Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα κανει παραγγελια το 16αρι Honor 6 και μου ηρθε το 32αρι. Να κανω κατι;

Με τι επιβαρυνση στην τιμη??Καταστημα αγορας?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καμια επιβαρυνση. Vickmall.

Προφανως πρεπει να ενημερωσεις για ευνοητους λογους.

Αυτο ειναι το σωστο κατ εμε,και αυτο θα εκανα εγω τουλαχιστον.

Για το dealextreme (http://www.dx.com) το κινέζικο τι γνωρίζετε; Το κοιτάω γιατι έχει μεγάλη διαφορά τιμής σε σύγκριση με τα άλλα μαγαζιά που πουλάνε το lenovo A806 σε μαύρο χρώμα. Το έχει στα 94€ ενώ όπου αλλού έχω κοιτάξει είναι απο 109€ και πάνω.

Για το dealextreme (http://www.dx.com) το κινέζικο τι γνωρίζετε; Το κοιτάω γιατι έχει μεγάλη διαφορά τιμής σε σύγκριση με τα άλλα μαγαζιά που πουλάνε το lenovo A806 σε μαύρο χρώμα. Το έχει στα 94€ ενώ όπου αλλού έχω κοιτάξει είναι απο 109€ και πάνω.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, απλά εδώ η βαθμολογία είναι ΟΚ. Υπάρχουν και πολύ καλύτερα φυσικά.

http://resellerratings.com/store/DealExtreme

Edited by MitsosDaBest13

Mηπως ειναι ανακατασκευασμενο;

Edited by Barlost

Μήπως τα έχουν μπερδέψει λίγο; Δίνουν δύο Α806, με διαφορά γύρω στα €13

http://www.dx.com/p/lenovo-a8-octa-core-android-4-4-4g-phone-w-2gb-ram-16gb-rom-gps-wifi-bt-5-0-ips-black-368388

http://www.dx.com/p/lenovo-a806-android-4-4-octa-core-3g-wcdma-phone-w-5-0-screen-wi-fi-gps-black-342377 (με κινέζικη ROM; )

Mηπως ειναι ανακατασκευασμενο;

Μίλησα στο chat και μου ειπαν οτι πουλάνε καινούρια

Επίσης ρώτησα αν είναι διαθέσιμο και μου λέει ότι δεν το χουν στο στοκ αλλά

the stock for online store is very flexible, normally the item will be supplied and shipped in 3-7 working days after you placed the order

Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να το παραγγείλω και να μην το χουν, οποτε μετα να μπλεκω με refund.

Εχω κανει claim στο paypal μια παραγγελια απο το gearbest Που δεν εχω παραλαβει ακομα , και το paypal μου εστειλε αυτο to μηνυμα σήμερα:

The seller responded to our request for shipment tracking information. We still need to investigate and confirm this information, but we wanted to share the seller's response with you:

Tracking Company: Other

Tracking Number: CN14409926786627

No further action on your part is required at this time. We will continue our investigation, and contact you with any updates.

If you received your item, you can cancel your claim. To do so, copy the link below and paste it in a web browser window. Please follow the instructions when the web page appears.

Δηλαδη τους έστειλε το Gearbest Τον αριθμο αποστολης που δεν μπορει ομως να γινει track. Ti ακριβως θα ερευνησει το paypal τωρα οπως γραφει? Υπαρχει περιπτωση να μην αποζημιωθω?

Και αυτό δε φαίνεται καν αληθινο tracking number

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

απατη σκετη το tr. number.

Κι όμως, αντιστοιχεί σε πακέτο με προορισμό την Ελλάδα. Έφυγε με Shenzhen ZHAOYU Logistics.

Μα καλα που βρηκα και το εστειλαν αυτο........οτι ναναι!!:lol:

Κι όμως, αντιστοιχεί σε πακέτο με προορισμό την Ελλάδα. Έφυγε με Shenzhen ZHAOYU Logistics.

Απιστευτο, λες να μου έρθει και να παρω και την επιστροφη απο paypal, αυτο που βρηκες γραφει 05-Sep-2015 10:11 AM Departed Sort Facility to GREECE, σημερα εχουμε 28/10/2015!!!!

Απιστευτο, λες να μου έρθει και να παρω και την επιστροφη απο paypal, αυτο που βρηκες γραφει 05-Sep-2015 10:11 AM Departed Sort Facility to GREECE, σημερα εχουμε 28/10/2015!!!!

Κοίτα, αν είναι όντως το δικό σου πακέτο, κατά 99,9% έχει χαθεί.

Μόνο αυτό τον αριθμό σου έδωσαν;

Έχει χαθεί κατά 99.9%

Έχω δέμα που γράφει 8/8 Departed Sort Facility to GREECE στο ίδιο ακριβώς tracking system, πάλι καλά πήρα τα λεφτά πίσω.

Κοίτα, αν είναι όντως το δικό σου πακέτο, κατά 99,9% έχει χαθεί.

Μόνο αυτό τον αριθμό σου έδωσαν;

Στο paypal to έδωσαν, οχι σε μενα.

Στο paypal to έδωσαν, οχι σε μενα.

Δεν θυμάμαι καλά την υπόθεση σου. Είναι για τον αριθμό αποστολής που δεν μπορεί να βρει η SGPost, όπως έγραψες στις 20\10;

Guess what? Τον βρήκε!

Μάλλον τώρα το έστειλε ο Κινέζος.

καλημέρα παιδιά,μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Το everbuying.net είναι αξιόπιστο? έχει παραγγείλει ποτέ κανείς? κάποιο σχόλιο περί αξιοπιστίας θα ήθελα.

Ευχαριστώ!

κοιτα φιλε εγω 2 παραγγελιες εκανα 2 out of stock ενω τα ειχαν και διαφιμιση δικαιολογιες στα pm οποτε η ρωτας προν παρεις η ποτε ξανα εγω παντως το διεγραψα

Δεν νομιζω να γραφω καπου μονο για το ενλογο καταστημα,αλλα σε γενικα πλαισια λιγα ειναι τα καταστηματα που θε σε καλυψουν επαγγελματικα οταν εχεις θεμα,και δεν θα κανουν τους Κινεζους........:)

Για το gearbest τα διαβαζες και μονη σου σχετικα.

Δεν αναφέρθηκα προσωπικά αλλά γενικά από αυτά που διάβασα εδώ μέσα. Εγώ πήγα στην σιγουριά του vickmall με βάση και πάλι από σχόλια χρηστών εδώ μέσα.

Αλλά το Gearbest νομίζω είναι μεγάλο μαγαζί αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Όπως και να έχει, είμαι υπό σκέψη για smartwatch. Κανείς δεν θέλει πάντως να ασχολείται με εγγυήσεις κλπ. Αλλά είναι το ρίσκο που παίρνουμε όλοι μας για να έχουμε φθηνότερες συσκευές.

υ.γ. Οπότε έχει κάποιος να προτείνει άλλο μαγαζί για κανένα οικονομικό smartwatch; Δηλαδή ανάμεσα σε geekbuying και minideal ποιο είναι καλύτερο; Άκυρο... το minideal έχεις μόνο ένα smartwatch. Μόνο geekbuying ή κάτι ακόμη ως εναλλακτική;

Edited by zaf_4
διόρθωση

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Δεν αναφέρθηκα προσωπικά αλλά γενικά από αυτά που διάβασα εδώ μέσα. Εγώ πήγα στην σιγουριά του vickmall με βάση και πάλι από σχόλια χρηστών εδώ μέσα.

Αλλά το Gearbest νομίζω είναι μεγάλο μαγαζί αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Όπως και να έχει, είμαι υπό σκέψη για smartwatch. Κανείς δεν θέλει πάντως να ασχολείται με εγγυήσεις κλπ. Αλλά είναι το ρίσκο που παίρνουμε όλοι μας για να έχουμε φθηνότερες συσκευές.

υ.γ. Οπότε έχει κάποιος να προτείνει άλλο μαγαζί για κανένα οικονομικό smartwatch; Δηλαδή ανάμεσα σε geekbuying και minideal ποιο είναι καλύτερο; Άκυρο... το minideal έχεις μόνο ένα smartwatch. Μόνο geekbuying ή κάτι ακόμη ως εναλλακτική;

Και το geekbuying ειναι οκ καταστημα,(και σε καποιες προβληματικες συσκευες με εχουν καλυψη σχετικα αμεσα),αρκει να ρωτησεις πριν εαν το προιον που σε ενδιαφερει ειναι αμεσα σε stock.Κατα τα αλλα γρηγορα στελνουν,αλλα το πακεταρισμα το εχουν χαλασει τελευταια.

και πες οτι το παραγγέλνεις αυτό http://www.pandawill.com/elephone-p9000c-smartphone-4gb-16gb-mtk6755-deca-core-android-60-55-inch-fhd-white-p106492.html ποιά θα ειναι η συνέχεια ?

μην βαράτε γνωρίζω τι συμβαίνει με το panda... οπως και με το meri.. κλπ

και πες οτι το παραγγέλνεις αυτό http://www.pandawill.com/elephone-p9000c-smartphone-4gb-16gb-mtk6755-deca-core-android-60-55-inch-fhd-white-p106492.html ποιά θα ειναι η συνέχεια ?

μην βαράτε γνωρίζω τι συμβαίνει με το panda... οπως και με το meri.. κλπ

Εγω παντως ειχα πολυ καλη εμπειρια με το Pandawill 3 συσκευες που πηρα.

Μπαμ μπαμ και ωραιο πακεταρισμα... μια χαρα τους βρισκω.