Barlost Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) junglist said: Δεν ξέρω τι κουτί ζητάς, αλλα ενα ταμπλετ που παρελαβα πριν μερικές βδομάδες, δεν μπορούσε να είχε καλύτερη συσκευασία. Ποδόσφαιρο έπαιζες μαζί του. Sent from mTalk Εκανα την ιδια παραγγελια με διαφορα 20 μερες. Πληρωσα τα ιδια χρηματα. Η πρωτη ηταν απαιχτη, η δευτερη τυπου gearbest. και τους παρακαλεσα να την κανουν σαν την πρωτη Edited October 17, 2016 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 βρε παιδιά ισχύει αυτό με την ευρωπαϊκή αποθήκη στο dx deal extreme ο΄τι κάνει να έρθει το κινητό 7-10 μέρες ή τα στέλνουν από κίνα? ενδιαφέρομαι για ένα lenovo x3 lite, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 gsserv10 said: βρε παιδιά ισχύει αυτό με την ευρωπαϊκή αποθήκη στο dx deal extreme ο΄τι κάνει να έρθει το κινητό 7-10 μέρες ή τα στέλνουν από κίνα? ενδιαφέρομαι για ένα lenovo x3 lite, ευχαριστώ αν ειναι η τιμη τσιμπημενη τοτε θεωρειτικα ειναι αλλα απο που θα σου ερθει ειναι αλλο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 gsserv10 said: βρε παιδιά ισχύει αυτό με την ευρωπαϊκή αποθήκη στο dx deal extreme ο΄τι κάνει να έρθει το κινητό 7-10 μέρες ή τα στέλνουν από κίνα? ενδιαφέρομαι για ένα lenovo x3 lite, ευχαριστώ Ισχύει, εφ'όσον επιλέξεις την Ευρωπαϊκή αποθήκη ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 από ευρωπαική ένωση που τα στέλνουν συνοδεύονται και από απόδειξη πληρωμής για εγγύηση? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Barlost said: αν ειναι η τιμη τσιμπημενη τοτε θεωρειτικα ειναι αλλα απο που θα σου ερθει ειναι αλλο θεμα δηλαδή μπορεί να το στείλουν από κίνα και να κάνει τρεις εβδομάδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 gsserv10 said: από ευρωπαική ένωση που τα στέλνουν συνοδεύονται και από απόδειξη πληρωμής για εγγύηση? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δηλαδή μπορεί να το στείλουν από κίνα και να κάνει τρεις εβδομάδες? βοηθήστε με ,γιατί θέλω να το παραγγείλω και σήμερα ,ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 gsserv10 said: βοηθήστε με ,γιατί θέλω να το παραγγείλω και σήμερα ,ευχαριστώ Όπως σου είπα και παραπάνω, εάν είναι από την ευρωπαϊκή αποθήκη θα έλθει γρήγορα. Μίλησε μαζί τους και βεβαιώσου για την αποθήκη από την οποία θα σου το στείλουν .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 evansarmor said: Όπως σου είπα και παραπάνω, εάν είναι από την ευρωπαϊκή αποθήκη θα έλθει γρήγορα. Μίλησε μαζί τους και βεβαιώσου για την αποθήκη από την οποία θα σου το στείλουν .... από ευρωπαική ένωση που τα στέλνουν συνοδεύονται και από απόδειξη πληρωμής για εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 gsserv10 said: από ευρωπαική ένωση που τα στέλνουν συνοδεύονται και από απόδειξη πληρωμής για εγγύηση? Οσα εχω παρει εγω τουλαχιστον την ιδια εγγυηση με την Κινα εχουν......και φυσικα αποδειξη δεν πηρα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 gsserv10 said: από ευρωπαική ένωση που τα στέλνουν συνοδεύονται και από απόδειξη πληρωμής για εγγύηση? kνεις δεν στελενει αποδιεξη ,απλα κρατας το μειλ με αριθμο πραγγελιας και αριθμο αποστολης και συνενοησε με αυτους τους αριθμούς η εγγυηση είναι για ένα χρονο αλλα καλο είναι ναμην σου κατσει η στραβη ,αυτό είναι και το ρισκο που περνεις αλλωστε για την τιμη που αγοράζεις αλλιως τα σκας σε ελληνικο μαγαζι και τα πραγματα αλλαζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 gsserv10 said: από ευρωπαική ένωση που τα στέλνουν συνοδεύονται και από απόδειξη πληρωμής για εγγύηση? Δεν τα στέλνουν με τιμολόγιο και αυτό λόγω πως πολλοί ξέρουν αν τυχόν και ανοιχτούν από τελωνείο θα πέσουν δασμοί και φπα. Η εγγύηση είναι το τιμολόγιο αγοράς ή απόδειξη αγοράς. Συνήθως είναι πλέον σε ηλεκτρονική μορφή και την τυπώνεις είτε από το ιστορικό παραγγελιών είτε από το e-mail σου Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris36 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 http://www.letvmobileshop.com/ http://www.camelwill.com/ Έχει ψωνίσει κανείς ποτέ από αυτά τα δύο eshop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Μα που τα βρίσκετε αυτά τα sites? Φαίνονται ύποπτα ολόιδια!!! Πήγαινε στα γνωστά καταστήματα και περίμενε προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Το http://www.etotalk.com/ είναι αξιόπιστο σιτε;; Χρόνια το έχω ακουστά αλλά δεν έχω πάρει τπτ απο το συγκεκριμένο κατάστημα Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 koystado said: Το http://www.etotalk.com/ είναι αξιόπιστο σιτε;; Χρόνια το έχω ακουστά αλλά δεν έχω πάρει τπτ απο το συγκεκριμένο κατάστημα Απο δικια μου δοκιμη ηταν ενταξει. Ειχα παραγγειλει πριν 2 μηνες ανταλλακτικο για το ulefone power και ηρθε κανονικα με tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 koystado said: Το http://www.etotalk.com/ είναι αξιόπιστο σιτε;; Χρόνια το έχω ακουστά αλλά δεν έχω πάρει τπτ απο το συγκεκριμένο κατάστημα Μέχρι πριν λίγο καιρό, διάβαζα πολλές άσχημες κριτικές για το Etotalk, δεν έπιανε ούτε 2/10 στο σύνολο. Τώρα τελευταία βλέπω και θετικές. Αλλά πιθανόν οι θετικές να είναι ψεύτικες, από υπαλλήλους, γιατί είναι ακριβώς οι ίδιες σε 2 site ή έχουν το ίδιο username... :worry: https://www.trustpilot.com/review/etotalk.com http://resellerratings.com/store/Etotalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 koystado said: Το http://www.etotalk.com/ είναι αξιόπιστο σιτε;; Χρόνια το έχω ακουστά αλλά δεν έχω πάρει τπτ απο το συγκεκριμένο κατάστημα Σε αγορά κινητού που είχα κάνει στην αρχή όλα ΟΚ. Όταν χάλασε κάνανε 2 μήνες να το φτιάξουν και ζητούσαν με το έτσι θέλω λεφτά ότι δήθεν πλήρωσαν τελωνείο όταν τους τόστειλα ( το έλεγαν και σε άλλους που ήξερα το ίδιο παραμύθι ακριβώς και ίδιο ακριβώς ποσό ζήταγαν για χρέωση τελωνείου:wacko:) ). Γενικά λέγανε πολύ παραμύθι στα email τους. H γνώμη μου είναι ΚΑΘΑΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Πρόσεξε επίσης γιατί στην τιμή δεν περιλαμβάνουν μεταφορικά. Βέβαια όλα αυτά πρίν 2 χρόνια και για ένα τηλέφωνο, αλλά είχα δεί και πολλά αρνητικά σε ξένα site! Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 koystado said: Το http://www.etotalk.com/ είναι αξιόπιστο σιτε;; Χρόνια το έχω ακουστά αλλά δεν έχω πάρει τπτ απο το συγκεκριμένο κατάστημα οταν ηδη εχουμε τσεκαρισμενα καταστηματα εδω γιατι ψαχνεις για αβεβαιες καταστασεις,κατ αρχην απο οτι ξερω εχει μεταφορικα,αν θες φθηνοτερο καταστημα ισως σου κοστισει ακριβα αργοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con_man Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Καλημερα, Αν και εχω επισκεφθει αρκετες φορες το φορουμ , γραφτηκα τωρα γιατι ειχα μια σοβαρη απορια..οποτε καλως σας βρηκα! Θελω να αγορασω ενα Xiaomi Redmi note 3 Pro αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα σε ποια καταστηματα να ανατρεξω, θελω να πω γνωριζω αρκετα...αλλα με οσα εχω διαβασει εδω εχω μπερδευτει εντελως.. Ποια καταστηματα προτεινετε και ποιο τροπο αποστολης ωστε να εχω το μικροτερο ρισκο για τελωνειο και σχετικα συντομο διαστημα αναμονης? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 con_man said: Καλημερα, Αν και εχω επισκεφθει αρκετες φορες το φορουμ , γραφτηκα τωρα γιατι ειχα μια σοβαρη απορια..οποτε καλως σας βρηκα! Θελω να αγορασω ενα Xiaomi Redmi note 3 Pro αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα σε ποια καταστηματα να ανατρεξω, θελω να πω γνωριζω αρκετα...αλλα με οσα εχω διαβασει εδω εχω μπερδευτει εντελως.. Ποια καταστηματα προτεινετε και ποιο τροπο αποστολης ωστε να εχω το μικροτερο ρισκο για τελωνειο και σχετικα συντομο διαστημα αναμονης? ευχαριστω! Βρες ενα καταστημα με ευρωπαικη αποθηκη να γλυτωσεις χρονο και αγχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 con_man said: Καλημερα, Αν και εχω επισκεφθει αρκετες φορες το φορουμ , γραφτηκα τωρα γιατι ειχα μια σοβαρη απορια..οποτε καλως σας βρηκα! Θελω να αγορασω ενα Xiaomi Redmi note 3 Pro αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα σε ποια καταστηματα να ανατρεξω, θελω να πω γνωριζω αρκετα...αλλα με οσα εχω διαβασει εδω εχω μπερδευτει εντελως.. Ποια καταστηματα προτεινετε και ποιο τροπο αποστολης ωστε να εχω το μικροτερο ρισκο για τελωνειο και σχετικα συντομο διαστημα αναμονης? ευχαριστω! το vickmall και φτηνα το εχει και το πιο αξιοπιστο ειναι σε 15-20 μερες πιστευω θα το εχεις στα χερια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 admen said: το vickmall και φτηνα το εχει και το πιο αξιοπιστο ειναι σε 15-20 μερες πιστευω θα το εχεις στα χερια Το χει στοκ και στην Ευρωπαϊκή αποθήκη για σύντομα αν το βιάζεται ο φίλος con_man 210 $ και 170 $ ανάλογα έκδοσης, με παράδοση σε 1-3 εργάσιμες και αποστολή από 25 Οκτ vickmall.com Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) con_man said: Καλημερα, Αν και εχω επισκεφθει αρκετες φορες το φορουμ , γραφτηκα τωρα γιατι ειχα μια σοβαρη απορια..οποτε καλως σας βρηκα! Θελω να αγορασω ενα Xiaomi Redmi note 3 Pro αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα σε ποια καταστηματα να ανατρεξω, θελω να πω γνωριζω αρκετα...αλλα με οσα εχω διαβασει εδω εχω μπερδευτει εντελως.. Ποια καταστηματα προτεινετε και ποιο τροπο αποστολης ωστε να εχω το μικροτερο ρισκο για τελωνειο και σχετικα συντομο διαστημα αναμονης? ευχαριστω! Κοίταξε και αυτό, έχει σε προσφορά την spesial έκδοση ... http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_437569.html?wid=4&admitad_uid=bce658f75563c46d0107f84df4bfbaf4 Και αυτό από ευρωπαϊκή αποθήκη: http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-3S-3GB-32GB-Smartphone---Dark-Gray-372278.html Edited October 21, 2016 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 con_man said: Καλημερα, Αν και εχω επισκεφθει αρκετες φορες το φορουμ , γραφτηκα τωρα γιατι ειχα μια σοβαρη απορια..οποτε καλως σας βρηκα! Θελω να αγορασω ενα Xiaomi Redmi note 3 Pro αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα σε ποια καταστηματα να ανατρεξω, θελω να πω γνωριζω αρκετα...αλλα με οσα εχω διαβασει εδω εχω μπερδευτει εντελως.. Ποια καταστηματα προτεινετε και ποιο τροπο αποστολης ωστε να εχω το μικροτερο ρισκο για τελωνειο και σχετικα συντομο διαστημα αναμονης? ευχαριστω! Λαμβάνω από Vickmall εντός 3 εβδομάδων τελευταία. Επίσης, αγοράζοντας από αυτούς, έχεις το καλύτερο after sales και σίγουρη εξυπηρέτηση αν χρειαστείς εγγύηση (χτύπα ξύλο). Άλλο επίπεδο. Αυτοί, και να θέλεις, δεν θα σε αφήσουν να επιλέξεις τρόπο μεταφοράς που «κινδυνεύεις». Είπαμε, άλλο επίπεδο ;) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) Παραγγελία για γνωστό μου Vernee Apollo lite από ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest. Η πρώτη αγορά τόσο ακριβου προϊόντος από gearbest . Αναμένω. Επίσης θα ήθελα να μάθω γνώμη ή εμπειρία για το oppomart.! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 21, 2016 by barcelonistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts