minotavros Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ο τιτλος ομως του θέματος λέει ''... φθηνά sites με κινέζικα κινητα'' και όχι ''... φθηνά κινέζικα sites με κινέζικα κινητά'':lol: Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλησπέρα παιδιά, Μια ερώτηση σχετικά με πληρωμή μέσω PayPal σε κινέζικο κατάστημα που δεν δέχεται PayPal. Ο λόγος για το Aliexpress.com και το κινητό είναι αυτό: http://www.aliexpress.com/item/New-Original-THL-W100S-Phone-4-5-QHD-MTK6582M-1-3GHZ-1GB-4GB-Quad-Core-Android/929591520.html Μίλσα με τον συγκεκριμένο πωλητή και μου είπε ότι μιας και το site δεν υποστηρίζει PayPal, να μου δώσει έναν λογαριασμό PayPal για να κάνω την κατάθεση εκεί. Όταν τον ρώτησα αν θα έχω κάποιο insurance σχετικά με την πληρωμή. Μου απάντησε ότι αφού πληρώσω, την επόμενη ημέρα αποστέλλεται το κινητό και μου στέλνουν tracking code, και εγώ μπορώ να κάνω confirm payment στο PayPal αφού παραλάβω το κινητό (μετά από 15-20 ημέρες). Ξέρει κάποιος πως γίνεται αυτό (στην ουσία το να πληρώσω μέσω PayPal αλλά τα χρήματα να δεσμευτούν από το PayPal και να σταλούν στον πωλητή μόλις επιβεβαιώσω την παράδοση του κινητού)? Επίσης, ο συγκεκριμένος πωλητής εκτός από το free shipping, προσφέρει και αποστολή με DHL, με extra κόστος $5.12. Σε αυτή την περίπτωση που είπε ότι δηλώνουν το δέμα ως ένα MP5 player με αξία κάτω από $25 για να μην υπάρχει θέμα με τελωνείο και extra χρεώσεις. Ξέρετε αν ισχύει αυτό? Με DHL είναι σαν να λες του έφορα ''πιάσε με και έλεγξέ με...'' ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά, Μια ερώτηση σχετικά με πληρωμή μέσω PayPal σε κινέζικο κατάστημα που δεν δέχεται PayPal. Ο λόγος για το Aliexpress.com και το κινητό είναι αυτό: http://www.aliexpress.com/item/New-Original-THL-W100S-Phone-4-5-QHD-MTK6582M-1-3GHZ-1GB-4GB-Quad-Core-Android/929591520.html Μίλσα με τον συγκεκριμένο πωλητή και μου είπε ότι μιας και το site δεν υποστηρίζει PayPal, να μου δώσει έναν λογαριασμό PayPal για να κάνω την κατάθεση εκεί. Όταν τον ρώτησα αν θα έχω κάποιο insurance σχετικά με την πληρωμή. Μου απάντησε ότι αφού πληρώσω, την επόμενη ημέρα αποστέλλεται το κινητό και μου στέλνουν tracking code, και εγώ μπορώ να κάνω confirm payment στο PayPal αφού παραλάβω το κινητό (μετά από 15-20 ημέρες). Ξέρει κάποιος πως γίνεται αυτό (στην ουσία το να πληρώσω μέσω PayPal αλλά τα χρήματα να δεσμευτούν από το PayPal και να σταλούν στον πωλητή μόλις επιβεβαιώσω την παράδοση του κινητού)? Επίσης, ο συγκεκριμένος πωλητής εκτός από το free shipping, προσφέρει και αποστολή με DHL, με extra κόστος $5.12. Σε αυτή την περίπτωση που είπε ότι δηλώνουν το δέμα ως ένα MP5 player με αξία κάτω από $25 για να μην υπάρχει θέμα με τελωνείο και extra χρεώσεις. Ξέρετε αν ισχύει αυτό? Με DHL είναι σαν να λες του έφορα ''πιάσε με και έλεγξέ με...'' Επίσης κι εγω θα συμφωνούσα να έκανες την αγορά με κάποιο απο τα site του φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petergr Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Και αυτά που μου λέει ο κινέζος για δήλωση αξίας κάτω από $25 δεν παίζουν εε? Θα το ανοίξουν σίγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Επίσης, ο συγκεκριμένος πωλητής εκτός από το free shipping, προσφέρει και αποστολή με DHL, με extra κόστος $5.12. Σε αυτή την περίπτωση που είπε ότι δηλώνουν το δέμα ως ένα MP5 player με αξία κάτω από $25 για να μην υπάρχει θέμα με τελωνείο και extra χρεώσεις. Ξέρετε αν ισχύει αυτό? 7 στις 10 περιπτώσεις: Από την DHL θα σου ζητήσουν την απόδειξη της Paypal με το ποσό αυτό. Εφόσον τους δώσεις την απόδειξη θα γίνει κανονικά εκτελωνισμός για 25$ και θα πληρώσεις το ΦΠΑ των 25$ = 5,75$ Θα πληρώσεις ακόμη 30-50€ (ευρώ) στον εκτελωνιστή της DHL για να ετοιμάσει τα χαρτιά εκτελωνισμού Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Σίγουρα δεν είναι τίποτα, ακόμη και το singpore post. Απλά οι πιθανότητες για τελωνείο είναι πάρα πολλές οταν πάρεις μεσω DHL και σχεδόν ελάχιστες με sg post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petergr Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Κατάλαβα. Οπότε άκυρο στην DHL μην έχουμε θέμα. Σχετικά με τα 3 site που μου προτείνατε, ξέρετε περίπου σε πόσες ημέρες παραδίνουν Ελλάδα? Οι τιμές τους είναι λίγο παραπάνω από αυτό που βρήκα εγώ. Σχετικά με το confirm payment στο PayPal, ξέρει κάποιος πως μπορεί να γίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Το aliexpres έχει confirm όταν παραλάβεις. Με το paypal μπορεί να σου κάνει ''request money'', αφού σου λέει όμως πρώτα να πληρώσεις πως θα το κανει αυτο? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petergr Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Το aliexpres έχει confirm όταν παραλάβεις. Με το paypal μπορεί να σου κάνει ''request money'', αφού σου λέει όμως πρώτα να πληρώσεις πως θα το κανει αυτο? Μακάρι να ήξερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Κατάλαβα. Οπότε άκυρο στην DHL μην έχουμε θέμα. Σχετικά με τα 3 site που μου προτείνατε, ξέρετε περίπου σε πόσες ημέρες παραδίνουν Ελλάδα? Οι τιμές τους είναι λίγο παραπάνω από αυτό που βρήκα εγώ. Σχετικά με το confirm payment στο PayPal, ξέρει κάποιος πως μπορεί να γίνει? Αν μιλάμε για 5$ διαφορά καλύτερα από τα eshop (αν και ο πωλητής έχει καλό rating δεν ξέρεις ποτέ) 25-40 μέρες για να έρθει (μεγάλο το ενδιάμεσο κενό αλλά έτσι είναι) αν αγοράσεις από τα eshop που υποστηρίζουν πληρωμή με paypal δεν θα το χρειαστείς το confirm, αλλιώς δεν το έχω ψάξει ποτέ. -- τώρα το είδα.. διαφορά για 1$ δεν ψάχνεις στο aliexpress Edited March 27, 2014 by joss54 Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godhades Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Φίλε μου ίδια περίπτωση είμαστε. Τι κάνουμε ακριβώς τώρα για να πάρουμε τα χρήματα μας πίσω απο αυτούς; Κανεις dispute στο paypal οπως εκανα κ εγω κ περιμενεις τα χρηματα σου πισω.Δεν τα χανεις. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από πότε έγιναν το DHgate και το fastcardtech αξιόπιστα μαγαζιά; Γιατί διαγράψατε το coolicool για λίγες περιπτώσεις που δεν βοήθησε όσο πρέπει, ενώ έχει δικό του θέμα στο forum και η τελευταία του απάντηση είναι σήμερα; Γιατί προσθέσατε ένα άσχετο site με 10 κινητά ως αξιόπιστο μόνο και μόνο επειδή το είπε ενας;! Γιατί μπερδεύετε κινέζικα eshop με ελληνικά; Γιατί γράφετε ότι σας κατέβει μόνο και μόνο για να βοηθήσετε και το μόνο που κάνετε είναι να αποπροσανατολίζετε τον κόσμο; Για αυτά τα eshop έχουν γραφτεί χιλιάδες θέματα και απαντήσεις και μπορούμε να τα ξεδιαλύνουμε με 1 πόστ; Πόσα λάθος δεδομένα θα πάρει κάποιος καινούριος που διαβάζει το θέμα; Τι απάντηση θα του δώσετε αν αγοράσει από το dhgate, του στείλουν ότι να'ναι και σας ρωτήσει "γιατί μου το πρότεινες;" Υπάρχουν ελάχιστα άτομα στο φόρουμ που θα μπορούσαν να γράψουν μια τέτοια λίστα και πάλι θα πρόσεχαν πολύ τα λόγια τους για να μην βγουν ψεύτες ή φταίχτες! Προσωπικά ψάχνω πάντα τις απαντήσεις αυτών των λίγων στα αντίστοιχα θέματα στο φόρουμ και πάλι το σκέφτομαι διπλά πριν αγοράσω. Αν ήταν τόσο εύκολη μια λίστα κινέζικων e-shop θα είχε αναρτηθεί ως 1ο θέμα του φόρουμ και θα είχαμε επισκέψεις από όλο τον κόσμο να μας δίνει συγχαρητήρια. Δεν μιλαμε για λιγες περιπτωσεις.Μιλησα προσωπικα για την δικη μου κ για αρκετες αλλες που εχω δει στο διαδικτυο.Προφανως εχεις ασχοληθει με το συγκεκριμενο site.Προσεξε ποσες μερες δινουν για shipping and handling,το δικο μου δεμα αν το εχουν στειλει πληρωθηκε στις 27 φεβρουαριου κ σταλθηκε στις 8 μαρτιου!In stock εγραφε......Δηλ αν δεν ηταν στοκ θα εκανε κανενα χρονο να σταλει.Tracking number εμφανιζεται μετα απο ενα μηνα μονο σε ενα σιτε χωρις λεπτομερειες.Σε τικετ μου απαντησαν οτι μπορει να κανει μεχρι κ 50 εργασιμες..Την πληρωμη την παιρνουν σε 21 μερες ομως σωστα?sg post hk post,σε 2 βδομαδες παιρνεις τα αγαθα σου. To typhonic εχει λιγα κινητα αλλα αξιοπιστα κ φθηνα.Εχω παρει 2 κ μολις παρω τα λεφτα πισω θα παρω αλλο ενα.Ενας δυσαρεστημενος κανει οσο 10 ευχαριστημενους..Σε 12 μερες μου εστειλαν εξτρα φορτιστη που ζητησα χωρις χρεωση..Παραγγελνουν απευθειας απο το εργοστασιο κατασκευης.. Το coolicool απο οτι καταλαβα ειναι οπως το geekbuying,μεσαζοντες...Παραγγελνεις πληρωνεις κ σε κανα χρονο το παιρνεις....Αν το παρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Καλησπέρα σας. Τί λεει το Vickmall σε ταχυτητα αποστολης της παραγγελιας και αξιοπιστια, για όποιον εχει ασχοληθει? Εχει πολυ καλη προσφορα το ξιαομι μι2ς και νομιζω οτι ειναι μεσα στο χρηματικο ποσο, το οποιο ειναι για εμενα αποδεκτο να δωσεις για κινητο απο κινα. Αν και ειμαι σε διλημμα με Lg g2 αλλά αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο... Sg post 0 σιπινγκ και ems-express 17 ευρώ. Επίσης και εδω παρακαλω τη γνωμη σας... Edited March 28, 2014 by Mihalisgggg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Το coolicool απο οτι καταλαβα ειναι οπως το geekbuying,μεσαζοντες...Παραγγελνεις πληρωνεις κ σε κανα χρονο το παιρνεις....Αν το παρεις Αγόρασα 4 τηλέφωνα και τρία τάμπλετ από το geekbuying, τα παρέλαβα ΟΛΑ και αυτό που έκανε πιό πολλές ημέρες από την παραγγελία έκανε 22 ημέρες. Εάν δε, βρείς κανένα "μαγαζί " το οποίο δεν είναι μεσάζων, να μας το πείς γιά να ψωνίζουμε και εμείς από ... εργοστάσιο με 5 τηλέφωνα. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπέρα σας. Τί λεει το Vickmall σε ταχυτητα αποστολης της παραγγελιας και αξιοπιστια, για όποιον εχει ασχοληθει? Sg post 0 σιπινγκ και ems-express 17 ευρώ. Επίσης και εδω παρακαλω τη γνωμη σας... Αν και φρέσκο μαγαζί, όσοι ψωνίσαμε είμαστε ικανοποιημένοι.- SGPost - δοκιμασμένη και ανέξοδη λύση, αλλα να υπολογίζεις 25 μέρες door to door Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godhades Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Αγόρασα 4 τηλέφωνα και τρία τάμπλετ από το geekbuying, τα παρέλαβα ΟΛΑ και αυτό που έκανε πιό πολλές ημέρες από την παραγγελία έκανε 22 ημέρες. Εάν δε, βρείς κανένα "μαγαζί " το οποίο δεν είναι μεσάζων, να μας το πείς γιά να ψωνίζουμε και εμείς από ... εργοστάσιο με 5 τηλέφωνα. :) Καλυτερα 5 τηλεφωνα με τα χαρακτηριστικα που εχουν κ παραλαβη σε 15 μερες παρα 200 τηλεφωνα κ να μου βγαινει η ψυχη στα τικετ κ τα dispute. βρες μου αυτα τα χαρακτηριστικα σε αυτα τα χρηματα ενα κινητο.Κ παραλαβη σε 10 εργασιμες http://www.tychonic.com/50-3g-android-422-quadcore-cpu-13ghz-x-4-2gb-ram-20gb-memory-unlocked-jk12-p-284.html geekbuying Αγορασα smart tv box και εκανε 30 μερες να ερθει αλλη αγανακτηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 βρες μου αυτα τα χαρακτηριστικα σε αυτα τα χρηματα ενα κινητο.Κ παραλαβη σε 10 εργασιμες http://www.tychonic.com/50-3g-android-422-quadcore-cpu-13ghz-x-4-2gb-ram-20gb-memory-unlocked-jk12-p-284.html Πολύ καλή τιμή για αυτά τα χαρακτηριστικά. Μνήμη 2 GB σε τέτοια τιμή δεν βρίσκω αλλού. Έψαξα να το βρω με βάση το JK12 που αναφέρει αλλά το μόνο που βρήκα είναι το JIAKE JK12 , μοιάζουν εμφανισιακά αλλά τα χαρακτηριστικά τους είναι διαφορετικά. To έχεις πάρει το τηλέφωνο? Κάνε ένα review. Περιμένω. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Πολύ καλή τιμή για αυτά τα χαρακτηριστικά. Μνήμη 2 GB σε τέτοια τιμή δεν βρίσκω αλλού. Έψαξα να το βρω με βάση το JK12 που αναφέρει αλλά το μόνο που βρήκα είναι το JIAKE JK12 , μοιάζουν εμφανισιακά αλλά τα χαρακτηριστικά τους είναι διαφορετικά. To έχεις πάρει το τηλέφωνο? Κάνε ένα review. Περιμένω. Και μένα με ενδιαφέρει, φαίνεται καλή περίπτωση. Το site αυτό είναι αξιοπιστο; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Δεν μιλαμε για λιγες περιπτωσεις.Μιλησα προσωπικα για την δικη μου κ για αρκετες αλλες που εχω δει στο διαδικτυο.Προφανως εχεις ασχοληθει με το συγκεκριμενο site.Προσεξε ποσες μερες δινουν για shipping and handling,το δικο μου δεμα αν το εχουν στειλει πληρωθηκε στις 27 φεβρουαριου κ σταλθηκε στις 8 μαρτιου!In stock εγραφε......Δηλ αν δεν ηταν στοκ θα εκανε κανενα χρονο να σταλει.Tracking number εμφανιζεται μετα απο ενα μηνα μονο σε ενα σιτε χωρις λεπτομερειες.Σε τικετ μου απαντησαν οτι μπορει να κανει μεχρι κ 50 εργασιμες..Την πληρωμη την παιρνουν σε 21 μερες ομως σωστα?sg post hk post,σε 2 βδομαδες παιρνεις τα αγαθα σου. To typhonic εχει λιγα κινητα αλλα αξιοπιστα κ φθηνα.Εχω παρει 2 κ μολις παρω τα λεφτα πισω θα παρω αλλο ενα.Ενας δυσαρεστημενος κανει οσο 10 ευχαριστημενους..Σε 12 μερες μου εστειλαν εξτρα φορτιστη που ζητησα χωρις χρεωση..Παραγγελνουν απευθειας απο το εργοστασιο κατασκευης.. Το coolicool απο οτι καταλαβα ειναι οπως το geekbuying,μεσαζοντες...Παραγγελνεις πληρωνεις κ σε κανα χρονο το παιρνεις....Αν το παρεις Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το site άλλα για να είναι στο φόρουμ σημαίνει πως είναι λίγο καλύτερος από τους άλλους. Όλοι είναι μεσάζοντες, Όλοι από τα εργοστάσια αγοράζουν κατευθείαν. Δεν είπα να μην πεις την εμπειρία σου και εννοείται να τους κραξεις άλλα διαφορετικό είναι να βάζεις μια λίστα και να την ονομάζεις αξιόπιστα e-shop. Πολύ καλή τιμή για αυτά τα χαρακτηριστικά. Μνήμη 2 GB σε τέτοια τιμή δεν βρίσκω αλλού. Έψαξα να το βρω με βάση το JK12 που αναφέρει αλλά το μόνο που βρήκα είναι το JIAKE JK12 , μοιάζουν εμφανισιακά αλλά τα χαρακτηριστικά τους είναι διαφορετικά. To έχεις πάρει το τηλέφωνο? Κάνε ένα review. Περιμένω. Και φυσικά το jiake είναι με 1ram+4Rom Έχει και φωτο με τη μάρκα. Και γράφουν 4rom + 16 κάρτα δώρο. Και φυσικά πιο φθηνό σε άλλα μαγαζιά με 110$ Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Και μένα με ενδιαφέρει, φαίνεται καλή περίπτωση. Το site αυτό είναι αξιοπιστο; Υπάρχει και στο EBAY, ο ίδιος πρέπει να είναι .... http://www.ebay.com/itm/5-0-3G-android-4-2-2-Qual-Core-CPU-2GB-RAM-4GB-memory-Unlocked-JK12-Camera-/231179545852?pt=Cell_Phones&hash=item35d35fecfc Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navigon Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καταπληκτικο κινητο!!!Η μαρκα τι ειναι;Αξιοπιστεία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godhades Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Το κινητο φυσαει.Εχω παρει το μπλε και το ασπρο!Ειναι κ στο ebay ως avatar_shop Απλα μεσω ebay πληρωνεις παραπανω λογω της προμηθειας που κραταει το site οπι λεμε τωραοτε γιατι να μην το παρεις απευθειας.Εχω απεριοσριστα εξωτερικου κ μιλησα μαζι του αρκετες φορες,παιρνει μονο απο ενα εργοστασιο κ εχει φοβερο aftersales.Κ κοιταξτε την τιμη,2gb ram????Τι να λεμε?Εκανα την @&^#$ κ παρειγγειλα απο το coolicool το οκταπηρυνο οπως σας ειπα λογω πλεονεξιας κ το μετανιωσα οικτρα,περιμενω να παρω τα λεφτα πισω. review του κινητου εχει στο youtube ΕΙναι το star9500 kλωνος του samsung Φιλε μου δεν εβγαλα εγω την λιστα.Ειπα την εμπειρια μου για να προφυλαχτουν παιδια που θελουν να αγορασουν φθηνο κινητο.O typhonic ειναι κορυφη για μενα οπως ειπα αγορασα 3 κομματια μεχρι τωρα,ουτε μεροκαματο μου δινει ουτε τον ξερω απο χθες.Δεν ειχα λογω να κραξω το coolicool αν ηταν σωστοι στις αγοραπωλησεις τους. Edited March 29, 2014 by godhades Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) ειχα λογω να κραξω το coolicool αν ηταν σωστοι στις αγοραπωλησεις τους. Συμφωνω για coolicool, είναι απαράδεκτοι. Τους ζηταω τα χρήματα πισω και μου λενε να διαλεξω κάποιο άλλο τηλέφωνο, μιας και 17 μερες μετά, δεν φέρανε ακόμα αυτό που ειχα επιλέξει και το αναφέρανε τοτε ως ετοιμοπαραδοτο. Αισιως έχουμε φτάσει τις 15 μέρες μ'αυτη την ιστορία. Και να φανταστείτε εχω κάνει και dispute στην paypal. Ξερω δεν τα χανω τα χρήματα, αλλα προς τι αυτη η ταλαιπωρία; Edited March 29, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Υπάρχει και στο EBAY, ο ίδιος πρέπει να είναι .... http://www.ebay.com/itm/5-0-3G-android-4-2-2-Qual-Core-CPU-2GB-RAM-4GB-memory-Unlocked-JK12-Camera-/231179545852?pt=Cell_Phones&hash=item35d35fecfc Δεν πιστευω να το παρηγγειλε κανεις και να περιμενει και 2GB ram.Με τετοια βαθμολογια πωλητη και σ αυτη την τιμη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εγώ λέω να του πείτε να το κάνει να λέει 4gb, έτσι κι αλλιώς τζάμπα είναι η μαϊμουδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Δεν πιστευω να το παρηγγειλε κανεις και να περιμενει και 2GB ram.Με τετοια βαθμολογια πωλητη και σ αυτη την τιμη. Εγώ λέω να του πείτε να το κάνει να λέει 4gb, έτσι κι αλλιώς τζάμπα είναι η μαϊμουδιά... Λίγο πιό επάνω υπάρχει μέλος το οποίο λέει ότι αγόρασε 2 τέτοια από εκεί και ότι "πετάει" το τηλέφωνο. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Και με 1GB πάντως εννοείται ότι θα πηγαίνει μιά χαρά. Απλά ο τυπάς ψάχνει για θύματα που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν τι είναι αλήθεια και τι ψέματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts