mdouka Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Εγγύηση το VICKMALL! Παρέλαβα ένα ZUK Z1 σε 12 μέρες με SG post εδώ εξωτερικό που είμαι, χωρίς κανένα θέμα. Sent from my m1 note using Tapatalk Συμφωνώ κι εγώ. Παρέλαβα με EU Express σε 10 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Συμφωνώ κι εγώ. Παρέλαβα με EU Express σε 10 ημέρες Μόνο που εμένα ήρθε από Κίνα φίλε. 2 μέρες λιγότερο από Ευρώπη και με αυξημένη τιμή, δεν το λες και καλή φάση. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Συνοψίζω...εχω παρει πριν 3 χρονια τη πρωτη μου παραγγελεια ενα Pipo u8 απο geekbuying και ηρθε μια χαρα πριν 2 χρονια ενα landvo της γυναικας απο efox και παλι ηρθε μια χαρα το σεπτεμβρη πηρα απο coolicool το homtom ht17 pro επισης μια χαρα και ολα χωρις ιδιαιτερη καθυστερηση. συμπεραινω και λεω μετα τα οσα εχετε πολυτιμα γραψει, οτι απο τυχη καθαρα εχουν ερθει ολα μια χαρα και για μενα τα παραπανω καταστηματα ΕΤΥΧΕ και μου ¨φερθηκαν" οκ Τωρα λοιπον ερχομαι παλι στο διλημα να ρισκαρω η οχι? Τα φθηνοτερα μετα το ali για το homtom ht 20 ειναι efox,lightinthebox,antelife,coolicool,geekbuying Δυστηχως το vick ΔΕΝ Για ντοπιο πραμα μιλαμε γυρω στα 170:blink::blink::blink: Πιαστο αυγο και κουρευτο παιδια................................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Να το τολμησω το RN3 Pro απο Βικ? Στα 130 βγαινει το χρυσο,φτηνια.... Με απασχολει πολυ το θεμα customs...και δεν εννοω τις ρομ.. Για ριξτε μια γνωμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Γιατί πολλοί αποφεύγουν το aliexpress ? Ενδιαφέρομαι για ένα xiaomi redmi note 3 pro SE (KATE) - η διαφορά είναι υπολογίσιμη στο ali το βρίσκω $140. Σκέφτεστε κάποιον καλό λόγο να μην.. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Δεν εχει paypal φιλε το ali,με οτι μπορει να σημαινει αυτο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ναι αλλά βλέπω ότι έχει AliExpress Buyer Protection Full Refund if you don't receive your order Full or Partial Refund , if the item is not as described που από ότι διαβάζω είναι αρκετά αξιόπιστα, ίσως εφάμιλλα του paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ναι αλλά βλέπω ότι έχει AliExpress Buyer Protection Full Refund if you don't receive your order Full or Partial Refund , if the item is not as described που από ότι διαβάζω είναι αρκετά αξιόπιστα, ίσως εφάμιλλα του paypal. Ναι, ειναι. Το αλι αποτελειται απο πολλα μαγαζια, οποτε παιζει ρολο απο ποιο θα ψωνισεις. Ομως οι αγορες απο Αλι , εχουν το δικο τους θεμα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Έμαθα ότι μας την έπεσε το τελωνείο και τις τελευταίες δέκα μέρες δεν περνάει τίποτα χωρίς έλεγχο. Ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Έμαθα ότι μας την έπεσε το τελωνείο και τις τελευταίες δέκα μέρες δεν περνάει τίποτα χωρίς έλεγχο. Ισχύει? Αν ισχυει, λεει? :( Παντως οχι και τιποτα...., Ολο και κατι περναει! Το ρισκαρεις ομως? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Προσωπικα φιλε δεν εχω ψωνισει γι αυτο το λογο.... Οπως συνιθησει λοπον ο καθενας κι αντε σε γερηκο γαιδουρι να μαθεις καινουρια περπατισια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Έμαθα ότι μας την έπεσε το τελωνείο και τις τελευταίες δέκα μέρες δεν περνάει τίποτα χωρίς έλεγχο. Ισχύει? Για ποιο αναφερεσε φιλε? Το ali? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Έμαθα ότι μας την έπεσε το τελωνείο και τις τελευταίες δέκα μέρες δεν περνάει τίποτα χωρίς έλεγχο. Ισχύει? Eισαι εκτος θεματος! Ο τιτλος του θεματος αφορα τα sites με κινεζικα κινητα. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) Ρωτησα το coolicool και μου ειπαν οτι εχουν σε στοκ 2 απο τα 4 χρωματα του .Αν παραγγειλω τωρα ποτε περιπου λετε να το εχω? Και ΠΑΝΤΑ επιλεγουμε απλο ταχυδρομειο για αποφυγη "περιπλοκων" με τελωνεια Edited December 20, 2016 by johnstef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Eισαι εκτος θεματος! Ο τιτλος του θεματος αφορα τα sites με κινεζικα κινητα. Ο τίτλος του site αφορά τα κινέζικα μαγαζιά που πουλάνε κινητά και τα αγοράζουμε εμείς και μας τα στέλνουν οι κινέζοι με το ταχυδρομείο :!::!::dizzy: από την Κίνα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ο τίτλος του site αφορά τα κινέζικα μαγαζιά που πουλάνε κινητά και τα αγοράζουμε εμείς και μας τα στέλνουν οι κινέζοι με το ταχυδρομείο :!::!::dizzy: από την Κίνα!! και εμεις με το κινητο μπαινουμε στο facebook ,πραγματικα ρε παιδια αυτο το facebook εχει γινει λιγο αργο τελευταια.Μηπως ξερετε τι φταιει? Ειδες φιλε μου οτι με την λογικη σου μπορουμε να το τραβηξουμε στο απειρο ,αφου υπαρχει νημα για αυτο που θελεις πηγαινεις εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisia78 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Καλημέρα σας, από yeso521 έχει παραγγείλει κάποιος; Είναι αξιόπιστο; Πάντα από vickmall παραγγελνω, αλλά τώρα θα παραγγείλω με EU EXPRESS και για 3 κινητά στο yeso521 θα μου βγούνε τα μεταφορικά 14 € ενώ στο vickmall είναι 50€. Είναι αρκετή διαφορά. Κάπου διάβασα ότι δίνει και καλα δωράκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Καλημέρα σας, από yeso521 έχει παραγγείλει κάποιος; Είναι αξιόπιστο; Πάντα από vickmall παραγγελνω, αλλά τώρα θα παραγγείλω με EU EXPRESS και για 3 κινητά στο yeso521 θα μου βγούνε τα μεταφορικά 14 € ενώ στο vickmall είναι 50€. Είναι αρκετή διαφορά. Κάπου διάβασα ότι δίνει και καλα δωράκια. Μια χαρά μαγαζί είναι, προχωρά κανονικά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Παρακαλώ προσπαθήστε να επικεντρωθείτε συγκεκριμένα σε αυτό που αναφέρει ο τίτλος και όχι στα ταχυδρομεία και τα τελωνεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisia78 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Μια χαρά μαγαζί είναι, προχωρά κανονικά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ, αυτό σκέφτομαι να κάνω, πολύ το έχουμε ζαλισει το θέμα με το τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 (edited) Για την περιπτωση μου εχω βρει απο εδω το τηλεφωνο που ψαχνω απο το booboo.gr στα 155 ενω κινα το βρισκω στα 90-100 Αξιζει απο εδω?:worry: Edited December 25, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Αυτο ειναι επισημο site της xiaomi μεσα στο Alliexpress? https://xiaomionline.aliexpress.com/store/2178148?spm=2114.12010108.0.0.H4dAuF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Αυτο ειναι επισημο site της xiaomi μεσα στο Alliexpress? https://xiaomionline.aliexpress.com/store/2178148?spm=2114.12010108.0.0.H4dAuF Απο τα καλα μαγαζια. Ψωνιζεις αφοβα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Απο τα καλα μαγαζια. Ψωνιζεις αφοβα. Μονο που αλλο ρωτησε. Και δεν είναι μαγαζι της ΧΙΑΟΜΙ είναι η απάντηση.. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, ζήτησα μια προσφορά από το vickmall για 2 τηλέφωνα (Redmi Note 3 Pro ή Redmi Note 4) από το eu warehouse προκειμένου να τα αγοράσω με τιμολόγιο. Η απάντηση ήταν η εξής : "but i am sorry to tell you,even you order from EU warehouse,we can not offer you invoice with VAT number. we just can offer you invoice which from vickmall." Τι ακριβώς εννοεί ; Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts