Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

xaxxaxa Ευχαριστώ ρε μαν... Προφανώς και βρήκα και εγώ καμιά πενηνταριά. Εννοούσα αν έχει πάρει κανείς κάποιο αξιόπιστο και το έχει δουλέψει!!!χαχαχα

Και σε αυτό σου απάντησα.... XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone :p

Πολύ καλό κινητό!

Δεν έχω αγοράσει ,αλλά έβαλα στο καλάθι ένα tablet αξίας περίπου 78€ και έβγαλε μεταφορικά 12€ περίπου.

Βάλε αυτό που θες στο καλάθι και δες κάτω προς το τέλος πόσο χρεώνει την αποστολή.

Για tablet αξίας 123 ευρώ μου έβγαλε 19 ευρώ μεταφορικά!!!!! Πάντως, ακόμα κι έτσι, έχει χαμηλότερη τιμή από άλλους...

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι ρόλο βαράνε οι κύριοι ; Έκανα μόλις μια παραγγελία. Καμια εμπειρια μαζί τους ;

Το interface και το όλο στήσιμο του site με παραπέμπει στο b2cbuying. Να το εύχεσαι!!!!

Αξιόπιστο είναι, αγόρασα πολλά από εκεί.

επειδη εκανα και εγω σημερα παραγγελια απο eachbuyer.com χωρις tracking number ερχεται καποιο email οτι τα εστειλε?

επειδη εκανα και εγω σημερα παραγγελια απο eachbuyer.com χωρις tracking number ερχεται καποιο email οτι τα εστειλε?

Συνήθως έρχεται, αλλά καλύτερα να μπείς στον λογαριασμό σου και να κοιτάζεις από εκεί την πορεία της παραγγελίας .... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Συνήθως έρχεται, αλλά καλύτερα να μπείς στον λογαριασμό σου και να κοιτάζεις από εκεί την πορεία της παραγγελίας .... :)

σε ευχαριστω πολυ! δε μου ηρθε email αλλα μολις μπηκα στο λογαριασμο μου και ειδα λεει shipped... πολυ γρηγορα!!! το πρωι η παραγγελια το απογευμα η αποστολη! το θεμα ειναι

1) οντως τα εστειλαν?

2)εσενα απο τη στιγμη που σου εβγαζε shipped μετα απο ποσο καιρο ηρθαν? στο περιπου....

3) ειχες ποτε προβλημα με παραγγελια σου?

4) επειδη παρηγγειλα 3 κινητα μαζι αλλα με ξεχωριστες παραγγελιες δηλαδη εκανα την μια παραγγελια την πληρωσα μετα την αλλη. τα στελνει ξεχωριστα? και με ποια εταιρεια? airmail επελεξα...

σορρυ για το πριξιμο αλλα δε βρισκω πουθενα πληροφοριες γι αυτο το site... απαντησε μου αν μπορεις σε αυτα που ρωτησα... σε ευχαριστω και παλι!!!

Edited by akis8607

Τα έστειλαν και θα έλθουν με απλό ταχυδρομείο, οπότε αργούν λίγο.

Εγώ δεν είχα πρόβλημα, αλλά να ξέρεις ότι λόγω του ότι είναι λίγο .."αργοί" :p, όταν παραγγείλεις με αριθμό, πρέπει να τους στείλεις email γιά να σου τον δώσουν, γιατί είναι ικανοί να τον δώσουν μετά από 10 ημέρες.

Πάντως είναι τίμιοι, τα είδη είναι όπως τα περιγράφουν.

Τα έστειλαν και θα έλθουν με απλό ταχυδρομείο, οπότε αργούν λίγο.

Εγώ δεν είχα πρόβλημα, αλλά να ξέρεις ότι λόγω του ότι είναι λίγο .."αργοί" :p, όταν παραγγείλεις με αριθμό, πρέπει να τους στείλεις email γιά να σου τον δώσουν, γιατί είναι ικανοί να τον δώσουν μετά από 10 ημέρες.

Πάντως είναι τίμιοι, τα είδη είναι όπως τα περιγράφουν.

δεν επελεξα με tracking number... απλο airmail επελεξα.... οποτε δεν εχει tracking... επειδη παρηγγειλα 3 κινητα μαζι αλλα με ξεχωριστες παραγγελιες δηλαδη εκανα την μια παραγγελια την πληρωσα μετα την αλλη. τα στελνει ξεχωριστα? και με ποια εταιρεια? airmail επελεξα...

Edited by akis8607

δεν επελεξα με tracking number... απλο airmail επελεξα.... οποτε δεν εχει tracking... επειδη παρηγγειλα 3 κινητα μαζι αλλα με ξεχωριστες παραγγελιες δηλαδη εκανα την μια παραγγελια την πληρωσα μετα την αλλη. τα στελνει ξεχωριστα? και με ποια εταιρεια? airmail επελεξα...

Φίλε μου συγνώμη αλλά κακός τα αγόρασες χωρίς track number πως θα ξέρεις που είναι;; και αν δεν έρθουν πότε πως θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Δεν ξέρω τι αγόρασε, αλλά μερικές φορές όταν αγοράζεις κάτι πολύ μικρής αξίας δε αξίζει να πληρώσεις γιά αριθμό.

Επίσης, τα χρήματά του θα τα πάρει από το paypal ...:)

Δεν ξέρω τι αγόρασε, αλλά μερικές φορές όταν αγοράζεις κάτι πολύ μικρής αξίας δε αξίζει να πληρώσεις γιά αριθμό.

Επίσης, τα χρήματά του θα τα πάρει από το paypal ...:)

Πόσο μικρής αξίας να είναι τα 3 κίνητα.... Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί...:scared:

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Δεν το πρόσεξα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έστειλαν κινητά χωρίς αριθμό, δεν είναι και τόσο χαζοί ...

Χωρίς αριθμό ο οποιοσδήποτε μπορεί να τα παραλάβει και να πει ότι δεν τα πήρε !!

Υπάρχει περιπτωση να τα αφήσει ο ταχυδρόμος χύμα εξω απ το σπίτι(η σε οικοδομή κάτω)επειδή δεν είναι με tr.number(μη συστημένο)?

Δεν το πρόσεξα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έστειλαν κινητά χωρίς αριθμό, δεν είναι και τόσο χαζοί ...

Χωρίς αριθμό ο οποιοσδήποτε μπορεί να τα παραλάβει και να πει ότι δεν τα πήρε !!

δεν πηρα κινητα απο εκει εγραψα λαθος πριν.... ειναι 3 action cameras των 40 ευρω η μια........ οποτε λογικα χωρις θα το στειλαν....

Υπάρχει περιπτωση να τα αφήσει ο ταχυδρόμος χύμα εξω απ το σπίτι(η σε οικοδομή κάτω)επειδή δεν είναι με tr.number(μη συστημένο)?

ναι μπορεί , ειδικά αν είναι μικρό το πακέτο ...

Θα μας τρελάνει το gea rb est...(Cubot S2ΟΟ pre-order)

17 Νοεμβρίου:

Συμφωνώ οτι το S200 φαντάζει εξαιρετικό (στα + του η μπαταρια και η οθόνη), ειδικά με τιμή κοντά στα $90... Παει το δίλημμα, μια παραγγελία και από μένα και may the force be with us και να παραλάβουμε σωστό τηλέφωνο...
5 Δεκεμβρίου aκύρωσa

Σήμερα, έλαβα (εμαιλ) αυτό:and we have shipped your order out today.

[ATTACH]56265[/ATTACH]

Κάποιos άλλος?

Ta "logistics" τους σκίζουν...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Αν δεν στο χρέωσαν , σβήσε το post και μην το πεις ούτε του παπά.

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Αν δεν στο χρέωσαν , σβήσε το post και μην το πεις ούτε του παπά.

Εάν εννοείς να κλέψει, ωραία συμβουλή ...

Και όταν έλθει και το παραλάβει, μήπως ξέρεις τι θα γίνει ;;;

Αν θέλουμε οι φίλοι μας οι Κινέζοι να είναι σωστή απέναντι μας πρέπει να είμαστε και εμείς. Καλό θα είναι ο φίλος όταν το παραλάβει να το πληρώσει.

Εάν εννοείς να κλέψει, ωραία συμβουλή ...

Και όταν έλθει και το παραλάβει, μήπως ξέρεις τι θα γίνει ;;;

Το έγραψα με χιουμοριστική διάθεση. Λάθος μου που δεν έβαλα emoticon δίπλα. :O

Πιστεύω οτι καθένας μας ξέρει ποιο είναι το σωστό .

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Δεν παρεξηγώ κανέναν, κάθε άποψη δεκτή.

Ας έλθει πρώτα (και ας εχει πράγματι το Cubot στο πακέτο) και όλα θα τακτοποιηθούν.-

Απλώς αναρωτήθηκα (φωναχτά) αν συνέβη μόνο σε μένα ή και σε κάποιον από τους υπόλοιπους, που κάνανε παραγγελία τότε (μέσα Νοέμβρη) με το κουπόνι -$20 και αργότερα (αρχές Δεκέμβρη) ακυρώσανε - ήμασταν τουλάχιστον μια 10άδα αν θυμάμαι καλά...

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Το ζήτημα είναι ότι εάν σου επέστρεψαν τα χρήματα, τώρα θα το πληρώσεις με την σημερινή τιμή ....

Το ζήτημα είναι ότι εάν σου επέστρεψαν τα χρήματα, τώρα θα το πληρώσεις με την σημερινή τιμή ....

Να κρατήσει ένα sreenshot από το PayPal με το πόσο που το αγόρασε και να στείλει το ίδιο.