίως συμφωνημένο μέσο συναλλαγής με σαφείς όρους και για τους πωλητές και για τους αγοραστές... ...αν ήταν να μεθοδεύω τα πράγματα έτσι ώστε να μην το χρησιμοποιώ για την διεκδίκηση πληρωμών, δεν θα το χρησιμοποιούσα καθόλου, γιατί μόνο εκεί έγκειται για μένα η χρησιμότητά του... Η παραβίαση συμφωνημένων όρων (του τρόπου που λες), η μεθόδευση καθυστέρησης και ο εκβιασμός για αποφυγή προστασίας καταναλωτή κτλ είναι πρακτικές που δεν πρέπει να ανταμείβονται με κανέναν χειρισμό, υπομονή κοκ... Δεν μπορεί να δέχονται τη κίνηση που τους φέρνει το Paypal (γιατί πλέον εγώ δεν θα αγοραζα από Κίνα χωρίς αυτό), αλλά να μην σέβονται τους όρους του, όταν οι συναλλαγές γίνονται με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Μόλις παρέλαβα το δεύτερο κινητό από το gearbest το οποίο ήταν απλό όχι συστημένο όπως ήταν το πρώτο. Ένας μήνας είναι σήμερα από την παραγγελία αλλά έχει μερικές μέρες στο ταχυδρομείο. Το έψαχνα σήμερα σε όλα τα ΕΛΤΑ του Πειραιά. Με την βελγική εταιρεία το έστειλαν. Αν χανόταν θα έβρισκα άκρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Άλλη μια περίπτωση του banggood σήμερα, στις 26 του μήνα μου ακύρωσαν μια παραγγελία επειδή τελικά δεν είχαν stock αλλά δεν μου το είπαν. Επειδή είδα ότι δεν έγινε shipped και επειδή τα κινεζοαγγλικά τους δεν έβγαζαν νόημα, άνοιξα dispute. Τώρα ακόμα και σήμερα δεν μου γυρίζουν τα λεφτά λένε γιατί έχω το dispute ανοιχτό. '' Camping: sorry for the inconvenience Camping: but we need the dispute to be closed then the refund can be processed '' Άντε να βγάλεις άκρη με τα copy/paste που απαντάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts