christoforas Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Αξιοπιστο ειναι,δινει εξαιρετικα κουπονια (τιμες 20$ κατω απο αλλα σαιτ σε διαφορα κινητα),καλη επικοινωνια με Αγγλικα εχει,ομως εχει μεγαλο χρονο διεκπεραιωσης (καμια βδομαδα) και αποστολης της παραγγελιας.Στελνει μονο με NL Post και κατω απο μηνα δεν παραλαμβανεις. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η μόνη διαφορά της NL post με Singapore post είναι ο χρόνος παράδοσης? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Αξιοπιστο ειναι,δινει εξαιρετικα κουπονια (τιμες 20$ κατω απο αλλα σαιτ σε διαφορα κινητα),καλη επικοινωνια με Αγγλικα εχει,ομως εχει μεγαλο χρονο διεκπεραιωσης (καμια βδομαδα) και αποστολης της παραγγελιας.Στελνει μονο με NL Post και κατω απο μηνα δεν παραλαμβανεις. Άρη αυτή την εβδομάδα παρέλαβα 3 δεματάκια από εκεί με την swiss post ... δεν ήταν τηλέφωνα, αλλά μάλλον στέλνουν με όποιον τους παίρνει πιό λίγα ταχυδρομικά. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πιθανά ναι. Εμένα με ένοιαζε κυρίως η αξιοπιστία. Τώρα 10 μέρες πάνω, 10 μέρες κάτω δε νομίζω ότι είναι τόσο μείζον θέμα... Από after sales τι λέει? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Νομιζω εχουν 180 μερες εγγυηση και ακομα δεν τους χρειαστηκε κανεις αλλα σαν καινουργιοι και λιγο χαμενοι που ειναι δεν θα πονταριζα αυτο ως το δυνατο τους κομματι .Στο μελλον ισως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 έχει κάποιος εμπειρία από το hotmid? είναι αξιόπιστο? γιατι σε ορισμένες συσκευές έχει κάτι τιμές...μουρλια :confused: Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Παίδες μακριά από MeriMobiles η πρώτη μου αγορά από αυτό και έχω να πω τα χειρότερα : Στην αρχή μου έλεγαν ότι δεν έχουν μαύρο αλλά ασπρόμαυρο τους λέω οκ στείλτε αυτό που έχει ... Δύο μήνες για να το παραλάβω... Τελικά μου ήρθε μαύρο!!!!!!!!!!!!!!:blink: Μου ζητούσαν έχτρα να πληρώσω μεταφορικά αφού είχα επιλέξει free siping μου το έστειλαν τελικά με SP Παρέλαβα το κινητό και δεν δουλεύει !!!!!!!!!!δεν αναγνωρίζει καμία sim όποιας εταιρίας και αν έβαλα λέει no sim Ευτυχώς που είχα ανοίξει disput στο paypal και δεν το είχα κλείσει διαφορετικά τώρα θα την είχα πιει... Μακριά!!!!!!!!!!!!!!από ΜΕΜΟRIMOBILES ΥΓ. Έχω κάνει πάνω από 300 αγορές από άλλα καταστήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 new site elephoneshopping.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 new site elephoneshopping.com Σου ήρθε και εσένα newsletter χωρίς να είσαι εγγεγραμμένος;;;!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπέρα, σε κάποια φάση και σε κάποιο thread είχα διαβάσει για ένα site με ανταλλακτικά για tablet και smartphones... Δεν το βρίσκω όμως Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Σου ήρθε και εσένα newsletter χωρίς να είσαι εγγεγραμμένος;;;!!! Μου ηρθε εμενα :worry: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Σου ήρθε και εσένα newsletter χωρίς να είσαι εγγεγραμμένος;;;!!! Και μενα μου ηρθε. Νομιζω ερχεται εφοσον εισαι γραμμενος στο To2c γιατι οταν πατησα για unsbscribe μου ανεφερε το to2c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Όσοι έχετε πρόβλημα με το TinyDeal και τις παραγγελίες του Umi, δείτε εδώ, το 10ο μήνυμα. Edited January 22, 2015 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Και μενα μου ηρθε. Νομιζω ερχεται εφοσον εισαι γραμμενος στο To2c γιατι οταν πατησα για unsbscribe μου ανεφερε το to2c. Γι' αυτό ρώτησα... Ακόμα και το interface το μηνύματος παραπέμπει σε to2c!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Παιδιά το νου σας!!!!! Τέρμα το φθηνό δολάρια. Σχεδόν 1:1 πλέον. Οπότε όσα δολάρια βλέπετε στα sites τόσα περίπου είναι και τα ευρώ! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 0,89 πήγε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 0,89 πήγε :( 0.89 Θεωρητικά γιατί στην πράξη με τις προμήθειες (paypal ή τράπεζας) πάει 0.91 :( :mad: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Παιδιά το νου σας!!!!! Τέρμα το φθηνό δολάρια. Σχεδόν 1:1 πλέον. Οπότε όσα δολάρια βλέπετε στα sites τόσα περίπου είναι και τα ευρώ! Δεν το λες σχεδόν φίλε. Στα 100$ μιλάμε για 89-90€. Ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλα ποσά, έχει διαφορά. Αλλά σίγουρα είναι άσχημη εξέλιξη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Σε 40 μέρες πήγε από 0.80 σε 0.90. Γενικά δεν είναι εποχή τώρα για αγορές σε δολάρια, και από αύριο λογικά θα χειροτερέψει κι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peko12345 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Σκεφτομαι και εγω να αγορασω ενα smartphone απο Κινα και ειμαι αναμεσα στο lenovo a9269(απο το vickmall( και το cubot x9 αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα και αν στα φερνουν σιγουρα μηπως ξερει κανει που μπορω να βρω το cubot x9 ή το lenovo a926 απο καποιο αξιοπιστο κινεζικο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Πάρε το από το κατάστημα που αναφέρεις. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peko12345 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ειναι δοκιμασμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Από τα πιό αξιόπιστα μεχρι στιγμής. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrisxania7 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Γεια σας παιδιά .εχω αγορασει ενα κινεζικο κινητο το iNEW V3 για την ακριβεια μια χαρα κινηταρα ειναι αλλα εχιε ενα θεμα απο την αρχη. Υπάρχουν καποια κιντητα συγκεκριμένα κια όχι μία το ένα και μία το αλλο που όταν με παίρνουν την ή όταν τους παιρνω δεν ακούω την φωνή τους ή δνε με ακουν αυτή .γνωρίζεται κάτι περι αυτού ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Γεια σας παιδιά .εχω αγορασει ενα κινεζικο κινητο το iNEW V3 για την ακριβεια μια χαρα κινηταρα ειναι αλλα εχιε ενα θεμα απο την αρχη. Υπάρχουν καποια κιντητα συγκεκριμένα κια όχι μία το ένα και μία το αλλο που όταν με παίρνουν την ή όταν τους παιρνω δεν ακούω την φωνή τους ή δνε με ακουν αυτή .γνωρίζεται κάτι περι αυτού ? Το κινητό σου έχει δικό του νήμα συζήτησης. Εδώ μιλάμε για "Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά" και δε νομίζω να πάρεις απάντηση για την απορία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 έχω παραγγείλει ένα BT handfree από το gearbest τέλη νοεμβρίου και εφόσον δεν παρέλαβα, αρχές Ιανουαρίου έκανα dispute. επικοινώνησα με gearbest και μου είπαν να περιμένω. αφού πέρασαν και οι μέρες του dispute στις 20 του μηνός έκανα claim. Τώρα από το gearbest μου λένε αν θέλω να μου στείλουν άλλο να κλείσω το dispute στην paypal για να προχωρήσουν. Να τους εμπιστευτώ ή να προχωρήσω με το dispute και να τα παραγγείλω από αλλού; Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts