Roid_rage Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ευχαριστώ φιλε. Πάντως είναι αργό, 2 βδομαδες για να μπει pre-advised.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ευχαριστώ φιλε. Πάντως είναι αργό, 2 βδομαδες για να μπει pre-advised.. Να 'σαι καλά! Το sweden post θέλει πολλήηηηηη υπομονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Παιδες , για παραγγελια απο tomtop και τροπο πληρωμης paypal - German line registration packet σημαινει οτι φευγει απο γερμανικη αποθηκη ή γερμανικο ταχυδρομειο? (σημειωτεον οτι στο προιον γραφει china warehouse) Edited March 22, 2016 by chriskan22 διορθωση Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ξέρουμε με ποιά εταιρεία στέλνει το Gearbest για το Flat Rate Shipping; Μου είχε επιλογή μόνο για NL post με μικρή έξτρα χρέωση. Οπότε άφησα την προεπιλογή free shipping. Κάτι άλλα μικρά δέματα, μου τα είχε στείλει με DHL Asia.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Όσο περνούν οι μέρες, είμαι όλο και πιο σίγουρος ότι οι "φανταχτερές" προσφορές του TomTop είναι απάτη! Άνοιξα dispute στο PayPal χθες και δείτε τι μου λέει το μαγαζί σήμερα: "Hi, could you pls kindly wait for end of this month? We will issue refund once money is released." :mad: Κάθε φορά μου λένε να περιμένω λίγο παραπάνω... Παραγγελία που έχω ακυρώσει από τις 2 Μαρτίου... Ακόμα και να μην είχα ακυρώσει την παραγγελία, το πιθανότερο είναι ότι δε θα μου έστελναν τίποτα!! Πλάκα είχε πως ακριβώς αυτό είχα διαβάσει για το DealsMachine, πως οι προσφορές του είναι μούφα και δε στέλνει τίποτα και κρατάει τα λεφτά σου, γι' αυτό έτρεξα και παρήγγειλα την ίδια φοβερή προσφορά από το TomTop και ζήτησα από το DM να την ακυρώσει, αλλά δεν πρόλαβε! Το κινητό από το DealsMachine μου ήρθε την Παρασκευή (18 μέρες μετά την παραγγελία) και δουλεύει κανονικά και είναι φοβερό για $40 (~37€)! Τελικά, από αλλού την περίμενα και από αλλού την έπαθα... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Κάτι άλλα μικρά δέματα, μου τα είχε στείλει με DHL Asia.:p Και δεν είχες τελωνείο; Edited March 23, 2016 by navi55 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Η προσωπική εμπειρία μου από αγορές από Κίνα είναι σχετικά μικρή (καμιά δεκαριά κινητά και tablets). Γι' αυτό και προσανατολίζομαι κυρίως προς τα κατ' ομολογία αξιόπιστα sites. Αυτό έπραξα και τώρα που χρειάστηκε να παραγγείλω ένα κινητό (Leagoo Elite 5, 110$) για φιλαράκι μου. Δυστυχώς, μια εβδομάδα αφότου το Vickmall μου έστειλε το tracking#, όλα τα sites που δίνουν πληροφορίες παρακολούθησης του δέματος επιστρέφουν το μήνυμα ότι το συγκεκριμένο νούμερο δεν υπάρχει. Και με είχe παραξενέψει από την αρχή, γιατί μου στείλανε το tracking# 2-3 ώρες αφού έκανα την παραγγελία, ενώ συνήθως κάνει κάποιες μέρες, αφού το νούμερο αυτό βγαίνει από την εταιρία που αναλαμβάνει τη μεταφορά του δέματος (δηλ. την Singapore Post) και όχι από τον αποστολέα. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Επειδή δεν μου έχει ξανατύχει κάτι ανάλογο, πώς με συμβουλεύετε να πράξω; Edit. Και ξέχασα να γράψω ότι τους έχω κανεί σχετικό ερώτημα και στο site τους εδώ και 2 μέρες και δεν έχουν απαντήσει, ενώ συνήθως η Selina απαντάει αμέσως Edited March 25, 2016 by karatzes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Η προσωπική εμπειρία μου από αγορές από Κίνα είναι σχετικά μικρή (καμιά δεκαριά κινητά και tablets). Γι' αυτό και προσανατολίζομαι κυρίως προς τα κατ' ομολογία αξιόπιστα sites. Αυτό έπραξα και τώρα που χρειάστηκε να παραγγείλω ένα κινητό (Leagoo Elite 5, 110$) για φιλαράκι μου. Δυστυχώς, μια εβδομάδα αφότου το Vickmall μου έστειλε το tracking#, όλα τα sites που δίνουν πληροφορίες παρακολούθησης του δέματος επιστρέφουν το μήνυμα ότι το συγκεκριμένο νούμερο δεν υπάρχει. Και με είχe παραξενέψει από την αρχή, γιατί μου στείλανε το tracking# 2-3 ώρες αφού έκανα την παραγγελία, ενώ συνήθως κάνει κάποιες μέρες, αφού το νούμερο αυτό βγαίνει από την εταιρία που αναλαμβάνει τη μεταφορά του δέματος (δηλ. την Singapore Post) και όχι από τον αποστολέα. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Επειδή δεν μου έχει ξανατύχει κάτι ανάλογο, πώς με συμβουλεύετε να πράξω; Edit. Και ξέχασα να γράψω ότι τους έχω κανεί σχετικό ερώτημα και στο site τους εδώ και 2 μέρες και δεν έχουν απαντήσει, ενώ συνήθως η Selina απαντάει αμέσως Απλώς "πονήρεψαν" και αυτοί και δίνουν αριθμούς που έχουν εκ των προτέρων ... Μην ανησυχείς, περίμενε μερικές ημέρες και θα φανεί. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μακάρι. Θα περιμένω ως Δευτέρα και βλέπουμε. Το θέμα είναι ότι χρειάζομαι άλλα 3 ίδια κινητά για δώρα μέχρι το Πάσχα και διστάζω να το προχωρήσω. Αυτοί χάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μου ήρθε ξαφνικά ένα mail σήμερα, πως το 5 ημερών dispute στο PayPal έκλεισε και τίποτ' άλλο!! Τρέχω να μπω λοιπόν αγχωμένος στο PayPal, φοβούμενος πως έχασα τα λεφτά μου και βλέπω ότι τελικά το TopTom μετά από 23 μέρες τα επέστρεψε! Πάλι καλά που υπάρχει και το PayPal, αλλιώς ακόμα θα τα περίμενα... Ποτέ ξανά TomTop! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Aπο everbuying,αγοραζω αφοβα παλικαρια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Αγορασε ,απλα να ξερεις οτι καθυστερει να τα στειλει. Ρωτησε πρωτα αν εχουν αυτο που θες ,σε στοκ . Εχω παρει πολλα απο κει ,χωρις κανενα προβλημα.Πριν λιγες μερες που ελαβα παραγγελια και ειχε ενα ψιλο προβληματακι,μου επεστρεψαν καποια χρηματα πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Aπο everbuying,αγοραζω αφοβα παλικαρια?? aσφαλες ειναι και αξιοπιστοι και εμενα μου κανανε full refund + δωρο !(ποντους) για ενα DOA κινητο που μου στειλανε... απλα θελουνε κυνηγι γτ καθυστερουν βεβαια και το vickmall πια καθυστερει...οποτε... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Οκ παιδια,πιο αλλο ειναι γρηγορο και ασφαλες λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Οκ παιδια,πιο αλλο ειναι γρηγορο και ασφαλες λετε? γρηγοροι ειναι οσο ο μεσος ορος των κινεζων ενω, προσωπικα, θεωρω οπως ειναι και αξιοπιστοι Vickmall κοιτα επίσης Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Η προσωπική εμπειρία μου από αγορές από Κίνα είναι σχετικά μικρή (καμιά δεκαριά κινητά και tablets). Γι' αυτό και προσανατολίζομαι κυρίως προς τα κατ' ομολογία αξιόπιστα sites. Αυτό έπραξα και τώρα που χρειάστηκε να παραγγείλω ένα κινητό (Leagoo Elite 5, 110$) για φιλαράκι μου. Δυστυχώς, μια εβδομάδα αφότου το Vickmall μου έστειλε το tracking#, όλα τα sites που δίνουν πληροφορίες παρακολούθησης του δέματος επιστρέφουν το μήνυμα ότι το συγκεκριμένο νούμερο δεν υπάρχει. Και με είχe παραξενέψει από την αρχή, γιατί μου στείλανε το tracking# 2-3 ώρες αφού έκανα την παραγγελία, ενώ συνήθως κάνει κάποιες μέρες, αφού το νούμερο αυτό βγαίνει από την εταιρία που αναλαμβάνει τη μεταφορά του δέματος (δηλ. την Singapore Post) και όχι από τον αποστολέα. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Επειδή δεν μου έχει ξανατύχει κάτι ανάλογο, πώς με συμβουλεύετε να πράξω; Edit. Και ξέχασα να γράψω ότι τους έχω κανεί σχετικό ερώτημα και στο site τους εδώ και 2 μέρες και δεν έχουν απαντήσει, ενώ συνήθως η Selina απαντάει αμέσως Σε καθε εταιρεια που δραστηριοποιειται σε πωλησεις με αποστολες, η συνεργαζομενη μεταφορικη-courier της παραχωρει ενα "πακετο" αριθμου αποστολων, ετσι ολα αυτα τα site-καταστηματα-εταιρειες εχουν στην διαθεση τους tr numbers που μπορουν να τα διαθεσουν-αντιστοιχισουν στις αποστολες τους αμεσα. Αυτο ομως δεν παει να πει οτι το tr number που σου εδωσε ειναι ενεργο και αρα ανιχνευσιμο, στην παρουσα φαση σου δωσανε το tr number που αντιστοιχει στην παραγγελια σου, οταν το πακετο σου αρχισει να κινειται στο δυκτιο της courier θα γινει και ανιχνευσημο. Αυτο που θα πρεπει ισως να τους ρωτησεις ειναι αν εχουν το προιον που ζητας αμεσα διαθεσιμο η περιμενουν να παραλαβουν και γι'αυτο σε καθηστερουν. Να πω οτι μια φορα το Vickmall μου εδωσε λαθος tr number και ενω το εβλεπα οτι ηρθε Ελλαδα, μετα πηγε σε αλλη πολη το δεμα. Τελικα το παρελαβα μια μερα μετα με αλλο αριθμο αποστολης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Τους είχα ρωτήσει πρώτα και μου είπαν ότι είχαν απόθεμα για άμεση παράδοση. Μακάρι να είναι απλά μια καθυστέρηση και να εμφανιστεί κανονικά από Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Το Βικμαλλ εχει μετακινησει την αποθηκη του στο Χονγκ Κονγκ. Εκτος απο τα Χιαομι, Μειζου, που τα εχουν στην αποθηκη τους. Με αποτελεσμα, να παραγγειλω ενα ουκιτελ και μετα απο 5 μερες πηρα νουμερο αποστολης, ενω αλλες μερες θα το επερνα σε 2-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 γρηγοροι ειναι οσο ο μεσος ορος των κινεζων ενω, προσωπικα, θεωρω οπως ειναι και αξιοπιστοι Vickmall κοιτα επίσης Φιλε αυτοι στο εβερυ δινουν μονο 3 μηνες εγγυηση??Η μετα απο τους 3 μηνες εχεις κανονικα εγγυηση για 1 χρονο,αλλα εαν γινει κατι πληρωνεις εσυ τα μεταφορικα για πανε-ελα??Λενε οτι στους πρωτους 3 μηνες τα πληρωνουν αυτοι ολα,και τα μεταφορικα. http://www.everbuying.net/m-article-id-16.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Σήμερα μου απάντησαν "..dear friend, i have checked for you that package was in Singapore airport wait to fly out, so you can visit this website to track and find it: http://xoms.4px.com/home/track... thank you.." Το παραπάνω site δεν δουλεύει σε εμένα και αυτό με ανησύχησε ακόμα περισσότερο, αλλά ευτυχώς, μόλις εμφανίστηκε στο ψαχτήρι του site του Singapore Post: "Despatched to overseas (Country code: GR)", από 22/03. Βέβαια και στο 17track.net, που κυρίως χρησιμοποιώ, δεν εμφανίστηκε ακόμα. Ίσως να υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στις μηχανές αναζήτησης... Τέλος καλό πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Φιλε αυτοι στο εβερυ δινουν μονο 3 μηνες εγγυηση??Η μετα απο τους 3 μηνες εχεις κανονικα εγγυηση για 1 χρονο,αλλα εαν γινει κατι πληρωνεις εσυ τα μεταφορικα για πανε-ελα??Λενε οτι στους πρωτους 3 μηνες τα πληρωνουν αυτοι ολα,και τα μεταφορικα. http://www.everbuying.net/m-article-id-16.html ενα χρονο τα μεταφορικα αλλαζουν Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinoss Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Μακρυα απο merimobiles.Πριν 1,5 μηνα παρελαβα το zte nubia z7 max δελεασμενος απο την χαμηλη τιμη και το τηλ που μου στειλανε μπορω να πω με απολυτη σιγουρια δεν ηταν καινουργιο καθως ο φορτιστης και το καπακι του κινητου δεν ηταν τα αυθεντικα που παρεχει η Zte.Ο φορτιστης ηταν 1000mA αντι για 1500mA και το καπακι δεν ειχε το nfc.Επικοινωνησα με το τεχνικο τους τμημα και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι καινουργιο και οτι το παρελαβα οπως το προμηθευτηκαν απο την ZTE μαλιστα μου ειπανε δικαιολογιες σχετικα με διαφορετικες παρτιδες του τηλεφωνου και αλλα τετοια σε σημειο που παραλιγο να τους πιστεψω.Επικοινωνησα απευθειας με την Zte, τους ρωτησα αν αληθευουν αυτα που μου ειπαν και τους εστειλα και φωτο απο το τηλ και τελικα μου επιβεβαιωσαν οτι ειχα δικιο οτι δηλαδη δεν προμηθευουν το κινητο με αυτο τον φορτιστη και το καπακι.Απο οτι το εψαξα δεν ειμαι ο μοναδικος που του εχει συμβει κατι τετοιο απο το συγκεκριμενο καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Μακρυα απο merimobiles.Πριν 1,5 μηνα παρελαβα το zte nubia z7 max δελεασμενος απο την χαμηλη τιμη και το τηλ που μου στειλανε μπορω να πω με απολυτη σιγουρια δεν ηταν καινουργιο καθως ο φορτιστης και το καπακι του κινητου δεν ηταν τα αυθεντικα που παρεχει η Zte.Ο φορτιστης ηταν 1000mA αντι για 1500mA και το καπακι δεν ειχε το nfc.Επικοινωνησα με το τεχνικο τους τμημα και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι καινουργιο και οτι το παρελαβα οπως το προμηθευτηκαν απο την ZTE μαλιστα μου ειπανε δικαιολογιες σχετικα με διαφορετικες παρτιδες του τηλεφωνου και αλλα τετοια σε σημειο που παραλιγο να τους πιστεψω.Επικοινωνησα απευθειας με την Zte, τους ρωτησα αν αληθευουν αυτα που μου ειπαν και τους εστειλα και φωτο απο το τηλ και τελικα μου επιβεβαιωσαν οτι ειχα δικιο οτι δηλαδη δεν προμηθευουν το κινητο με αυτο τον φορτιστη και το καπακι.Απο οτι το εψαξα δεν ειμαι ο μοναδικος που του εχει συμβει κατι τετοιο απο το συγκεκριμενο καταστημα. Dispute τωρα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι. Κλασσικό merimobiles, καμία έκπληξη. :( Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) παιδια καλησπερα το chinavasion το εχει υποψη του κανεις ? θελω ενα ταμπλετ που εχει σε χαμηλη τιμη ! το βρηκα κα ιστο geekbuying απο ποιο να προτιμησω λετε να το παρω ? ευχαριστω Edited March 26, 2016 by aitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts