Evaggelos1 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Θέμα τύχης είναι ο χρόνος που θα παραλάβεις, σε σχέση με την μεταφορική που θα επιλεξεις, μην αγχώνεσαι. Κ οι 3 που ανέφερες μια χαρά θα την κάνουν την δουλειά.. ;) Ετσι ειναι βρε παιδια! Μην αγχωνομαστε τωρα με αυτα. Το σημαντικο ειναι να το στειλει στο ταχυδρομειο αμεσως το μαγαζι και μετα να μην καθυστερησει πολυ στο αεροδρομια της Αθηνας. Εκει ειναι οι καθυστερησεις. Ο καθενας απο τους τρεις παραγοντες (καταστημα, αεροπορικη εταιρεια, ΕΛΤΑ), εχουν την ευθυνη για το τμημα που τους αναλογει και ΟΧΙ την συνολικη. Εγω ποτε δεν ασχοληθηκα με ποια εταιρεια. Πιστευω οτι δεν μπορω να ξερω τα παντα, οπως και κανεις μας, οποτε ουτε και τυχον περιστατικα που μπορουν να επηρεάσουν θετικα η αρνητικα τον χρονο μεταφορας σε καθε εταιρεια. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Πολυ θα το ηθελα barlost αλλα δεν το εχουν δυστηχως. Παιδια ερωτηση,εχω στηλει σε ολα τα μαιλ του yeso και δεν απανταει κανενας,μηοως εσεις γνωριζεται καποιο αλλο μαιλ? Ρώτησέ τους εάν μπορούν να το βρούνε για 'σένα ;) Το έχουν κάνει για πράματα που χρειάστηκα. Άσε που μπορεί να το έχουν αλλά να μην το ανέβασαν ακόμη στο site τους. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 παιδιά να προχωρήσω σε αγορά απο το geekvida.es? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) Δεν πρέπει να έχει ματα-ξανα-αναφερθεί αυτό το μαγαζί σε καμία από τις κατηγορίες-ενότητες-υποενότητες του παρόντος φόρουμ!! :lol: :lol: :lol: Δε σημαίνει βέβαια αυτό ότι δεν μπορεί να είναι καλό και αξιόπιστο μαγαζί κατά τ' άλλα....;) Τώρα που το καλο-βλέπω κιόλας, δεν έχει και τόσο πολύ καλύτερες τιμές από τις αντίστοιχες Ευρωπαικές αποθήκες των κινεζομάγαζων..:blink: :confused: :worry: P.S.: Άσε που στον αρχή νόμιζα πως ήταν το Ελληνικό μαγαζί με τίτλο GREEK-βίδα! :rotfl: :help: :rotfl: Edited August 13, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Και γω νόμιζα ότι ήταν ελληνικό greek-vida-loca Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 λίγα πράγματα εχουν αναφερθεί http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5538058#post5538058 και κάποιος άλλος που ρωτάει για ενα xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Στο Λινκ που παρέθεσες, ο Ισπανός λέει έκανε τον "Κινεζο" κ ζητούσε παραπάνω λεφτά απ ότι έγραφε στο site για να στείλει την παραγγελία ή κάτι τέτοιο.. :dash: Οπότε προτιμώ να παραγγείλω απο τον Κινεζο που κάνει τον "Κινεζο", τουλάχιστον είναι ο original... :lol: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ναι απλά ρωτάω και άλλες γνώμες γιατί από έναν δεν βγάζεις άκρη. πχ gearbest για εμένα μαμαει για άλλους βρωμάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Θέλω να πάρω ένα oukitel k6000 pro για ένα φίλο και το βρίσκω 135$ στο toptom. Com. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί; Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Θέλω να πάρω ένα oukitel k6000 pro για ένα φίλο και το βρίσκω 135$ στο toptom. Com. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί; to Gearbest to εχει φθηνοτερα και θα στο στειλει σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 to Gearbest to εχει φθηνοτερα και θα στο στειλει σιγουρα Δυστυχώς δεν το έχει διαθέσιμο το gearbest παρόλο που στο σαιτ του δείχνει να είναι μου είπε σε15_20 μέρες Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Δυστυχώς δεν το έχει διαθέσιμο το gearbest παρόλο που στο σαιτ του δείχνει να είναι μου είπε σε15_20 μέρες για το τομτομ εχω διαβασει πολλα παραπονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 για το τομτομ εχω διαβασει πολλα παραπονα οκ αυτό με καλύπτει θα περιμένω το gearbest τότε Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Απο το toptom εχω παρει πολλα ψιλοπραματα,των 10-20$,ολα εφτασαν στα χερια μου κανονικα,για πιο μεγαλες οικονομικα αγορες δεν εχω σαφη αποψη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy777 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 καλημερα, εχει 50 ευρω διαφορα ομως το vicmaill απο to gearbest σε τιμη. το πρωτο το εχει 300 ευρω και το δευτερο 250.αν το παρω απο το gearbest θα εχει ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 καλημερα, εχει 50 ευρω διαφορα ομως το vicmaill απο to gearbest σε τιμη. το πρωτο το εχει 300 ευρω και το δευτερο 250.αν το παρω απο το gearbest θα εχει ελληνικα? Για ποιο και τι ακριβως μιλαμε φιλε μου?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Έχω και εγώ την ίδια απορία!! :blink: :blink: Για ποιο και τι ακριβώς μιλάμε?? :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Καλά και σεις, δε μπορείτε να διαβάζετε όλα τα μηνύματα 2-3 σελίδες πίσω ενώ ταυτόχρονα μυρίζετε τα νύχια σας; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Τελικα ειστε πολυ.... παλιοπαιδα! :p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδες, εντυπώσεις από flosmall? υποτίθεται στελνει με dhl κι εκτελωνιζει το ιδιο στην κινα, αρα θεωρητικα δε θα υπαρχει επιβαρυνση στην ελλαδα με τα σχετικα παραστατικα που αποστελλει το κατάστημα. Εχει καποιος σχετικη εμπειρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 @Roid_rage εγώ έκανα τον κόπο κ πήγα μια μόνο σελίδα πίσω. Λάθος μου μεγάλο. Δέχομαι αδιαμαρτυρητως το δημόσιο μαστιγωμα!! :whip: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Παρήγγειλα ένα κινητό HT3 PRO και μια θήκη από το Gearbest και μέσα σε 15 ώρες πήρα Tracking number (έτοιμο το δέμα). Τελευταία στέλνει πολύ με Ολλανδικό ταχυδρομείο, το οποίο είναι αρκετά γρήγορο. Ωστόσο, παραμένει το ακριβότερο σε τιμές Presales (δεν έχει καν Price Match) και αργεί δραματικά να φέρει Stock. Δε λένε να διορθώσουν το συγκεκριμένο τομέα... Μόνο ότι είναι άμεσα διαθέσιμο αξίζει από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 αυτό εδώ τι λέει? http://nis-store.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Παρήγγειλα ένα κινητό HT3 PRO και μια θήκη από το Gearbest και μέσα σε 15 ώρες πήρα Tracking number (έτοιμο το δέμα). Τελευταία στέλνει πολύ με Ολλανδικό ταχυδρομείο, το οποίο είναι αρκετά γρήγορο. Ωστόσο, παραμένει το ακριβότερο σε τιμές Presales (δεν έχει καν Price Match) και αργεί δραματικά να φέρει Stock. Δε λένε να διορθώσουν το συγκεκριμένο τομέα... Μόνο ότι είναι άμεσα διαθέσιμο αξίζει από εκεί. Και σε πολλα αλλα καταστηματα δυστηχως γινεται αυτο με την διαθεσιμοτητα.Και μετα τους τρεχεις για να παρεις τα λεφτα σου πισω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronin13 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλημερα παιδια! Το http://www.gizok.com τι λεει? Το εμπιστευομαστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts