Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις έρθει ειδοποίησε τι παιζει, θέλω ενα για την γυναίκα αν και φωνάζει όχι κινεζικό (βέβαια το λέει στα κινεζικά και δεν πολυκαταλαβαίνω )

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια 2 μερες μετα και ακομα δεν μπορω να κανω πληρωμη με paypal, πηγα στο ATM και γραφει ως λογιστικο υπολοιπο το ποσο που εχω μεσα και ως διαθεσιμο υπολοιπο 8 ευρο... Πρεπει να περιμενω να περαστει στο διαθεσιμο υπολοιπο για να πληρωσω?

Παιδια επικοινωνησα με την τραπεζα και μου ειπε οτι το Paypal εχει δεσμευσει τα λεφτα, ομως ουτε αποδειξη πληρωμης μου εχει ερθει απο το paypal ουτε φυσικα και απο το minideal.net, εξακολουθει να μου βγαζει error....

Παιδια επικοινωνησα με την τραπεζα και μου ειπε οτι το Paypal εχει δεσμευσει τα λεφτα, ομως ουτε αποδειξη πληρωμης μου εχει ερθει απο το paypal ουτε φυσικα και απο το minideal.net, εξακολουθει να μου βγαζει error....

Φιλε δεν εχει κανει αποδεκτη [επιβεβαιωση]την πληρωμη απο Paypal το minideal.net λογο διακοπων για τον καινουργιο χρονο.Σε 15 μερες θα ξανα ανοιξουν πανω κατω οι κινεζοι.Skype katherine72008198 εαν το θεςΤο αφεντικο ειναι Tony Dai skype osen_tony

Edited by stargreek

Ελπίζω το Thread αυτό να είναι το σωστό και να μη δημιουργώ πρόβλημα με την ερώτησή μου.

Στις 7/1 απο το etotalk.com έκανα μια παραγγελία ενός κινητού και επέλεξα αποστολή μέσω EMS.

Το κινητό το έστειλαν μέσω EMS μια εβδομάδα μετά, στις 14/1, καθώς μου είπαν πώς η mod rom δεν ήταν ακόμα stable και ήθελαν να την μοντάρουν.

Στις 14/1 πήρα το Tracking number. Η τελευταία ενημέρωση όμως είναι στις 15/1 όπου έγινε despatched και απο το δεύτερο sorting centre.

Ωστόσο πουθενά δε φαίνεται να έχει γίνει despatched to overseas. Ωστόσο τα ΕΛΤΑ έχουν λάβει τον κωδικό, με τελευταία ενημέρωση στις 15/1 όπου και το μήνυμα γράφει " Ιtem in conta IPS" και στο Ελληνικό site "Κλείσιμο IPS"

Τι παίζει τώρα..?? Έχετε κάποια ιδέα..??

Μπηκες στο λογαριασμο σου στο paypal να δεις τι παιζει?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Μπηκες στο λογαριασμο σου στο paypal να δεις τι παιζει?

Στο paypal δεν μου εμφανιζει οτι εχω κανει καποια πληρωμη, οπως επισης και στην τραπεζα δεν λειπουν τα λεφτα.

@Stargreek

Μιλησα με το "αφεντικο" Tony και μου ειπε οτι μπορω να κανω απευθειας πληρωμη στο Paypal (οχι μεσω του site του minideal.net) στον ιδιο λογαριασμο (το ελενξα μην μου λεει μουφες)...αλλα και παλι δεν εμπιστευομαι, αν κατι παει στραβα πως θα μπορω να κανω dispute αν απλα εχω στειλει λεφτα σε εναν λογαριασμο? Τι λετε?

Στο paypal δεν μου εμφανιζει οτι εχω κανει καποια πληρωμη, οπως επισης και στην τραπεζα δεν λειπουν τα λεφτα.

@Stargreek

Μιλησα με το "αφεντικο" Tony και μου ειπε οτι μπορω να κανω απευθειας πληρωμη στο Paypal (οχι μεσω του site του minideal.net) στον ιδιο λογαριασμο (το ελενξα μην μου λεει μουφες)...αλλα και παλι δεν εμπιστευομαι, αν κατι παει στραβα πως θα μπορω να κανω dispute αν απλα εχω στειλει λεφτα σε εναν λογαριασμο? Τι λετε?

Απλα σου λεει να σου στειλει το μαιλ του Paypal που εχει το site του minideal.net και να στειλεις τα χρηματα.το ιδιο γινεται και μεσω σιτε.κανεις login στο Paypal και βαζεις το μαιλ που θελεις κ στελνεις τα χρηματα μπορεις να βαλεις και λογο πχ αγαθα αγορες και ετσι κανεις αυτο που θες[dispute ]εαν καταλαβα καλα

Απλα σου λεει να σου στειλει το μαιλ του Paypal που εχει το site του minideal.net και να στειλεις τα χρηματα.το ιδιο γινεται και μεσω σιτε.κανεις login στο Paypal και βαζεις το μαιλ που θελεις κ στελνεις τα χρηματα μπορεις να βαλεις και λογο πχ αγαθα αγορες και ετσι κανεις αυτο που θες[dispute ]εαν καταλαβα καλα

Οκιε ευχαριστω!

Τις ευχαριστίες μου στο μέλος haris_led για την πολύτιμη βοήθεια του στην επιλογή συσκευής και καταστήματος πώλησης.

Φιλε δεν εχει κανει αποδεκτη [επιβεβαιωση]την πληρωμη απο Paypal το minideal.net λογο διακοπων για τον καινουργιο χρονο.Σε 15 μερες θα ξανα ανοιξουν πανω κατω οι κινεζοι.Skype katherine72008198 εαν το θεςΤο αφεντικο ειναι Tony Dai skype osen_tony

ρε παιδια για να καταλαβω δηλαδη τωρα βρισκονται ακομα σε διακοπες?

και οι παραγγελιες που κανουμε στο minideal πχ θα αργησουν να σταλλουν η κατι τετοιο?

η απλα υπολειτουργουνε καπως?

και οι παραγγελιες που κανουμε στο minideal πχ θα αργησουν να σταλλουν η κατι τετοιο?

skype εχεις χρησιμοποιησετ[osen_tony ].παντος για 15 μερες γενικα ειναι κλειστα τα εργοστασια και οι περισσοτερες επιχειρησεις

φίλε εγώ παρήγγειλα 22/1 ξημερώματα και το απογευμα (μετα από 12-16 ωρες) είχα το τρακιν ναμπερ που να σου πω την αληθεια δεν δουλευει ακόμα... μου βγαζει για να καταλαβεις στο singpost αυτό

INFORMATION RECEIVED

(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

από χθες λοιπον μεχρι σημερα δεν εχει γινει update αλλά να σου πω μενω ησυχος καθώς το 99% θεωρουν το minideal αξιοπιστο... συν τοις αλλοις, μην ξεχνας εχουμε να κανουμε με κινεζους...

Αρά υπομονή...

Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες

@Stargreek

ειχα ακριβος το ιδιο προβλημα και μετα απο επικοινωνια με την τραπεζα με ειπαν οτι για να γινει η συναλαγη πρεπει να εχει μεσα 10% παραπανω χρηματα.η αγορα ηταν 140€ και εγω ειχα μεσα 142€ εβαλα αλλα 15€ και εγινε η δουλεια μου

ειχα ακριβος το ιδιο προβλημα και μετα απο επικοινωνια με την τραπεζα με ειπαν οτι για να γινει η συναλαγη πρεπει να εχει μεσα 10% παραπανω χρηματα.η αγορα ηταν 140€ και εγω ειχα μεσα 142€ εβαλα αλλα 15€ και εγινε η δουλεια μου

Αυτο δεν το ηξερα...να'σαι καλα!

skype εχεις χρησιμοποιησετ[osen_tony ].παντος για 15 μερες γενικα ειναι κλειστα τα εργοστασια και οι περισσοτερες επιχειρησεις

οχι ακομα δεν χρησιμοποιησα skype αλλα ειχα μιλησει με αλλους δυο εαν θυμαμαι καλα στο chat χθες και μου απαντησαν κανονηκα.

Τα λεω αυτα γιατι αυριο θελω να κανω μια παραγγελεια απο το minideal και θελω να ξερω εαν πανε ολα καλα με την παραγγελια μου

οχι ακομα δεν χρησιμοποιησα skype αλλα ειχα μιλησει με αλλους δυο εαν θυμαμαι καλα στο chat χθες και μου απαντησαν κανονηκα.

Τα λεω αυτα γιατι αυριο θελω να κανω μια παραγγελεια απο το minideal και θελω να ξερω εαν πανε ολα καλα με την παραγγελια μου

Τον Τony το εχω συναντησ πολλες φορες στην χωρα του και τον ξερω οτι οκ ανθρωπος.εκτος απο τις πωλησης εχει και ενα μεγαλο εγαστηριο επισκευεις πασης φυσης κινητων τηλεφ.Απλα οτι εχει στοκ πιστευω μπορει να στο στειλει,γιαυτο σου λεω να επικοινωνησεις

Τον Τony το εχω συναντησ πολλες φορες στην χωρα του και τον ξερω οτι οκ ανθρωπος.εκτος απο τις πωλησης εχει και ενα μεγαλο εγαστηριο επισκευεις πασης φυσης κινητων τηλεφ.Απλα οτι εχει στοκ πιστευω μπορει να στο στειλει,γιαυτο σου λεω να επικοινωνησεις

Δηλαδη να επικοινωνησω με το tony ε?

εγω επικοινωνησα με την kathereen

και των james οπως επισης τους εστειλα και e-mail γιατι ηθελα να τους κανω καποιες ερωτησεις για το κινητο που θελω να παρω.Ενδιαφερωμαι για το Newman N2 και απο οτι γραφουν το εχουνε in stock.

Δηλαδη την επομενη φορα που θα δω και τον tony να επικοινωνησω και μαζι του ε?

Δηλαδη να επικοινωνησω με το tony ε?

εγω επικοινωνησα με την kathereen

και των james οπως επισης τους εστειλα και e-mail γιατι ηθελα να τους κανω καποιες ερωτησεις για το κινητο που θελω να παρω.Ενδιαφερωμαι για το Newman N2 και απο οτι γραφουν το εχουνε in stock.

Δηλαδη την επομενη φορα που θα δω και τον tony να επικοινωνησω και μαζι του ε?

εαν εχεις προβλημα με τον tony,γενικα δεν θα εχεις πιστευω προβλημα απλα ρωτα εαν το εχουν στοκ online εαν ναι οκ τελος.απο τοτε που θα φυγ απο Σιγκαπουρη σε 8-10 μερες θα ειναι στα χερια σου

εαν εχεις προβλημα με τον tony,γενικα δεν θα εχεις πιστευω προβλημα απλα ρωτα εαν το εχουν στοκ online εαν ναι οκ τελος.απο τοτε που θα φυγ απο Σιγκαπουρη σε 8-10 μερες θα ειναι στα χερια σου

ευχαριστω φιλος για τις πληροφοριες αυριο κιολλας αμα τον δω online θα του μιλησω..

sg post να επιλεξω ε?σαν τροπο αποστολης?και θα τους πω κιολλας και αμα το στελνουν και σαν gift

sg post να επιλεξω ε?σαν τροπο αποστολης?και θα τους πω κιολλας και αμα το στελνουν και σαν gift

Ναι δεν θα εχεις πιστευω προβλημα τελωνειου οτι και να γραψουν που γραφουν πολυ μικρη αξια [tool communication ktlp] αλλα και στη ems στην Ελλαδα απο 5 τελωνειακους εχει μεινει ενας οποτε και εκει εχεις περισοτερες πιθανοτητες να μην περασει απο εκει αν και τον καιρο αυτο υπαρχουν πολυ λιγοτερα πακετα απο παλιοτερα.Εμπορος ρουχων[κινας] ειμαι και τα ξερω καλα αυτα:)

Ναι δεν θα εχεις πιστευω προβλημα τελωνειου οτι και να γραψουν που γραφουν πολυ μικρη αξια [tool communication ktlp] αλλα και στη ems στην Ελλαδα απο 5 τελωνειακους εχει μεινει ενας οποτε και εκει εχεις περισοτερες πιθανοτητες να μην περασει απο εκει αν και τον καιρο αυτο υπαρχουν πολυ λιγοτερα πακετα απο παλιοτερα.Εμπορος ρουχων[κινας] ειμαι και τα ξερω καλα αυτα:)

ευχαριστω για τις πληροφοριες σου

σημερα κιολλας μιλησα με τον tony και μου φανηκε πολυ εξυπηρετικος ανθρωπος.τον ρωτησα αυτα που ηθελα και ολα οκ.

μαλλον τοτε το sg post θα χρησιμοποιησω για να ειμαστε και ψιλο σιγουροι.ολα καλα μεχρι τωρα θα σε ενημερωσω και οταν κανω την παραγγελια μου

Παιδιά έχει παραγγείλει κανένας από http://www.everbuying.com Έχω παραγγείλει 2 τηλέφωνα τα οποία τα έχουν στείλει με Fiji post office ;;;;Το πρόβλημα είναι ότι έχουν παραμείνει τώρα και 15 μέρες στην Nadi των Fiji;; Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Πόσες μέρες έκαναν να έρθουν Ελλάδα;

Για το συγκεκριμένο μαγαζί δεν ξέρω, εγώ το παρήγγειλα από http://www.everbuying.com/product314209.html με δύο μπαταρίες . Οι συγκεκριμένοι αν και αργοί στις αποστολές τους(τα στέλνουν μέσω των νησιών Φίτζι;;;;) είναι αξιόπιστοι.

φιλε μου το κιν που παρηγγειλες απο εδω σου ηρθε?? αν ναι μπορεις να μου τις εντυπωσεις σου κι αν ειχες προβλημα με τα τελωνεια?ενδιαφερομαι κι εγω για το κινητακι και θελω να μαθω οσο περισσοτερες λεπτομερειες μπορω για να το παραγγειλω.

φιλε μου το κιν που παρηγγειλες απο εδω σου ηρθε?? αν ναι μπορεις να μου τις εντυπωσεις σου κι αν ειχες προβλημα με τα τελωνεια?ενδιαφερομαι κι εγω για το κινητακι και θελω να μαθω οσο περισσοτερες λεπτομερειες μπορω για να το παραγγειλω.

Δυστυχώς φίλε μου ακόμα όχι. Δεν ξέρω γιατί αλλά το έχουν στείλει με Fiji post office μάλλον για να μειώσουν το κόστος και από τις 12 του μήνα είναι στην Nadi των Fiji (θα μάθουμε και γεωγραφία με τους Κινέζους) χωρίς να έχει κουνήσει. Μόλις έρθει οπωσδήποτε θα δημοσιεύσω τις εντυπώσεις μου.

Λοιπόν, στις 14/1 παρηγγειλα απο merimobiles το jiayu g3...Οι μερες περνουσαν και το status της παραγγελιας παρεμενε awaiting fulfillment. Μιλησα μαζι τους, αρχικα λεγανε αυριο θα αλλαξει(την πρωτη βδομαδα)...μετα στις 21/1 μου ειπαν οτι ελειπε ο αριθμος του κιν μου για αυτο δε το στελναν(ακυρο...το ειχανε). Το δινω...την επομενη ακομα τα ιδια, μου λενε οτι εχουν πολλες παραγγελιες και κολλαει... στις 23/1 μου λενε οτι ειχαν γιορτες στην Κινα και οτι σημερα θα γινει shipped, ως εκ θαυματος την ωρα που μιλαγαμε αλλαζει σε shipped!!! 2 μερες μετα, σημερα δλδ, μιλαω μαζι τους και τους ρωταω για tracking number, και μου λενε πως υπαρχει καθυστερηση στο τελωνειο, οτι το δεμα γυρισε στα γραφεια τους και οτι τις επομενες μερες θα γινει shipped....Πολυ απλα τους ειπα οτι θελω cancelation διοτι τα λεφτα ειναι ενα ευκαταφρονητο ποσο και οτι μεχρι να ερθει το κιν θα περασουν οι 45 μερες που εχω ασφαλεια απο το paypal οποτε δεν γινεται να το ρισκαρω....τους φανηκε πολυ περιεργο!!!!

ειπαν οτι σε 2 εργασιμες θα γινει το refund....ελπιζω να γινει....

ειχε κανεις αλλος παρομοια εμπειρια με το συγκεκριμενο site?????

αμα γινει το refund ποιο ειναι το πιο εμπιστο να παρω το κινητακι???