evansarmor Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Καλημέρα, για το spemall τι γνώμη έχετε; Θέλω να πάρω ένα Jiayu G4S και μου πρότειναν αυτό το μαγαζί. Είναι αξιόπιστο; Σε περίπτωση βλάβης θα είμαι καλυμμένος ή θα με γράψουν; Προτείνεται και κανένα άλλο αν γνωρίζετε! Κοίταξε καλύτερα σε κάποιο γνωστό στο φορουμ που το έχουν και πιό φθηνό, μην πειραματίζεσθε ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpik2010 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Μήπως κυκλοφορεί λίστα με αναξιόπιστα κινέζικα μαγαζιά που πρέπει να αποφεύγουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Πήγα και παρέλαβα το Lenovo S650 από τα ΕΛΤΑ σήμερα, το είχα παραγγείλει από Vickmall. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στο μαγαζί διότι μου έβαλαν επιπλέον Screen Film & Car charger χωρίς να τους το ζητήσω. Περιμένω άλλα 2 κινητά από εκεί, εάν έρθουν και είναι όλα καλά, εγώ θα το προτείνω ανεπιφύλακτα το Vickmall:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Πηρα ενα τηλεφωνο απο ibuymi χθες και κατι τους ρωτησα μετα την αγορα και μου εκανε εντυπωση που η απαντηση τους ηταν στις 01:00 τα μεσανυχτα ωρα Κινας. Δεν τα κολλάει υπνος τα κινεζακια. :lol: Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 καλησπερα, θελω να κανω μια αγορα απο το ibuymi.com, τι λετε για αυτο το site? ενδιαφερομαι γιαυτο το τηλεφωνο http://www.ibuymi.com/jiayu-f1-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-gps-40-inch-2400mahcan-choose-wcdma-version-p-412.html γνωμες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) καλησπερα, θελω να κανω μια αγορα απο το ibuymi.com, τι λετε για αυτο το site? ενδιαφερομαι γιαυτο το τηλεφωνο http://www.ibuymi.com/jiayu-f1-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-gps-40-inch-2400mahcan-choose-wcdma-version-p-412.html γνωμες..... Φίλε μου, εάν θέλεις χαμηλή τιμή, ρίξε μία ματιά εδώ: http://www.geekbuying.com/item/Mpai-MP-S720-4-5inch-MTK6572-Dual-Core-Smartphone-FWVGA-Capacitive-Screen-4GB-ROM-5-0MP-Support-3G-WCDMA-GPS-Black-317844.html έχει πιό μεγάλη οθόνη, καλύτερη κάμερα και είναι και από αξιόπιστο κατάστημα. Εάν θέλεις την συγκεκριμένη μάρκα, κοίταξε εδώ: http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=JIAYU Edited May 4, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) καλησπερα, θελω να κανω μια αγορα απο το ibuymi.com, τι λετε για αυτο το site? ενδιαφερομαι γιαυτο το τηλεφωνο http://www.ibuymi.com/jiayu-f1-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-gps-40-inch-2400mahcan-choose-wcdma-version-p-412.html γνωμες..... μια χαρα.μην ξεχασες coupon MYPHONE τιμη $$72.19 με δωρο θηκη και προστασια,4GB TF card. Edited May 4, 2014 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Θέλω να ψωνήσω από Άλι, μπορεί να θεωρηθεί αυτό αξιόπιστο http://www.aliexpress.com/item/Original-Amoi-A900W-Quad-Core-Mobile-Phone-MTK6582-1-3GHz-5-5-IPS-1280x720px-Dual-Sim/1632520890.html ή να το πάρω καλύτερα από το to2c http://www.to2c.com/amoi-a900w-basic.html?options=cart ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Φίλε μου, εάν θέλεις χαμηλή τιμή, ρίξε μία ματιά εδώ: http://www.geekbuying.com/item/Mpai-MP-S720-4-5inch-MTK6572-Dual-Core-Smartphone-FWVGA-Capacitive-Screen-4GB-ROM-5-0MP-Support-3G-WCDMA-GPS-Black-317844.html έχει πιό μεγάλη οθόνη, καλύτερη κάμερα και είναι και από αξιόπιστο κατάστημα. Εάν θέλεις την συγκεκριμένη μάρκα, κοίταξε εδώ: http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=JIAYU ειναι πιο ακριβο και χωρις δωρα, αλλα οπως λες πιο γνωστο site ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μια χαρα.μην ξεχασες coupon MYPHONE τιμη $$72.19 με δωρο θηκη και προστασια,4GB TF card. δηλαδη πως θα κανω την αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Θέλω να ψωνήσω από Άλι, μπορεί να θεωρηθεί αυτό αξιόπιστο http://www.aliexpress.com/item/Original-Amoi-A900W-Quad-Core-Mobile-Phone-MTK6582-1-3GHz-5-5-IPS-1280x720px-Dual-Sim/1632520890.html ή να το πάρω καλύτερα από το to2c http://www.to2c.com/amoi-a900w-basic.html?options=cart ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εάν μπορείς να αποφύγεις το ALI θα είναι καλύτερα, τώρα τελευταία παραέγινε το κακό, μέσα σε μία εβδομάδα 3 φορές μου είπαν εκ των υστέρων ότι δεν είχαν το προϊόν, αλλά τα χρήματά μου ήταν ήδη δεσμευμένα και δεν θα τα πάρω πίσω εάν δεν περάσουν 10 ημέρες τουλάχιστον ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εάν μπορείς να αποφύγεις το ALI θα είναι καλύτερα, τώρα τελευταία παραέγινε το κακό, μέσα σε μία εβδομάδα 3 φορές μου είπαν εκ των υστέρων ότι δεν είχαν το προϊόν, αλλά τα χρήματά μου ήταν ήδη δεσμευμένα και δεν θα τα πάρω πίσω εάν δεν περάσουν 10 ημέρες τουλάχιστον ... Οκ, ευχαριστώ. Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Τελευταία ακόμα ένα κινέζικο μαγαζί άνοιξε topic στο forum. Είναι ακόμα καινούργιο και άγνωστο και εδώ στην Ελλάδα και γενικός. Θα ήθελα να επισημάνω κάτι και κυρίως για αυτούς που δεν έχουν πολύ εμπειρία στις αγορές από Κίνα. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιου είδος καινούργια και αδοκίμαστα καταστήματα. Προσωπικά θα τους πρότεινα να περιμένουν να παραλάβουν αυτοί που αγόρασαν πρώτοι και μετά να προχωρήσουν. Μπορεί όλα να είναι εντάξει αλλά εμένα κάποια πράγματα μου έκαναν εντύπωση. Σε κάποια τηλέφωνα έχει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή που το θεωρώ αδύνατο να υπάρχει. Στα μηνύματα απαντάει σε περίεργες για την Κίνα ώρες. Δίνει αβίαστα εξαιρετικά ασυνήθιστα μεγάλα κουπόνια. Δίνει αβίαστα ότι δώρο του ζητάνε χωρίς να πει ποτέ όχι. Υπάρχουν και κάποια θέματα με τις παραγγελίες. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά εμένα μου θυμίζει έντονα ανάλογη περίπτωση που είχαμε πριν κάτι μήνες. Αναφέρομε στο HotInBuy. Πολλοί θα την θυμούνται ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Τελευταία ακόμα ένα κινέζικο μαγαζί άνοιξε topic στο forum. Είναι ακόμα καινούργιο και άγνωστο και εδώ στην Ελλάδα και γενικός. Θα ήθελα να επισημάνω κάτι και κυρίως για αυτούς που δεν έχουν πολύ εμπειρία στις αγορές από Κίνα. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιου είδος καινούργια και αδοκίμαστα καταστήματα. Προσωπικά θα τους πρότεινα να περιμένουν να παραλάβουν αυτοί που αγόρασαν πρώτοι και μετά να προχωρήσουν. Μπορεί όλα να είναι εντάξει αλλά εμένα κάποια πράγματα μου έκαναν εντύπωση. Σε κάποια τηλέφωνα έχει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή που το θεωρώ αδύνατο να υπάρχει. Στα μηνύματα απαντάει σε περίεργες για την Κίνα ώρες. Δίνει αβίαστα εξαιρετικά ασυνήθιστα μεγάλα κουπόνια. Δίνει αβίαστα ότι δώρο του ζητάνε χωρίς να πει ποτέ όχι. Υπάρχουν και κάποια θέματα με τις παραγγελίες. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά εμένα μου θυμίζει έντονα ανάλογη περίπτωση που είχαμε πριν κάτι μήνες. Αναφέρομε στο HotInBuy. Πολλοί θα την θυμούνται ακόμα. E βεβαια και το εχουμε ακομα στην μνημη μας το HotInBuy........πιθανοτατα θα κανω μια δοκιμαστικη αγορα,σε κατι πολυ μικρης αξιας για αρχη και το βλεπουμε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 E βεβαια και το εχουμε ακομα στην μνημη μας το HotInBuy........πιθανοτατα θα κανω μια δοκιμαστικη αγορα,σε κατι πολυ μικρης αξιας για αρχη και το βλεπουμε. Εσύ το θυμάσαι αλλά κάποιοι μπορεί να μην το θυμούνται ή να μην το ξέρουν καν. Για αυτούς έγραψα το μήνυμα, επειδή κάποια πράγματα μου έκαναν εντύπωση στο μαγαζί. Θα ήταν κρίμα να συμβεί για δεύτερη φορά. Μακάρι να κάνω λάθος φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εσύ το θυμάσαι αλλά κάποιοι μπορεί να μην το θυμούνται ή να μην το ξέρουν καν. Για αυτούς έγραψα το μήνυμα, επειδή κάποια πράγματα μου έκαναν εντύπωση στο μαγαζί. Θα ήταν κρίμα να συμβεί για δεύτερη φορά. Μακάρι να κάνω λάθος φυσικά Καπως ετσι,αμα καεις μια φορα λενε,το φυσας και δεν..........:)Απο την αλλη πρεπει να γινουν και καποιες αγορες,αλλα επαναλαμβανω πολυ μικρης αξιας αρχικα,οπως παντα κανουμε σε καποιες παρομειες περιπτωσεις,ωστε να δουμε και τι γινεται. Σε γενικα πλαισια παντα,ναι θελει προσοχη,ειδικα οταν βλεπουμε καποιες τιμες που πραγματικα δεν υπαρχουν....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καπως ετσι,αμα καεις μια φορα λενε,το φυσας και δεν..........:)Απο την αλλη πρεπει να γινουν και καποιες αγορες,αλλα επαναλαμβανω πολυ μικρης αξιας αρχικα,οπως παντα κανουμε σε καποιες παρομειες περιπτωσεις,ωστε να δουμε και τι γινεται. Σε γενικα πλαισια παντα,ναι θελει προσοχη,ειδικα οταν βλεπουμε καποιες τιμες που πραγματικα δεν υπαρχουν....... Που είναι το μαγαζί ;;; Βγήκε ξανά η γούνα μας μετά το hotinbuy, ας την τσουρουφλήσουμε λίγο ..... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Σιγά το τσουρουφλισμα ρε παιδιά, απο την στιγμή που έχει PayPal Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Για ποιο μαγαζί γράφετε? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Για ποιο μαγαζί γράφετε? Για το ibuymi. Προς ενημέρωση ολων καθως είναι νέο το μαγαζί, με αγορά 1/5 σήμερα έστειλαν tracking number και αναφέρουν ότι σήμερα το τηλέφωνο παραδόθηκε στη signpost. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Και εγώ με παραγγελία από 30/4 σήμερα πήρα tracking code ας ευχηθούμε να έρθουν σωστά τα ταμπλετ και να δουλεύουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Και εγώ με παραγγελία από 30/4 σήμερα πήρα tracking code ας ευχηθούμε να έρθουν σωστά τα ταμπλετ και να δουλεύουν ? Παντως εκ πρώτης όψεως φαίνονται οργανωμένοι, ενδιάμεσα μου έστειλαν και 2-3 email οτι η παραγγελία προωθείται. Ειδωμεν. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Σιγά το τσουρουφλισμα ρε παιδιά, απο την στιγμή που έχει PayPalΞερεις πολυ καλα kαι εσυ οτι δεν σε κσλυπτουν παντα βρε.... Edited May 5, 2014 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Είχε γραφτεί πάντως κάπου , ότι στην κίνα λόγω της πρωτομαγιάς 01-05 και λόγο μιας αργίας δικής τους ( αν θυμάμαι καλά ) , τα καταστήματα θα ήταν κλειστά . Οπότε αν βάλετε και το ΣΚ που έπεσε στην μέση , τότε σωστά παραγγελείες που έγιναν στις 30-04 ή λίγο πιο πριν , ( λόγο και του ΣΚ ) , να έφυγαν σήμερα ή να ετοιμάζονται για να φύγουν τις επόμενες ημέρες . Μην ξεχνάτε ότι τα κινέζικα μαγαζιά , δεν στέλνουν μόνο Ελλάδα , αλλά σε όλον τον κόσμο . Εδώ ελληνικά e-shop , ( που έχουν 4-5 παραγγελείες την ημέρα ) και πάλι καθυστερούν ορισμένες φορές να στείλουν . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Είχε γραφτεί πάντως κάπου , ότι στην κίνα λόγω της πρωτομαγιάς 01-05 και λόγο μιας αργίας δικής τους ( αν θυμάμαι καλά ) , τα καταστήματα θα ήταν κλειστά . Οπότε αν βάλετε και το ΣΚ που έπεσε στην μέση , τότε σωστά παραγγελείες που έγιναν στις 30-04 ή λίγο πιο πριν , ( λόγο και του ΣΚ ) , να έφυγαν σήμερα ή να ετοιμάζονται για να φύγουν τις επόμενες ημέρες . Μην ξεχνάτε ότι τα κινέζικα μαγαζιά , δεν στέλνουν μόνο Ελλάδα , αλλά σε όλον τον κόσμο . Εδώ ελληνικά e-shop , ( που έχουν 4-5 παραγγελείες την ημέρα ) και πάλι καθυστερούν ορισμένες φορές να στείλουν . :) Nαι καλα. Εχω κανει 7 (εφτα) παραγγελιες τις μερες που λες, απο aliexpress και to2c, εχω για ολες tracking number και μονο μια δεν ειναι ακομα despatched to overseas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Έγραψα ότι είχε γράψει κάποιο απο τα καταστήματα που υπάρχουν εδώ . Ότι θα έχουν κάποιες ημέρες αργία . Τώρα αν αυτό δεν ακολουθείτε σε ολόκληρη την κινέζικη επικράτεια ή από κάποιους ιδιώτες πωλητές στο aliexpress , δεν φταίω εγώ . Αν κάποιος έχει ''καλή πίστη'' το αποδέχεται ότι τον καθυστερούν λόγω των αργιών και του ΣΚ . Αν δεν έχει , τότε θεωρεί ότι όλοι οι κινέζοι είναι ''λαμόγια'' . :) Φιλικά Λευτέρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts