Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέμα τύχης είναι ο χρόνος που θα παραλάβεις, σε σχέση με την μεταφορική που θα επιλεξεις, μην αγχώνεσαι.

Κ οι 3 που ανέφερες μια χαρά θα την κάνουν την δουλειά.. ;)

Ετσι ειναι βρε παιδια! Μην αγχωνομαστε τωρα με αυτα. Το σημαντικο ειναι να το στειλει στο ταχυδρομειο αμεσως το μαγαζι και μετα να μην καθυστερησει πολυ στο αεροδρομια της Αθηνας. Εκει ειναι οι καθυστερησεις.

Ο καθενας απο τους τρεις παραγοντες (καταστημα, αεροπορικη εταιρεια, ΕΛΤΑ), εχουν την ευθυνη για το τμημα που τους αναλογει και ΟΧΙ την συνολικη.

Εγω ποτε δεν ασχοληθηκα με ποια εταιρεια. Πιστευω οτι δεν μπορω να ξερω τα παντα, οπως και κανεις μας, οποτε ουτε και τυχον περιστατικα που μπορουν να επηρεάσουν θετικα η αρνητικα τον χρονο μεταφορας σε καθε εταιρεια.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολυ θα το ηθελα barlost αλλα δεν το εχουν δυστηχως. Παιδια ερωτηση,εχω στηλει σε ολα τα μαιλ του yeso και δεν απανταει κανενας,μηοως εσεις γνωριζεται καποιο αλλο μαιλ?

Ρώτησέ τους εάν μπορούν να το βρούνε για 'σένα ;) Το έχουν κάνει για πράματα που χρειάστηκα.

Άσε που μπορεί να το έχουν αλλά να μην το ανέβασαν ακόμη στο site τους.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Δεν πρέπει να έχει ματα-ξανα-αναφερθεί αυτό το μαγαζί σε καμία από τις κατηγορίες-ενότητες-υποενότητες του παρόντος φόρουμ!! :lol: :lol: :lol:

Δε σημαίνει βέβαια αυτό ότι δεν μπορεί να είναι καλό και αξιόπιστο μαγαζί κατά τ' άλλα....;)

Τώρα που το καλο-βλέπω κιόλας, δεν έχει και τόσο πολύ καλύτερες τιμές από τις αντίστοιχες Ευρωπαικές αποθήκες των κινεζομάγαζων..:blink: :confused: :worry:

P.S.: Άσε που στον αρχή νόμιζα πως ήταν το Ελληνικό μαγαζί με τίτλο GREEK-βίδα! :rotfl: :help: :rotfl:

Edited by demakhs

Και γω νόμιζα ότι ήταν ελληνικό greek-vida-loca

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Στο Λινκ που παρέθεσες, ο Ισπανός λέει έκανε τον "Κινεζο" κ ζητούσε παραπάνω λεφτά απ ότι έγραφε στο site για να στείλει την παραγγελία ή κάτι τέτοιο.. :dash:

Οπότε προτιμώ να παραγγείλω απο τον Κινεζο που κάνει τον "Κινεζο", τουλάχιστον είναι ο original... :lol: :rotfl: :lol:

Θέλω να πάρω ένα oukitel k6000 pro για ένα φίλο και το βρίσκω 135$ στο toptom. Com. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί;
Μανώλης

Θέλω να πάρω ένα oukitel k6000 pro για ένα φίλο και το βρίσκω 135$ στο toptom. Com. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί;

to Gearbest to εχει φθηνοτερα και θα στο στειλει σιγουρα

to Gearbest to εχει φθηνοτερα και θα στο στειλει σιγουρα

Δυστυχώς δεν το έχει διαθέσιμο το gearbest παρόλο που στο σαιτ του δείχνει να είναι μου είπε σε15_20 μέρες

Μανώλης

Δυστυχώς δεν το έχει διαθέσιμο το gearbest παρόλο που στο σαιτ του δείχνει να είναι μου είπε σε15_20 μέρες

για το τομτομ εχω διαβασει πολλα παραπονα

για το τομτομ εχω διαβασει πολλα παραπονα

οκ αυτό με καλύπτει θα περιμένω το gearbest τότε

Μανώλης

Απο το toptom εχω παρει πολλα ψιλοπραματα,των 10-20$,ολα εφτασαν στα χερια μου κανονικα,για πιο μεγαλες οικονομικα αγορες δεν εχω σαφη αποψη.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

καλημερα, εχει 50 ευρω διαφορα ομως το vicmaill απο to gearbest σε τιμη. το πρωτο το εχει 300 ευρω και το δευτερο 250.αν το παρω απο το gearbest θα εχει ελληνικα?

καλημερα, εχει 50 ευρω διαφορα ομως το vicmaill απο to gearbest σε τιμη. το πρωτο το εχει 300 ευρω και το δευτερο 250.αν το παρω απο το gearbest θα εχει ελληνικα?

Για ποιο και τι ακριβως μιλαμε φιλε μου??

Καλά και σεις, δε μπορείτε να διαβάζετε όλα τα μηνύματα 2-3 σελίδες πίσω ενώ ταυτόχρονα μυρίζετε τα νύχια σας;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδες, εντυπώσεις από flosmall?

υποτίθεται στελνει με dhl κι εκτελωνιζει το ιδιο στην κινα, αρα θεωρητικα δε θα υπαρχει επιβαρυνση στην ελλαδα με τα σχετικα παραστατικα που αποστελλει το κατάστημα. Εχει καποιος σχετικη εμπειρια?

@Roid_rage εγώ έκανα τον κόπο κ πήγα μια μόνο σελίδα πίσω.

Λάθος μου μεγάλο.

Δέχομαι αδιαμαρτυρητως το δημόσιο μαστιγωμα!! :whip:

Παρήγγειλα ένα κινητό HT3 PRO και μια θήκη από το Gearbest και μέσα σε 15 ώρες πήρα Tracking number (έτοιμο το δέμα). Τελευταία στέλνει πολύ με Ολλανδικό ταχυδρομείο, το οποίο είναι αρκετά γρήγορο.

Ωστόσο, παραμένει το ακριβότερο σε τιμές Presales (δεν έχει καν Price Match) και αργεί δραματικά να φέρει Stock. Δε λένε να διορθώσουν το συγκεκριμένο τομέα... Μόνο ότι είναι άμεσα διαθέσιμο αξίζει από εκεί.

Παρήγγειλα ένα κινητό HT3 PRO και μια θήκη από το Gearbest και μέσα σε 15 ώρες πήρα Tracking number (έτοιμο το δέμα). Τελευταία στέλνει πολύ με Ολλανδικό ταχυδρομείο, το οποίο είναι αρκετά γρήγορο.

Ωστόσο, παραμένει το ακριβότερο σε τιμές Presales (δεν έχει καν Price Match) και αργεί δραματικά να φέρει Stock. Δε λένε να διορθώσουν το συγκεκριμένο τομέα... Μόνο ότι είναι άμεσα διαθέσιμο αξίζει από εκεί.

Και σε πολλα αλλα καταστηματα δυστηχως γινεται αυτο με την διαθεσιμοτητα.Και μετα τους τρεχεις για να παρεις τα λεφτα σου πισω.