evansarmor Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εμένα πάλι μου φαίνεται περίεργο που Christosm7 εγγραφή 17 Απριλίου 10 μηνύματα rafail69 εγγραφή 25 Απριλίου 2 μηνύματα horhemaximo εγγραφή 25 Απριλίου 3 μηνύματα είναι όλα σε αυτό το νήμα , και όλα τείνουν να μας ωθούν προς τα ''ελληνικά'' μαγαζιά , αφού πρώτα λέχθηκαν καλά λόγια για ένα συγκεκριμένο κατάστημα. *Με πρόλαβε ο daydream59. Δεν βλέπω τον λόγο να ασχολούμεθα, έχω την εντύπωση ότι κανένας από εμάς δεν είναι παιδάκι, και όλοι έχουν την ικανότητα να κρίνουν ... Κανένας δεν πρόκειται να βάλει κάποιον να ψωνίσει με το ζόρι από κάπου που δεν τον συμφέρει. Προς τιμήν του, ο εξαίρετος φίλος μας ο Σταύρος έβγαλε το λινκ του καταστήματός του από την υπογραφή του, αν και γιά εμένα προσωπικώς δεν έπρεπε να το κάνει. Καλή συνέχεια σε όλους. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ρε μάγκες, εσείς που μιλάτε για υπερτιμολόγηση και 40% πάνω τιμές, έχετε ιδέα ότι έχουμε ΦΠΑ 23% στην Ελλάδα; Έχετε ιδέα οτι σε ένα κινητό που πωλείται στην Ελλάδα 250€, τα 50€ ειναι ο ΦΠΑ, που πάει στο κράτος; Δε μιλάω για εξοδα λειτουργικά, νοίκια κλπ, αυτά έχουν μικρό ποσοστό ανά προϊόν που πωλείται, σε σχέση με το ΦΠΑ Καλησπέρα μια βοήθεια έχω επιστροφή απο geek περίπου στα 200 ευρώ και πσαχνω μάρκα κινητού με υποστήριξη και στο Ελλάδισταν lenovo,zte ευχαριστώ δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη στην Ελλαδα για κανενα προϊόν που αγοράζεις από κίνα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ρε μάγκες, εσείς που μιλάτε για υπερτιμολόγηση και 40% πάνω τιμές, έχετε ιδέα ότι έχουμε ΦΠΑ 23% στην Ελλάδα; Έχετε ιδέα οτι σε ένα κινητό που πωλείται στην Ελλάδα 250€, τα 50€ ειναι ο ΦΠΑ, που πάει στο κράτος; Δε μιλάω για εξοδα λειτουργικά, νοίκια κλπ, αυτά έχουν μικρό ποσοστό ανά προϊόν που πωλείται, σε σχέση με το ΦΠΑ δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη στην Ελλαδα για κανενα προϊόν που αγοράζεις από κίνα οπως και ναχει προτιμω να το αγοραζω φθηνοτερα απο κινα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ρε μάγκες, εσείς που μιλάτε για υπερτιμολόγηση και 40% πάνω τιμές, έχετε ιδέα ότι έχουμε ΦΠΑ 23% στην Ελλάδα; Έχετε ιδέα οτι σε ένα κινητό που πωλείται στην Ελλάδα 250€, τα 50€ ειναι ο ΦΠΑ, που πάει στο κράτος; Δε μιλάω για εξοδα λειτουργικά, νοίκια κλπ, αυτά έχουν μικρό ποσοστό ανά προϊόν που πωλείται, σε σχέση με το ΦΠΑ δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη στην Ελλαδα για κανενα προϊόν που αγοράζεις από κίνα ............Ρε μάγκες.............. Εννοειται φιλε μου οτι πρεπει να βγαλει και το κρατος αλλα και εσυ κερδος.Για αυτο υπαρχουν οι επιλογες αγορας για την τσεπη του καθενος φιλου εδω μεσα.Ευχομαι τα καλυτερα για την επιχειρηματική σου προσπαθεια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδες παιζει κανενα κουπονι απο banggood ή 1949deal ή geekbuying?? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2821 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Kανενα δεν εχει εγγυηση στην Ελλαδα φιλε μου,εφοσον δεν εισαγεται το ιδιο ακριβως μοντελο και εδω απο την ιδια την εταιρια. Και απο ανταλλακτικά ?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
horhemaximo Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) Και απο ανταλλακτικά ?:worry: Φιλε Σπυρο το καμμια εγγυηση δεν υπαρχει, δεν ισχυει.Ας μην ισοπεδωνουμε τα παντα !!Αν ειναι δυνατον Και οι εγγυησεις ισχυουν και τα ανταλλακτικα υπαρχουν και ολα λειτουργουν.. Λιγο ψαξιμο χρειαζεται και βρισκεις τις απαντησεις μονος σου.. Edited April 25, 2014 by gerstavros2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παραμείνετε στο θέμα, χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 70% επάνω στην τιμή δεν είναι υπερτιμολόγηση ; Και αναφέρομαι στο Zopo που είπε ο φίλος παραπάνω ότι το αγόρασε 170€ ενώ στην κίνα έχει 100€ . Οκ ας προσθέσουμε το ΦΠΑ 23% στην τιμή . Και ας βάλει και ένα καπέλο για τα λειτουργικά του έξοδα ( ενοίκια , διαφήμιση κτλ ) , αλλά όχι άλλο ένα 50% . Ένα λογικό κέρδος . Τα συγκεκριμένα ελληνικά καταστήματα που έχουν ανοίξει , ποντάρουν σκέφτομαι στον φόβο και την άγνοια ορισμένων να κάνουν μια παραγγελία από κίνα , και στον χρόνο αναμονής που είναι λιγότερος ( αν και από αυτά που διαβάζω , μάλλον πάνω κάτω ο ίδιος είναι ) . Επίσης η αίσθηση που έχω αποκομίσω από κάποιους που γράφουν εδώ , είναι ότι προτρέπουν ''άσχετους'' με το θέμα των κινητών , να προτιμούν τις ''κινέζικες ναυαρχίδες'' και όχι τα απλά τηλέφωνα , προκειμένου να δικαιολογούν και τα έξτρα παραπάνω χρήματα που τα κοστολογούν . Βέβαια σε ελέυθερη αγορά είμαστε , ο καθένας κάνει τις επιλογές του . Απλώς μην θεωρούν κάποιοι ότι είναι έξυπνοι επειδή πλήρωσαν για κινέζικο κινητό ''ναυαρχίδα'' μόνο πχ 300€ και δεν τα έσκασαν στην Samsung για το S5 με 800€ . :) Φιλικά Λευτέρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Προτού πέσετε να τους φάτε τους εμπόρους μάθετε να κάνετε σωστούς υπολογισμούς....όταν κάποιος πουλάει 170 € ένα τηλ σημαίνει ότι η καθαρή του αξία είναι 138 €, αν το έχει αγοράσει 100 € λοιπόν πάει να πει ότι έχει κέρδος 38€, τώρα αν αυτά τα χρήματα είναι αισχροκέρδεια, με λειτουργικά έξοδα, φορολόγηση και εμπορικό κέρδος....πάω πάσο !!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Και απο ανταλλακτικά ?:worry: Οτι θες και με τις καταλληλες επαφες ολα τα θεματακια λυνονται φιλε μου,καταρχην εχεις ενα χρονο εγγυηση απο το καταστημα αγορας. Καποια καταστηματα μαλιστα απο την Κινα με καλυψαν ακομα και αφου περασε το 12μηνο.Επιλογες υπαρχουν. @gerstavros2 Το αυτο φιλε μου,ας κρατησουμε ολοι μας λοιπον ενα επιπεδο........:) Παιδια τα ζυγηζουμε και αποφασιζουμε τι μας συμφερει οικονομικα,ποση εγγυηση και απο που θελουμε να εχουμε,και αναλογως πραττουμε. Π.χ. εγω εχω αυτην την στιγμη ενα Note3 αγορασμενο απο Ελλαδα,και ενα Lenovo αγορασμενο απο Κινα σαν προσωπικα κντ μου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Προτού πέσετε να τους φάτε τους εμπόρους μάθετε να κάνετε σωστούς υπολογισμούς....όταν κάποιος πουλάει 170 € ένα τηλ σημαίνει ότι η καθαρή του αξία είναι 138 €, αν το έχει αγοράσει 100 € λοιπόν πάει να πει ότι έχει κέρδος 38€, τώρα αν αυτά τα χρήματα είναι αισχροκέρδεια, με λειτουργικά έξοδα, φορολόγηση και εμπορικό κέρδος....πάω πάσο !!!! Διόρθωση, τα 38€ δεν ειναι κέρδος. Υπάρχει κι η εφορία, 26% επι των κερδών, άρα το κέρδος του μαγαζιού στο παραδειγμα αυτό, ειναι περίπου 28€ μόλις. Και για να βγάλει πέρα τον μήνα, θα πρέπει να έχει έχει πολλές πωλήσεις, ανάλογα και με τα λειτουργικά του έξοδα. Τέλος πάντων, αυτά δεν αφορούν το παρόν θέμα. Τέλος Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Διόρθωση, τα 38€ δεν ειναι κέρδος σ αυτή τη περίπτωση. Υπάρχει κι η εφορία, 26% επι των κερφών, άρα το κέρδος του μαγαζιού στο παραδειγμα αυτό, ειναι περίπου 28€ μόλις. Και για να βγάλει πέρα τον μήνα, θα πρέπει να έχει έχει πολλές πωλήσεις, ανάλογα και με τα λειτουργικά του έξοδα. Τέλος πάντων, αυτά δεν αφορούν το παρόν θέμα. Τέλος Σταύρο το αναφέρω ότι μέσα στα 38 € περιλαμβάνονται εφορίες-κέρδη-λειτουργικά κλπ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δυστυχώς όταν έχεις καταστημα και δεν μπορεις να πουλήσεις το zopo p780 πιο κατω απο €170 εισαι καταδικασμένος. Ειναι πολύ απλο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christosm7 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Υπάρχει κάποιος λόγος που σβήνονται τα μηνύματα.. το forum δεν ειναι για τη βοήθεια και τη γνώση όλων μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Υπάρχει κάποιος λόγος που σβήνονται τα μηνύματα.. το forum δεν ειναι για τη βοήθεια και τη γνώση όλων μας? Ακριβώς, όχι για προσωπικές αντιπαραθέσεις που δεν αφορούν το θέμα "Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά" Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Αντιπαραθέσεις που σέβονται τους κανόνες διαλόγου ( δεν βρίζουν , δεν πλακόνωνται στο ξύλο κτλ κτλ ) , μπορούν να βγάλουν και χρήσιμα συμπεράσματα και να καταλήξουν κάπου ..... ( ελπίζω να παραμείνει το μύνημα αρκετή ώρα , για να το διαβάσουν και κάποιοι :P ) Φιλικά Λευτέρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 πολυ καλη τιμη JIAYU G4C τιμη 90 ευρω! http://www.chinapadmall.com/jiau-g4c-mtk6582-quad-core-smartphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 πολυ καλη τιμη JIAYU G4C τιμη 90 ευρω! http://www.chinapadmall.com/jiau-g4c-mtk6582-quad-core-smartphone Sorry αλλά δεν μου φαίνεται και πολυ φθηνό με τέτοια χαρακτηριστικα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Sorry αλλά δεν μου φαίνεται και πολυ φθηνό με τέτοια χαρακτηριστικα. Μάλλον κάνεις λάθος .. Με μιά ματιά, από 150 μέχρι 185 δολλάρια το βρήκα, οπότε 126 είναι όντως καλή τιμή. Όσο γιά τα χαρακτηριστικά, τα αντίστοιχα "επώνυμα" και χωρίς την οθόνη του, έχουν τουλάχιστον 30-40 ευρώ ακριβότερα. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μάλλον κάνεις λάθος .. Με μιά ματιά, από 150 μέχρι 185 δολλάρια το βρήκα, οπότε 126 είναι όντως καλή τιμή. Όσο γιά τα χαρακτηριστικά, τα αντίστοιχα "επώνυμα" και χωρίς την οθόνη του, έχουν τουλάχιστον 30-40 ευρώ ακριβότερα. :) Δεν είδα καθόλου αλλα site πόσο το έχουν. Απλα το ειπα διαβάζοντας μόνο τα χαρακτηριστικα του. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ο φίλος Christosm7 είχε μιλήσει για Ελληνικό κατάστημα και μάλιστα "φυσικό κατάστημα" όπου μπορούσες να δεις και να δοκιμάσεις τα τηλέφωνα (αν κάνω λάθος συγνώμη αλλά εγώ αυτό κατάλαβα) και ότι έχει και εγγύηση 5 χρόνια. Από το link που έδωσε τίποτα από αυτά δεν είδα. Το κατάστημα δεν είναι Ελληνικό αλλά Βουλγάρικο και έχει έδρα στη Σόφια. Που τα βλέπεις τα τηλέφωνα πριν τα αγοράσεις; Πρέπει να ταξιδεύσεις μέχρι Σόφια; Αν είναι έτσι πολύς λόγος για το τίποτα. Πια η διαφορά από τα Κινέζικα eshop; Μόνο ο φόβος για το τελωνείο; Από Κίνα 99% δεν πληρώνεις ΦΠΑ-τελωνείο ενώ σε αυτό 100% το έχεις πληρώσει και το τελωνείο και το ΦΠΑ και το έχεις ενσωματώσει στην τιμή. Αν είναι έτσι τουλάχιστον να αγοράσουμε από Ελληνικά καταστήματα ώστε τουλάχιστον αυτά τα λεφτά να μείνουν στη Ελλάδα. Τα 5 χρόνια εγγύηση δεν τα είδα κάπου (αν τα είδε κάποιος να μας τα δείξει) αλλά και να υπάρχουν είναι απλός μπούρδες. Όποιος έχει λίγη εμπειρία στο χώρο καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται. Εδώ οι "φίρμες" οπού τα έχεις "σκάσει" χονδρά και σε αφήνουν ακάλυπτο τις περισσότερες φορές με αστείες και ανύπαρκτες δικαιολογίες (υγρασία, κακή χρήση, πτώση) και για 2 χρόνια. Θα περιμένεις από κινέζικο να σε καλύπτει για 5 χρόνια. Πόσο ανυποψίαστος πρέπει να είσαι για να το πιστέψεις. Τα μοντέλα αλλάζουν κάθε χρόνο και με το που σταματήσει η παραγωγή σε λίγους μήνες δεν υπάρχουν πια ανταλλακτικά. Τι να την κάνεις την εγγύηση χωρίς ανταλλακτικά; Στην καλύτερη περίπτωση θα πάρεις ένα μικρό εκπτωτικό κουπόνι για να αγοράσεις άλλο τηλέφωνο. Υπάρχουν στην Ελλάδα ανάλογα καταστήματα και είναι εύκολο να τα βρεις. Είναι μια επιλογή για αυτούς που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να μπλέκουν με τους Κινέζους. Φυσικά οι τιμές θα είναι αρκετά ακριβότερες από τα κινέζικα αλλά αυτό είναι απολύτως λογικό. Ο επιχειρηματίας κερδίζει μόνο ένα μέρος από αυτή τη διαφορά (μάλλον το μικρότερο). Ένα μέρος είναι το κόστος λειτουργίας και φυσικά το μεγαλύτερο μέρος από την διαφορά στην τιμή πάει στο κράτος. 2-3% τελωνείο, 23% ΦΠΑ στην ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ, 26-45% φόρος εισοδήματος στο κέρδος του επιχειρηματία-επιχείρησης, εισφορές ασφάλισης, κτλ. κτλ. κτλ. Άρα όποιος αγοράζει από Κίνα το αγοράζει πιο φθηνά αλλά περιμένει περισσότερες μέρες για να παραλάβει και υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες κάτι να πάει στραβά. 'Όποιος αγοράζει από Ελλάδα το αγοράζει αρκετά πιο ακριβά αλλά το παραλαμβάνει πιο γρήγορα και με λιγότερα πιθανά προβλήματα. Και με τα παραπάνω λεφτά συμβάλει και στο κράτος και στην οικονομία :) Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή. Καθένας επιλέγει με διαφορετικά κριτήρια και με βάση αυτά που θεωρεί πιο σημαντικά. Βασίλη η τοποθέτηση σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο !! +1000 από εμένα Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Γιατί θα μου πουν οτι κανω διαφήμιση, ότι ειμαι κλέφτης στις τιμές, εκμεταλλευτής, κι άλλα παρόμοια συνηθισμένα http://experts-mobiles.gr Μόνο η βιτρίνα μας λείπει γιατί ήμαστε καινούριο μαγαζί, αλλά μέχρι το καλοκαίρι θα ναι έτοιμος κι ο χώρος μας. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας και καλές δουλειές !! Το αναπαράγω για τους εξής λόγους: Προσωπικά με έχει εξυπηρετήσει σε κάποιες απορίες μου, απαντάει και βοηθάει πρόθυμα παιδιά στο φόρουμ, εξυπηρετικός,στο μέτρο της υπομονής "Γαιδούρι" και φιλικός, προβάλει και λέει τις απόψεις του για να μας ενημερώσει για θέματα που δεν γνωρίζουμε, είδα στη σελίδα του στο site κινητά που όντως λέει τις απόψεις και εδώ δεν έρχεται σε αντίθεση επαγγελματική, είναι δικό μας "Παιδί" άρα αν μπορούμε βοηθάμε(προσωπικό πιστεύω είναι αυτό,ο καθένας έχει την κρίση του...) αν κάποιον τον έπιανε τελωνείο-βιάζεται να το παραλάβει-θέλει έναν "Άνθρωπο" να ενοχλεί για εξυπηρέτηση,τότε νομίζω ότι ο Σταύρος είναι ο "Άνθρωπός του". Δεν γλύφω για να προλάβω τυχόν κακιούλες,δεν είμαι γνωστός ή συγγενείς του,απλά μου αρέσει και καταθέτω την δική μου κρίση. Ναι θα τον σύστηνα σε κάποιον σίγουρα http://experts-mobiles.gr Και θα πω και το αρνητικό της υπόθεσης, εγώ που δεν βιάζομαι θα το έπαιρνα από την Κίνα γιατί μάλλον γλυτώνω το 23%, το εμπορικό κέρδος του μεσάζοντα με αρνητικό όμως, ότι μπλέκω στην αβεβαιότητα του να μην πάθει τίποτα γιατί ίσως ταλαιπωρηθώ με τα πάνε έλα για επιδιορθώσεις και μπορεί να μην γίνει και η δουλειά μου... Αν όμως υποθετικά 150ευρώ έδινα στον Κινέζο και ήταν να δώσω 15-20% και να Έχω τον Σταύρο ΝΑΙ τότε θα έδινα 170-180 να το έπαιρνα από Αυτόν,εγώ που ρισκάρω εν γνώση μου και μπορώ να περιμένω..σε αντιστάθμισμα να έχω έναν Άνθρωπο δικό μου(τροφή για σκέψη σε παιδιά που εναντιώνονται...Ας καταλάβουμε αυτό που πολλές φορές όλοι έχουμε πει..Δουλεύουμε για άλλους είτε λέγεται κράτος,μεσάζωντες κλπ.(που δεν είμαι εναντίον..αλλά να υπήρχε ένα καλύτερο μέτρο οικονομικό ΦΠΑ-Εφορία.. ). Σε κάποιον γνωστό μου που δεν θέλει να ρισκάρει,να το πάρει γρηγορότερα και να έχει έναν Άνθρωπο εδώ στην Ελλάδα να τον εξυπηρετήσει τότε με κλειστά μάτια Λέω Σταύρο !! Και θέλω να παραμείνει η απάντηση μου γιατί είναι για Φτηνά Κινέζικα Κινητά απλά με Άνθρωπο - Κατάστημα στην Ελλάδα !! http://experts-mobiles.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Μα για να βρεθεί η διαφορά Το τηλ αξίζει πχ 70€ στο εργοστάσιο,ο κινέζος το πουλαει 100€ και το Ελληνικό καταστημα 170€ Δεν σου φαίνεται μεγάλη η διαφορα; Εκτός και αν ο Έλληνας δεν το παίρνει κατευθείαν από την πηγή,αλλά από κινεζομάγαζο Κι εγώ, και το κάθε ελληνικό κατάστημα, από πού θα τ αγοράσουμε 70€ ; Στην Κίνα μένουμε; Ο έμπορος που θα το πουλήσει σε μας, δε θα βάλει κέρδος; Σκέφτεσαι τι λες; Η μόνη διαφορά ειναι οτι αντί να πληρώνουμε μεταφορικά ταχυδρομείου, πληρώνουμε DHL+εκτελωνιστή, που ανάλογα την ποσότητα μπορεί να είναι ακριβότερα ή φθηνότερα ανά κομμάτι. Και πίστεψέ με, κανένα κατάστημα στην ελλάδα δε φέρνει εκατοντάδες κομμάτια. Κι επιτέλους, τέλος τα off topic Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2821 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Αγορά απο Κίνα για κύριο κινείτο ενα umi x2 πριν οχτώ μήνες πρόβλημα με το σήμα το Στέλνω πίσω στον Κίνα μετα απο δυό μήνες μου στέλνουν πίσω το ίδιο Τήλεφονο με αλλη ROM δούλεψε δυό μέρες ξανά τα ίδια προβλήματα τώρα ταξιδεύει για Κίνα πάλι. Στο ενδιάμεσο έχω αγοράσει ενα Sony z .Δηλαδή έχω δόση τα ωραία μου λεφτά για κάτι που δεν έχω :mad:Όλλα καλά αλλά δυστυχώς η Κίνα είναι μακριά.;)Για αυτό ο πόνος με την τεχνική υποστήριξη απο εδώ η τα ανταλλακτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts