taliban Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Παλικάρια,επειδή την επόμενη εβδομάδα θα πάρω κινητό για πρώτη φορά από Κίνα αυτήν την στιγμή το vickmall είναι το πιο αξιόπιστο; Όλοι αυτό λένε,αλλά έχω δει ότι τα minideal & To2c έχουν λίγο καλύτερες τιμές. Ευχαριστώ. :ninja: Δες και το fastech, έχει έως τις 29/3 15% έκπτωση και είναι σοβαρό μαγαζί Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Δες και το fastech, έχει έως τις 29/3 15% έκπτωση και είναι σοβαρό μαγαζί Σωστός .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Το fasttech με τη μεταφορική στέλνει; με singapore post η με καμιά belgium? Θέλω να πάρω και εγω ενα ταμπλετ και είμαι ανάμεσα στο fasttech και το banggood Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Το fasttech με τη μεταφορική στέλνει; με singapore post η με καμιά belgium? Θέλω να πάρω και εγω ενα ταμπλετ και είμαι ανάμεσα στο fasttech και το banggood Έχει 4-5 επιλογές δωρεάν, μια ειναι και η sg Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Το fasttech με τη μεταφορική στέλνει; με singapore post η με καμιά belgium? Θέλω να πάρω και εγω ενα ταμπλετ και είμαι ανάμεσα στο fasttech και το banggood Την τελευταία φορά που πήρα από το fasttech πριν από έναν μήνα περίπου, μου το έστειλαν με SG. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Την τελευταία φορά που πήρα από το fasttech πριν από έναν μήνα περίπου, μου το έστειλαν με SG. Δεν επέλεξε Εσύ; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Παιδια καλησπέρα , εχει κάποιος εμπειρία απ τον συγκεκριμένο πωλητή του Aliexpress - http://www.aliexpress.com/store/342812? Kαι γενικά εχει κάνει κάποιος αγορά απο Aliexpress να μου πει να πέρασε και ποιας τράπεζας καρτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Παλικάρια,επειδή την επόμενη εβδομάδα θα πάρω κινητό για πρώτη φορά από Κίνα αυτήν την στιγμή το vickmall είναι το πιο αξιόπιστο; Όλοι αυτό λένε,αλλά έχω δει ότι τα minideal & To2c έχουν λίγο καλύτερες τιμές. Ευχαριστώ. :ninja: Μην κοιτάς μόνο τις τιμές, γιατί στο τέλος θα το πληρώσεις ακριβά! :p Με βάση αυτά που διαβάζουμε, το Vickmall θεωρείται από τα κορυφαία. Εγώ θα πρόσθετα και το Geekbuying. Βέβαια παίζει ρόλο και το κινητό που θα πάρεις και για να έχεις καλή εντύπωση από την πρώτη σου αγορά από Κίνα, μείνε μακριά από μαϊμουδιες τύπου Elephone, UMi και πολλές άλλες τέτοιες... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Δεν επέλεξε Εσύ; Όχι, το μόνο πρόβλημα με αυτούς είναι ότι πρέπει εκ των προτέρων να τους δώσεις ακριβείς οδηγίες γιά την αποστολή, γιατί ότι αγοράσεις θα το στείλουν σε ένα δέμα. (ΠΧ εγώ παρήγγειλα δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα αξίας 130 ευρώ και τα έστειλαν μαζί, γιατί εγώ τθυμήθηκα μετά να τους πω να τα "σπάσουν", αλλά δεν το έκαναν επειδή έπρεπε να το πω κατά την παραγγελία, δεν φταίνε αυτοί όμως ... :) ) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Όχι, το μόνο πρόβλημα με αυτούς είναι ότι πρέπει εκ των προτέρων να τους δώσεις ακριβείς οδηγίες γιά την αποστολή, γιατί ότι αγοράσεις θα το στείλουν σε ένα δέμα. (ΠΧ εγώ παρήγγειλα δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα αξίας 130 ευρώ και τα έστειλαν μαζί, γιατί εγώ τθυμήθηκα μετά να τους πω να τα "σπάσουν", αλλά δεν το έκαναν επειδή έπρεπε να το πω κατά την παραγγελία, δεν φταίνε αυτοί όμως ... :) ) Είναι το μόνο μαγαζί που έχει τόσες πολλές επιλογές αποστολής.εντελώς κουφό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) Πέρα από τις όποιες επιλογές αποστολής με tracking εννοείται δωρεάν που σου εμφανίζει μετά την παραγγελία, μπορείς να επιλέξεις ακόμα και αν το δέμα σου θα είναι με έξτρα συσκευασία ασφαλείας χωρίς επί πλέον κόστος. Αυτό γίνεται μετά το checkout όπως στο πιο κάτω σχέδιο. Στα υπόλοιπα όπως τα είπαν οι προηγούμενοι. http://i.imgur.com/rWKeHnj.jpg Edited March 27, 2016 by Yannis_004 προσθήκη φωτο Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Είναι το μόνο μαγαζί που έχει τόσες πολλές επιλογές αποστολής.εντελώς κουφό Επίσης είναι πολύ εξυπηρετικοί και στέλνουν αμέσως χωρίς "μαϊμουδιές" με τους αριθμούς αποστολής. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Επίσης είναι πολύ εξυπηρετικοί και στέλνουν αμέσως χωρίς "μαϊμουδιές" με τους αριθμούς αποστολής. Και κατά την παραγγελία σου έχουν εντεινόμενο χρόνο αποστολής Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) μπορείς να επιλέξεις ακόμα και αν το δέμα σου θα είναι με έξτρα συσκευασία ασφαλείας χωρίς επί πλέον κόστος. Πώς είναι η συσκευασία αφαλείας που χρησιμοποιούνε; Προσθήκη: Προσπάθησα να αγοράσω ένα power bank της Xiaomi, αλλά δεν γινόταν. Στο «2. Shipping Information» όλες οι επιλογές αποστολής του Customize Shipping είναι ανενεργές, οπότε πατάς Continue αλλά δεν συνεχίζει. Νομίζω θα έχουμε πρόβλημα με ανταλλακτικές μπαταρίες για τα κινητά. Kαι αναρωτιέμαι πώς στέλνει το GearWorst τα power bank... Edited March 27, 2016 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Το δωρεαν Protective packet τουλαχιστον σε όσες παραγγελίες ( και είναι πολλές ) έχω κάνει απο fasttech είναι ένας φάκελος με φουσκαλίτσες. Μόνο σε ένα δέμα μου ευτυχως , σπάσανε 5 μικρής αξίας τανκακια ατμοποιητή ηλεκτρονικού τσιγάρου. Εχει όμως και επιλογήHard protection box (+$1/item) - protects product's outer packaging for gift and resell purposes. Αυτό δεν το έχω επιλέξει ποτέ και δεν ξέρω πως είναι. Πάντως είναι πολύ αξιόπιστο μαγαζί. Οσες φορές χρειάστηκε να ακυρώσω παραγγελία , γιατί με καθυστερούσαν, έγινε άμεσα refund, χωρίς πολλά - πολλά. Επίσης αν έχεις πολλά προιόντα στην παραγγελία σου και το ένα απο αυτά την καθυστερεί ( έχει ημερομηνίες αποστολής σε όλα ) έχει επιλογή να κάνεις ακύρωση ανα είδος με refund την επόμενη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Το δωρεαν Protective packet τουλαχιστον σε όσες παραγγελίες ( και είναι πολλές ) έχω κάνει απο fasttech είναι ένας φάκελος με φουσκαλίτσες. Μόνο σε ένα δέμα μου ευτυχως , σπάσανε 5 μικρής αξίας τανκακια ατμοποιητή ηλεκτρονικού τσιγάρου. Εχει όμως και επιλογήHard protection box (+$1/item) - protects product's outer packaging for gift and resell purposes. Αυτό δεν το έχω επιλέξει ποτέ και δεν ξέρω πως είναι. Πάντως είναι πολύ αξιόπιστο μαγαζί. Οσες φορές χρειάστηκε να ακυρώσω παραγγελία , γιατί με καθυστερούσαν, έγινε άμεσα refund, χωρίς πολλά - πολλά. Επίσης αν έχεις πολλά προιόντα στην παραγγελία σου και το ένα απο αυτά την καθυστερεί ( έχει ημερομηνίες αποστολής σε όλα ) έχει επιλογή να κάνεις ακύρωση ανα είδος με refund την επόμενη μέρα. Κατατοπιστικός......Σου έχει συμβεί αρκετές φορές να μην τηρήσουν τον χρόνο αποστολής; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) Μόνο δυο, όπου στην μία ( μόλις έγινε κλείσιμο απο ΚΔ αεροδρομίου σε αυτήν!) με καθυστέρησαν 15 μέρες, αφού επιστρέψαν απο τις διακοπές του νέου έτους τους και είχαν να διεκπεραιώσουν μεγάλο όγκο παραγγελιων, αφου είχαν δώσει εκπτωτικό κωδικό 20% σε όλα τους τα προιόντα κατα την περίοδο των διακοπών τους και αλλη μια, σε προιόν pre-order όπου τους πούλησε ο προμηθευτής, αν κατάλαβα καλά και τελικά ακύρωσα με refund και χωρίς τη μεσολάβηση του paypal. Γενικά dispute με αυτούς δεν έχει χρειαστεί ποτέ να κάνω, γιατί ανοίγεις τικετ μέσα απο την παραγγελία σου και βρίσκεις λύση. edit Καλά...συγνώμη και λόγω της ώρας χαχαχα ξέχασα..αλλες δυο παραγγελίες είχα, όπου ένα προιόν απο κάθε μια δεν υπήρχε σε στοκ, απλά ήταν πραγματα μικρής αξίας και δεν πολυχρειαζόμουν τελικά, όπου τις ακύρωσα. Ολες τις ακυρώσεις τις έκανα μετά την περίοδο των εορτών τους και σίγουρα έπαιξε ρόλο στην καθυστέρηση το κουπονάκι που είπα , γιατί έγινε χαμός απο παραγγελίες και πρέπει να τα παίξαν. Edited March 27, 2016 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Γιατί είπαμε δεν ψωνίζουμε από alibaba? Δέχονται χρεωσεις μόνο western union/moneygram? Και δε συμφέρει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Αν δεν κάνω λάθος θέλουν Α.Φ.Μ. και στέλνουν μόνο με DHL Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 (edited) Το δωρεαν Protective packet τουλαχιστον σε όσες παραγγελίες ( και είναι πολλές ) έχω κάνει απο fasttech είναι ένας φάκελος με φουσκαλίτσες. Μόνο σε ένα δέμα μου ευτυχως , σπάσανε 5 μικρής αξίας τανκακια ατμοποιητή ηλεκτρονικού τσιγάρου. Εχει όμως και επιλογήHard protection box (+$1/item) - protects product's outer packaging for gift and resell purposes. Αυτό δεν το έχω επιλέξει ποτέ και δεν ξέρω πως είναι. Πάντως είναι πολύ αξιόπιστο μαγαζί. Οσες φορές χρειάστηκε να ακυρώσω παραγγελία , γιατί με καθυστερούσαν, έγινε άμεσα refund, χωρίς πολλά - πολλά. Επίσης αν έχεις πολλά προιόντα στην παραγγελία σου και το ένα απο αυτά την καθυστερεί ( έχει ημερομηνίες αποστολής σε όλα ) έχει επιλογή να κάνεις ακύρωση ανα είδος με refund την επόμενη μέρα. ΑΠΟ fasttech.com λόγο ηλεκτρονικού τσιγαρου έχω πάρει πολλά πράγματα οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες με Ε κεφάλαιο, από τα ποιο αγαπημένα μου καταστήματα. Παίζει κανένα κουπόνι αυτό το διάστημα; δυστυχώς το 20% δεν το είχα προλάβει. Edited March 28, 2016 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ξέρουμε αν μπορούμε να κάνουμε εικονική αγορά και να πληρώσουμε άλλη μέρα; να μείνει pending Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ξερετε αξιοπιστα - επωνυμα κινεζικα μαγαζια για κινητα με ΦΥΣΙΚΗ παρουσια ? Θα βρισκομαι στην Κινα τον αλλο μηνα και σκεφτομαι να αγορασω απο εκει κινητο Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 φέρε καμιά κούτα κινητά, θα τα μοσχοπουλήσεις!!! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ένα ερώτημα είναι πόσα μπορείς να φέρεις Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 φέρε καμιά κούτα κινητά, θα τα μοσχοπουλήσεις!!! :lol: :lol: Ναι, μόλις δουν τουρίστα οι Κινέζοι του κάνουν 80% έκπτωση ... :lol::lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts