arisg90 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Να επικοινωνήσω με paypal ? Μου είχαν πει την Πεμπτη οτι επεστρεψαν τα λεφτα στο λογαριασμο μου , αλλά δε βλέπω τιποτα σήμερα μεσα. Κανε υπομονη 2 μερες ακομα και θα φανουν. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Έχει κάποιο θέμα το PANDAWILL; Περίμενα μετά τις γιορτές να μου στείλουν μια θήκη που παράγγειλα από 22/2, αλλά ούτε θήκη έστειλαν ακόμα, ούτε απαντάνε στα email από 28/2. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Έχει κάποιο θέμα το PANDAWILL; Περίμενα μετά τις γιορτές να μου στείλουν μια θήκη που παράγγειλα από 22/2, αλλά ούτε θήκη έστειλαν ακόμα, ούτε απαντάνε στα email από 28/2. οχι μαλλον δεν εχουν τι να σου πουν σε μενα απαντανε κανονικα δοκιμασες live η να ανοιξεις ticket? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Έχει κάποιο θέμα το PANDAWILL; Περίμενα μετά τις γιορτές να μου στείλουν μια θήκη που παράγγειλα από 22/2, αλλά ούτε θήκη έστειλαν ακόμα, ούτε απαντάνε στα email από 28/2.Το ίδιο και το Banggood :confused: Παράγγειλα 3 πραγματάκια από εκεί, τα 2 φύγανε, ενώ μία ξύλινη θήκη για το MI3 που έχουν είναι ακόμα σε Processing από 24/2! Άνοιξα ticket, έστειλα email, καμία απάντηση :mad: PS. Κατάφερα και τους βρήκα στο Live chat. Out of stock, οπότε μου το άλλαξαν με κάτι άλλο και θα φύγει σε 48 ώρες... Edited March 3, 2015 by maddoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarevag Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Θα κανω και εγω 2 παραγγελειες σημερα.Απλα με προβληματιζε το οτι δεν απανταγαν στα εμαιλ και οτι ποτε μα ποτε δεν μπορεσα να τους βρω στο chat για να ρωτησω κατευθειαν αυτα που ηθελα.Και λεω οτι αμα θελω να ρωτησω κατι αργοτερα για την παραγγελεια ειτε για τυχον προβλημα του κινητου σιγα μην τους βρω!:p Ναι είναι θέμα αυτό που λες αλλά έχε υπόψη σου ότι είναι μια δύσκολη περίοδος γι'αυτούς λόγω του ότι ήταν κλειστά κάποιες μέρες για την Κινέζικη πρωτοχρονιά. Ισως από βδομάδα να είναι καλύτερα τα πράγματα. Αν πάντως προσπαθείς μέσω απλού μέιλ δοκίμασε να ανοίξεις ticket. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) To εχω κανει ηδη δυο φορες!Και ουτε φωνη ουτε ακροαση Edited March 3, 2015 by kiniko21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 To εχω κανει ηδη δυο φορες!Και ουτε φωνη ουτε ακροαση εμενα παντως και σε μειλ με απαντησαν που τους εστειλα χθες και tracking number μου εδωσαν σημερα για παραγγελια που εκανα στις 1 Μαρτιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Κλασσικά, το Panda κάνει την Papia στα δύσκολα... Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Είχατε δίκιο. Είχε τελειώσει το απόθεμα της θήκης και το παίζανε κινέζοι. Έριξα ακύρωση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Το Pandawill ειναι απο τα αισχροτερα κινεζοκαταστηματα που εχω εμπειρια,φυσικα πολλοι εδω σντιδρουν οταν το γραφω σε διαφορα νηματα και λενε οτι ειναι αψογο,ειναι απλα κλεφτες ολκης και με την χειροτερη εξυπηρετηση μετα την αγορα,τους εχω παει στο Paypal 2 φορες και πηρα τα χρηματα που δεν ηθελαν να επιστρεψουν απο ελλατωματικα κινητα που μου ειχαν στειλει,το ιδιο εκαναν και φιλοι που αγορασαν απο εκει,φυσικα δεν ξανα αγοραζω ουτε μπρικι απο το κλεφτοκαταστημα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Τελικα μου απαβτησαν σε ενα απο τα 2 μειλ και ειπα να κανω δυο παραγγελειες.Τωρα να δουμε ποτε θα εχουμε Traking number Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Παιδιά για το coolicool τι γνώμη έχετε εσείς που έχετε παραγγείλει από εκεί? Είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Παιδιά για το coolicool τι γνώμη έχετε εσείς που έχετε παραγγείλει από εκεί? Είναι αξιόπιστο? Έχω κάνει πολλές αγορές από εκεί χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα. Επίσης έχουν δικό τους θέμα εδώ εάν θέλεις να τους ρωτήσεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Έχω κάνει πολλές αγορές από εκεί χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα. Επίσης έχουν δικό τους θέμα εδώ εάν θέλεις να τους ρωτήσεις κάτι.[/QUO επειδή είμαι καινούριος στο forum μπορείς να μου πεις που πάω ακριβώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Έχω κάνει πολλές αγορές από εκεί χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα. Επίσης έχουν δικό τους θέμα εδώ εάν θέλεις να τους ρωτήσεις κάτι.[/QUO επειδή είμαι καινούριος στο forum μπορείς να μου πεις που πάω ακριβώς? Εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382066 Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382066 Σ'ευχαριστώ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Σ'ευχαριστώ φίλε μου Τίποτα... Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fioto Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 κοπέλια Everybuying.net ειναι αξιόπιστο σιτε για κινητο και γενικα? :cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδιά το GEARBEST γενικά στέλνει στην ώρα του; Δεν έχουνε απόθεμα στο κινητό που θέλω και μου είπαν να βάλω παραγγελία έτσι και αλλιώς, που το θεωρώ εκτός πραγματικότητας. Αν φέρουν όμως στοκ, γενικά ισχύουν αυτά που γράφουν; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Απο ότι καταλαβαίνω ειναι γενικα αργο, ειναι για κουπόνια και ευκαιρίες, όχι ότι δεν παραλαμβανεις, αλλά δε θελει να βιαζεσαι.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδιά το GEARBEST γενικά στέλνει στην ώρα του; Δεν έχουνε απόθεμα στο κινητό που θέλω και μου είπαν να βάλω παραγγελία έτσι και αλλιώς, που το θεωρώ εκτός πραγματικότητας. Αν φέρουν όμως στοκ, γενικά ισχύουν αυτά που γράφουν; Δυο παραγγελίες που έχω κάνει έστειλαν tracking number σε 3-4 εργάσιμες με φωτογραφία του αντικειμένου. Ήταν σε stock όμως. Γενικά είναι έμπιστο και αξιόπιστο μαγαζι, δεν θα έχεις προβλημα. Όμως το ζήτημα είναι ποτε αναμένεται να στοκαρει. Σε ανάλογη περίπτωση με ένα cubot που δεν ήταν σε stock υπήρξαν καθυστερήσεις και παράπονα από όσο θυμάμαι. Οπότε ρωτά πότε θα στοκαρει. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) καλησπερα παιδια το efox ειναι αξιοπιστο? επισης γιατι μου το βγαζει στα ισπανικα το site? θελω να παρω το thl 5000 tesla και το εχει αυτο και το comebye Α το εχει και το tinydeal απο που να το παρω? ευχαριστω Edited March 4, 2015 by toledo Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 να συμπληρωσω στον προηγουμενο είναι αξιοπιστο το ισπανικο efox? Εχει ψωνισει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδιά το GEARBEST γενικά στέλνει στην ώρα του; Δεν έχουνε απόθεμα στο κινητό που θέλω και μου είπαν να βάλω παραγγελία έτσι και αλλιώς, που το θεωρώ εκτός πραγματικότητας. Αν φέρουν όμως στοκ, γενικά ισχύουν αυτά που γράφουν; Είμαι ικανοποιημένος. 2 κινητά με tracking NL αρκετά γρήγορα. 2 μπιχλιμπίδια φτηνά με CN χωρίς tracking κανά μήνα. Περίμενε όμως να είναι σε στοκ για να μπορείς να κάνεις dispute. Μην το διακινδυνεύεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Είμαι ικανοποιημένος. 2 κινητά με tracking NL αρκετά γρήγορα. 2 μπιχλιμπίδια φτηνά με CN χωρίς tracking κανά μήνα. Περίμενε όμως να είναι σε στοκ για να μπορείς να κάνεις dispute. Μην το διακινδυνεύεις. Πλεον το paypal δίνει 180 μέρες για να ανοιξεις υποθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts