kostast1 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Ειχα κανει παραγγελια το 16αρι Honor 6 και μου ηρθε το 32αρι. Να κανω κατι; Με τι επιβαρυνση στην τιμη??Καταστημα αγορας? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καμια επιβαρυνση. Vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καμια επιβαρυνση. Vickmall. Προφανως πρεπει να ενημερωσεις για ευνοητους λογους. Αυτο ειναι το σωστο κατ εμε,και αυτο θα εκανα εγω τουλαχιστον. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Για το dealextreme (http://www.dx.com) το κινέζικο τι γνωρίζετε; Το κοιτάω γιατι έχει μεγάλη διαφορά τιμής σε σύγκριση με τα άλλα μαγαζιά που πουλάνε το lenovo A806 σε μαύρο χρώμα. Το έχει στα 94€ ενώ όπου αλλού έχω κοιτάξει είναι απο 109€ και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Για το dealextreme (http://www.dx.com) το κινέζικο τι γνωρίζετε; Το κοιτάω γιατι έχει μεγάλη διαφορά τιμής σε σύγκριση με τα άλλα μαγαζιά που πουλάνε το lenovo A806 σε μαύρο χρώμα. Το έχει στα 94€ ενώ όπου αλλού έχω κοιτάξει είναι απο 109€ και πάνω. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, απλά εδώ η βαθμολογία είναι ΟΚ. Υπάρχουν και πολύ καλύτερα φυσικά. http://resellerratings.com/store/DealExtreme Edited October 28, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Για το dealextreme (http://www.dx.com) το κινέζικο τι γνωρίζετε; Το κοιτάω γιατι έχει μεγάλη διαφορά τιμής σε σύγκριση με τα άλλα μαγαζιά που πουλάνε το lenovo A806 σε μαύρο χρώμα. Το έχει στα 94€ ενώ όπου αλλού έχω κοιτάξει είναι απο 109€ και πάνω. Mηπως ειναι ανακατασκευασμενο; Edited October 28, 2015 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Για το dealextreme (http://www.dx.com) το κινέζικο τι γνωρίζετε; Το κοιτάω γιατι έχει μεγάλη διαφορά τιμής σε σύγκριση με τα άλλα μαγαζιά που πουλάνε το lenovo A806 σε μαύρο χρώμα. Το έχει στα 94€ ενώ όπου αλλού έχω κοιτάξει είναι απο 109€ και πάνω. Μήπως τα έχουν μπερδέψει λίγο; Δίνουν δύο Α806, με διαφορά γύρω στα €13 http://www.dx.com/p/lenovo-a8-octa-core-android-4-4-4g-phone-w-2gb-ram-16gb-rom-gps-wifi-bt-5-0-ips-black-368388 http://www.dx.com/p/lenovo-a806-android-4-4-octa-core-3g-wcdma-phone-w-5-0-screen-wi-fi-gps-black-342377 (με κινέζικη ROM; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Mηπως ειναι ανακατασκευασμενο; Μίλησα στο chat και μου ειπαν οτι πουλάνε καινούρια Επίσης ρώτησα αν είναι διαθέσιμο και μου λέει ότι δεν το χουν στο στοκ αλλά the stock for online store is very flexible, normally the item will be supplied and shipped in 3-7 working days after you placed the order Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να το παραγγείλω και να μην το χουν, οποτε μετα να μπλεκω με refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Εχω κανει claim στο paypal μια παραγγελια απο το gearbest Που δεν εχω παραλαβει ακομα , και το paypal μου εστειλε αυτο to μηνυμα σήμερα: The seller responded to our request for shipment tracking information. We still need to investigate and confirm this information, but we wanted to share the seller's response with you: Tracking Company: Other Tracking Number: CN14409926786627 No further action on your part is required at this time. We will continue our investigation, and contact you with any updates. If you received your item, you can cancel your claim. To do so, copy the link below and paste it in a web browser window. Please follow the instructions when the web page appears. Δηλαδη τους έστειλε το Gearbest Τον αριθμο αποστολης που δεν μπορει ομως να γινει track. Ti ακριβως θα ερευνησει το paypal τωρα οπως γραφει? Υπαρχει περιπτωση να μην αποζημιωθω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Και αυτό δε φαίνεται καν αληθινο tracking number Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Και αυτό δε φαίνεται καν αληθινο tracking number Μου βγαζει κατι σε Αυστραλια, μαλλον ειναι ψευτικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μου βγαζει κατι σε Αυστραλια, μαλλον ειναι ψευτικο.. απατη σκετη το tr. number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 απατη σκετη το tr. number. Κι όμως, αντιστοιχεί σε πακέτο με προορισμό την Ελλάδα. Έφυγε με Shenzhen ZHAOYU Logistics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μα καλα που βρηκα και το εστειλαν αυτο........οτι ναναι!!:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Κι όμως, αντιστοιχεί σε πακέτο με προορισμό την Ελλάδα. Έφυγε με Shenzhen ZHAOYU Logistics. Απιστευτο, λες να μου έρθει και να παρω και την επιστροφη απο paypal, αυτο που βρηκες γραφει 05-Sep-2015 10:11 AM Departed Sort Facility to GREECE, σημερα εχουμε 28/10/2015!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Απιστευτο, λες να μου έρθει και να παρω και την επιστροφη απο paypal, αυτο που βρηκες γραφει 05-Sep-2015 10:11 AM Departed Sort Facility to GREECE, σημερα εχουμε 28/10/2015!!!! Κοίτα, αν είναι όντως το δικό σου πακέτο, κατά 99,9% έχει χαθεί. Μόνο αυτό τον αριθμό σου έδωσαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Απιστευτο, λες να μου έρθει και να παρω και την επιστροφη απο paypal, αυτο που βρηκες γραφει 05-Sep-2015 10:11 AM Departed Sort Facility to GREECE, σημερα εχουμε 28/10/2015!!!! Έχει χαθεί κατά 99.9% Έχω δέμα που γράφει 8/8 Departed Sort Facility to GREECE στο ίδιο ακριβώς tracking system, πάλι καλά πήρα τα λεφτά πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Κοίτα, αν είναι όντως το δικό σου πακέτο, κατά 99,9% έχει χαθεί. Μόνο αυτό τον αριθμό σου έδωσαν; Στο paypal to έδωσαν, οχι σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Στο paypal to έδωσαν, οχι σε μενα. Δεν θυμάμαι καλά την υπόθεση σου. Είναι για τον αριθμό αποστολής που δεν μπορεί να βρει η SGPost, όπως έγραψες στις 20\10; Guess what? Τον βρήκε! Μάλλον τώρα το έστειλε ο Κινέζος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_need_to_eat Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 καλημέρα παιδιά,μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Το everbuying.net είναι αξιόπιστο? έχει παραγγείλει ποτέ κανείς? κάποιο σχόλιο περί αξιοπιστίας θα ήθελα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOMPLA Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 κοιτα φιλε εγω 2 παραγγελιες εκανα 2 out of stock ενω τα ειχαν και διαφιμιση δικαιολογιες στα pm οποτε η ρωτας προν παρεις η ποτε ξανα εγω παντως το διεγραψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Δεν νομιζω να γραφω καπου μονο για το ενλογο καταστημα,αλλα σε γενικα πλαισια λιγα ειναι τα καταστηματα που θε σε καλυψουν επαγγελματικα οταν εχεις θεμα,και δεν θα κανουν τους Κινεζους........:) Για το gearbest τα διαβαζες και μονη σου σχετικα. Δεν αναφέρθηκα προσωπικά αλλά γενικά από αυτά που διάβασα εδώ μέσα. Εγώ πήγα στην σιγουριά του vickmall με βάση και πάλι από σχόλια χρηστών εδώ μέσα. Αλλά το Gearbest νομίζω είναι μεγάλο μαγαζί αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Όπως και να έχει, είμαι υπό σκέψη για smartwatch. Κανείς δεν θέλει πάντως να ασχολείται με εγγυήσεις κλπ. Αλλά είναι το ρίσκο που παίρνουμε όλοι μας για να έχουμε φθηνότερες συσκευές. υ.γ. Οπότε έχει κάποιος να προτείνει άλλο μαγαζί για κανένα οικονομικό smartwatch; Δηλαδή ανάμεσα σε geekbuying και minideal ποιο είναι καλύτερο; Άκυρο... το minideal έχεις μόνο ένα smartwatch. Μόνο geekbuying ή κάτι ακόμη ως εναλλακτική; Edited October 29, 2015 by zaf_4 διόρθωση Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Δεν αναφέρθηκα προσωπικά αλλά γενικά από αυτά που διάβασα εδώ μέσα. Εγώ πήγα στην σιγουριά του vickmall με βάση και πάλι από σχόλια χρηστών εδώ μέσα. Αλλά το Gearbest νομίζω είναι μεγάλο μαγαζί αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Όπως και να έχει, είμαι υπό σκέψη για smartwatch. Κανείς δεν θέλει πάντως να ασχολείται με εγγυήσεις κλπ. Αλλά είναι το ρίσκο που παίρνουμε όλοι μας για να έχουμε φθηνότερες συσκευές. υ.γ. Οπότε έχει κάποιος να προτείνει άλλο μαγαζί για κανένα οικονομικό smartwatch; Δηλαδή ανάμεσα σε geekbuying και minideal ποιο είναι καλύτερο; Άκυρο... το minideal έχεις μόνο ένα smartwatch. Μόνο geekbuying ή κάτι ακόμη ως εναλλακτική; Και το geekbuying ειναι οκ καταστημα,(και σε καποιες προβληματικες συσκευες με εχουν καλυψη σχετικα αμεσα),αρκει να ρωτησεις πριν εαν το προιον που σε ενδιαφερει ειναι αμεσα σε stock.Κατα τα αλλα γρηγορα στελνουν,αλλα το πακεταρισμα το εχουν χαλασει τελευταια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 και πες οτι το παραγγέλνεις αυτό http://www.pandawill.com/elephone-p9000c-smartphone-4gb-16gb-mtk6755-deca-core-android-60-55-inch-fhd-white-p106492.html ποιά θα ειναι η συνέχεια ? μην βαράτε γνωρίζω τι συμβαίνει με το panda... οπως και με το meri.. κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 και πες οτι το παραγγέλνεις αυτό http://www.pandawill.com/elephone-p9000c-smartphone-4gb-16gb-mtk6755-deca-core-android-60-55-inch-fhd-white-p106492.html ποιά θα ειναι η συνέχεια ? μην βαράτε γνωρίζω τι συμβαίνει με το panda... οπως και με το meri.. κλπ Εγω παντως ειχα πολυ καλη εμπειρια με το Pandawill 3 συσκευες που πηρα. Μπαμ μπαμ και ωραιο πακεταρισμα... μια χαρα τους βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts