evansarmor Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 http://www.topitshopping.com/ γνωρίζει κανεις τίποτα γιαυτο το site αξίζει? Πλάκα έχει ... αγόρασα κάτι των 4 δολλαρίων γιά δοκιμή, επέλεξα να πληρώσω με paypal και έβγαλε ολοκλήρωση αγοράς, μέχρι και email γιά επιβεβαίωση μου έστειλαν. Το ζήτημα είναι ότι ποτέ δεν με ανακατεύθυναν στο paypal γιά να πληρώσω ... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xhino Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 πάντως το topitshopping υπάρχει και στο alixpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Πλάκα έχει ... αγόρασα κάτι των 4 δολλαρίων γιά δοκιμή, επέλεξα να πληρώσω με paypal και έβγαλε ολοκλήρωση αγοράς, μέχρι και email γιά επιβεβαίωση μου έστειλαν. Το ζήτημα είναι ότι ποτέ δεν με ανακατεύθυναν στο paypal γιά να πληρώσω ... :lol: Και μάλλον ποτέ δεν θα στο στείλουν. Συμβαίνουν αυτά μερικές φορές που γίνεται συντήρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εμενα μου ακυρωσαν (παλι) παραγγελια απο Aliexpress χωρις λογο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Παιδιά δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό θέμα αλλά το aliexpress είναι αξιόπιστο μαγαζί ; και με ποιο τρόπο γίνεται η αγορά; έχει κάποια ασφάλεια όπως το PayPal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Τι θα λέγατε για αυτό; http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-U692-6-5--IPS-Screen-MTK6592-Octa-core-1-7GHz-2GB-RAM-16GB-ROM-Android-4-2-2-OS-3G-GPS-W--Free-Leather-Case-Black-323932.html. Σκέφτομαι να το πάρω με χρεωστική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Πιστευετε οτι λογω των διακοπων τους αν καποιος παραγγηλει τωρα που τελειωσαν θα του αργησει πιο πολυ λογω παραγγελιων που ηταν σε αναμονη; Δηλαδη θα φυγουν πρωτα οι πολλες παραγγελιες που γιναν μεσα στις διακοπες δυο εβδομαδων και μετα οι φρεσκες; Αρα καμια βδομαδα παραπανω φανταζομαι μεχρι να την εχει καποιος στα χερια του. Ευχαριστω. Edited February 7, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Τι θα λέγατε για αυτό; http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-U692-6-5--IPS-Screen-MTK6592-Octa-core-1-7GHz-2GB-RAM-16GB-ROM-Android-4-2-2-OS-3G-GPS-W--Free-Leather-Case-Black-323932.html. Σκέφτομαι να το πάρω με χρεωστική Εδω υπάρχει θέμα για το κινητό που θες --> ulefone octa-core Πιστευετε οτι λογω των διακοπων τους αν καποιος παραγγηλει τωρα που τελειωσαν θα του αργησει πιο πολυ λογω παραγγελιων που ηταν σε αναμονη; Δηλαδη θα φυγουν πρωτα οι πολλες παραγγελιες που γιναν μεσα στις διακοπες δυο εβδομαδων και μετα οι φρεσκες; Αρα καμια βδομαδα παραπανω φανταζομαι μεχρι να την εχει καποιος στα χερια του. Ευχαριστω. Πιστέυω ότι θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα αυτές τις μέρες. Κάνε υπομονη καμια βδομάδα γιατι μέσα στο πανικό είναι λογικό να γίνουν λάθη, δεν θα ήθελες το κινητό σου να βρεθεί σε καμια Αυστραλία!!!! Στο λέω γιατι θα παρω και εγω κινητό και λεω να το κλείσω στα μέσα της επόμενης βδομάδας Edited February 7, 2014 by kseftilas1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Τι θα λέγατε για αυτό; http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-U692-6-5--IPS-Screen-MTK6592-Octa-core-1-7GHz-2GB-RAM-16GB-ROM-Android-4-2-2-OS-3G-GPS-W--Free-Leather-Case-Black-323932.html. Σκέφτομαι να το πάρω με χρεωστική Θα πρότεινα να συνδέσεις τη χρεωστική σου με το paypal... Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Τι θα λέγατε για αυτό; http://www.geekbuying.com/item/Ulefone-U692-6-5--IPS-Screen-MTK6592-Octa-core-1-7GHz-2GB-RAM-16GB-ROM-Android-4-2-2-OS-3G-GPS-W--Free-Leather-Case-Black-323932.html. Σκέφτομαι να το πάρω με χρεωστική Ποτέ με χρεωστική φίλε μου, αρκετοί την έχουν πατήσει με αυτό τον τρόπο πληρωμής. Δεν σε εξασφαλίζει σε περίπτωση στραβής (μη αποστολή, λάθος προϊόν, ελαττωματικό προϊόν...) καλύτερο με PayPal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ποτέ με χρεωστική φίλε μου, αρκετοί την έχουν πατήσει με αυτό τον τρόπο πληρωμής. Δεν σε εξασφαλίζει σε περίπτωση στραβής (μη αποστολή, λάθος προϊόν, ελαττωματικό προϊόν...) καλύτερο με PayPal Εγώ που έχω συνδέσει χρεωστική με PayPal δεν είμαι καλυμμένος αν γίνει καμία στραβή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εγώ που έχω συνδέσει χρεωστική με PayPal δεν είμαι καλυμμένος αν γίνει καμία στραβή; φυσικά και είσαι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εγώ που έχω συνδέσει χρεωστική με PayPal δεν είμαι καλυμμένος αν γίνει καμία στραβή; Εφ'όσον πληρώνεις μέσω Paypal είσαι καλυμμένος, δεν έχει σχέση τι είδους κάρτα είναι . Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εφ'όσον πληρώνεις μέσω Paypal είσαι καλυμμένος, δεν έχει σχέση τι είδους κάρτα είναι . Ακριβώς έτσι είναι και οι 45 ημέρες που σου δίνει για επιστροφή χρημάτων είναι υπέρ σου. Απλά κράτα ένα ιστορικό της παραγγελίας (παραγγελία, αποστολή, έξτρα προσφορές, mails επικοινωνίας κτλ) για να είσαι πλήρως καλυμμένος και έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εγώ που έχω συνδέσει χρεωστική με PayPal δεν είμαι καλυμμένος αν γίνει καμία στραβή; Και εγώ μία χρεωστική έχω συνδέσει. Απλά ο φίλος είπε να το αγοράσει με χρεωστική. Χωρίς την παρεμβολή του PayPal (αν κατάλαβα καλά) Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Θέλω να παρω το παρακάτω κινητό. Πιο απο τα δυο μαγαζιά να επιλέξω λέτε; http://www.etotalk.com/amoi-a862w_p4484.html http://china24shop.kancart.com/item_detail/1780#!detail Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Θέλω να παρω το παρακάτω κινητό. Πιο απο τα δυο μαγαζιά να επιλέξω λέτε; http://www.etotalk.com/amoi-a862w_p4484.html http://china24shop.kancart.com/item_detail/1780#!detail Καλύτερα απο εδώ, πιο φθηνά και πιο δοκιμασμένο site. http://www.minideal.net/amoi-a862w-quad-core-smartphone-with-4-5inch-ips-screen-white.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Το FocalPrice πως είναι αυτό τον καιρό; Μήπως σας δημιουργεί προβλήματα; Σκέφτομαι να αγοράσω ένα φθηνό Cubot (~€72) και να εκμεταλλευτώ το bonus εγγραφής για να το κάνω ακόμα πιο φθηνό. :shifty: Το σύστημα του μαγαζιού βέβαια δεν με εντυπωσίασε με την ταχύτητα του: η επιβεβαίωση email ήρθε την προηγούμενη Πέμπτη, δύο μέρες μετά την εγγραφή και ο κωδικός έκπτωσης ακόμα αγνοείται... Edited February 9, 2014 by WitchKing Διόρθωση ποσού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Στέλνουν κατά κύριο λόγο με sweden post, που κάνει 30-40 μέρες να φτάσει και είναι και τελείως αναξιόπιστο στο tracking του. Πχ περιμένω ένα πακέτο τους που απο το tracking δεν βγάζεις άκρη που βρίσκεται, local mail delivery λέει, αλλα δεν έχει μπει ακόμη Ελλάδα και σε 5 μέρες κάνω dispute, πριν κλείσω 45ήμερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Χμμ...ακόμα χρησιμοποιούν τους Σουηδούς; Κάπου διάβασα οτι διέκοψαν τη συνεργασία για αυτό ακριβώς το λόγο. Δεν ξέρω αν τα $8 έκπτωση αξίζουν την...ψυχική οδύνη. Thanks anyway :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Στέλνουν κατά κύριο λόγο με sweden post, που κάνει 30-40 μέρες να φτάσει και είναι και τελείως αναξιόπιστο στο tracking του. Πχ περιμένω ένα πακέτο τους που απο το tracking δεν βγάζεις άκρη που βρίσκεται, local mail delivery λέει, αλλα δεν έχει μπει ακόμη Ελλάδα και σε 5 μέρες κάνω dispute, πριν κλείσω 45ήμερο... Χμμ...ακόμα χρησιμοποιούν τους Σουηδούς; Κάπου διάβασα οτι διέκοψαν τη συνεργασία για αυτό ακριβώς το λόγο. Δεν ξέρω αν τα $8 έκπτωση αξίζουν την...ψυχική οδύνη. Thanks anyway :) Ενας κλωνο iPhone 5C που αγορασα απο Focal πριν 3 μηνες και ''ειπαν'' οτι το εστειλαν με τους Σουηδους ακομα αγνοειται...Ευτυχως με δικαιωσε το Paypal.Παντως μια θηκη για 5C που ειχα παρει πριν κανα 6μηνο και κοστιζε 0.01$ ηρθε κανονικα με China Post. Ενω το ''κακο'' για πολλους Pandawill καποια κινητα που μ εστειλε με TNT και Deutch Post μια δυο μερες πριν τις διακοπες τους,ηρθαν σε λιγοτερο απο 10 μερες!!!! Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ενας κλωνο iPhone 5C που αγορασα απο Focal πριν 3 μηνες και ''ειπαν'' οτι το εστειλαν με τους Σουηδους ακομα αγνοειται...Ευτυχως με δικαιωσε το Paypal.Παντως μια θηκη για 5C που ειχα παρει πριν κανα 6μηνο και κοστιζε 0.01$ ηρθε κανονικα με China Post. Ενω το ''κακο'' για πολλους Pandawill καποια κινητα που μ εστειλε με TNT και Deutch Post μια δυο μερες πριν τις διακοπες τους,ηρθαν σε λιγοτερο απο 10 μερες!!!! Δεν φταίει η sweden post, οι απατεώνες οι Κινέζοι φταίνε που λένε ότι έχουν στοκ ενώ δεν έχουν, και στέλνουν το αντικείμενο εβδομάδες μετά. Ιδίως το Focal το κάνει συνεχώς. Ακύρωσα δύο τηλέφωνα και ένα τάμπλετ, και δεν πρόκειται να πάρω τίποτα πλέον από εκεί. Μόνο γιά μικροπράγματα είναι. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Μια χαρά φταίει και το sweden, έχω δέμα που το tracking τους λέει ότι το παρέλαβαν από Focal στις 6/1 και ακόμη το βολοδέρνουν. Στις 12/1 ανέφεραν ότι έφτασε Σουηδία και διώχτηκε για Ελλάδα, και στις 28/1 βγήκε για τοπική παράδοση (τα ΕΛΤΑ λένε ότι δεν έχει μπει τέτοιο δέμα στην Ελλάδα). Λογικά χάθηκε και το Focal θα μου ξαναστείλει νέο δέμα (έχει ξαναγίνει). Το θέμα είναι ότι πάλι θα πιάσουμε 2 μήνες συν τον χρόνο για την αποστολή του νέου πακέτου. Και εγώ τους έχω κόψει, δεν παλεύονται με τις διαδικασίες τους. Κακοί δεν είναι, όλη την ώρα κουπόνια μοιράζουν για την ταλαιπωρία σου και στο τέλος δίνουν λύση, αλλά και το να περιμένεις 1-2 μήνες για να παραλάβεις, καλύτερα να δώσεις τα 5-10$ πάνω και να το πάρεις στην ώρα του από Geek, Minideal κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Μια χαρά φταίει και το sweden, έχω δέμα που το tracking τους λέει ότι το παρέλαβαν από Focal στις 6/1 και ακόμη το βολοδέρνουν. Στις 12/1 ανέφεραν ότι έφτασε Σουηδία και διώχτηκε για Ελλάδα, και στις 28/1 βγήκε για τοπική παράδοση (τα ΕΛΤΑ λένε ότι δεν έχει μπει τέτοιο δέμα στην Ελλάδα). Λογικά χάθηκε και το Focal θα μου ξαναστείλει νέο δέμα (έχει ξαναγίνει). Το θέμα είναι ότι πάλι θα πιάσουμε 2 μήνες συν τον χρόνο για την αποστολή του νέου πακέτου. Και εγώ τους έχω κόψει, δεν παλεύονται με τις διαδικασίες τους. Κακοί δεν είναι, όλη την ώρα κουπόνια μοιράζουν για την ταλαιπωρία σου και στο τέλος δίνουν λύση, αλλά και το να περιμένεις 1-2 μήνες για να παραλάβεις, καλύτερα να δώσεις τα 5-10$ πάνω και να το πάρεις στην ώρα του από Geek, Minideal κλπ... Μάλλον δεν κατάλαβες ακόμη τι απάτη είναι το FOCAL .... εμένα μου έστειλαν από άλλα μαγαζιά 4 δέματα με sweden και τα παρέλαβα μέσα σε 20-25 ημέρες. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Και εγώ κάποια τα πήρα σε 20 μέρες. Αλλά έχει και άλλα που κάναν 40. Από το tracking βλέπω πάντως ότι το έχει παραλάβει το δέμα η Sweden σε 4-5 μέρες από την παραγγελία, οπότε ξεφεύγει το θέμα από το Focal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts