taliban Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Δεν ξερω αμα ειναι το σωστο μερος για να κανω μια παρατηρηση για παιδια που θα παραγγειλουν απο mini deal, η παραγγελια εχει 48 μερες και ακομα δεν εχει ξεκινησει καν για ελλαδα, η ανοργανωσια στο μεγαλειο της, φιλος απο αλλο σαιτ (vi..) σε 17 μερες το πηρε κανονικα και εμενα ακομα συνεχιζουν και με κοροιδευουν οτι απο εβδομαδα σε εβδομαδα θα ξεκινησει, αυτο το πραγμα γινεται εδω και τρεις εβδομαδες μπορει και παραπανω!! και γιατι δεν κανεις dispute τοσο καιρο; Τι αλλο πρεπει να κανουν για να σου πουν εμεσως οτι σε κοροιδευουν; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ξέρει κανείς αν το oppomart πουλάει Ελλάδα και είναι αξιόπιστο!? Έχουν σε presale το xiaomi mi note pro στα 500$. Βέβαια περιμένω να βγει και στα αξιόπιστα μαγαζιά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos0160 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Παιδια παρηγγειλα χθες το Xiaomi Redmi 2 απο vickmall και σημερα με στειλανε tracking number. Που μπορω να δω που βρισκετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Παιδια παρηγγειλα χθες το Xiaomi Redmi 2 απο vickmall και σημερα με στειλανε tracking number. Που μπορω να δω που βρισκετε? http://www.17track.net/en/ Σε 2-3 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Παιδια παρηγγειλα χθες το Xiaomi Redmi 2 απο vickmall και σημερα με στειλανε tracking number. Που μπορω να δω που βρισκετε? Πιθανότατα στα χέρια τους ακόμα :):):) Όπως λέει ο φίλος απο πάνω, περίμενε δυο τρεις μέρες πριν αρχίζεις να το ψάχνεις, ή καλύτερα άστο μην το κοιτάς καθόλου και κοίτα το μετά από 15 ημέρες που θα πλησιάζει να σου έρθει, εγώ έτσι κάνω πλέον. Στην πρώτη μου αγορά από Κίνα και γω το κοίταζα μέρα παρά μέρα να δω που είναι, αλλά τώρα το πάω πιο χαλαρά. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelastinja Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλημέρα και από μένα... Ποιά η γνώμη σας γι'αυτό http://www.xiaomiforsale.com το site? Γιατί να μην μπορείς να πληρώσεις μέσω Paypal??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Το αποφευγεις,ακριβως για τον λογο που ανεφερες. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelastinja Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Κρίμα... διότι υπόσχεται παράδοση (2-5 μέρες). Όπως κ να χει ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 ενημερωτικα να πω οτι εχω παραγγειλει απο το geekbuying απο τις 3 απριλιου το leagoo lead 5 το οποιο δειχνουν οτι το εχουν αμεσα προς παραδοση αλλα ακομα δεν μου το εστειλαν......τους εστειλα μηνυμα, και απο εδω και στο σαιτ τους, και μου απαντανε οτι περιμενουν νεα παρτιδα εδω και μια εβδομαδα.στην ερωτηση γιατι δειχνουν στο σαιτ τους οτι ειναι σε αποθεμα δεν μου απαντουν τιποτα.....τα συμπερασματα δικα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Φίλε μου αν είχες προσέξει τα σχόλια μελών που έχουν μπλέξει στο παρελθόν με το geekbuying απλά δεν θα έκανες το ίδιο λάθος. Τέτοια μαγαζιά απλά δεν πρέπει να υπαρχουν. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Πιστεύω είναι όλα θεμα τύχης, εγώ πήρα απο το geekbuying το Leagoo Lead 5 -για τη γυναικα μου- και το παρέλαβα σε 3 εβδομαδες, με το τηλ να λειτουργει μια χαρά και μάλιστα είναι καλυτερο απο το δικο μου....Επίσης έχω παραγγείλει κι αλλά πραγματα απο το ίδιο καταστημα πρόσφατα χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Άμα σου χαλάσει κάτι μετά από 2-3 μήνες, θα κλαις και συ στο εγγυήσεις καταστημάτων, επειδή το Geek θα σε γράψει κανονικά. Ή θα σου βγάλουν κουστούμι βαρβάτο για το χαλασμένο εξάρτημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παιδια το minideals στο site λέει επισκευή στην Ελλάδα για ορισμένες μάρκες, ξέρει κανείς τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos0160 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Στο http://www.17track.net/en/ που ακριβως βαζω το tracking number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Στο http://www.17track.net/en/ που ακριβως βαζω το tracking number? ακριβώς στη μέση εκεί που λεει "click here to track worldwide postal carrier shipment" Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Παιδια το minideals στο site λέει επισκευή στην Ελλάδα για ορισμένες μάρκες, ξέρει κανείς τίποτα?Όταν λες για συγκεκριμένες μάρκες εννοείς αυτό το Brands που έχει κάτω κάτω? Αυτό το έχει σε όλες τις σελίδες του minideal, δες πχ εδώ: http://www.minideal.net/tablet-pc.html Επομένως δεν αναφέρεται στο Repair in Greece, το οποίο το λέει σαν τίτλο αλλά δεν έχει καμία άλλη πληροφορία για το τι εννοεί και σε τι αναφέρεται. Ποιος ξέρει, ίσως το συμπληρώσουν τις επόμενες ημέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για την αγορα ενος κινητου απο το εν λογω καταστημα.. Ξερουμε αν είναι αξιόπιστο? Το εχει 25 δολλαρια κατω απο την αμέσως φθηνότερη τιμη. Να το παρω ή θα φαω το κεφαλι μου? Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλημερα.. Ξερουμε κατι οσον αφορα το fastcardtech? Ειναι αξιοπιστο? Σκέφτομαι να αγορασω μια συσκευή.. Να το εμπιστευτω ή να κοιτάξω αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για την αγορα ενος κινητου απο το εν λογω καταστημα.. Ξερουμε αν είναι αξιόπιστο? Το εχει 25 δολλαρια κατω απο την αμέσως φθηνότερη τιμη. Να το παρω ή θα φαω το κεφαλι μου? Τι λετε? Παλιότερα υπήρχαν κάποιοι που είχαν αγοράσει και από αυτούς, αλλά γενικά οι κριτικές δεν ήταν και τόσο καλές. Θα σου πρότεινα να τους αποφύγεις. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για την αγορα ενος κινητου απο το εν λογω καταστημα.. Ξερουμε αν είναι αξιόπιστο? Το εχει 25 δολλαρια κατω απο την αμέσως φθηνότερη τιμη. Να το παρω ή θα φαω το κεφαλι μου? Τι λετε? Αξιόπιστο είναι, αλλά πολλές φορές οι περιγραφές και τα δεδομένα των τηλεφώνων είναι λάθος. Εάν γνωρίζεις το τηλέφωνο και είναι σωστή η περιγραφή του, μπορείς να το πάρεις. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 ποια γνωστα κινεζικα στελνουν με SG post ?? το tinydeal τι λεει? πως στελνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 ποια γνωστα κινεζικα στελνουν με SG post ?? το tinydeal τι λεει? πως στελνει? Το tinydeal νομίζω πως δεν δίνει επιλογή, να διαλέξεις με ποιο ταχυδρομείο θες να κάνει την αποστολή. Πρόσφατα κάτι ρολόγια για τα οποία πλήρωσα για tracking number μου τα έστειλε με NL και ήταν επιλογή του καταστήματος. Στο gearbest έχει επιλογή για SG με μια μικρή επιβάρυνση και επίσης το vickmall στέλνει με SG ενώ με NL μόνο αν το ζητήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 έχω κάνει το ίδιο Post και στο θέμα με τις εγγυήσεις.... δεν ξέρω που ταιριάζει καλύτερα... Γεια σας, έχω ψηθεί να πάρω το xiaomi mi note πάρα πολύ, αν και κάτοχος nexus6... χρειάζομαι το dual sim, οπωσδήποτε... έχω καταλήξει στα 2 πιο αξιόπιστα καταστήματα, σύμφωνα πάντα με τις γνώμες των παιδιών στο forum, ibuygou.com και honorbuy.com. Και τα 2 έχουν αποθήκες σε Ευρώπη με παρόμοιο συνολικό κόστος (minote+μεταφορικά). Απλά κολλάω στο θέμα service.... Το μεν honorbuy, με το οποίο επικοινώνησα με mail, μου απάντησαν ΑΜΕΣΑ (καλό αυτό) το εξής: Dear customer, Thanks for your message. If the phone has problems in normal use in 1-7 days,customers can send it back to EU warehouse. We only support warranty in China,if customers need to send back to EU warehouse,our EU warehouse also need to send it back to China. But customer need to pay the extra shipping cost. We do n ot have service centre in EU. Have a nice day Άρα σε περίπτωση προβλήματος το κινητό πάει κίνα και εγώ πληρώνω μεταφορικά.... Το δε ibuygou λέει στο site ότι συνεργάζεται με unofficial xiaomi service point σε Τσεχία και Πολωνία... κάπως καλύτερα ... αλλά από επικοινωνία... τίποτα..το on-line chat είναι συνεχώς offline και στο mail που έστειλα για διευκρινήσεις, ούτε φωνή ούτε ακρόαση 3 μέρες τώρα..... μήπως ξέρει κάτι περί xiaomi-ibuygou-europe_service κανείς? Οι έχοντες μεγαλύτερη εμπειρία σε αγορές κινέζικων τηλεφώνων τί λέτε, από ποιο κατάστημα προβώ σε αγορά?? Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 έχω κάνει το ίδιο Post και στο θέμα με τις εγγυήσεις.... δεν ξέρω που ταιριάζει καλύτερα... Γεια σας, έχω ψηθεί να πάρω το xiaomi mi note πάρα πολύ, αν και κάτοχος nexus6... χρειάζομαι το dual sim, οπωσδήποτε... έχω καταλήξει στα 2 πιο αξιόπιστα καταστήματα, σύμφωνα πάντα με τις γνώμες των παιδιών στο forum, ibuygou.com και honorbuy.com. Και τα 2 έχουν αποθήκες σε Ευρώπη με παρόμοιο συνολικό κόστος (minote+μεταφορικά). Απλά κολλάω στο θέμα service.... Το μεν honorbuy, με το οποίο επικοινώνησα με mail, μου απάντησαν ΑΜΕΣΑ (καλό αυτό) το εξής: Dear customer, Thanks for your message. If the phone has problems in normal use in 1-7 days,customers can send it back to EU warehouse. We only support warranty in China,if customers need to send back to EU warehouse,our EU warehouse also need to send it back to China. But customer need to pay the extra shipping cost. We do n ot have service centre in EU. Have a nice day Άρα σε περίπτωση προβλήματος το κινητό πάει κίνα και εγώ πληρώνω μεταφορικά.... Το δε ibuygou λέει στο site ότι συνεργάζεται με unofficial xiaomi service point σε Τσεχία και Πολωνία... κάπως καλύτερα ... αλλά από επικοινωνία... τίποτα..το on-line chat είναι συνεχώς offline και στο mail που έστειλα για διευκρινήσεις, ούτε φωνή ούτε ακρόαση 3 μέρες τώρα..... μήπως ξέρει κάτι περί xiaomi-ibuygou-europe_service κανείς? Οι έχοντες μεγαλύτερη εμπειρία σε αγορές κινέζικων τηλεφώνων τί λέτε, από ποιο κατάστημα προβώ σε αγορά?? Σας ευχαριστώ! Ρώτα και στο Vickmall που είναι πολύ πιο αξιόπιστο από αυτό που λες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Σήμερα παρέλαβα κινητό μετά απο επισκευή, αγορασμένο το περασμένο Μαιο απο vickmall. Δεν είναι δικό μου, οπότε θα το αφήσω να το δουλέψει η κάτοχος λίγες μέρες και θα ενημερώσω και στο σχετικό θέμα για τις εγγυήσεις. Εγινε επισκευή μικροφώνου και εξωτερικού ηχείου. Φαντάζομαι πως έγινε αντικατάσταση τους. Το κινητό ήρθε σαν καινούργιο, τόσο ώστε να πιστεύω ότι μου στείλαν άλλο. Θα το διαπιστώσω τις επόμενες μέρες, γιατί η κάτοχος δεν μπορεί να έρθει ακόμα απο το σπίτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts