kostast1 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εχω μια απορια.....που μου εχει κανει εντυπωση και λεω να την συζητησω!!! Εχω δοκιμασει να κανω αγορες σχεδον απο τα περισσοτερα κινεζομαγαζα εδω και καιρο μεσω paypal, χωρις balance τραβωντας απο debit πειραιως visa.....σε ολες τις περιπτωσεις οι συναλλαγες εγιναν deny απο την καρτα!! Στο μοναδικο κινεζομαγαζο που περασε η συναλλαγη με την μια χθες ηταν το vickmall.....πως το εξηγειτε παιδες??? Υπαρχει κανενα αλλο που περναει σε εσας συναλλαγη μεσω paypal τραβωντας απο ελληνικη καρτα?? Εαν θες διαβασε το σχετικο νημα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Για δωσε link σε παρακαλω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Για δωσε link σε παρακαλω!! Για το paypal εδω---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 εχω γραψει την ιστορια , αλλα ας κανω και παλι παραπονα απαραδεκτη συναλλαγη με το banggood ακομα το δεμα βρισκεται στο ολανδικο ταχυδρομειο απο τις 2/12/2015 παρολο που η παραγγελια εγινε στις 12/11/2015 αυτοι το παιζουν τρελιτσα και δυστυχως η συναλλαγη περασε μεσω καρτας και οχι απο το paypal ωστε να απαιτησω refund ξερετε τι μπορω να κανω?? περασε αρκετος καιρος , φοβαμαι μην μου ερθει τιποτα λαθος ή ελλατωματικο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 εχω γραψει την ιστορια , αλλα ας κανω και παλι παραπονα απαραδεκτη συναλλαγη με το banggood ακομα το δεμα βρισκεται στο ολανδικο ταχυδρομειο απο τις 2/12/2015 παρολο που η παραγγελια εγινε στις 12/11/2015 αυτοι το παιζουν τρελιτσα και δυστυχως η συναλλαγη περασε μεσω καρτας και οχι απο το paypal ωστε να απαιτησω refund ξερετε τι μπορω να κανω?? περασε αρκετος καιρος , φοβαμαι μην μου ερθει τιποτα λαθος ή ελλατωματικο το κινητο Ζητησε refund ποιος σου ειπε οτι δεν θα γίνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 αυτο κανω τωρα και μου λεει να περιμενω, αλλα ηδη εχει περασει εναμιση μηνας και δεν τους εχω εμπιστοσυνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) εχω γραψει την ιστορια , αλλα ας κανω και παλι παραπονα απαραδεκτη συναλλαγη με το banggood ακομα το δεμα βρισκεται στο ολανδικο ταχυδρομειο απο τις 2/12/2015 παρολο που η παραγγελια εγινε στις 12/11/2015 αυτοι το παιζουν τρελιτσα και δυστυχως η συναλλαγη περασε μεσω καρτας και οχι απο το paypal ωστε να απαιτησω refund ξερετε τι μπορω να κανω?? περασε αρκετος καιρος , φοβαμαι μην μου ερθει τιποτα λαθος ή ελλατωματικο το κινητο Τι φταίει τι κατάστημα, δεν μπορώ να καταλάβω? Αν δεις με το ολλανδικό ταχυδρομείο γίνεται ένας χαμός με τις καθυστερήσεις. Και εγώ περιμένω με ολλανδικό, από 4/12 είναι in transit, άλλα παιδιά από μέσα Νοέμβρη μόλις πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε Ελλάδα. Οπότε υπομονή. Και αν χαθεί το δέμα δεν θα έχεις πρόβλημα με refund, σε ανάλογη περίπτωση χωρίς PayPal μου έκαναν refund. Αλλά είναι νωρίς για refund. Επίσης να υποθέσω ότι εσύ ζήτησες να στο στείλουν με ολλανδικό? Γιατί συ συνήθως δεν στέλνουν με αυτό. Edited December 20, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 οχι , οσες φορες αγορα κατι απο κινα πηρα με sg post οποτε και θα διαλεγα την δοκιμασμενη οδο. δεν ειχα διαθεση να πειραματιστω , τους ειπα οτι το αναφερα εδω και περιμενω να μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 αυτο κανω τωρα και μου λεει να περιμενω, αλλα ηδη εχει περασει εναμιση μηνας και δεν τους εχω εμπιστοσυνη Σωστά σου λέει να περιμένεις διότι το πακέτο είναι στο δρόμο οπότε αν σου κανουν refund εσύ μετα όταν παραλάβεις ? Δεν έχουν ευθύνη για τον χρόνο παράδοσης ακόμα και εάν έκανες claim στο Paypal (εάν είχες πληρώσει από εκεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 πολυ σωστα τα λεει , αλλα αν ερθει σε 40 μερες απο την ημερα που πληρωσα ή που το εστειλαν και εχουν στειλει κατι λαθος ή ειναι ελλατωματικο , πως θα βγαλω ακρη ?? ηδη ειναι 38 μερες τι θα γινει αν περασει κι αλλος καιρος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 πολυ σωστα τα λεει , αλλα αν ερθει σε 40 μερες απο την ημερα που πληρωσα ή που το εστειλαν και εχουν στειλει κατι λαθος ή ειναι ελλατωματικο , πως θα βγαλω ακρη ?? ηδη ειναι 38 μερες τι θα γινει αν περασει κι αλλος καιρος?? Ok να δεχτω οτι το καταστημα δεν φταει υποθετικα,αλλα και εσυ πρεπει να εισαι καλλυμενος......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Τελικα ειπα να παραγγειλω το No.1 A9 για τη δουλεια.Το βρηκα στα: chinavasion το οποιο ειναι το πιο φθηνο αλλα θελει αρκετα ακομα για shiping gearbest στα 39 ευρω αλλα δεχεται μονο paypal οποτε θα με βγει 3-4 παραπανω με το να βαλω λεφτα στο balance+την ισοτιμια του paypal απο δολλαρια σε ευρω dealsmachine στο οποιο βγαινει 42.53 τελικα με μεταφορικα. Υπαρχει και το aliexpress αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστος ειναιο καθε πωλητης.Καμια γνωμη πιο ειναι το πιο αξιοπιστο? Edit: Τι γινετε με το gearbest ρε παιδια?Εβαλα στο paypal 40ευρω μεσω send money με τραβηξε 41.71 και παω να το παραγγειλω απο gearbest στα 39.37 σε ευρω και στο paypal τα παει αυτοματα σε 41.95 δολλαρια οποτε βγαινει 40.50 ευρω.Σε ευρω δεν μπορω να πληρωσω? Edited December 20, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Ok να δεχτω οτι το καταστημα δεν φταει υποθετικα,αλλα και εσυ πρεπει να εισαι καλλυμενος......:) Το κατάστημα δεν φταίει πραγματικά διότι δεν ελέγχει τα ταχυδρομεία. Εσύ είσαι καλυμμένος από το tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 ]Τελικα ειπα να παραγγειλω το No.1 A9 για τη δουλεια.Το βρηκα στα: chinavasion το οποιο ειναι το πιο φθηνο αλλα θελει αρκετα ακομα για shiping gearbest στα 39 ευρω αλλα δεχεται μονο paypal οποτε θα με βγει 3-4 παραπανω με το να βαλω λεφτα στο balance+την ισοτιμια του paypal απο δολλαρια σε ευρω dealsmachine στο οποιο βγαινει 42.53 τελικα με μεταφορικα. Υπαρχει και το aliexpress αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστος ειναιο καθε πωλητης.Καμια γνωμη πιο ειναι το πιο αξιοπιστο? Edit: Τι γινετε με το gearbest ρε παιδια?Εβαλα στο paypal 40ευρω μεσω send money με τραβηξε 41.71 και παω να το παραγγειλω απο gearbest στα 39.37 σε ευρω και στο paypal τα παει αυτοματα σε 41.95 δολλαρια οποτε βγαινει 40.50 ευρω.Σε ευρω δεν μπορω να πληρωσω? υστερα απο ολα οσα γινονται με το gearbest συνεχιζεται να το εχετε στις επιλογες σας, επειδη το εχει λιγα ευρω φθηνοτερα;; Σας αρεσει να παιζετε με την φωτια απο οτι φαινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) υστερα απο ολα οσα γινονται με το gearbest συνεχιζεται να το εχετε στις επιλογες σας, επειδη το εχει λιγα ευρω φθηνοτερα;; Σας αρεσει να παιζετε με την φωτια απο οτι φαινετε. Εγώ όσο και να ήθελα ν' αποφύγω το GearBest, ήταν το μόνο που είχε το Doogee X3 σε Presale με 45€ χρησιμοποιώντας το κουπόνι 2015Xmas... :rolleyes: Τώρα δεν ξέρω πότε θα το στείλουν, γιατί οι πωλήσεις δεν έχουν ξεκινήσει. Αλλά και να ήθελα να μάθω, το Chat δε λειτουργεί ποτέ και στα tickets δεν απαντάνε... Γενικά τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάζει εικόνα διάλυσης... :worry: Το ωραίο όμως είναι πως όταν έγραψα ερώτηση στο πορτοκαλί κουμπί "Ask a question about this product" που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το κινητό και κοντά στα σχόλια, μου απάντησαν με e-mail σχεδόν αμέσως αυτό: "Hi Dimitris , This is a pre-sale item which will be shipped after Jan 1st. Ships within 3-5 business days. Hope you enjoy shopping here with us. " . Είναι αυτοματοποιημένο ή όχι? :blink: Εγώ πάντως μέχρι τον Οκτώβριο είχα 3 παραγγελίες από εδώ ευχαριστημένος... Edited December 21, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Τελικα πετυχα προσφορα απο Geekbuing ειχε ενα τελευταιο κομματι σε μαυρο στα 34.17 ευρω.Μαζι με το paypal fee για να στειλω χρηματα στο balance με βγηκε 36 ευρω.Μια χαρα για ενα τετοιο κινητο.Το Geekbuing το θεωρω αρκετα αξιοπιστο μιας και εχω ξανα παραγγελει χωρις θεμα. Edited December 21, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Ok να δεχτω οτι το καταστημα δεν φταει υποθετικα,αλλα και εσυ πρεπει να εισαι καλλυμενος......:) συγνωμη αλλα δεν καταλαβα , θελεις να πεις οτι θα με καλύψουν ή επρεπε να εχω κανει κατι ωστε να ειμαι καλυμμένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Εγώ όσο και να ήθελα ν' αποφύγω το GearBest, ήταν το μόνο που είχε το Doogee X3 σε Presale με 45€ χρησιμοποιώντας το κουπόνι 2015Xmas... :rolleyes: Τώρα δεν ξέρω πότε θα το στείλουν, γιατί οι πωλήσεις δεν έχουν ξεκινήσει. Αλλά και να ήθελα να μάθω, το Chat δε λειτουργεί ποτέ και στα tickets δεν απαντάνε... Γενικά τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάζει εικόνα διάλυσης... :worry: Το ωραίο όμως είναι πως όταν έγραψα ερώτηση στο πορτοκαλί κουμπί "Ask a question about this product" που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το κινητό και κοντά στα σχόλια, μου απάντησαν με e-mail σχεδόν αμέσως αυτό: "Hi Dimitris , This is a pre-sale item which will be shipped after Jan 1st. Ships within 3-5 business days. Hope you enjoy shopping here with us. " . Είναι αυτοματοποιημένο ή όχι? :blink: Εγώ πάντως μέχρι τον Οκτώβριο είχα 3 παραγγελίες από εδώ ευχαριστημένος... Δεν βγαζεις ακρη με αυτους. θεωρω τυχερους οσους πηραν τηλεφωνο απο αυτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 συγνωμη αλλα δεν καταλαβα , θελεις να πεις οτι θα με καλύψουν ή επρεπε να εχω κανει κατι ωστε να ειμαι καλυμμένος? Στειλτους μήνυμα λες δεν ήρθε η παραγγελία μου μετά από το μέρες και θα σε ρωτήσουν για Refund η να στο ξανά στείλουν. Έτσι έκαναν με μένα για 2 παραγγελίες που είχαν 52 μέρες και τελικά ήρθαν στις 55 ενώ έστειλαν και τις καινούργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Εγώ όσο και να ήθελα ν' αποφύγω το GearBest, ήταν το μόνο που είχε το Doogee X3 σε Presale με 45€ χρησιμοποιώντας το κουπόνι 2015Xmas... :rolleyes: Τώρα δεν ξέρω πότε θα το στείλουν, γιατί οι πωλήσεις δεν έχουν ξεκινήσει. Αλλά και να ήθελα να μάθω, το Chat δε λειτουργεί ποτέ και στα tickets δεν απαντάνε... Γενικά τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάζει εικόνα διάλυσης... :worry: Το ωραίο όμως είναι πως όταν έγραψα ερώτηση στο πορτοκαλί κουμπί "Ask a question about this product" που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το κινητό και κοντά στα σχόλια, μου απάντησαν με e-mail σχεδόν αμέσως αυτό: "Hi Dimitris , This is a pre-sale item which will be shipped after Jan 1st. Ships within 3-5 business days. Hope you enjoy shopping here with us. " . Είναι αυτοματοποιημένο ή όχι? :blink: Εγώ πάντως μέχρι τον Οκτώβριο είχα 3 παραγγελίες από εδώ ευχαριστημένος... Λόγω εορταστικής περιόδου, καταστήματα που έχουν πολλές παραγγελίες συνήθως μπλέκουν τα μπούτια τους :lol:, πάντως συνεχίζει να είναι αξιόπιστο, ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε 9 παραγγελίες τους τελευταίους 3 μήνες, αν εξαιρέσεις τις καθυστερήσεις στην αποστολή. Όποιος βιάζεται, δεν επιλέγει προϊόντα σε προπαραγγελία .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsa Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Παιδες μακρια απο το fastcardtech! Παρηγγειλα σ αυτους ενα htc one m7 δικαρτο και με δερματινη θηκη και μου εστειλαν μετα απο 40 μερες...ενα μονοκαρτο htc one m7 του οποιου το ραδιοφωνο δεν λειτουργουσε και χωρις δερματινη θηκη! Αφου ανταλλαξαμε καμια 20αρια emails και φωτο του κινητου και της συσκευασιας που μου απεστειλαν, προκειμενου να τους πεισω, τελικως μου υποσχεθηκαν οτι θα μου επιστρεψουν περιπου 37 δολλαρια και το αποδεχτηκα. Εχουν περασει απο τοτε σχεδον 3 εβδομαδες...τους εχω αποστειλει επανειλλημενα e mail και δεν μου εχουν καταθεσει καποιο ποσο! Συνεχως μου απαντουν με μια κλισε φραση ...θα σας κατατεθει το ποσο εντος δυο εργασιμων ημερων! Και οι δυο εργασιμες εγιναν σχεδον τρεις εβδομαδες! Χοντρο δουλεμα απο μερους τους και κανενας σεβασμος στον πελατη και την ταλαιπωρια του... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θέλω να κάνω μια ερώτηση...ξέρεις μήπως πόσο καιρό χρειάζεται για να έρθει Ελλάδα το κινητό,αν το έχεις παραγγείλει από το συγκεκριμένο λινκ (http://www.fastcardtech.com/ <---αυτό δηλαδή) ;αααα...και αν είναι αξιόπιστο...ευχαριστώ πολύ...(προκαταβολικά :D ) φιλε μακρια απο το καταστημα fastcardtech. ειναι αναξιοπιστο!!! εγω εκανα αγορα κινητου απο αυτους και την πατησα!!! Edited December 21, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Παιδες μακρια απο το fastcardtech! Παρηγγειλα σ αυτους ενα htc one m7 δικαρτο και με δερματινη θηκη και μου εστειλαν μετα απο 40 μερες...ενα μονοκαρτο htc one m7 του οποιου το ραδιοφωνο δεν λειτουργουσε και χωρις δερματινη θηκη! Αφου ανταλλαξαμε καμια 20αρια emails και φωτο του κινητου και της συσκευασιας που μου απεστειλαν, προκειμενου να τους πεισω, τελικως μου υποσχεθηκαν οτι θα μου επιστρεψουν περιπου 37 δολλαρια και το αποδεχτηκα. Εχουν περασει απο τοτε σχεδον 3 εβδομαδες...τους εχω αποστειλει επανειλλημενα e mail και δεν μου εχουν καταθεσει καποιο ποσο! Συνεχως μου απαντουν με μια κλισε φραση ...θα σας κατατεθει το ποσο εντος δυο εργασιμων ημερων! Και οι δυο εργασιμες εγιναν σχεδον τρεις εβδομαδες! Χοντρο δουλεμα απο μερους τους και κανενας σεβασμος στον πελατη και την ταλαιπωρια του... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε μακρια απο το καταστημα fastcardtech. ειναι αναξιοπιστο!!! εγω εκανα αγορα κινητου απο αυτους και την πατησα!!! Dispute στο paypal... Edited December 21, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Λόγω εορταστικής περιόδου, καταστήματα που έχουν πολλές παραγγελίες συνήθως μπλέκουν τα μπούτια τους :lol:, πάντως συνεχίζει να είναι αξιόπιστο, ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε 9 παραγγελίες τους τελευταίους 3 μήνες, αν εξαιρέσεις τις καθυστερήσεις στην αποστολή. Όποιος βιάζεται, δεν επιλέγει προϊόντα σε προπαραγγελία .... :) To γνωρίζω πως θα περιμένω αρκετά. Απλά ήθελα να ξέρω πότε θα τελειώσει το Presale, για να στείλουν... Το ίδιο γράφει και στο σάιτ τους, ότι η τιμή είναι έως 1/1/16. Για να δούμε... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες μακρια απο το fastcardtech! Παρηγγειλα σ αυτους ενα htc one m7 δικαρτο και με δερματινη θηκη και μου εστειλαν μετα απο 40 μερες...ενα μονοκαρτο htc one m7 του οποιου το ραδιοφωνο δεν λειτουργουσε και χωρις δερματινη θηκη! Αφου ανταλλαξαμε καμια 20αρια emails και φωτο του κινητου και της συσκευασιας που μου απεστειλαν, προκειμενου να τους πεισω, τελικως μου υποσχεθηκαν οτι θα μου επιστρεψουν περιπου 37 δολλαρια και το αποδεχτηκα. Εχουν περασει απο τοτε σχεδον 3 εβδομαδες...τους εχω αποστειλει επανειλλημενα e mail και δεν μου εχουν καταθεσει καποιο ποσο! Συνεχως μου απαντουν με μια κλισε φραση ...θα σας κατατεθει το ποσο εντος δυο εργασιμων ημερων! Και οι δυο εργασιμες εγιναν σχεδον τρεις εβδομαδες! Χοντρο δουλεμα απο μερους τους και κανενας σεβασμος στον πελατη και την ταλαιπωρια του... Εγώ πόσες φορές έχω ποστάρει άσχημες κριτικές διάφορων sites από το resellerratings, αλλά όλοι μου λένε να μην τις πιστεύω... :lol: Κάποιος είχε ρωτήσει για το Fastcardtech και του είπαν ότι είναι καλό, οπότε δεν απάντησα... Ορίστε λοιπόν: http://resellerratings.com/store/FastCardTech ___ Καλά ξεμπερδέματα, σε όσους πέσατε θύματα... :worry: Edited December 21, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 πολυ σωστα τα λεει , αλλα αν ερθει σε 40 μερες απο την ημερα που πληρωσα ή που το εστειλαν και εχουν στειλει κατι λαθος ή ειναι ελλατωματικο , πως θα βγαλω ακρη ?? ηδη ειναι 38 μερες τι θα γινει αν περασει κι αλλος καιρος?? 40 εργασιμες δηλαδη 2 μηνες χοντρα χοντρα.. Σε παρομοια περιπτωση και μενα μου λεγανε να περιμενω και εφτασα στο 2μηνο οπου μου κανανε refund και υστερα απο 2-3μερες ηρθε και το δεμα μου...:lol: Φυσικα τους επεστρεψα το χρηματα! Ειναι σχεδον αψογοι για μενα! Κανε υπομονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 40 εργασιμες δηλαδη 2 μηνες χοντρα χοντρα.. Σε παρομοια περιπτωση και μενα μου λεγανε να περιμενω και εφτασα στο 2μηνο οπου μου κανανε refund και υστερα απο 2-3μερες ηρθε και το δεμα μου...:lol: Φυσικα τους επεστρεψα το χρηματα! Ειναι σχεδον αψογοι για μενα! Κανε υπομονη! κι εγω ετσι το σκεφτηκα , αν τελικα μου ερθει τους επιστρεφω τα χρηματα, φυσικα ομως και αυτοι δεν μπορουν να ξερουν αν εγω ειμαι φερέγγυος ή το πως σκεφτομαι. και σιγουρα τους καταλαβαινω , αλλα ας το εστελναν με sg post οπως συνηθως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts