Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνεχίζουν βλέπω οι ατασθαλιες από το gearbest. Απορώ γιατί δεν θέτουν υπό περιορισμό το topic οι μοντς. Παντελής αδιαφορία..
Vamos Aris

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συνεχίζουν βλέπω οι ατασθαλιες από το gearbest. Απορώ γιατί δεν θέτουν υπό περιορισμό το topic οι μοντς. Παντελής αδιαφορία..

Άσε καλύτερα. Αν το κλείσουν θα έρχονται όλοι και θα κάνουν τα παράπονα τους εδω :p

Το myphone.gr λειτουργεί ως μέσο για την επικοινωνία ανάμεσα στους εκπροσώπους εταιρειών και τα μέλη του και δεν εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο σε τυχόν συναλλαγές που θα προκύψουν από τη μεταξύ τους σχέση. Οι εταιρείες που εκπροσωπούνται ή/και διαφημίζονται στο myphone.gr δεν προτείνονται, δεν συστήνονται και δεν υποστηρίζονται με οποιονδήποτε τρόπο από το myphone.gr, αφού το ίδιο δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο της ποιότητας, ασφάλειας, γνησιότητας και νομιμότητας των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών που παρέχουν.

Στο απαντάνε με το που μπεις στο κάθε topic.

Edited by adversus

Σαφώς. Όταν όμως ο κάθε Κινέζος πουλάει τρελιτσα στα μέλη σου, οφείλεις να πάρεις θέση.. Βλέπεις έχει μισές αρνητικές..
Vamos Aris

Σαφώς. Όταν όμως ο κάθε Κινέζος πουλάει τρελιτσα στα μέλη σου, οφείλεις να πάρεις θέση.. Βλέπεις έχει μισές αρνητικές..

Απο την μία έχεις δίκιο,απο την άλλη εαν σου χουν μια ενημέρωση να με τα συγχωρήσεως εννοείται πως φταίνε και τα μέλη που συνεχίζουν λες και δεν τρέχει τίποτα.

Κάθε μέρα μόνο στο forum 4-5 νέοι πελάτες.

Λόγω του διαγωνισμού στην κεντρική σελίδα έκανα like στην σελίδα της Ulefone Greece και καράφλιασα με αυτά που διάβασα σε ένα σημείο που αρκετοί ρωτάνε για το αν ισχύει η εγγύηση από προϊόντα που αγοράστηκαν στην Ευρωπαϊκή αγορά και η απάντηση της εταιρείας είναι η εξής:

"Ulefone Greece Η εγγύηση καλύπτεται μόνο για τα προϊόντα τα οποία εισάγουμε εμείς και πωλούνται από συνεργάτες μας εντός ελλαδας .Και όχι από παράλληλη αγορά.

Ulefone Greece Καλά τα γράψατε είμαστε ο πωλητής στη Ελλάδα και καλύπτουμε 2 εγγύηση αν το αγοράσετε από άλλον πωλητή από Ευρώπη θα ζήτησε την εγγύηση από εκεί."

Σε διευκρινίσεις που έκαναν κάποιοι η εταιρεία απλά έκανε ένα copy paste των προηγούμενων απαντήσεων και τελείωνε! Με λίγα λόγια αν το πάρω από π.χ. Γερμανία, αν χαλάσει θα πρέπει να πάω εκεί ή να το στείλω εκεί για επισκευή!Ωραία παράνομη (και "γύφτικη") αντιμετώπιση!

Δεν μας τα λέει καλά η Ulefone μόλις ξεκίνησε να πουλάει τις συσκευές της στην χώρα μας!Απαράδεκτοι!

Edited by runner

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Εχω κανει claim στο paypal μια παραγγελια απο το gearbest Που δεν εχω παραλαβει ακομα , και το paypal μου εστειλε αυτο to μηνυμα σήμερα:

The seller responded to our request for shipment tracking information. We still need to investigate and confirm this information, but we wanted to share the seller's response with you:

Tracking Company: Other

Tracking Number: CN14409926786627

No further action on your part is required at this time. We will continue our investigation, and contact you with any updates.

If you received your item, you can cancel your claim. To do so, copy the link below and paste it in a web browser window. Please follow the instructions when the web page appears.

Δηλαδη τους έστειλε το Gearbest Τον αριθμο αποστολης που δεν μπορει ομως να γινει track. Ti ακριβως θα ερευνησει το paypal τωρα οπως γραφει? Υπαρχει περιπτωση να μην αποζημιωθω?

Νεότερο μηνυμα απο Gearbest:

"Dear customer,

Thanks for your message.

We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused.

In this situation, we can resend or refund on your ariginal account. Could you please let us know your decision?

Please kindly understand that we have no right to process your order anymore once you open the case. Could you please close the case first? For more details about case, please get contace with PayPal.

Please rest assure that we will do our best to help you.

Plese inform me when you close the case, we will process the resend or refund immediately.

Thanks for your understanding and patience.

If you have any queries, please feel free to contact us and we will do our very best to assist you.

Best Regards

Lassie

Gearbest Customer Service

http://www.gearbest.com/"

Δηλαδη να κλεισω το dispute για να μου κανουν refund

Στεκει αυτο ? η θα το κλεισω και μετα θα κανουν τους κινεζους?

Εδω γελάνε...

Διαβάζω με bold γράμματα οτι οι εταιρίες δεν προτείνονται..

Και στην πρώτη σελίδα προτείνουν με direct link να αγοράσουμε απο το meri..

Να μην πω για τα μηνύματα που σβήνονται σιωπηλά..με μοναδική εξαίρεση αυτη την φορά που ενω δεν ήταν σωστό να διαγράφει το μήνυμά μου ήρθε ειδοποίηση και με έκανε να σκεφτώ ότι ίσως υπάρχει και λίγη δημοκρατια.

"Dear customer,

Thanks for your message.

In this situation, we can resend or refund on your ariginal account. Could you please let us know your decision?

Please kindly understand that we have no right to process your order anymore once you open the case. Could you please close the case first? For more details about case, please get contace with PayPal.

Plese inform me when you close the case, we will process the resend or refund immediately.

If you have any queries, please feel free to contact us and we will do our very best to assist you.

Best Regards

Lassie

οχι ,μη το κλεινεις, παρε πρωτα τα χρηματα

οχι ,μη το κλεινεις, παρε πρωτα τα χρηματα

Δεν εχω καταλαβει κατι , αν δεν κλεισω το dispute αποζημιωνομαι απο το paypal ασχετα απο το αν ο πωλητης κανει refund?

Το myphone.gr έχει πάρει θέση εδώ και ΧΡΟΝΙΑ. Διαβάστε τους Όρους Χρήσης και Πρόσβασης, ΔΕΙΤΕ τις δημοσκοπήσεις που βάλαμε για εσάς και ΠΑΡΤΕ τις αποφάσεις σας. Αν παρόλα αυτά ΔΕΝ συμφωνείτε μπορείτε:

1) να μη συμμετέχετε στα αντίστοιχα topics

2) να αποχωρήσετε από την κοινότητα.

Εδώ λήγει το ζήτημα. Συνεχίστε στο θέμα λοιπόν, γιατι όπως πάντα κάθε off topic διαγράφεται απροειδοποίητα. :mad:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Δεν εχω καταλαβει κατι , αν δεν κλεισω το dispute αποζημιωνομαι απο το paypal ασχετα απο το αν ο πωλητης κανει refund?

Αν σου κάνει refund η υπόθεση κλείνει αυτόματα. Γι αυτό μην κλείσεις το dispute.

Το Paypal εξαναγκαζει τον πωλητη να πληρωσει τα λεφτα σου πισω αν πιστευει οτι εχεις δικιο ειτε θελει ειτε οχι..

αν καταληξει υπερ σου τους ρουφαει τα λεφτα και στα δινει πισω. Για αυτο λεμε οτι το Paypal εχει ασφαλες

συναλλαγες.. δε χανεις τα λεφτα σου αν δεν παραλαβεις...

---------------------------------

Οσο για το GearBest και τα παραπονα πιστευω οτι δεν ειναι scammers αλλα ειναι ενα τεραστιο e-shop το οποιο φαινεται

να μη μπορει να τα βγαλει περα εγκαιρως με τις χιλιαδες παραγελλιες που περνει καθε μερα. Στο Facebook εχουν 500k μελοι...

απλα μη αγοραζετε απο εκει αν δε μπορειτε να περιμενετε 1-2 μηνες... γιατι εγω δε μπορω με τιποτα!!!!! Παντως λεφτα δε χανεται

... και δεν ειναι styl e-shop που ηρθε πχ εχθες και θα φυγει σε μια εβδομαδα... δηλαδη να στησει ενα λογαριασμο paypal

να κανει αναληψη οσα μπορεσει και να εξαφανιστει....

Edited by sakis92

Παιδια οταν βλεπουμε πολλα αρνητικα σχολια απο καποιο καταστημα απλα το αποφευγουμε.Και φυσικα ο καθε φιλος τα δικα του λεφτα χαλαει.....παρτε λοιπον τα μετρα σας πριν κανετε την οποια αγορα.Εδω ειμαστε για να δινουμε βοηθεια σε οποιον φιλο την ζητα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Δεν φταιει ο Κινεζος. Φταιει ο καθε βαρεμενος συμφορουμιτης, που αντι να κατσει να διαβασει τι παιζει με το καθε καταστημα, τα αγνοει και παραγγελνει. Και μετα ολο απορια αναρωτιεται τι πηγε στραβα.

Εκτος και αν δεν τους νοιαζουν που πηγαινουν τα λεφτα.

Ασε να παρουν τον δρομο τους. Το παυπαλ θα καθαρισει για σενα

Υπάρχει σαιτ με γνήσια Xiaomi Piston 3 και να πληρώσω απευθείας με PayPal;;

Κανονικά όμως χωρίς κόλπα με balance και δεύτερους λογαριασμούς.

"Dear customer,

Thanks for your message.

Best Regards

Lassie

Είσαι τρελός? Ούτε να το διανοηθεις. Για μένα πλέον είναι απατεώνες. Εκτός από την ιστορία με την επιστροφή και τις εξυπνάδες για μισή αποζημίωση, μου έφαγαν και άλλα 14 δολλαρια από χαλασμένο miband (εννοείται στο wallet). ΜΑΚΡΥΑ

Vamos Aris

Παιδιά είχα διαβάσει κάπου εδώ μέσα αλλά δεν θυμάμαι σε πιο τοπικ ότι ή το minideal ή το vickmall έχουν το σερβίς τους κάπου εδώ στην Αθήνα. Ισχύει αυτό?:what: Edited by kalvar
Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Πριν από 45 μερες εκανα παραγγελία ενα κινητό που έβγαλαν σε προσφορά και το είχαν και καλά ετοιμοπαράδοτο.

Με επρηξαν στις επιβεβαιώσεις διεύθυνσης αλλά όταν τους είπα οτι ξέρω οτι το κάνουν για να κερδίσουν χρόνο και να μου πουν αν το έχουν τελικά ετοιμοπαραδοτο τότε σταμάτησαν και δεν ειπαν τίποτα.

Tracking πήρα μετά από 1 μήνα.

Το κινητό ακομα δεν έχει έρθει.

Δεν ξέρω αν εχουν ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί εγω παράγγειλα από Κίνα.

Απο την δικιά μου εμπειρία το πιθανότερο είναι να λένε ψέματα οτι το εχουν εκεί που λενε και αυτό που έχεις να κάνεις ειναι να ρωτήσεις αν όντως το εχουν ετοιμοπαραδοτο και σε πόσες μερες θα το στείλουν..

Edited by drdedus

παιδια εχει αγορασει κανεις απο igogo.es???και μηπως ξερετε εαν εχουν στ αληθεια ευρωπαικη αποθηκη?

Διαβασε καποιες σελιδες πισω, καποιος γραφει γιαυτο το μαγαζι.

Παιδιά είχα διαβάσει κάπου εδώ μέσα αλλά δεν θυμάμαι σε πιο τοπικ ότι ή το minimal ή το vickmall έχουν το σερβίς τους κάπου εδώ στην Αθήνα. Ισχύει αυτό?:what:

Οχι φιλε μου,δεν εχουν κατι τετοιο.

@drdedus

Για ποιο καταστημα γραφεις φιλε μου ακριβως???

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Οχι φιλε μου,δεν εχουν κατι τετοιο.

@drdedus

Για ποιο καταστημα γραφεις φιλε μου ακριβως???

Το minideal εννοώ αν έχει εδώ σερβίς

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..