Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως θα είδες στο εκεί νήμα, το πιο πιθανό είναι να κάνει καμια μέρα να έρθει (αεροπορικώς έρχονται όλα έτσι κι αλλιώς) - άντε λίγο παραπάνω, αν έχει κανένα ενδιάμεσο σταθμό και μεταφόρτωση.

Από κει και ύστερα, όλα τα δέματα περιμένουν... υπομονετικά στο Ελ Βενιζέλος μέχρι να τα πιάσουν (και καταγράψουν) οι -σχετικά λίγοι και εξαιρετικά φορτωμένοι με τον όγκο των εισερχομένων- υπάλληλοι των ΕΛΤΑ, για διάστημα που μπορεί να κυμαίνεται από λίγες μέρες ως (αν είσαι... πολύ άτυχος) και 3-4 εβδομάδες - και ακόμα περισσότερο αν το δέμα μπει και τελωνείο!

Οι αγορές του είδους είναι άθλημα για... γερά νεύρα! :p

Το είπαμε πολλές φορές ... στο Αεροδρόμιο ΔΕΝ είναι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ ..:)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακομα δεν εχει φτασει το δεμα,στο tracking εχει μεινει αποστολη αντικειμενου στο εξωτερικο.πως να τους πω οτι δεν παρελαβα?λογικο να μην παρελαβα.Το θεμα ειναι οτι το Geek πριν φτασει ακομα το ελειπες πακετο,με ειδοποιησαν οτι λειπει απο μεσα το κινητο.Αυτο του εχω εξηγησει στο Paypal με mail αναλυτικα,τι αλλο να τους εξηγησω?Να ανοιξω παλι dispute η να περιμενω να ερθει το δεμα και μετα?

Επικοινώνησε μαζί τους και εξήγησε τους ότι για άλλο λόγο άνοιξες dispute και όχι για unathorized transaction. Βασικά εγώ με το μαγαζί θα μιλούσα, αυτοί έχουν το πάνω χέρι τώρα μέχρι να ανοίξει ξανά η υπόθεση, οπότε αν έχουν την καλή διάθεση θα σου κάνουν refund.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Επικοινώνησε μαζί τους και εξήγησε τους ότι για άλλο λόγο άνοιξες dispute και όχι για unathorized transaction. Βασικά εγώ με το μαγαζί θα μιλούσα, αυτοί έχουν το πάνω χέρι τώρα μέχρι να ανοίξει ξανά η υπόθεση, οπότε αν έχουν την καλή διάθεση θα σου κάνουν refund.

λοιπον, το εκανα ηδη και με το paypal επικοινωνησα και τους εξηγησα και μου εδωσαν οδηγο να ακολουθησω για να το κανω σωστα.Ωστοσο εκανα κι αυτο που ειπες με το Geek και τους ειπα οτι εκλεισε το claim και να μου κανουν refund και μου απαντησαν το εξης αν καταλαβαινεις τι εννοουν βοηθα:hi there

thank for your mail and once you closed and notice me and we will refund at once and attached a screenshot for you

kindly

τι να τους πω?

λοιπον, το εκανα ηδη και με το paypal επικοινωνησα και τους εξηγησα και μου εδωσαν οδηγο να ακολουθησω για να το κανω σωστα.Ωστοσο εκανα κι αυτο που ειπες με το Geek και τους ειπα οτι εκλεισε το claim και να μου κανουν refund και μου απαντησαν το εξης αν καταλαβαινεις τι εννοουν βοηθα:hi there

thank for your mail and once you closed and notice me and we will refund at once and attached a screenshot for you

kindly

τι να τους πω?

μιας και το έκλεισες και μάς ειδοποιησες θα σου βάλουν τα χρήματα στο λογαριασμό σου αμμεσα και σαν απόδειξη ότι σου τα έβαλαν θα σου στείλουν και μια φωτό της κατάθεσης τους

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

μιας και το έκλεισες και μάς ειδοποιησες θα σου βάλουν τα χρήματα στο λογαριασμό σου αμμεσα και σαν απόδειξη ότι σου τα έβαλαν θα σου στείλουν και μια φωτό της κατάθεσης τους

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Οκ να σαι καλα σε ευχαριστω περιμενω λοιπον.

Ηρθαν Ελλαδα τα 2 κινητα μου και τα δυο εχουν το μηνυμα:

ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 03-05-2017 10:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 03-05-2017 10:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Οποτε καληνυχτα. Πληρωνω τελωνειο.

Το GearBest ειπε θα το καλυψει σε περιπτωση που ζητηθει..παλι καλα.

Κατα τα αλλα,ειναι γι αφαπες ολοι τους.

ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 03-05-2017 10:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Τι τρόπο αποστολής διάλεξες ;;

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

τι μάρκα και με τι μέθοδο αποστολής ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Umi Z & Apollo X.

Τα εστειλαν με τρακινγκ και insurance μεσω post nl.

στην αρχη διαλεξα κουριερ αλλα μου ειπαν οτι τοτε σιγουρα θα περναγε τελωνειο.

Και οτι αυτος ειναι ο πιος ασφαλης τροπος...

Umi Z & Apollo X.

Τα εστειλαν με τρακινγκ και insurance μεσω post nl.

στην αρχη διαλεξα κουριερ αλλα μου ειπαν οτι τοτε σιγουρα θα περναγε τελωνειο.

Και οτι αυτος ειναι ο πιος ασφαλης τροπος...

Δύο δέματα ή σε ένα και οι δύο συσκευές;

Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδια καλημερα απο τον πονεμενο:(:(:( αλλα τελικα ικανοποιημενο:):):) με τελος καλο ολα καλα,εκαναν partial refund το Geekbuying χωρις βεβαια να ξεχναμε αυτα που περασαμε,γιατι αρχικα το ΜΕΓΑ λαθος ηταν δικο τους(παραγγελια in stock το κινητο στις 13/4/2017 και στις 2/5/2107 ενω το δεμα υποτιθεται ταξιδευει να μου πουν οτι το κινητο ειναι out of stock)και μετα βεβαια το ΜΙΚΡΟ δικο μου λαθος να ανοιξω αμεσως dispute(λογω πανικου φυσικα,δε μου ειχε ξανατυχει,αγορες κανω απο Vickmall kai Gearbest εδω και πολλα χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα)χωρις να περιμενω τι θα μου πουν.Και εδω ειναι τωρα το θεμα ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ,με παρακαλεσαν να τους δωσω θετικες κριτικες σε ενα site(http://www.resellerratings.com)και να στειλω screenshot για να μου στειλουν κουπονι.Εσεις στη θεση μου τι θα κανατε?επειδη μας επεστρεψαν τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΥRΑΚΙΑ παρακαλωντας,θα πρεπει να τους γλυψουμε κιολας?εσεις τι θα κανατε?

http://imgur.com/a/EUivL

http://imgur.com/a/UOGJw

Παιδια καλημερα απο τον πονεμενο:(:(:( αλλα τελικα ικανοποιημενο:):):) με τελος καλο ολα καλα,εκαναν partial refund το Geekbuying χωρις βεβαια να ξεχναμε αυτα που περασαμε,γιατι αρχικα το ΜΕΓΑ λαθος ηταν δικο τους(παραγγελια in stock το κινητο στις 13/4/2017 και στις 2/5/2107 ενω το δεμα υποτιθεται ταξιδευει να μου πουν οτι το κινητο ειναι out of stock)και μετα βεβαια το ΜΙΚΡΟ δικο μου λαθος να ανοιξω αμεσως dispute(λογω πανικου φυσικα,δε μου ειχε ξανατυχει,αγορες κανω απο Vickmall kai Gearbest εδω και πολλα χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα)χωρις να περιμενω τι θα μου πουν.Και εδω ειναι τωρα το θεμα ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ,με παρακαλεσαν να τους δωσω θετικες κριτικες σε ενα site(http://www.resellerratings.com)και να στειλω screenshot για να μου στειλουν κουπονι.Εσεις στη θεση μου τι θα κανατε?επειδη μας επεστρεψαν τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΥRΑΚΙΑ παρακαλωντας,θα πρεπει να τους γλυψουμε κιολας?εσεις τι θα κανατε?

Τι κουπονι,κανενα διευρω?Ειναι γνωστοι οι τυποι στο geek για την γεναιοδωρια τους,γιατι σου εδωσαν λιγοτερα πισω?Αν θες μπορεις να κανεις κριτικη στο resselers αλλα γραψε ακριβως τι συνεβη.

Τι κουπονι,κανενα διευρω?Ειναι γνωστοι οι τυποι στο geek για την γεναιοδωρια τους,γιατι σου εδωσαν λιγοτερα πισω?Αν θες μπορεις να κανεις κριτικη στο resselers αλλα γραψε ακριβως τι συνεβη.

Γιατι υποτιθεται θα παραλαβω τη θηκη και tempered glass που εχουν στειλει αυτα ερχονται οποτε αυτα τα χρηματα δεν τα επεστρεψαν,δεν ξερω αν θα μου χρειαστουν,αν παρω απο αλλου το MI MAX,δεν πειραζει τι να κανουμε αρκει που πηρα πισω τα πολλα,θα σκεφτω και την αξιολογηση που θα τους κανω,να δω πρωτα και τα λεφτακια μου στην τραπεζα στην καρτα μου μη γινει καμια γυριστη,η δεν γινεται τωρα?θεωρειτε ληξαν?

Για κουπονι δεν ειπαν αξια,αλλα δεν ειναι εκει το θεμα,η ταλαιπωρια και το αγχος που εφαγα δεν εξαγοραζονται

Γιατι υποτιθεται θα παραλαβω τη θηκη και tempered glass που εχουν στειλει αυτα ερχονται οποτε αυτα τα χρηματα δεν τα επεστρεψαν,δεν ξερω αν θα μου χρειαστουν,αν παρω απο αλλου το MI MAX,δεν πειραζει τι να κανουμε αρκει που πηρα πισω τα πολλα,θα σκεφτω και την αξιολογηση που θα τους κανω,να δω πρωτα και τα λεφτακια μου στην τραπεζα στην καρτα μου μη γινει καμια γυριστη,η δεν γινεται τωρα?θεωρειτε ληξαν?

Για κουπονι δεν ειπαν αξια,αλλα δεν ειναι εκει το θεμα,η ταλαιπωρια και το αγχος που εφαγα δεν εξαγοραζονται

Τα χρηματα θα φανουν σε λιγες μερες οχι σημερα η αυριο

Δεν μπορει κανεις χιουμορ.

Τους εδωσες τα λεφτα σου ,αυτοι δεν σου εστειλαν αυτο που παραγγειλες ,τελικα σου επεστρεψαν λιγοτερα λεφτα απο οτι τους εδωσες και εσυ θα τους κανεις καλη κριτικη?

Φιλε αυτα δεν γινονται ουτε σε γερμανικες τσοντες.

Σκισε τους σε ολα τα σαιτ αξιολογησεων ,αν εχεις χρονο καντο με λεπτομερειες και σκρινσοτς.

Ακους εκει θελουν και καλη κριτικη.

Ξεκινα και εσυ την τρελα. Παιξτο κινεζος και λεγε οτι σου κατεβει. Τι να γραψω;, πως να το γραψω; να στειλω γραμμα στον Αι Βασιλη; και αλλα κουλα

Παιδιά το fasttech από χρόνους αποστολής πως είναι γενικά? Γιατί μου έχουν δώσει εδώ και 7 ημέρες tracking number, το οποίο εδώ και 5 ημέρες είναι στο status

Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article),

πράγμα που αν δεν κάνω λάθος, σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει πάει το δέμα στο ταχυδρομείο.

The day is my enemy, the night my friend

Παιδιά το fasttech από χρόνους αποστολής πως είναι γενικά? Γιατί μου έχουν δώσει εδώ και 7 ημέρες tracking number, το οποίο εδώ και 5 ημέρες είναι στο status

Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article),

πράγμα που αν δεν κάνω λάθος, σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει πάει το δέμα στο ταχυδρομείο.

Σωστά αυτό σημαίνει το μήνυμα... Οι χρόνοι αποστολής από Fasttech από την πολύ μικρή εμπειρία που έχω εγώ μαζί του (2 παραγγελίες όλες όλες), πάνε ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και ανάλογα το "Ships in" που γράφει για κάθε προϊόν, το οποίο δεν είναι και απόλυτα έγκυρο και αλλάζει...

Είχα παραγγείλει ένα eleaf pico το Νοέμβρη μου έγραφε αρχικά ότι θα σταλεί σε 5 μέρες, όταν πέρασαν μου έλεγε ότι θα σταλεί μετά από άλλες 7 μέρες και μετά πάλι άλλες 5 και κάτι τέτοια... Επειδή είχα ψάξει τότε λίγο τι παίζει με το Fasttech, είχα βρει ότι είναι σχετικά common να μην έχει stock σε διάφορα προϊόντα και να πρέπει να περιμένεις... Γενικά απ' ότι κατάλαβα αν βιάζεσαι, μάλλον θέλει συνεννόηση μαζί τους αν έχουν stock πριν κάνεις την παραγγελία για να σαι σίγουρος...

Δεν μπορει κανεις χιουμορ.

Τους εδωσες τα λεφτα σου ,αυτοι δεν σου εστειλαν αυτο που παραγγειλες ,τελικα σου επεστρεψαν λιγοτερα λεφτα απο οτι τους εδωσες και εσυ θα τους κανεις καλη κριτικη?

Φιλε αυτα δεν γινονται ουτε σε γερμανικες τσοντες.

Σκισε τους σε ολα τα σαιτ αξιολογησεων ,αν εχεις χρονο καντο με λεπτομερειες και σκρινσοτς.

Ακους εκει θελουν και καλη κριτικη.

Καλά τα λες, το ωραίο είναι ότι μου έχει τύχει και εμένα ίδιο περιστατικό στο Ebay... Παρήγγειλα κάτι που έγραφε πολλά items available, μου στέλνουν tracking number με μήνυμα και καλά shipped την ακριβώς επόμενη και για καμιά βδομάδα το tracking μου εμφάνιζε το acknowledgement, τίποτα άλλο...

Στέλνω στον πωλητή και μου απαντάει μετά από λίγο ότι και καλά επικοινώνησε με το ταχυδρομείο και ότι το δέμα μου χάθηκε και να μου κάνει refund. Του λέω και καλά δεν πειράζει, δε θέλω refund, ξαναστείλτο και μου απαντάει δυστυχώς δεν το έχουμε τώρα διαθέσιμο... Ε και προφανώς ζητάω refund, μου στέλνει τα λεφτά και μου λέει θα μου δώσεις θετική κριτική αφού σου έκανα refund; :p

Ότι να ναι... χαχαχα

Γειά χαρά. Έχει κανείς άποψη για το honorbuy? Εχω βρει αυτό https://www.honorbuy.com/1008-xiaomi-redmi-4-16gb-smartphone-gray.html για τον αδερφο μου με αποστολή απο Ευρώπη

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γειά χαρά. Έχει κανείς άποψη για το honorbuy? Εχω βρει αυτό https://www.honorbuy.com/1008-xiaomi-redmi-4-16gb-smartphone-gray.html για τον αδερφο μου με αποστολή απο Ευρώπη

αξιοπιστο ειναι,απλα χρεωνει 19- 20 ευρω εξτρα για μεταφορικα

αξιοπιστο ειναι,απλα χρεωνει 19- 20 ευρω εξτρα για μεταφορικα

34€ είναι τα μεταφορικά τα θεωρώ πάρα πολλά.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

34€ είναι τα μεταφορικά τα θεωρώ πάρα πολλά.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οπς,ποτε τα αυξησε,δες ποσο το εχουν τα εδω μαγαζια

apo ελλαδα παρτο !!!! κοιταξε εδώ

το εχουν την ιδια τιμη και εχεις και υποστηριξη και χωρισ τα 35 ευρω μεταφορικα του honorbuy

Παιδια το Bangood τι λεει σαν καταστημα?γιατι δεν εχω ξαναψωνισει.Η προσφατη εμπειρια μου απο Geekbuying ηταν επιεικως δραματικη σαν πρωτη φορα κι απο κει..Πριν μερικα ποστ ειχα αναφερει το δραμα μου,μην επαναλαμβανομαι και σας κουραζω.Εως τωρα παντα οι αγορες μου ηταν απο Vickmall και Gearbest.Να αναφερω ενδεικτικα οτι ενδιαφερομαι γισ το MiMax,αυτο ηταν και η αιτια του κακου που με βρηκε απο το Geek,και οταν εστειλα ερωτηση διαθεσιμοτητας γι αυτο στο Vickmall η Selina απαντησε αστραπιαια οτι δεν ειναι σε στοκ κσι δεν ξερουν ποτε.Τερατα εγκυροτητας και αξιοπιστιας χρονια τωρα.Επειδη το βλεπω στο Bangood in stock τι με συμβουλευετε να κανω παρσγγελια η θα την πατησω παλι?Κι αν τους ρωτησω αν το εχουν,θα μου πουν αληθεια η θα το θυμηθουν μετα καμια 10αρια μερες οτι ειναι out of stock?