Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά βλέπω ότι προτείνετε το geekbuying..τι έγινε με το minideal??είχα καιρό να μπω..άλλαξε κάτι??

Άκυρο ο φίλος πιο πάνω ζήτησε εκτος minideal..

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

...ευχαριστώ Σταύρο. Οπότε παραμένω στα γνωστά φαντάζομαι για κινητά. Έλεγα να επιχειρήσω με to2c.com. Kαμία αντίρρηση; Ποιοι είναι οι υπόλοιποι "παίχτες" στα κινητά εκτός από minideal;

Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα με το minideal;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι το minideal και το to2c συγκριτικά με το geekbuying έχoυν πολύ μικρή ποικιλία στα κινητά και όχι μόνο.Και επίσης το geekbuying τον τελευταίο μήνα κάνει τρελές προσφορές που δεν είδα να γίνονται στα άλλα 2 καταστήματα. Edited by bbbb

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι το minideal και το to2c συγκριτικά με το geekbuying έχoυν πολύ μικρή ποικιλία στα κινητά και όχι μόνο.Και επίσης το geekbuying τον τελευταίο μήνα κάνει τρελές προσφορές που δεν είδα να γίνονται στα άλλα 2 καταστήματα.

Άλλο αυτό... Σαν υπηρεσίες όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι το minideal και το to2c συγκριτικά με το geekbuying έχoυν πολύ μικρή ποικιλία στα κινητά και όχι μόνο.Και επίσης το geekbuying τον τελευταίο μήνα κάνει τρελές προσφορές που δεν είδα να γίνονται στα άλλα 2 καταστήματα.

χωρίς τις προσφορές όμως είναι πιο ακριβό στο σύνολο.

Xiaomi 12 Pro

Aπο οτι εχω προσεξει ειναι ακριβο κατα 0,50 - 2 ευρω. Πραγμα που θεωρω αμελητεο μπροστα στην απιστευτη συσκευασια που στελνει.

Δεν με χαλαει στην τελικη, εξαλλου κανενα μαγαζι δεν εχει δικο του στοκ. Ολοι απο μια αποθηκη ψωνιζουν, και καθενα με τον τροπο του προσπαθει να μαζεψει πελατεες.

Aπο οτι εχω προσεξει ειναι ακριβο κατα 0,50 - 2 ευρω. Πραγμα που θεωρω αμελητεο μπροστα στην απιστευτη συσκευασια που στελνει.

Δεν με χαλαει στην τελικη, εξαλλου κανενα μαγαζι δεν εχει δικο του στοκ. Ολοι απο μια αποθηκη ψωνιζουν, και καθενα με τον τροπο του προσπαθει να μαζεψει πελατεες.

Συμφωνώ, άλλωστε δεν αυξάνει την τιμή σε όποιο έχει "κίνηση" όπως οι άλλοι δύο ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

ένα παράδειγμα γιατί το είχα κοιτάξει πριν ξαναπάρω απο το to2c.

στο geek το Lonovo A850 κοστίζει 183,49 δολλάρια χωρίς κανένα δώρο.

στο to2c κοστίζει 174,99 με Δώρο θήκη.τα άλλα πες είναι γενικά δώρο.Την θήκη που δίνει δώρο την βρίσκεις στο ebay με 10-12 δολλάρια.

Άρα η διαφορά στο συγκεκριμένο κινητό δεν είναι τόσο μικρή όσο το 0,5 και 2 ευρώ που λέτε.

Φυσικά μιλάμε για πολύ αξιόπιστο μαγαζί,οπότε ο καθένας διαλέγει και παίρνει.

Xiaomi 12 Pro

Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα με το minideal;

...όχι δεν υπήρξε πρόβλημα, είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Απλά επειδή διαπίστωσα και άλλους "παίχτες" πρόσφατα, είπα να ελέγξω τις εναλλακτικές μου για μια νέα αγορά που σκέφτομαι να κάνω. Και παρατήρησα ότι ειδικά του to2c.com, είναι πολύ δελεαστικά τα "πακέτα". Ωστόσο βλέπω και αρνητικά σχόλια αρκετά, γεγονός που δεν είχα παρατηρήσει γενικά με το minideal. Οπότε προβληματίζομαι αν πρέπει να "ανοίξω" λίγο τις επιλογές μου ή να παραμείνω στο δοκιμασμένο. :)

Με ψιλομπερδεψατε...θελω να παρω ενα κντ απο το to2c.com,ειναι αξοιπιστο σαν το minideal>????Δινει και 1 ετος εγγυηση,ενω το minideal μονο 6 μηνες.....

Ειχε καποιος θεματα απο εκει(to2c.com)?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

...όχι δεν υπήρξε πρόβλημα, είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Απλά επειδή διαπίστωσα και άλλους "παίχτες" πρόσφατα, είπα να ελέγξω τις εναλλακτικές μου για μια νέα αγορά που σκέφτομαι να κάνω. Και παρατήρησα ότι ειδικά του to2c.com, είναι πολύ δελεαστικά τα "πακέτα". Ωστόσο βλέπω και αρνητικά σχόλια αρκετά, γεγονός που δεν είχα παρατηρήσει γενικά με το minideal. Οπότε προβληματίζομαι αν πρέπει να "ανοίξω" λίγο τις επιλογές μου ή να παραμείνω στο δοκιμασμένο. :)

Θα σου έλεγα να μείενςι στο πιο δοκιμασμένο εφόσον παραγγέλνεις κάτι που θες πολύ και το θέλεις σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα...

Για δευτερεύουσες αγορές, πειραματίσου ελεύθερα...

ένα παράδειγμα γιατί το είχα κοιτάξει πριν ξαναπάρω απο το to2c.

στο geek το Lonovo A850 κοστίζει 183,49 δολλάρια χωρίς κανένα δώρο.

στο to2c κοστίζει 174,99 με Δώρο θήκη.τα άλλα πες είναι γενικά δώρο.Την θήκη που δίνει δώρο την βρίσκεις στο ebay με 10-12 δολλάρια.

Άρα η διαφορά στο συγκεκριμένο κινητό δεν είναι τόσο μικρή όσο το 0,5 και 2 ευρώ που λέτε.

Φυσικά μιλάμε για πολύ αξιόπιστο μαγαζί,οπότε ο καθένας διαλέγει και παίρνει.

δεν διαφωνω.

Edited by Barlost

Καλημερα παιδια.

Προβληματιζομαι μεταξυ του zte v967s και της δελεαστικοτατης προσφορας του thl w100s.

Ειναι για τη γυναικα και τιν αδερφο μου.εγω εχω το zte v987 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Εκεινοι δε θελουν ομως τοσο μεγαλο και οι απατησεις τους δεν ειναι και τοσες πολλες στα κινητα.

Εσεις τι λετε;

Με ψιλομπερδεψατε...θελω να παρω ενα κντ απο το to2c.com,ειναι αξοιπιστο σαν το minideal>????Δινει και 1 ετος εγγυηση,ενω το minideal μονο 6 μηνες.....

Ειχε καποιος θεματα απο εκει(to2c.com)?

Kανεις εδω παιδια???

Δες το site τις Το2c κάτω έχει τα σχόλια από αγοραστές, ένας από αυτούς έχει γράψει κάτι για να πάρεις μια ιδέα.

Ναι οκ το ειδα,αλλα πιο πολυ με ενδιαφερουν αποψεις-εμπειριες απο φιλους απο εδω.

Ναι οκ το ειδα,αλλα πιο πολυ με ενδιαφερουν αποψεις-εμπειριες απο φιλους απο εδω.

είχα πάρει ένα zte v967s πριν ένα μήνα απο το to2c. όλα μια χαρά,καλό πακέτο αποστολής,καλή τιμή..Και τώρα παρήγγειλα ένα Lenovο a850.

Xiaomi 12 Pro

Μίλησα πριν από λίγο με ΕΛΤΑ για ένα χαμένο δέμα από Focal μέσω Σουηδίας (SE tracking number). Μου είπανε ότι έχουνε δεκάδες τέτοια "χαμένα" δέματα που ποτέ δεν μπήκαν Ελλάδα και μάλλον έχουν σκαλώσει για έλεγχο σε κάποιο ενδιάμεσο σταθμό μεταφόρτωσης. Το δικό μου είναι στο Hethrow για 20-25 μέρες, οπότε έχω ήδη ζητήσει refund μέσω dispute από το Paypal.

Μίλησα πριν από λίγο με ΕΛΤΑ για ένα χαμένο δέμα από Focal μέσω Σουηδίας (SE tracking number). Μου είπανε ότι έχουνε δεκάδες τέτοια "χαμένα" δέματα που ποτέ δεν μπήκαν Ελλάδα και μάλλον έχουν σκαλώσει για έλεγχο σε κάποιο ενδιάμεσο σταθμό μεταφόρτωσης. Το δικό μου είναι στο Hethrow για 20-25 μέρες, οπότε έχω ήδη ζητήσει refund μέσω dispute από το Paypal.

Είμαι σε μια παρόμοια κατάσταση με σένα.

Μπορείς να μου πεις πότε πλήρωσες, πότε σου το στείλανε το δέμα και τι γράφει στο directlink και sweden post το tracking σου; (ή εδώ, ή σε ΠΜ)

Ενημέρωσες το Focalprice για την καθυστέρηση και το dispute και τι σου είπαν;

Είμαι σε μια παρόμοια κατάσταση με σένα.

Μπορείς να μου πεις πότε πλήρωσες, πότε σου το στείλανε το δέμα και τι γράφει στο directlink και sweden post το tracking σου; (ή εδώ, ή σε ΠΜ)

Ενημέρωσες το Focalprice για την καθυστέρηση και το dispute και τι σου είπαν;

11/10 πλήρωσα, 16/10 παραδόθηκε, 25/9 πέταξε προς Σουηδία, 4/11 έφυγε από Μάλμε και 6/11 είναι στο Hethrow και κάάάάθεται...

Έκανα dispute και το Focal μου ζήτησε λίγο καιρό να το ψάξει και να δει τι γίνεται. Σήμερα είναι 7 μέρες από το dispute και τους κάνω claim να τελειώνουμε...

11/10 πλήρωσα, 16/10 παραδόθηκε, 25/9 πέταξε προς Σουηδία, 4/11 έφυγε από Μάλμε και 6/11 είναι στο Hethrow και κάάάάθεται...

Έκανα dispute και το Focal μου ζήτησε λίγο καιρό να το ψάξει και να δει τι γίνεται. Σήμερα είναι 7 μέρες από το dispute και τους κάνω claim να τελειώνουμε...

Ευχαριστώ φίλε.

Φαντάζομαι αυτό για Μάλμε και Hethrow τα έμαθες από ΕΛΤΑ γιατί εμένα πουθενά δεν λέει τέτοια.

Εγώ πλήρωσα 25/10, το στείλανε 4/11 και στο Directlink βγάζει:

07/11/13 19:00 - Order dispatched

08/11/13 19:30 - Order departed on flight from origin

16/11/13 08:13 - Order departed from sorting hub

Στο Sweden Post γράφει μόνο:

16 nov - Posten, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad

Τις λεπτομέρειες τις βγάζει το Android trackchecker, κάντο εγκατάσταση στο κινητό σου να τα παρακολουθείς από κει.

Προσοχή χρειάζεται στι site που αγοράζεις. Η εμπειρία μου

Πολύ φίλοι τα προτιμούν και τους έχουν βγει καλά. Παράγγειλα από oklot.com το S5 butterfly 6589Τ 2G+32G με 2 μπαταρίες και ήρθε με πρόβλημα καμμένων pixels στην οθόνη. Από εκεί ξεκινάει η ταλαιπωρία. Δυσκολία συννενόησης και τελικά το στέλνω για αλλαγή. Τελικά παίρνω το κινητό μετά από 2,5 μήνες από την αρχική παραγγελία και διαπιστώνω άλλο χρώμα, επεξεργαστή 6589 με 1G+4G και μια μπαταρία. Γι' αυτό τελικά ψάξτε για αξιόπιστα κινέζικα site και καλή τύχη.

Προσοχή χρειάζεται στι site που αγοράζεις. Η εμπειρία μου

Πολύ φίλοι τα προτιμούν και τους έχουν βγει καλά. Παράγγειλα από oklot.com το S5 butterfly 6589Τ 2G+32G με 2 μπαταρίες και ήρθε με πρόβλημα καμμένων pixels στην οθόνη. Από εκεί ξεκινάει η ταλαιπωρία. Δυσκολία συννενόησης και τελικά το στέλνω για αλλαγή. Τελικά παίρνω το κινητό μετά από 2,5 μήνες από την αρχική παραγγελία και διαπιστώνω άλλο χρώμα, επεξεργαστή 6589 με 1G+4G και μια μπαταρία. Γι' αυτό τελικά ψάξτε για αξιόπιστα κινέζικα site και καλή τύχη.

Γινεται χαμος με τα καταστηματα. Ειχα εντονο προβληματισμο προτου παραγγειλω ταμπλετα. Γιαυτο μπηκα εδω μεσα να δω τι παιζει και να αποκλεισω τα υπολοιπα. Πιστευω τα μαγαζια τα αξιοπιστα ειναι 3-4 τα υπολοιπα ουτε να τα κοιταμε.