zananiro Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Ειχα κανει παραγγελια απο banggood και σημερα με ενημερωσανε με 2 διαφορετικα emails τα εξης: Στο πρωτο email λενε οτι το προιον δεν ειναι σε stock επειδη σταματησε η παραγωγη του και ρωτανε αν θελω να παρω κατι αλλο ισης αξιας. Στο 2ο email, το οποιο υπογραφει αλλο ατομο, με ενημερωνουν παλι οτι το προιον δεν ειναι σε stock και ρωτανε αν θελουν να κανονισουν αυτοι refund για μενα. Εγω θελω refund ωστε να το παραγγειλω απο καπου αλλου. Στην περπτωση αυτη τους απαντω απλα στο email οτι θελω refund και περιμενω, η μπλεκω και το paypal? Απλως να αναφερω και εγω την πολυ καλη εμπειρια που ειχα απο το banggood. Ζητησα refund για προιον το οποιο με ενημερωσαν οτι δεν ειχαν τελικα σε stock και σε 24 ωρες το refund εμφανιστηκε στο paypal. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Minideal και vickmall είναι το ίδιο κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Minideal και vickmall είναι το ίδιο κατάστημα? Εχειι ειπωθει πολλακις στις προηγουμενες σελιδες. Οχι. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Και άλλες τόσες φορές έχει ειπωθεί οτι είναι το ίδιο ;) (Εγώ ψηφίζω "οχι" :cool:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Σορρυ γκαις! Είμαι από tapatalk, έχω και περιορισμένο ελεύθερο χρόνο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εχειι ειπωθει πολλακις στις προηγουμενες σελιδες. Οχι. Μην το δενουμε και κομπο αυτο βρε.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μην το δενουμε και κομπο αυτο βρε.....:) Οχι Κωστα, και στο κατω κατω τι μας ενδιαφερει? Εχω ρωτησει πολλες φορες και τους μεν και τους δε, και η απαντηση ηταν οχι. Θεωρω πως το Vick ειναι ενα σκαλι πανω απο το minideal. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Οχι Κωστα, και στο κατω κατω τι μας ενδιαφερει? Εχω ρωτησει πολλες φορες και τους μεν και τους δε, και η απαντηση ηταν οχι. Θεωρω πως το Vick ειναι ενα σκαλι πανω απο το minideal. Και εγω ρωτησα,και φυσικα πηρα την ιδια απαντηση,αλλα καποιες φορες στο skype τους ξεφευγουν καποια πραματακια. Τεσπα ναι τι μας ενδιαφερει κιολας.Μια χα και με τους 2 κανουμε την δουλεια μας. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 24/7 Παραγγελία απο vickmall ενα xiaomi note. 25/7 αποστολή στο mail μου το tracking number του πακέτου. 26/7 selina στο chat αποστολή φωτογραφίας του πακέτου. http://i827.photobucket.com/albums/zz196/mikepart/1406360241_picsay-1406360241_zpsloe4urdx.jpg Μεχρι στιγμης ολα καλά. :) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρώτη φορά κάνω παραγγελία και εχω πάθει πλάκα. Δε περίμενα τέτοια εξυπηρέτηση να σας πω την αλήθεια. :) Αυτό το περίεργο πράγμα με τα τετραγωνάκια αριστερά από το αυτοκόλλητο του Vickmall, τί είναι; Το ίδιο ακριβώς κάνει και το buyincoins .... εχθές παραγγελία, σήμερα φωτογραφία και δεν είναι και τηλέφωνο ή μεγάλης αξίας !!! :) Απλως να αναφερω και εγω την πολυ καλη εμπειρια που ειχα απο το banggood. Ζητησα refund για προιον το οποιο με ενημερωσαν οτι δεν ειχαν τελικα σε stock και σε 24 ωρες το refund εμφανιστηκε στο paypal. Μακάρι να είναι καλά, αλλά το θέμα είναι πως συμπεριφέρονται σε περίπτωση που εμφανισθεί ελάττωμα σε συσκευή ή άλλο πρόβλημα μετά την αγορά. Πριν την αγορά είναι καλό να ενημερώνουν αν δεν υπάρχει απόθεμα, γιατί περνάνε οι μέρες περιμένοντας άδικα. Έτσι μου την έκανε το 1949Deal, περίμενα... Μου έκανε αμέσως επιστροφή χρημάτων, αφού την ζήτησα. Αλλά τι να το κάνω αφού δεν μου είπαν ότι θα αργούσε να έρθει η συσκευή; Και αφού την ζήτησα εγώ, αντί να την κάνουν οι ίδιο. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Αυτό το περίεργο πράγμα με τα τετραγωνάκια αριστερά από το αυτοκόλλητο του Vickmall, τί είναι; Το order number :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Για παραγγελια και εγω πολυ ευχαριστημενος απο vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 vickmall και απο εμένα 2 παραγγελίες στις 14 και 15 έφτασαν 25 ξημερώματα στο αεροδρόμιο Από το αεροδρόμιο μέχρι εδώ βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Το Vickmall σήμερα πρώτη φορά έστειλε με NL, έστελνε πάντα με SG. Ας ελπίσουμε να μην αλλαξουν οι καλοί χρόνοι παράδοσης μ'αυτη την αλλαγή. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Πριν δυο μήνες που πήρα κινητό ( όχι απο vickmall ) με Ολλανδικό ταχυδρομείο το παρέλαβα Θεσσαλονίκη σε 12 μέρες. Το vickmall είδα ότι έχει να επιλέξεις Ολλανδικό ή SG και λέω να επιλέξω το πρώτο, μιας και σε προηγούμενη παραγγελία μου απο εκει με SG μπήκε Ελλάδα στις 20 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Καλησπερα παιδια...ειμαι σχετικα νεος εδω και ψιλοχαθηκα για να πω την αληθεια.Θελω να παραγγειλω το oneplus one (64g) και θελω να μου προτεινετε ενα site και τι γνωριζουμε σχετικα με το τελωνειο.Ειχα σκοπο να το παραγγειλω απο το coolicool αλλα διαβαζω εδω μεσα και για αλλα site..ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια...ειμαι σχετικα νεος εδω και ψιλοχαθηκα για να πω την αληθεια.Θελω να παραγγειλω το oneplus one (64g) και θελω να μου προτεινετε ενα site και τι γνωριζουμε σχετικα με το τελωνειο.Ειχα σκοπο να το παραγγειλω απο το coolicool αλλα διαβαζω εδω μεσα και για αλλα site..ευχαριστω :) απο προσωπικη εμπειρια με το coolicool.com ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..εχω αγορασει ηδη 2 κινητα απο εκει..το ενα μου ηρθε σε 11 μερεες και το αλλο σε 12,αψογα συσκευασμενα.Τωρα περιμενω και 3ο κινητο απο το συγκεκρινο σαιτ(THL 5000) το οποιο ειναι στον δρομο.Με τελωνειο κατα πασα πιθανοτητα δεν προκειται να εχεις κανενα προβλημα απο το συγκεκριμενο σαιτ,δλδ δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα. Edited July 27, 2014 by Pavletos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 απο προσωπικη εμπειρια με το coolicool.com ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..εχω αγορασει ηδη 2 κινητα απο εκει..το ενα μου ηρθε σε 11 μερεες και το αλλο σε 12,αψογα συσκευασμενα.Τωρα περιμενω και 3ο κινητο απο το συγκεκρινο σαιτ(THL 5000) το οποιο ειναι στον δρομο.Με τελωνειο δεν προκειται να εχεις κανενα απολυτος προβλημα απο το συγκεκριμενο σαιτ,δλδ δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα. .............Με τελωνειο δεν προκειται να εχεις κανενα απολυτος προβλημα απο το συγκεκριμενο σαιτ,δλδ δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα....... Aυτο ειναι σιγουρο αγαπητε φιλε??Το αναφαιρει καπου στο site του coolicool.com αυτο?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 .............Με τελωνειο δεν προκειται να εχεις κανενα απολυτος προβλημα απο το συγκεκριμενο σαιτ,δλδ δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα....... Aυτο ειναι σιγουρο αγαπητε φιλε??Το αναφαιρει καπου στο site του coolicool.com αυτο?? Οκ το διορθωσα,να μην φαινεται τοσο απολυτο...τουλαχιστον εδω στο φορουμ δεν ανεφερε κανενας να συναντησε προβλημα σε αυτον το τομεα απο αυτο το σαιτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 απο προσωπικη εμπειρια με το coolicool.com ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..εχω αγορασει ηδη 2 κινητα απο εκει..το ενα μου ηρθε σε 11 μερεες και το αλλο σε 12,αψογα συσκευασμενα.Τωρα περιμενω και 3ο κινητο απο το συγκεκρινο σαιτ(THL 5000) το οποιο ειναι στον δρομο.Με τελωνειο κατα πασα πιθανοτητα δεν προκειται να εχεις κανενα προβλημα απο το συγκεκριμενο σαιτ,δλδ δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα. Φιλε απο την Ευρωπαικη αποθηκη που εχει το site τα παρειγγειλες η απο Κινα ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Φιλε απο την Ευρωπαικη αποθηκη που εχει το site τα παρειγγειλες η απο Κινα ???? Απο κινα φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Οκ το διορθωσα,να μην φαινεται τοσο απολυτο...τουλαχιστον εδω στο φορουμ δεν ανεφερε κανενας να συναντησε προβλημα σε αυτον το τομεα απο αυτο το σαιτ Ο υποφαινόμενος εχει πληρωσει 2 η 3 φορες τελωνειο(δεν θυμαμαι ακριβως),οχι βεβαια απο το καταστημα αυτο,και φυσικα δεν παιζει τοσο ρολο το εκαστοτε καταστημα.:)Εκτος και εαν κανουν καποιο λαθος και γραψουν τιποτα ακυρα επανω στο κουτι.:rolleyes: Απο Ευρωπη παιδια ειναι ηδη καλυμενο το τελωνειο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Απο κινα φιλε μου. Επειδη εχω παραγγειλει και εγω κι περιμενω απο το συγκεκριμενο site.Moυ το εχουν στειλει με ολλανδικο ταχυδρομειο.Βαζω το track number και μου γραφει αυτο 2014-07-24 00:07, The item has arrived in the country of destination αλλα στα ΕΛ.ΤΑ δεν το αναγνωριζει καν.Επειδη ειπες οτι εχει ξαναπαρει απο το συγκεκριμενο site ξερεις μηπως τι γινεται ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Μην είσθε απόλυτοι στα θέματα τελωνείου. Το άν θα ελεγχθεί το δέμα και το εάν θα πληρώσεις είναι καθαρά θέμα ... τύχης. Τα καταστήματα δεν έχουν καμμία σχέση, το μόνο που κάνουν είναι να τα δηλώνουν ως "δώρα" και με μικρή αξία, αλλά οι τελωνειακοί δεν τρώνε κουτόχορτο, απλώς δεν πολυ-ασχολούνται και δεν προλαβαίνουν .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Επειδη εχω παραγγειλει και εγω κι περιμενω απο το συγκεκριμενο site.Moυ το εχουν στειλει με ολλανδικο ταχυδρομειο.Βαζω το track number και μου γραφει αυτο 2014-07-24 00:07, The item has arrived in the country of destination αλλα στα ΕΛ.ΤΑ δεν το αναγνωριζει καν.Επειδη ειπες οτι εχει ξαναπαρει απο το συγκεκριμενο site ξερεις μηπως τι γινεται ??? Γενικα ολα τα κινητα τα στελνουν μεσο ολλανδικου ταχυδρομιου.Λογικα δευτερα-τριτη θα σου εμφανισει αποτελεσματα στο συστημα του ΕΛΤΑ αναλογος ποσοι και αν εχουν παρει αδεια,γιατι τωρα καλοκαιρακι ειναι λιγο δυσκολα..Πιστευω μεσα στην βδομαδα θα το εχεις στα χερια σου. Edited July 27, 2014 by Pavletos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Γενικα ολα τα κινητα τα στελνουν μεσο ολλανδικου ταχυδρομιου.Λογικα δευτερα-τριτη θα σου εμφανισει αποτελεσματα στο συστημα του ΕΛΤΑ αναλογος ποσοι και αν εχουν παρει αδεια,γιατι τωρα καλοκαιρακι ειναι λιγο δυσκολα..Πιστευω μεσα στην βδομαδα θα το εχεις στα χερια σου. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αλλα οταν σου ερχεται μεσο ολλανδικου ταχυδρομειου,δεν τιθεται θεμα τελωνιου, λογο ευρωπαικης ενωσης. Δεν έχει καμμία σχέση εάν έρχεται μέσω Ολλανδικών, Σουηδικών, Ελβετικών ή οποιουδήποτε άλλου Ευρωπαϊκού ταχυδρομείου. Εάν δεν είναι αγορασμένο από χώρα της ΕΕ υπόκειται σε φόρους και περνάει από τελωνειακό έλεγχο. Μην παραπληροφορείται τον κόσμο ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts