Jump to content

petergr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About petergr

  • Ημ. Γέννησης 11/10/1980

petergr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κατάλαβα. Οπότε άκυρο στην DHL μην έχουμε θέμα. Σχετικά με τα 3 site που μου προτείνατε, ξέρετε περίπου σε πόσες ημέρες παραδίνουν Ελλάδα? Οι τιμές τους είναι λίγο παραπάνω από αυτό που βρήκα εγώ. Σχετικά με το confirm payment στο PayPal, ξέρει κάποιος πως μπορεί να γίνει?
  2. Και αυτά που μου λέει ο κινέζος για δήλωση αξίας κάτω από $25 δεν παίζουν εε? Θα το ανοίξουν σίγουρα?
  3. Με το φορτιστή λειτουργεί κανονικά. Διαφορετικά καλώδια έχω δοκιμάσει (δεν έχω βέβαια το καλώδιο USB που ήταν μαζί με το Blackberry).
  4. Μόλις έκανα wipe. Δεν παρατηρώ καμία διαφορά.
  5. Καλησπέρα, Απόκτησα πρόσφατα ένα Blackberry Bold 9000 (μεταχειρισμένο) και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Το κινητό δεν μπορεί να συνδεθεί μέσω USB με PC. Τα Windows δεν εμφανίζουν κανένα μήνυμα ότι συνδέθηκε κάποια συσκευή. Το έχω τεστάρει σε 2 laptop και ένα σταθερό (με λειτουργικά Windows XP και Windows 7). Με το που συνδέω το καλώδιο στη θύρα USB, η ένδειξη της φόρτισης (το εικονίδιο της μπαταρίας με τον κεραυνό) εμφανίζεται και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, σβήνει η ένδειξη. Τι μπορεί να φταίει?
  6. Καλημέρα και χρόνια πολλά, Έχω ένα Huawei E220 το οποίο είχα πάρει περύσι με σύνδεση στην vodafone. Του πέρασα σήμερα το λογισμικό από το site της Huawei. Το πέρασα κανονικά, χωρίς προβλήματα. Έχω και μια κάρτα sim της Cosmote από το πακέτο που δίνει με το mini laptop 2133 της HP μαζί με το usb modem Huawei E170. Έβαλα την κάρτα sim στο Ε220, και αφού έκανα καινούργιο profile με τις ρυθμίσεις (internet για APN και *99# για αριθμό), συνδέθηκα κανονικά. Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι: 1. Θα υπάρχει χρέωση αν μπαίνω internet μέσω του λογισμικού της Huawei και όχι της Cosmote? 2. Μπορώ με κάποιο τρόπο να περάσω στο E220 το λογισμικό της Cosmote που υπάρχει και στο E170? 3. Στο λογισμικό της Huawei υπάρχουν κάποιες άλλες ρυθμίσεις για IP (dynamic ή static) κτλ. Ποιες είναι συνολικά οι ρυθμίσεις που πρέπει να βάλω στο λογισμικό αυτό? 4. Από θέμα έντασης σήματος πιο είναι καλύτερο, το Ε220 ή το Ε170? Δεν ρωτάω ποια η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πιάσει το κάθενα (αυτό είναι γνωστό 3.6 και 7.2 max) αλλά ποιο μπορεί να πιάσει καλύτερο σήμα, πιο υψηλό.
×
×
  • Create New...