Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά το GEARBEST γενικά στέλνει στην ώρα του;

Δεν έχουνε απόθεμα στο κινητό που θέλω και μου είπαν να βάλω παραγγελία έτσι και αλλιώς, που το θεωρώ εκτός πραγματικότητας.

Αν φέρουν όμως στοκ, γενικά ισχύουν αυτά που γράφουν;

2 παραγγελίες έχω κάνει από εκεί. Η μία τα είχε σε stock, ήρθαν κανονικά. Στην δεύτερη δεν έγραφε στο site ότι δεν είχαν στοκ και μου το είπαν 2 ημέρες μετά, αφού είχαν πληρωθεί φυσικά. Μου είπαν να περιμένω όταν στοκάρουν...ζήτησα και πήρα πίσω τα λεφτά μου φυσικά.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακόμα τίποτα.... μου έχουν στείλει το id της μετάφορας χρημάτων απο τις 27/2 και μου είπαν οτι τα λεφτά τα έβαλαν.πατάω το id στο paypal αλλά δε βγάζει τίποτα. Μέχρι και σήμερα 6/3 δε φαίνεται τίποτα. ( είδα σε κάποια site οτι θέλουν και 5 εργάσιμες για να φανεί η συναλλαγή) Να κάνω θεμα στο paypal ? Να στείλω email στο paypal μήπως και βγάλω άκρη? ή να περιμένω ???

Εκεί που λες ότι η ισοτιμία δολαρίου/ευρώ δεν μπορεί να πάει χειρότερα...

Δυστυχώς ήταν που ήταν χάλια στο 0.89, πλέον τις τελευταίες μέρες πήγε στο 0.92.

Προσωπικά παγώνω αγορές μη αναγκαίες σε δολάρια.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εκεί που λες ότι η ισοτιμία δολαρίου/ευρώ δεν μπορεί να πάει χειρότερα...

Δυστυχώς ήταν που ήταν χάλια στο 0.89, πλέον τις τελευταίες μέρες πήγε στο 0.92.

Προσωπικά παγώνω αγορές μη αναγκαίες σε δολάρια.

Ναι αλλά η Ελληνική οικονομία είναι πιο ανταγωνιστική!!! :)

Ακόμα τίποτα.... μου έχουν στείλει το id της μετάφορας χρημάτων απο τις 27/2 και μου είπαν οτι τα λεφτά τα έβαλαν.πατάω το id στο paypal αλλά δε βγάζει τίποτα. Μέχρι και σήμερα 6/3 δε φαίνεται τίποτα. ( είδα σε κάποια site οτι θέλουν και 5 εργάσιμες για να φανεί η συναλλαγή) Να κάνω θεμα στο paypal ? Να στείλω email στο paypal μήπως και βγάλω άκρη? ή να περιμένω ???

Όσες φορές μου επέστρεψαν χρήματα, φάνηκαν την ίδια στιγμή μέσα στον λογαριασμό μου στο paypal και μετά απο 4 μέρες στον τραπεζικό μου λογαριασμό.

Επειδη θελω να εχω γρηγορη παραλαβη ποια καταστηματα (αξιοπιστα) με ευρωπαικη αποθηκη θα μου προτεινατε;

To efox με κουπονι CLEARANCECC εχει 5-6 ενδιαφερουσες συσκευες με εκπτωση 20€ και δωρεαν αποστολη με DHL.

Επισης το Gearbest στελνει απο Ευρωπη το ΖΤΕ S6 στα 220$ με κουπονι.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Παιδια τι γίνεται με το gearbest? Έχω πάρει ενα κινητό 21/2 κι ενα κινητό 5/3 και για κανένα δεν μου έστειλαν tracking number. Εγραψα και στο θέμα τους εδω. Περίεργο μου φαίνεται.
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Καλησπερα , θέλω να αγοράσω τα xiaomi pistons v2.1 απο το merimobiles ή το geekbying ... Επειδη δεν εχω εμπειρια με κανένα απο τα 2 μαγαζια , ποιο θα μου προτείνατε??

Καλησπερα , θέλω να αγοράσω τα xiaomi pistons v2.1 απο το merimobiles ή το geekbying ... Επειδη δεν εχω εμπειρια με κανένα απο τα 2 μαγαζια , ποιο θα μου προτείνατε??

...και τα δύο original στέλνουν από όσο γνωρίζω (από το δεύτερο μάλιστα έχω λάβει ήδη 3 original), οπότε επιλέγεις την καλύτερη τιμή.

Το δεύτερο έχω φέρει τρία ταμπλετ τον τελευταίο 1.5 χρόνο και όλα καλά.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παιδια τι γίνεται με το gearbest? Έχω πάρει ενα κινητό 21/2 κι ενα κινητό 5/3 και για κανένα δεν μου έστειλαν tracking number. Εγραψα και στο θέμα τους εδω. Περίεργο μου φαίνεται.

Κι εμενα το ιδιο,αλλα μεσα στο λογαριασμο σου στο σαιτ ισως το εχουν ανεβασει,εγω εκει το βρηκα

Είσαι σίγουρος ότι είναι σε στοκ, γιατί δεν ενημερώνουν την σελίδα τους!? Εγώ είχα αγοράσει κάτι φθηνό που δεν έγραφε ότι δεν ήταν σε στοκ, το πλήρωσα κανονικά και μετά από κάμποσες ενοχλήσεις και εδώ και με ticket και με email, παραδέχτηκαν ότι δεν ήταν σε στοκ και μου δώσανε τα λεφτά πίσω.

Είσαι σίγουρος ότι είναι σε στοκ, γιατί δεν ενημερώνουν την σελίδα τους!? Εγώ είχα αγοράσει κάτι φθηνό που δεν έγραφε ότι δεν ήταν σε στοκ, το πλήρωσα κανονικά και μετά από κάμποσες ενοχλήσεις και εδώ και με ticket και με email, παραδέχτηκαν ότι δεν ήταν σε στοκ και μου δώσανε τα λεφτά πίσω.

Έτσι κάνουν αυτοί του Gearbest.

Αν δεν τους πιέσεις, δεν σου λένε αν υπάρχει στοκ και σε αφήνουν να το αγοράσεις κανονικά.

Ακόμα και αν έχεις μιλήσει μαζί τους στο chat.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πολυ πιθανο να συνεβει και αυτο. Περιμενω να μου απαντησουν στο θεμα τους εδω. Μεχρι στιγμης δεν το εχουν κανει.

EDIT: Τους εστειλα μυνημα μεσα απο τις παραγγελιες να τις ακυρωσουν και να μου στειλουν πισω τα χρηματα. Ελπιζω να το πραξουν αμεσα.

Edited by geokostas

Ερώτηση.

Θέλω να αγοράσω το meizu m1 note από το vickmall.com.

Στις επιλογές για αποστολή έχει μέσω Singapore post και Netherlands post.. Ποια είναι η διάφορα τους; υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή μέσω Ολλανδία; δεν νομίζω να χρεωνεσαι τελωνείο μέσω Netherlands post. Όλοι οι φίλοι μου έχουν παραγγείλει μέσω Σιγκαπούρη και δεν γνωρίζει κανείς τους.

Μπορεί να μου λύσει κάποιος τις απορίες μου;

:thanks:

Ερώτηση.

Θέλω να αγοράσω το meizu m1 note από το vickmall.com.

Στις επιλογές για αποστολή έχει μέσω Singapore post και Netherlands post.. Ποια είναι η διάφορα τους; υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή μέσω Ολλανδία; δεν νομίζω να χρεωνεσαι τελωνείο μέσω Netherlands post. Όλοι οι φίλοι μου έχουν παραγγείλει μέσω Σιγκαπούρη και δεν γνωρίζει κανείς τους.

Μπορεί να μου λύσει κάποιος τις απορίες μου;

δεν συζηταμε θεματα τελωνειου στοφορουμ,εγω τα παραγγελνω με την πρωτη.

καλησπερα παιδια

ερωτιση

το comebuy.com ειναι καλο?

θελω το thl 5000t και μαζι με το κουπονι βγαινει 5 δολλαρια πιο φτινα απο τους αλλους με τα μεταφορικα

τι λετε?

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

καλησπερα παιδια

ερωτιση

το comebuy.com ειναι καλο?

θελω το thl 5000t και μαζι με το κουπονι βγαινει 5 δολλαρια πιο φτινα απο τους αλλους με τα μεταφορικα

τι λετε?

Για τόσο μικρή διαφορά καλύτερα επέλεξε ενα πιο σίγουρο μαγαζι.

Για τόσο μικρή διαφορά καλύτερα επέλεξε ενα πιο σίγουρο μαγαζι.

οκ τοτε coolicool που το εχει σε ασπρο? (το θελω αν γινεται σε ασπρο) Η 1949deal που το εχει μονο σε μαυρο?

στο kimovil λεει το πιο φτινο ειναι το efox αλλα καποιος εδω μεσα μου ειπε οτι χρεωνουν χωριστα τα μεταφορικα!!!

οποτε μαλλον coolicool!!!

οκ τοτε coolicool που το εχει σε ασπρο? (το θελω αν γινεται σε ασπρο) Η 1949deal που το εχει μονο σε μαυρο?

στο kimovil λεει το πιο φτινο ειναι το efox αλλα καποιος εδω μεσα μου ειπε οτι χρεωνουν χωριστα τα μεταφορικα!!!

οποτε μαλλον coolicool!!!

Κοίταξε γιά κανένα άλλο κατάστημα ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Κοίταξε γιά κανένα άλλο κατάστημα ...

:lol::lol::lol::lol:

αντε πες κι εσυ κανα σαιτ?

εγω ειπα αλλα δεν σου αρεσαν χαχαχαχαχα

καπου που να το εχουν σε ασπρο!!!