Chryssostomos Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εγώ που έχω συνδέσει χρεωστική με PayPal δεν είμαι καλυμμένος αν γίνει καμία στραβή; φυσικά και είσαι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εγώ που έχω συνδέσει χρεωστική με PayPal δεν είμαι καλυμμένος αν γίνει καμία στραβή; Εφ'όσον πληρώνεις μέσω Paypal είσαι καλυμμένος, δεν έχει σχέση τι είδους κάρτα είναι . Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εφ'όσον πληρώνεις μέσω Paypal είσαι καλυμμένος, δεν έχει σχέση τι είδους κάρτα είναι . Ακριβώς έτσι είναι και οι 45 ημέρες που σου δίνει για επιστροφή χρημάτων είναι υπέρ σου. Απλά κράτα ένα ιστορικό της παραγγελίας (παραγγελία, αποστολή, έξτρα προσφορές, mails επικοινωνίας κτλ) για να είσαι πλήρως καλυμμένος και έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εγώ που έχω συνδέσει χρεωστική με PayPal δεν είμαι καλυμμένος αν γίνει καμία στραβή; Και εγώ μία χρεωστική έχω συνδέσει. Απλά ο φίλος είπε να το αγοράσει με χρεωστική. Χωρίς την παρεμβολή του PayPal (αν κατάλαβα καλά) Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Θέλω να παρω το παρακάτω κινητό. Πιο απο τα δυο μαγαζιά να επιλέξω λέτε; http://www.etotalk.com/amoi-a862w_p4484.html http://china24shop.kancart.com/item_detail/1780#!detail Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Θέλω να παρω το παρακάτω κινητό. Πιο απο τα δυο μαγαζιά να επιλέξω λέτε; http://www.etotalk.com/amoi-a862w_p4484.html http://china24shop.kancart.com/item_detail/1780#!detail Καλύτερα απο εδώ, πιο φθηνά και πιο δοκιμασμένο site. http://www.minideal.net/amoi-a862w-quad-core-smartphone-with-4-5inch-ips-screen-white.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Το FocalPrice πως είναι αυτό τον καιρό; Μήπως σας δημιουργεί προβλήματα; Σκέφτομαι να αγοράσω ένα φθηνό Cubot (~€72) και να εκμεταλλευτώ το bonus εγγραφής για να το κάνω ακόμα πιο φθηνό. :shifty: Το σύστημα του μαγαζιού βέβαια δεν με εντυπωσίασε με την ταχύτητα του: η επιβεβαίωση email ήρθε την προηγούμενη Πέμπτη, δύο μέρες μετά την εγγραφή και ο κωδικός έκπτωσης ακόμα αγνοείται... Edited February 9, 2014 by WitchKing Διόρθωση ποσού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Στέλνουν κατά κύριο λόγο με sweden post, που κάνει 30-40 μέρες να φτάσει και είναι και τελείως αναξιόπιστο στο tracking του. Πχ περιμένω ένα πακέτο τους που απο το tracking δεν βγάζεις άκρη που βρίσκεται, local mail delivery λέει, αλλα δεν έχει μπει ακόμη Ελλάδα και σε 5 μέρες κάνω dispute, πριν κλείσω 45ήμερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Χμμ...ακόμα χρησιμοποιούν τους Σουηδούς; Κάπου διάβασα οτι διέκοψαν τη συνεργασία για αυτό ακριβώς το λόγο. Δεν ξέρω αν τα $8 έκπτωση αξίζουν την...ψυχική οδύνη. Thanks anyway :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Στέλνουν κατά κύριο λόγο με sweden post, που κάνει 30-40 μέρες να φτάσει και είναι και τελείως αναξιόπιστο στο tracking του. Πχ περιμένω ένα πακέτο τους που απο το tracking δεν βγάζεις άκρη που βρίσκεται, local mail delivery λέει, αλλα δεν έχει μπει ακόμη Ελλάδα και σε 5 μέρες κάνω dispute, πριν κλείσω 45ήμερο... Χμμ...ακόμα χρησιμοποιούν τους Σουηδούς; Κάπου διάβασα οτι διέκοψαν τη συνεργασία για αυτό ακριβώς το λόγο. Δεν ξέρω αν τα $8 έκπτωση αξίζουν την...ψυχική οδύνη. Thanks anyway :) Ενας κλωνο iPhone 5C που αγορασα απο Focal πριν 3 μηνες και ''ειπαν'' οτι το εστειλαν με τους Σουηδους ακομα αγνοειται...Ευτυχως με δικαιωσε το Paypal.Παντως μια θηκη για 5C που ειχα παρει πριν κανα 6μηνο και κοστιζε 0.01$ ηρθε κανονικα με China Post. Ενω το ''κακο'' για πολλους Pandawill καποια κινητα που μ εστειλε με TNT και Deutch Post μια δυο μερες πριν τις διακοπες τους,ηρθαν σε λιγοτερο απο 10 μερες!!!! Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ενας κλωνο iPhone 5C που αγορασα απο Focal πριν 3 μηνες και ''ειπαν'' οτι το εστειλαν με τους Σουηδους ακομα αγνοειται...Ευτυχως με δικαιωσε το Paypal.Παντως μια θηκη για 5C που ειχα παρει πριν κανα 6μηνο και κοστιζε 0.01$ ηρθε κανονικα με China Post. Ενω το ''κακο'' για πολλους Pandawill καποια κινητα που μ εστειλε με TNT και Deutch Post μια δυο μερες πριν τις διακοπες τους,ηρθαν σε λιγοτερο απο 10 μερες!!!! Δεν φταίει η sweden post, οι απατεώνες οι Κινέζοι φταίνε που λένε ότι έχουν στοκ ενώ δεν έχουν, και στέλνουν το αντικείμενο εβδομάδες μετά. Ιδίως το Focal το κάνει συνεχώς. Ακύρωσα δύο τηλέφωνα και ένα τάμπλετ, και δεν πρόκειται να πάρω τίποτα πλέον από εκεί. Μόνο γιά μικροπράγματα είναι. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Μια χαρά φταίει και το sweden, έχω δέμα που το tracking τους λέει ότι το παρέλαβαν από Focal στις 6/1 και ακόμη το βολοδέρνουν. Στις 12/1 ανέφεραν ότι έφτασε Σουηδία και διώχτηκε για Ελλάδα, και στις 28/1 βγήκε για τοπική παράδοση (τα ΕΛΤΑ λένε ότι δεν έχει μπει τέτοιο δέμα στην Ελλάδα). Λογικά χάθηκε και το Focal θα μου ξαναστείλει νέο δέμα (έχει ξαναγίνει). Το θέμα είναι ότι πάλι θα πιάσουμε 2 μήνες συν τον χρόνο για την αποστολή του νέου πακέτου. Και εγώ τους έχω κόψει, δεν παλεύονται με τις διαδικασίες τους. Κακοί δεν είναι, όλη την ώρα κουπόνια μοιράζουν για την ταλαιπωρία σου και στο τέλος δίνουν λύση, αλλά και το να περιμένεις 1-2 μήνες για να παραλάβεις, καλύτερα να δώσεις τα 5-10$ πάνω και να το πάρεις στην ώρα του από Geek, Minideal κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Μια χαρά φταίει και το sweden, έχω δέμα που το tracking τους λέει ότι το παρέλαβαν από Focal στις 6/1 και ακόμη το βολοδέρνουν. Στις 12/1 ανέφεραν ότι έφτασε Σουηδία και διώχτηκε για Ελλάδα, και στις 28/1 βγήκε για τοπική παράδοση (τα ΕΛΤΑ λένε ότι δεν έχει μπει τέτοιο δέμα στην Ελλάδα). Λογικά χάθηκε και το Focal θα μου ξαναστείλει νέο δέμα (έχει ξαναγίνει). Το θέμα είναι ότι πάλι θα πιάσουμε 2 μήνες συν τον χρόνο για την αποστολή του νέου πακέτου. Και εγώ τους έχω κόψει, δεν παλεύονται με τις διαδικασίες τους. Κακοί δεν είναι, όλη την ώρα κουπόνια μοιράζουν για την ταλαιπωρία σου και στο τέλος δίνουν λύση, αλλά και το να περιμένεις 1-2 μήνες για να παραλάβεις, καλύτερα να δώσεις τα 5-10$ πάνω και να το πάρεις στην ώρα του από Geek, Minideal κλπ... Μάλλον δεν κατάλαβες ακόμη τι απάτη είναι το FOCAL .... εμένα μου έστειλαν από άλλα μαγαζιά 4 δέματα με sweden και τα παρέλαβα μέσα σε 20-25 ημέρες. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Και εγώ κάποια τα πήρα σε 20 μέρες. Αλλά έχει και άλλα που κάναν 40. Από το tracking βλέπω πάντως ότι το έχει παραλάβει το δέμα η Sweden σε 4-5 μέρες από την παραγγελία, οπότε ξεφεύγει το θέμα από το Focal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Γεια σας παιδια. Να υποθεσω οτι αυτο ειναι αναξιοπιστο. Το βρηκα μεσω facebook. http://www.electronicproductclearance.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Γεια σας παιδια. Να υποθεσω οτι αυτο ειναι αναξιοπιστο. Το βρηκα μεσω facebook. http://www.electronicproductclearance.com/ όχι μόνο δεν έχει paypal αλλά δεν αναφέρει και τρόπους πληρωμής....ΜΑΚΡΙΑ !!!!!!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 όχι μόνο δεν έχει paypal αλλά δεν αναφέρει και τρόπους πληρωμής....ΜΑΚΡΙΑ !!!!!!!!!! Στό κάτω μέρος έχει τρείς τρόπους πληρωμής, αλλά εφ'όσον δεν έχει paypal, όντως δεν αξίζει να διακινδυνεύσει κάποιος. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ευχαριστω πολυ ολους. Την ιδια αποψη εχω αλλα για σιγουρια ρωτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo780 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Παιδιά δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό θέμα αλλά το aliexpress είναι αξιόπιστο μαγαζί ; και με ποιο τρόπο γίνεται η αγορά; έχει κάποια ασφάλεια όπως το PayPal? Κι εγώ θέλω να μάθω για το alliexpress. Έχει ψωνίσει κανείς κινητό από εκεί; Έχει πάθει κανείς ζημιά από εκεί; Εγώ έχω ψωνίσει μικροπράγματα κόστος μέχρι 30€ και μου έχουν έρθει κανονικά. Συγκεκριμένα κοιτάζω αυτό http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Ascend-G700-Android-4-2-Quad-Core-Daul-2GB-RAM-8GB-ROM-sim-MTK6589-5/1437418489.html που το έχει σε πολύ καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 pandawill για άλλη μια φορά ρεσιταλ αξιοπιστίας Αγόρασα αυτό Ας ξεκινήσουμε με τα πιο ελαφρά. Συμφωνήσαμε να συμπεριληφθούν δύο μεμβράνες,δεν έβαλαν καμία μέσα στο πακέτο. Αναγκαστικά είμαι με την εργοστασιακή με τις άσπρες επιγραφές,την οποία καθάρισα προσεκτικά με μια μπατονέτα ελαφρά βρεγμένη με ασετον. Αν απλά την είχα αφαιρέσει και έμενε η οθόνη εκτεθιμένη τώρα θα είχα μια ωραία μεγάλη γρατζουνιά (λόγω μικροαπροσεξίας) και πολλές πολλές μικρότερες καθώς δουλέυοντας για λίγο με τη γραφίδα διαπίστωσα οτι αυτή είναι τόσο σκληρή που αφήνει σημαντικότατες γρατζουνιές στην μεμβράνη . Και για να πάω τώρα στο πιο σημαντικό θέμα ,τόσο στο cpu-z test όσο και στο antutu(ενημερωτικά, πιάνει 16644) παρατήρησα εχτές έκπληκτος οτι το κινητό δεν έχει τον 6589Τ αλλά τον απλό 6589:mad: και η GPU είναι η παλιά Mali-400 MP ! Αυτό που με έστειλε είναι οτι αναλυτικά και τα δύο προγράμματα λένε οτι ο χρονισμός του 6589 είναι στα ....1300 MHz..... κι όχι στα 1200 όπως θα περίμενε κάποιος. Ο συνδιασμός όμως επεξεργαστή στα 1300 και GPU Mali , παραπέμπει σε 6582 και Mali. Μεχρι τώρα 6589 στα 1300 και ταίριασμα με Mali -400 δεν έχω ξαναδεί:blink: Air Gesture από ανύπαρκτο έως ανύπαρκτο παρά τις αλλαγές και δοκιμές στις ρυθμίσεις Γενικά μεγάλη απατεωνιά από το pandawill. Και τώρα δε ξέρω πώς να κινηθώ εναντίον τους,καθώς η επιλογή να το στείλω πίσω αποκλείεται γιατί εννοείται πως δεν προτίθεμαι να μείνω χωρίς τηλέφωνο, ενώ ουσιαστικά αυτοί πάιζοντας με εμένα δεν θα ζημιωθούν στο ελάχιστο,γιατί θα ξαναπάρουν τη συσκευή ωραία και καλά ενώ εγώ έχασα τον χρόνο μου και την υπομονή μου μαζί τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Bάλε το πρόγραμμα cpu identifier απο το play store και δες τι στοιχεία βγάζει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Bάλε το πρόγραμμα cpu identifier απο το play store και δες τι στοιχεία βγάζει. Μπράβο που με βοήθησες να επιβεβαιώσω την υποψία μου,τελικά όντως ΜΤΚ 6582 κι όχι τον 6589Τ που γράφουν οι λωποδύτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ο 6582 ειναι δυνατοτερος σε ισχυ απο τον 6589 και μαλιστα τον T (turbo). Σε antutu χτυπαει 16000++ και η διαφορα τους σε ταχυτητες φαινεται και πρακτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Για τρέξε Antutu 3d bencmark στον 6582 και πες μας πόσο βγάζει, γιατί ο 6589Τ βγάζει 3100... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antutu.ABenchMark.GL2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefosmaria Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Στέλνουν κατά κύριο λόγο με sweden post, που κάνει 30-40 μέρες να φτάσει και είναι και τελείως αναξιόπιστο στο tracking του. Πχ περιμένω ένα πακέτο τους που απο το tracking δεν βγάζεις άκρη που βρίσκεται, local mail delivery λέει, αλλα δεν έχει μπει ακόμη Ελλάδα και σε 5 μέρες κάνω dispute, πριν κλείσω 45ήμερο... Επειδή μάλλον την πάτησα και παρήγγειλα απο focalprice το cubot gt90 θέλω να ρωτήσω τι είναι το dispute? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts