dynamic4 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Παιδιά για το coolicool τι γνώμη έχετε εσείς που έχετε παραγγείλει από εκεί? Είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Παιδιά για το coolicool τι γνώμη έχετε εσείς που έχετε παραγγείλει από εκεί? Είναι αξιόπιστο? Έχω κάνει πολλές αγορές από εκεί χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα. Επίσης έχουν δικό τους θέμα εδώ εάν θέλεις να τους ρωτήσεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Έχω κάνει πολλές αγορές από εκεί χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα. Επίσης έχουν δικό τους θέμα εδώ εάν θέλεις να τους ρωτήσεις κάτι.[/QUO επειδή είμαι καινούριος στο forum μπορείς να μου πεις που πάω ακριβώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Έχω κάνει πολλές αγορές από εκεί χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα. Επίσης έχουν δικό τους θέμα εδώ εάν θέλεις να τους ρωτήσεις κάτι.[/QUO επειδή είμαι καινούριος στο forum μπορείς να μου πεις που πάω ακριβώς? Εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382066 Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382066 Σ'ευχαριστώ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Σ'ευχαριστώ φίλε μου Τίποτα... Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fioto Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 κοπέλια Everybuying.net ειναι αξιόπιστο σιτε για κινητο και γενικα? :cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδιά το GEARBEST γενικά στέλνει στην ώρα του; Δεν έχουνε απόθεμα στο κινητό που θέλω και μου είπαν να βάλω παραγγελία έτσι και αλλιώς, που το θεωρώ εκτός πραγματικότητας. Αν φέρουν όμως στοκ, γενικά ισχύουν αυτά που γράφουν; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Απο ότι καταλαβαίνω ειναι γενικα αργο, ειναι για κουπόνια και ευκαιρίες, όχι ότι δεν παραλαμβανεις, αλλά δε θελει να βιαζεσαι.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδιά το GEARBEST γενικά στέλνει στην ώρα του; Δεν έχουνε απόθεμα στο κινητό που θέλω και μου είπαν να βάλω παραγγελία έτσι και αλλιώς, που το θεωρώ εκτός πραγματικότητας. Αν φέρουν όμως στοκ, γενικά ισχύουν αυτά που γράφουν; Δυο παραγγελίες που έχω κάνει έστειλαν tracking number σε 3-4 εργάσιμες με φωτογραφία του αντικειμένου. Ήταν σε stock όμως. Γενικά είναι έμπιστο και αξιόπιστο μαγαζι, δεν θα έχεις προβλημα. Όμως το ζήτημα είναι ποτε αναμένεται να στοκαρει. Σε ανάλογη περίπτωση με ένα cubot που δεν ήταν σε stock υπήρξαν καθυστερήσεις και παράπονα από όσο θυμάμαι. Οπότε ρωτά πότε θα στοκαρει. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) καλησπερα παιδια το efox ειναι αξιοπιστο? επισης γιατι μου το βγαζει στα ισπανικα το site? θελω να παρω το thl 5000 tesla και το εχει αυτο και το comebye Α το εχει και το tinydeal απο που να το παρω? ευχαριστω Edited March 4, 2015 by toledo Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 να συμπληρωσω στον προηγουμενο είναι αξιοπιστο το ισπανικο efox? Εχει ψωνισει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδιά το GEARBEST γενικά στέλνει στην ώρα του; Δεν έχουνε απόθεμα στο κινητό που θέλω και μου είπαν να βάλω παραγγελία έτσι και αλλιώς, που το θεωρώ εκτός πραγματικότητας. Αν φέρουν όμως στοκ, γενικά ισχύουν αυτά που γράφουν; Είμαι ικανοποιημένος. 2 κινητά με tracking NL αρκετά γρήγορα. 2 μπιχλιμπίδια φτηνά με CN χωρίς tracking κανά μήνα. Περίμενε όμως να είναι σε στοκ για να μπορείς να κάνεις dispute. Μην το διακινδυνεύεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Είμαι ικανοποιημένος. 2 κινητά με tracking NL αρκετά γρήγορα. 2 μπιχλιμπίδια φτηνά με CN χωρίς tracking κανά μήνα. Περίμενε όμως να είναι σε στοκ για να μπορείς να κάνεις dispute. Μην το διακινδυνεύεις. Πλεον το paypal δίνει 180 μέρες για να ανοιξεις υποθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Παιδιά το GEARBEST γενικά στέλνει στην ώρα του; Δεν έχουνε απόθεμα στο κινητό που θέλω και μου είπαν να βάλω παραγγελία έτσι και αλλιώς, που το θεωρώ εκτός πραγματικότητας. Αν φέρουν όμως στοκ, γενικά ισχύουν αυτά που γράφουν; 2 παραγγελίες έχω κάνει από εκεί. Η μία τα είχε σε stock, ήρθαν κανονικά. Στην δεύτερη δεν έγραφε στο site ότι δεν είχαν στοκ και μου το είπαν 2 ημέρες μετά, αφού είχαν πληρωθεί φυσικά. Μου είπαν να περιμένω όταν στοκάρουν...ζήτησα και πήρα πίσω τα λεφτά μου φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 comebuy.com αξιόπιστο μαγαζι αγοράζω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisky Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ακόμα τίποτα.... μου έχουν στείλει το id της μετάφορας χρημάτων απο τις 27/2 και μου είπαν οτι τα λεφτά τα έβαλαν.πατάω το id στο paypal αλλά δε βγάζει τίποτα. Μέχρι και σήμερα 6/3 δε φαίνεται τίποτα. ( είδα σε κάποια site οτι θέλουν και 5 εργάσιμες για να φανεί η συναλλαγή) Να κάνω θεμα στο paypal ? Να στείλω email στο paypal μήπως και βγάλω άκρη? ή να περιμένω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Εκεί που λες ότι η ισοτιμία δολαρίου/ευρώ δεν μπορεί να πάει χειρότερα... Δυστυχώς ήταν που ήταν χάλια στο 0.89, πλέον τις τελευταίες μέρες πήγε στο 0.92. Προσωπικά παγώνω αγορές μη αναγκαίες σε δολάρια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Εκεί που λες ότι η ισοτιμία δολαρίου/ευρώ δεν μπορεί να πάει χειρότερα... Δυστυχώς ήταν που ήταν χάλια στο 0.89, πλέον τις τελευταίες μέρες πήγε στο 0.92. Προσωπικά παγώνω αγορές μη αναγκαίες σε δολάρια. Ναι αλλά η Ελληνική οικονομία είναι πιο ανταγωνιστική!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Ακόμα τίποτα.... μου έχουν στείλει το id της μετάφορας χρημάτων απο τις 27/2 και μου είπαν οτι τα λεφτά τα έβαλαν.πατάω το id στο paypal αλλά δε βγάζει τίποτα. Μέχρι και σήμερα 6/3 δε φαίνεται τίποτα. ( είδα σε κάποια site οτι θέλουν και 5 εργάσιμες για να φανεί η συναλλαγή) Να κάνω θεμα στο paypal ? Να στείλω email στο paypal μήπως και βγάλω άκρη? ή να περιμένω ??? Όσες φορές μου επέστρεψαν χρήματα, φάνηκαν την ίδια στιγμή μέσα στον λογαριασμό μου στο paypal και μετά απο 4 μέρες στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Καλημέρα από comebuy.com αγοράζω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Επειδη θελω να εχω γρηγορη παραλαβη ποια καταστηματα (αξιοπιστα) με ευρωπαικη αποθηκη θα μου προτεινατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Επειδη θελω να εχω γρηγορη παραλαβη ποια καταστηματα (αξιοπιστα) με ευρωπαικη αποθηκη θα μου προτεινατε; To efox με κουπονι CLEARANCECC εχει 5-6 ενδιαφερουσες συσκευες με εκπτωση 20€ και δωρεαν αποστολη με DHL. Επισης το Gearbest στελνει απο Ευρωπη το ΖΤΕ S6 στα 220$ με κουπονι. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Παιδια τι γίνεται με το gearbest? Έχω πάρει ενα κινητό 21/2 κι ενα κινητό 5/3 και για κανένα δεν μου έστειλαν tracking number. Εγραψα και στο θέμα τους εδω. Περίεργο μου φαίνεται. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GavriilG Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλησπερα , θέλω να αγοράσω τα xiaomi pistons v2.1 απο το merimobiles ή το geekbying ... Επειδη δεν εχω εμπειρια με κανένα απο τα 2 μαγαζια , ποιο θα μου προτείνατε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts