tasos79 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) εγω απο banggood που παραγειλα ενα Card Reader ηρθε πολυ γρηγορα και σε πολυ καλη τιμη τα 2 τεμαχια 2,22 δολαρια.Νομιζα οτι με κοροιδευανε ειδικα για τα 2 τεμαχια αλλα τελικα ειχαν δικαιο.Εννοειται με στανταρ δωρεαν ταχυδρομειο σε 17 μερες ειχα χαρτι απο το ταχυδρομειο για παραλαβη. Edited May 14, 2014 by tasos79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 ενα τηλεφωνο περιμένω απο γερμανικο ταχυδρομεια λένε και εδω και 10 μερες που έχω τρακινγκ δε φαινεται πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 εαν εχεις μονο 10 ημερες στο συνολο ειναι νωρις ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδια θελω να παρω ενα κινητο απο εδω που εχει και paypal, λετε να εχω κανενα προβλημα αν παραγγειλω? http://hdcmobile.com/ Εδω κανείς; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Oταν παω να κανω μια αγορα απο το Geek και ενω το εχω σε ευρω, μου το γυρναει αυτοματα σε δολλαρια. Οσες φορες και να προσπαθησω στο πεδιο της αγορας μου το εχει παντα δολλαρια. Στο κανει και σε σας αυτο;;; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδω κανείς; Με καθε επιφυλαξη, το παραθετω. http://www.scamadviser.com/check-website/hdcmobile.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Oταν παω να κανω μια αγορα απο το Geek και ενω το εχω σε ευρω, μου το γυρναει αυτοματα σε δολλαρια. Οσες φορες και να προσπαθησω στο πεδιο της αγορας μου το εχει παντα δολλαρια. Στο κανει και σε σας αυτο;;; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με καθε επιφυλαξη, το παραθετω. http://www.scamadviser.com/check-website/hdcmobile.com Κανε την αγορα σου σε δολλαριο και ασε την τραπεζα σου να κανει την μετατροπη,εαν κανεις αγορα μεσω paypal εννοω παντα. Θα εχεις και ενα μικρο κερδος απο εκει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Oταν παω να κανω μια αγορα απο το Geek και ενω το εχω σε ευρω, μου το γυρναει αυτοματα σε δολλαρια. Οσες φορες και να προσπαθησω στο πεδιο της αγορας μου το εχει παντα δολλαρια. Στο κανει και σε σας αυτο;;; Ό,τι είπε ο αποπάνω. Οι κινέζικες μετατροπές συναλλάγματος είναι για γέλια (ή για εισαγγελέα) μερικές φορές. Με καθε επιφυλαξη, το παραθετω. http://www.scamadviser.com/check-website/hdcmobile.com Καλά κάνεις και το παραθέτεις με επιφύλαξη. Πριν μερικές μέρες έψαξα για το Geek σε αυτό το site και έβγαλε την ίδια βαθμολογία, 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ό,τι είπε ο αποπάνω. Οι κινέζικες μετατροπές συναλλάγματος είναι για γέλια (ή για εισαγγελέα) μερικές φορές. Καλά κάνεις και το παραθέτεις με επιφύλαξη. Πριν μερικές μέρες έψαξα για το Geek σε αυτό το site και έβγαλε την ίδια βαθμολογία, 10%. και στο ibuymi έχει 46%. Βγάζει αποτελέσματα με βάση την έδρα (πραγματική και ηλεκτρονική) server κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Vickmall να τους εμπιστευτω για αγορα τηλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Vickmall να τους εμπιστευτω για αγορα τηλ; Εκατό τοις εκατό. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Τελικά είχαμε κανένα νεότερο με αυτό το θέμα; Παντως εγω απο χθες που έκανα μια παραγγελία, τους έστειλα και email, αλλά ούτε φωνή ουτε ακρόαση μέχρι στιγμής. χθες ολοκληρώθηκε το refund μακριά από 1949deal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 χθες ολοκληρώθηκε το refund μακριά από 1949deal Αν θες μας λες τι έγινε γιατί περιμενω ενα κινητό απο εκεί. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Vickmall να τους εμπιστευτω για αγορα τηλ; 100+% και ότι συμφωνήσετε αυτά και θα κάνουν και επίσης άμεση ανταπόκριση και σε trucking nr. και σε after sale-service από προσωπική εμπειρία (4 αγορές), είναι άψογοι. Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinaios Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλησπέρα και καλωσήρθα στην παρέα σας!Θέλω να πάρω το tcl s950 και είμαι ανάμεσα στο minideal και τον συγκεκριμένο πωλητή από dhgate http://www.dhgate.com/product/original-tcl-idol-x-s950-5-quot-2gb-ram-32gb/180937687.html#s1-3-7|949221029 Ποια είναι η πρότασή σας δεδομένου της αξιοπιστίας τους;Επίσης και στις 2 περιπτώσεις μιλάμε για κινητά κλώνους ή τα αυθεντικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλησπέρα και καλωσήρθα στην παρέα σας!Θέλω να πάρω το tcl s950 και είμαι ανάμεσα στο minideal και τον συγκεκριμένο πωλητή από dhgate http://www.dhgate.com/product/original-tcl-idol-x-s950-5-quot-2gb-ram-32gb/180937687.html#s1-3-7|949221029 Ποια είναι η πρότασή σας δεδομένου της αξιοπιστίας τους;Επίσης και στις 2 περιπτώσεις μιλάμε για κινητά κλώνους ή τα αυθεντικά; ........minideal........... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Vickmall να τους εμπιστευτω για αγορα τηλ; πολυ καλοι Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Vickmall να τους εμπιστευτω για αγορα τηλ; Αψογοι μην το σκεφτεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 άμεση ανταπόκριση και σε trucking nr... "Tracking Nr." είναι. Παρ΄ολες τις καθυστερήσεις, δεν τα στέλνουν με φορτηγά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Συμφωνα με το ιδιο το vickmall,αποχωρησε και θα επανελθει αργοτερα.Το κουπονι MYPHONE παντως συνεχιζει να ισχυει.Χτες βραδυ μιλησα στο τσατ. Απο τα κορυφαια Κινεζικα καταστηματα. Ξέρετε αν ισχύει ακόμα ο κωδικός; Για πόση έκπτωση μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 1-2 ευρώ......!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μας υποχρέωσαν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Για την ακρίβεια είναι 1% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 OK, σας ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 To κουπονι σε μενα δεν δουλευει παντως παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 MYPHONE με κεφαλαία γράμματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts