ipal Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δε ξερω αν κανω λαθος αλλα εχω καταλαβει οτι παιζει και τι αγορες και ποσες εχεις κανει, αν εχουν parts, τι κερδος ειχαν απ τη συσκευη σου, ακομα και ποιος θα αναλάβει το case σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παίζει ότι διαφημίζουν 12μηνη εγγύηση, χωρίς να την έχουν αγοράσει από το εργοστάσιο, που μάλλον θα χρεώνεται εξτρά κάποια δολλάρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Εμ, αφού όλους καλούς και ωραίους τους παρουσιάζουμε. «Σούπερ το τάδε μαγαζί», «πολύ αξιόπιστο το Χ κατάστημα», απλώς επειδή έστειλαν την παραγγελία ή έκαναν κάτι που δεν τους κοστίζει. Όταν όμως κάνουν δεν τηρούν τις εγγυήσεις, αυτά τα περνάμε στο ντούκου. +1 για νέο θέμα «Μη εξυπηρέτηση εγγύησης από Κινέζικα καταστήματα». Αρκεί να δίνουμε order #, ημερομηνία αγοράς, μοντέλο συσκευής και κατάστημα, ώστε να υπάρχει νόημα και όχι για να λέμε τον πόνο μας μόνο. Edited September 27, 2014 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Μάγκες ψωνιζουμε απροβληματιστα από b2cbuying?έχει και εκπρόσωπο στο forum. Κάποιος με εμπειρία; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παρήγγειλα πριν 1 εβδομάδα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5640111#post5640111 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 MINIDEAL THE TOP... σε προβλημα αναβαθμισης δεν σταματησαν να με βοηθουν οποτε το χρειαστικα..!!!!!!!! γιατί είναι τοπ επειδή βοήθησαν στην αναβάθμιση? αν καεί η μητρική και στο αντικαταστήσουν θα είναι τοπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παρήγγειλα πριν 1 εβδομάδα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5640111#post5640111 Και μόλις βρήκα το 1ο αρνητικό. Ο αριθμός αποστολής δεν είναι και ανίχνευσης (tracking number). Νομίζω το κάνουν κάποια καταστήματα σε αγορές κάτω των 50$, αλλά αυτή είναι είναι άνω των 100 (Jiayu G2F). Θα τους ρωτήσω και στο θέμα τους, μήπως υπάρχει κάποια καλή εξήγηση. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 γιατί είναι τοπ επειδή βοήθησαν στην αναβάθμιση? αν καεί η μητρική και στο αντικαταστήσουν θα είναι τοπ. ...δοκίμασε να αναβαθμίσεις σε ελληνικο κατάστημα και θα στο κρατήσουν κάνα μήνα ...και μετά θα διαπιστώσουν ότι είχε υγρασία... :lol: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 ...δοκίμασε να αναβαθμίσεις σε ελληνικο κατάστημα και θα στο κρατήσουν κάνα μήνα ...και μετά θα διαπιστώσουν ότι είχε υγρασία... :lol: Tι ακριβως αναβαθμηση σου εκαναν φιλε μου,και σε ποια συσκευη?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 ...δοκίμασε να αναβαθμίσεις σε ελληνικο κατάστημα και θα στο κρατήσουν κάνα μήνα ...και μετά θα διαπιστώσουν ότι είχε υγρασία... :lol: Έλα, μην υπερβάλλεις τόσο ... πήγα ένα Σόνυ και μου το έκαναν επί τόπου :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostsiak Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω για το coolicool αν είναι αξιόπιστοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 nikostsiak, δεν ξέρω να σου απαντήσω για Coolicool αν είναι αξιόπιστοι και για το after sales support. Δεν με αφήσανε να φτάσω ως εκεί καν.. μου ζητήσανε έξτρα λεφτά σε παραγγελία που έβαλα!!! Έτσι με τον τσαμπουκά με δικαιολογία οτι η τιμή του προιόντος άλλαξε, προιόν που είναι ένα χρόνο στην αγορά και το είχανε και σε στόκ! Απλά τραγικοί, έχουνε δεσμέυσει και τα χρήματα μέχρι να γίνει η διαδικασία dispute του paypal.. μακρυά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 εγω παντως παιδια σε ενα προιον στο coolicool ειχα κανει price match μου εδωσαν κουπονι εφτασε στη τιμη που επρεπε με το price match και ενω πριν πληρωσω ρωτησα αν ειναι διαθεσιμο,αμεσως μετα την πληρωμη μου ειπαν οτι δεν εχουν στοκ αν θελω να περιμενω και δεν ξερουν ποτε θα το φερουν μετα απο 6 μερες παρακαλια πηρα τα λεφτα μου πισω.Τα συμπερασματα δικα σας. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Tι ακριβως αναβαθμηση σου εκαναν φιλε μου,και σε ποια συσκευη?? το κινητο ηρθε ml & playstore.... το αναβάθμισα για δοκιμή με αποτελεσμα να εισαχθεί το κινέζικο λογισμικό ...... το minideal έστειλε το προηγούμενο λογισμικό και οδηγίες εγκατάστασης σε 2 ημέρες και οποιαδήποτε απορία απαντούσαν άμεσα..!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 το κινητο ηρθε ml & playstore.... το αναβάθμισα για δοκιμή με αποτελεσμα να εισαχθεί το κινέζικο λογισμικό ...... το minideal έστειλε το προηγούμενο λογισμικό και οδηγίες εγκατάστασης σε 2 ημέρες και οποιαδήποτε απορία απαντούσαν άμεσα..!!!! Οκ σε ποια συσκευη?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Βλέποντας τα «καλά» του CooliCool θυμήθηκα ότι το GeekBuying χωρίς παρακάλια μου επέτρεψε σε κουπόνι για επόμενη αγορά το ποσό τις διαφοράς τιμής κινητού που έπεσε η τιμή αλλά άργησε να αποσταλεί επειδή δεν είχαν απόθεμα. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Οκ σε ποια συσκευη?? Zte nubia z7 mini Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Zte nubia z7 mini Οκ μια χαρα,σε αυτα ειναι καλοι,συσκευη μην τους στειλεις πισω για επισκευη.........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παρέλαβα απο merimobiles και πρέπει να μου έστειλαν μεταχειρισμένο κινητό.. Ενω η οθόνη με μια πρώτη ματια δείχνει οκ η κάμερα απο πίσω εχει πολλές μικρές ανεπαίσθητες γρατζουνιές. Τι να κάνω με τους γ@&@&@€ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Οκ μια χαρα,σε αυτα ειναι καλοι,συσκευη μην τους στειλεις πισω για επισκευη.........:) οταν αγοραζεις συσκευη απο Κινα με 1 χρονο κιολας εγγυηση , υπολογιζεις πάντα να εχεις και δεύτερο κινητο γιατι λόγω απόστασης και εξυπηρετησης κανα 2μηνο το θέλεις και με αρκετη εκτιμω :kill:ψυχικη αναστατωση:rocket: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παρέλαβα απο merimobiles και πρέπει να μου έστειλαν μεταχειρισμένο κινητό.. Ενω η οθόνη με μια πρώτη ματια δείχνει οκ η κάμερα απο πίσω εχει πολλές μικρές ανεπαίσθητες γρατζουνιές. Τι να κάνω με τους γ@&@&@€ ? μηπως εχει κανα αυτοκολλητο η καμερα για κοιτα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) αυτό νόμισα και εγω στην αρχή αλλά δεν φαίνεται να έχει θα το δω και με το φως της ημερας για την ώρα κάνω dispute αν και δεν βλέπω να βγάζω άκρη γιατί ειναι μελετημένο... έχει και μικρες ανεπαίσθητες .. στο μέταλλο γύρω γύρω Edited September 29, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 οταν αγοραζεις συσκευη απο Κινα με 1 χρονο κιολας εγγυηση , υπολογιζεις πάντα να εχεις και δεύτερο κινητο γιατι λόγω απόστασης και εξυπηρετησης κανα 2μηνο το θέλεις και με αρκετη εκτιμω :kill:ψυχικη αναστατωση:rocket: Εχει το ρισκο του δεν αντιλεγω. Εχω στειλει χαλασμενο Κινα,και αμεσα μετα την παραλαβει απο το καταστηαμε εστειλαν αλλο.24 μερες ολο το σεναριο. Αλλη μια περιπτωση απο Κινα,προβληματικο κντ,εστειλα video το ειδαν και ειπαν οκ αλλαγη,με το που εστειλα το πακετο και το tra.number την επομενη μερα μου εστειλαν και αυτοι απο εκει αλλη συσκευη.Αφηνω συσκευη sony εδω Ελλαδα,μετα απο 40 μερες το πηρα ξανα πισω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 nikostsiak, δεν ξέρω να σου απαντήσω για Coolicool αν είναι αξιόπιστοι και για το after sales support. Δεν με αφήσανε να φτάσω ως εκεί καν.. μου ζητήσανε έξτρα λεφτά σε παραγγελία που έβαλα!!! Έτσι με τον τσαμπουκά με δικαιολογία οτι η τιμή του προιόντος άλλαξε, προιόν που είναι ένα χρόνο στην αγορά και το είχανε και σε στόκ! Απλά τραγικοί, έχουνε δεσμέυσει και τα χρήματα μέχρι να γίνει η διαδικασία dispute του paypal.. μακρυά! Dear All Regarding the orders which have paid, coolicool will never ask to pay extra money even the selling price changes, we apologize for the mistakes Τελικά απ' ότι βλέπω όλα καλά στο τέλος. ;) Πάντως και εγώ παραξενεύτηκα με την στάση τους χθες γιατί είχατε και οι δύο σας 100% δίκιο και δεν έπρεπε να δημιουργήσουν θέμα. Εφόσον λύθηκε, οκ. Τώρα λίγη υπομονή να έρθει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Τελικά απ' ότι βλέπω όλα καλά στο τέλος. ;) Πάντως και εγώ παραξενεύτηκα με την στάση τους χθες γιατί είχατε και οι δύο σας 100% δίκιο και δεν έπρεπε να δημιουργήσουν θέμα. Εφόσον λύθηκε, οκ. Τώρα λίγη υπομονή να έρθει.... Θελουν και αυτοι τα.......πινελικια τους για να στρωσουν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts