thagro Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Στη singpost όταν λέει στο tracking Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) τι σημαίνει? Για τους γνωστες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Στη singpost όταν λέει στο tracking Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) τι σημαίνει? Για τους γνωστες... οτι έχουν λάβει ειδοποίηση οτι θα τους έρθει πακέτο. λογικά σε 3-4 μέρες θα παραλάβουν (από προσωπική εμπειρία.από τη μέρα που το έγραφε information received μέχρι το επόμενο στάδιο έκανε 5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Βασικά δεν τους ζήτησα να μου τα δώσουν στο PayPal, απλώς ζήτησα refund. Εξαρχής μου είπαν ότι θα μπουν στο GB Wallet. Δεν είπα τίποτα περισσότερο, αρκεί να μου τα έδιναν με κάποιο τρόπο... :lol: Με αυτό το τρόπο δεν στα γύρισαν. Σε αναγκάζουν να τα ξαναξοδεψεις στο κατάστημα τους! Αυτό το GB wallet είναι η μεγάλυτερη κοροϊδία ever! Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 tracking Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) και εγω σε αυτη την φαση βρισκομαι ! και δεν ηξερα τι σημαινει ! ελπιζω να προχωρισει γρηγορα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 tracking Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) και εγω σε αυτη την φαση βρισκομαι ! και δεν ηξερα τι σημαινει ! ελπιζω να προχωρισει γρηγορα ! Αυτό σημαίνει ότι η μεταφορική έχει παραλάβει το δέμα στην Κίνα από το μαγαζί ή θα παραλάβει σύντομα. Επόμενο βήμα είναι το "Received from Customer", σε μερικές μέρες, όταν το δέμα θα πάει στη βάση της μεταφορικής, στη Σιγκαπούρη. Λίγες μέρες μετά και από αυτό, έρχεται Ελλάδα. Έτσι έγινε σ' εμένα 2 φορές που έχω πάρει με αυτή, αν θυμάμαι καλά... ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με αυτό το τρόπο δεν στα γύρισαν. Σε αναγκάζουν να τα ξαναξοδεψεις στο κατάστημα τους! Αυτό το GB wallet είναι η μεγάλυτερη κοροϊδία ever! Μου το είχαν πει ότι θα μπουν στο GB Wallet. Θα ψωνίσω σίγουρα ξανά από εκεί, οπότε δε με νοιάζει, δεν τους είπα να μου τα επιστρέψουν στο PayPal... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Με αυτό το τρόπο δεν στα γύρισαν. Σε αναγκάζουν να τα ξαναξοδεψεις στο κατάστημα τους! Αυτό το GB wallet είναι η μεγάλυτερη κοροϊδία ever! Ναι κλασσικο Κινεζοκολπακι........:lol:Ειναι οι τυποι για........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ναι κλασσικο Κινεζοκολπακι........:lol:Ειναι οι τυποι για........ Δεν είναι κινεζικο κολπάκι όλα τα σοβαρα eshop έχουν και πόντους. Όταν σας δινουν ποντους που μεταφράζονται σε χρήματα σας αρέσει Όταν σας επιστρέφουν πόντους δεν είναι καλά ! Ζητηστε χρήματα αν δεν σας αρεσουν οι πόντοι. Ποιος σας εμποδίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Δεν είναι κινεζικο κολπάκι όλα τα σοβαρα eshop έχουν και πόντους. Όταν σας δινουν ποντους που μεταφράζονται σε χρήματα σας αρέσει Όταν σας επιστρέφουν πόντους δεν είναι καλά ! Ζητηστε χρήματα αν δεν σας αρεσουν οι πόντοι. Ποιος σας εμποδίζει. Που είναι οι πόντοι στο Amazon? Στο zapos? Σε κάθε μεγάλο eshop? Ωπ ξέχασα εκεί κάνουν κανονικό refund... Είναι κόλπο για να σε κρατήσουν πελάτη... Εσύ τους δίνεις χρήματα πραγματικά και αυτοί virtual. Άμα αυτό δεν είναι κοροϊδία, τι είναι; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Που είναι οι πόντοι στο Amazon? Στο zapos? Σε κάθε μεγάλο eshop? Ωπ ξέχασα εκεί κάνουν κανονικό refund... Είναι κόλπο για να σε κρατήσουν πελάτη... Εσύ τους δίνεις χρήματα πραγματικά και αυτοί virtual. Άμα αυτό δεν είναι κοροϊδία, τι είναι; δεν θα φτιάξω λιστα γιατι δεν εχω χρόνο αλλα ξεχασες τους πόντους σε χρήμα που σου δινουν. Αυτα δεν ειναι κοροιδία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Δεν είναι κινεζικο κολπάκι όλα τα σοβαρα eshop έχουν και πόντους. Όταν σας δινουν ποντους που μεταφράζονται σε χρήματα σας αρέσει Όταν σας επιστρέφουν πόντους δεν είναι καλά ! Ζητηστε χρήματα αν δεν σας αρεσουν οι πόντοι. Ποιος σας εμποδίζει. Φιλε μου πιστεψε με εχω διαβασει τα απειρα που μου γραφουν τα Κινεζοπουλα τοσα χρονια που αγοραζω απο Κινα,υπαρχουν σοβαρα,αλλα και.......σοβαρα μαγαζια.....δεν ειναι ολα τα ιδια,τα σοβαρα λοιπον μαγαζια χωρις δευτερη σκεψη-ερωτηση κτλ χαριτωμενα σου βαζουν τα λεφτα σου στο paypal. Και πολλα αλλα καταστηματα δινουν ποντους μην κολλας σε αυτο,δεν σταθουμε σε αυτο..... Tα γραφω αυτα χωρις να θελω να κανω promo σε καποιο καταστημα,αλλα τα σωστα να τα λεμε.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Φιλε μου πιστεψε με εχω διαβασει τα απειρα που μου γραφουν τα Κινεζοπουλα τοσα χρονια που αγοραζω απο Κινα,υπαρχουν σοβαρα,αλλα και.......σοβαρα μαγαζια.....δεν ειναι ολα τα ιδια,τα σοβαρα λοιπον μαγαζια χωρις δευτερη σκεψη-ερωτηση κτλ χαριτωμενα σου βαζουν τα λεφτα σου στο paypal. Και πολλα αλλα καταστηματα δινουν ποντους μην κολλας σε αυτο,δεν σταθουμε σε αυτο..... Tα γραφω αυτα χωρις να θελω να κανω promo σε καποιο καταστημα,αλλα τα σωστα να τα λεμε.....:) Σαν παλαιός αγοραστής από το νετ (δεν θυμαμαι πλέον από πότε) όποτε θέλω χρήματα το ζητώ και αυτα παιρνω. Μάθετε να ζητατε εν γενει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Σαν παλαιός αγοραστής από το νετ (δεν θυμαμαι πλέον από πότε) όποτε θέλω χρήματα το ζητώ και αυτα παιρνω. Μάθετε να ζητατε εν γενει. To vickmall για παραδειγμα οταν ηταν να μου δωσει αποζημιωση την εδωσε μεσα σε 5 λεπτα στο πορτοφολι του Παυπαλ. Οχι στο δικο τους, γιατι με την ιδια ευκολια μπορουν να βαλουν, αλλα και να βγαλουν. Γιαννης κερναει, γιαννης πινει. Ενω το ζεστο χρημα στο παυπαλ ( αυτο που εσταξες εσυ οταν αγορασες το τηλεφωνο ) εχει ποιο μεγαλη αξια. Αυτα τα κολπακια του gearbest και κατι αλλα, αποδεικνειουν ποσο για τον κλωτσο ειναι. Είναι κόλπο για να σε κρατήσουν πελάτη... Εσύ τους δίνεις χρήματα πραγματικά και αυτοί virtual. Μεγαλη αληθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 To vickmall για παραδειγμα οταν ηταν να μου δωσει αποζημιωση την εδωσε μεσα σε 5 λεπτα στο πορτοφολι του Παυπαλ. Οχι στο δικο τους, γιατι με την ιδια ευκολια μπορουν να βαλουν, αλλα και να βγαλουν. Γιαννης κερναει, γιαννης πινει. Ενω το ζεστο χρημα στο παυπαλ ( αυτο που εσταξες εσυ οταν αγορασες το τηλεφωνο ) εχει ποιο μεγαλη αξια. Αυτα τα κολπακια του gearbest και κατι αλλα, αποδεικνειουν ποσο για τον κλωτσο ειναι. Εισαι σιγουρος οτι συμφερει να σου επιστρεψουν μερικα δολλαρια ? και μετα να τα ξαναξοδεψεις ? Μηπως ειναι καλυτερα μερικα δολλαρια να μεινουν εκει. Δεν ξερω ρωταω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Σαν παλαιός αγοραστής από το νετ (δεν θυμαμαι πλέον από πότε) όποτε θέλω χρήματα το ζητώ και αυτα παιρνω. Μάθετε να ζητατε εν γενει. Με 900+(κινητων-tablet-tvbox) αγορες απο την Κινα εχω μαθει πλεον τι να ζητω αγαπητε φιλε,αλλα και ξερω τι να περιμενω απο το εκαστοτε καταστημα.Και για μερικους ποντους δεν θα με πιασουν αδιαβαστο....... Για αυτο και προσπαθουμε,οσο ειναι δυνατον να προστατεψουμε τους νεους αγοραστες εδω μεσα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εισαι σιγουρος οτι συμφερει να σου επιστρεψουν μερικα δολλαρια ? και μετα να τα ξαναξοδεψεις ? Μηπως ειναι καλυτερα μερικα δολλαρια να μεινουν εκει. Δεν ξερω ρωταω ? Οι τιμιες συναλαγες ετσι γινονται. Βλεπω το προιον, το ψωνιζω, το καταστημα μετα απο λαθος δεν το εχει, σου επιστρεφει ακεραιο το ποσο πισω. Το τι θα κανω τα λεφτα μετα ειναι δικη μου υποθεση. Θα κοιταξω κατι αλλο ή θα τα κανω αναληψη γιατι το μετανιωσα. Στο εκαστοτε πορτοφολι δεν μπορεις να το κανεις αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Με 900+(κινητων-tablet-tvbox) αγορες απο την Κινα εχω μαθει πλεον τι να ζητω αγαπητε φιλε,αλλα και ξερω τι να περιμενω απο το εκαστοτε καταστημα.Και για μερικους ποντους δεν θα με πιασουν αδιαβαστο....... Για αυτο και προσπαθουμε,οσο ειναι δυνατον να προστατεψουμε τους νεους αγοραστες εδω μεσα. Αυτα ειναι αποψεις του καθενος πως επιθυμει να αποφασιζει να πράξει. Εγώ πρἀττω διαφορετικά από εσένα τι σημαινει αυτο ότι αίμαι λάθος ? αποψη μου ειναι ότι ετσι θέλω να πραττω. Αλλα θα επαναλαβω την ερωτηση μου. Όταν σας δινουν πόντους είναι καλά ή ασχημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Αυτα ειναι αποψεις του καθενος πως επιθυμει να αποφασιζει να πράξει. Εγώ πρἀττω διαφορετικά από εσένα τι σημαινει αυτο ότι αίμαι λάθος ? αποψη μου ειναι ότι ετσι θέλω να πραττω. Αλλα θα επαναλαβω την ερωτηση μου. Όταν σας δινουν πόντους είναι καλά ή ασχημα ? Νομιζω οτι για τους ποντους εγραψα και πιο πισω,σχεδον ολα τα καταστηματα δινουν,δεν ειναι κατι που κανει μονο το gear...... Τα παραπονα για το καταστημα αυτο ειναι πολλα,τι να γραψω τωρα οτι ειναι καλο γιατι μου εδωσε 5 ποντους παραπανω. Και εννοειται οτι μεγαλα παιδια ειμαστε,και αποφασιζουμε τα δεοντα,αλλα δεν παμε να πισουμε τους αλλους οτι ειναι ελεφαντες. Και ο φιλος Barlost απαντησε νομιζω σχετικα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Νομιζω οτι για τους ποντους εγραψα και πιο πισω,σχεδον ολα τα καταστηματα δινουν,δεν ειναι κατι που κανει μονο το gear...... Τα παραπονα για το καταστημα αυτο ειναι πολλα,τι να γραψω τωρα οτι ειναι καλο γιατι μου εδωσε 5 ποντους παραπανω. Και εννοειται οτι μεγαλα παιδια ειμαστε,και αποφασιζουμε τα δεοντα,αλλα δεν παμε να πισουμε τους αλλους οτι ειναι ελεφαντες. Και ο φιλος Barlost απαντησε νομιζω σχετικα. Ο καθενας αποφασιζει οτι νομιζει και περνει τα δεοντα ρισκα του. Αν δεν δεν θελει κανενα (τροπος του λεγειν) αγοραζει απο Ελλαδα. Δεν εχω να προσθεσω κατι όπως μπορει να μην ξαναγορασει απο αυτα που νομιζει οτι κανουν κολπακια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Αγορά κινητού από το 1949deal στις 5/12 κ αποστολή του με tn με την sg post στις 11/12. Από τις 28/12 μέχρι κ σήμερα είναι κολλημένο στη Ρωσία (όπου βγάζει στο tracking ότι είναι η χώρα παραλαβής, με ευθύνη για το λάθος της sg post, όπως μου είπαν από το μαγαζί) Πότε με συμβουλεύετε να ανοίξω dispute για full refund στο paypal; Από το μαγαζί μου λένε συνεχώς υπομονή,περίμενε κ θα σου δώσουμε refund, έτσι αόριστα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Παντος με το Gearbest τωρα τελευταια κατι δεν παει καλα. Εχω κανει δυο παραγγελιες χρησιμοποιοντας τους ποντους το τελευταιο τριμηνο, στις οποιες το ποσο ξεπερνουσε τα 40 ευρω, οποτε ειχα και tracking number. Kαι οι δυο παραγγελιες εχουν χαθει και φυσικα σε καμια απο τις δυο δεν εχουν βαλει tracking. Τωρα λεει πρεπει να περιμενω τρεις μηνες για να δουνε τι θα κανουν. Τριτη παραγγελια χωρις ποντους με πληρωμενο το tracking, μου στελνουν το δεμα χωρις στοιχεια παραληπτη επανω. Το δεμα εχει παρει τον δρομο της επιστροφης και βρισκεται στην Σουηδια. Τους το λεω και η απαντηση τους ειναι να κανω υπομονη 2-3 μερες και θα ερθει. Ξανανοιγω ticket και τους λεω ξανα οτι δεν καταλαβαν και οτι το δεμα επιστρεφει σε αυτους, λογω οτι δεν εχει στοιχεια επανω και να δουν την φωτογραφια που μου εχουν επισυναψει. Η απαντηση ιδια, να περιμενω και θα ερθει.:mad: Τι προτεινεται να κανω πλεον??? Κατευθειαν claim στο paypal η ξανα ticket?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nodens_Dagon Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Να κάνω το βήμα του gearbest? Απο τι βλέπω, πολλά προβλήματα, και αγχώνομαι. Να κοιτάξω κάπου αλλού για x5 doogee? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 To bangood είναι όντως ακόμα κλειστό ? Γνωρίζει κάποιος ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλησπερα παιδια εμενα αλλη μια χαμενη παραγγελια απο gearbest εχω ανοιξει case και περιμενω τα χρηματα μου πισω μεσω Paypal! Eπισης μεγαλη προσοχη!!!στο ΑLIEXPRESS το καταστημα ETSTAR πλεον μπορω να το πω με σιγουρια οτι προκειται για MΟΥΦΑ.Παλαιοτερα ειχα αγορασει και ηταν ολα καλα! Τωρα λοιπον μια παραγγελια δικια μου και μια φιλου https://mega.nz/#!08snxKYQ!g3i6PmJbFqDTHh6dwIyc44engDW9wtGahU1DnW87sVI ειχε μεσα ακριβως το ιδιο!Μια αδεια σακουλα.Η παραγγελια ηταν meizu mx5. Δειτε το δικο μου βιντεο αλλα και το βιντεο του φιλου και προσεξτε καλα το συγκεκριμενο μαγαζι!παντα video.Τα χρηματα τα πηραμε πισω και οι δυο αλλα αν δεν ειχαμε βιντεο τωρα θα τα κλαιγαμε. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Να κάνω το βήμα του gearbest? Απο τι βλέπω, πολλά προβλήματα, και αγχώνομαι. Να κοιτάξω κάπου αλλού για x5 doogee? Nα κοιταξεις αλλου για το Χ5 αν και δεν νομιζω να το βρεις πουθενα Edited January 11, 2016 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλησπερα παιδια εμενα αλλη μια χαμενη παραγγελια απο gearbest εχω ανοιξει case και περιμενω τα χρηματα μου πισω μεσω Paypal! Πότε έκανες την παραγγελία κ τώρα άνοιξες dispute στο paypal ; Με ενδιαφέρει γιατί έχω τη δικιά μου περίπτωση , παραγγελία κινητό από 1949deal στις 5/12 κ ακόμα αναζητείται κάπου στη Ρωσία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts