Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από πότε? Εμένα 14/9 ένα δέμα ήταν dispatched pre alert και παρέλαβα 30/9. Ένα άλλο 19/9 dispatched pre alert ακόμα περιμένω.

Μάλλον έπρεπε να γράψω "και περιμένω... για ενημέρωση" :)

16\9 πήρα αριθμό, 21\9 pre-alert. Απο τότε, σιγή ασυρμάτου.

Τέλος πάντως, δεν περιμένω κινητό. Κάτι καλώδια των €5 είναι οπότε δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε το off topic :)

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενημερωτικά χωρίς να λέω ποιός είναι σοβαρός και ποιός όχι,τέτοιες ενημερώσεις/ανακοινώσεις δεν έχουμε ούτε στα εγχώρια sites όταν παραγγέλνουμε εν όψη εθνικής γιορτής/αργίας κτλπ..

Όπως λέτε ότι είναι υποχρέωση του καταστήματος να ενημερώνει,είναι και υποχρέωση του πελάτη να ξέρει πότε παραγγέλνει. ( και ναι το 2015 μπορείς να ξέρεις και τις γιορτές της Κίνας 2015 / 2016 Chinese Public Holiday Calendar )

Παραγγελια Σάββατο 26/9.

Διαβεβαιωση οτι θα φυγει το Σάββατο απο Vivian.

Τιποτα. Στέλνω μειλ την Δευτερα.

Απαντανε. Συγγνωμη για την καθυστερηση , το τηλεφωνο σας φευγει αμεσα.

Τιποτα. Η παραγγελία ειναι ακόμα σε processing....

Μεχρι σημερα Παρασκευή μουγγα βουβα.....σε μειλ , πμ , σκαιπ.

Δεν με ενδιαφέρει που αργει να φυγει το τηλεφωνο...

Με ενοχλει που με κοροιδευουν.

Επισης δεν με ενδιαφερει αν εχουν γιορτή, Πασχα, Τσικνοπέμπτη, Βουδουγεννα, για να ψαχνω τα Κινεζικα ημερολογια.

Αρκει οταν εκανα την παραγγελια να μου ελεγαν οτι θα καθυστερήσει πχ.10 μερες.

Ειναι κακό που το ζητάω;

Μπορει να ειμαι εγω ο περιεργος....

Από το συγκεκριμενο μαγαζι πηρα πρωτη φορα πριν ενα χρονο περιπου και δεν ειχα ποτε παραπονο .....

Επισης δεν με ενδιαφερει αν εχουν γιορτή, Πασχα, Τσικνοπέμπτη, Βουδουγεννα, για να ψαχνω τα Κινεζικα ημερολογια.

Αρκει οταν εκανα την παραγγελια να μου ελεγαν οτι θα καθυστερήσει πχ.10 μερες.

Ειναι κακό που το ζητάω;

Μπορει να ειμαι εγω ο περιεργος....

Από το συγκεκριμενο μαγαζι πηρα πρωτη φορα πριν ενα χρονο περιπου και δεν ειχα ποτε παραπονο .....

Στο πρώτο σκέλος του μήνυματος σου δεν απαντάω γιατί δεν γνωρίζω πως σου φέρθηκαν.

Όπως και δεν ξέρω αν έλαβες αυτοποιημένο μήνυμα και όχι κανονική απάντηση.

Αφου λες αυτά που λες εννοείται πως έχεις δίκιο

Στο δεύτερο όμως σε νοιάζει δεν σε νοιάζει εννοείται ότι θα έπρεπε να το ψάχνεις αφου δεν παραγγέλνεις απο τον μήτσο της γειτονιάς σου αλλά απο την άλλη άκρη του κόσμου.

Γιατί όπως είπα και εδώ να έκανες παραγγελία θα σου έλεγαν ότι θα στην στείλουν σύντομα,αλλά αν οι επόμενες ήταν αργίες θα σε έγραφαν εως ότου ξανα πιάσουν δουλειά ( σε ένοιαζε ή όχι )

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ απο αυτά που λες είναι αυτό που γίνεται συνήθως σε όλα τα μαγαζία,προσπαθήσαν να στείλουν όσες παραγγελίες μπορούσαν και στο τέλος έμειναν μερικές για μετά τις γιορτές.

Είπα να πάρω κινητό και έκλεισαν για μια εβδομάδα :rolleyes:

Φαντάζομαι είναι καλύτερα να περιμένω μέχρις τις 10 του μηνός πριν παραγγείλω, για να ξεκαθαρίσει κάπως και το φορτίο των μαγαζιών.

Στο πρώτο σκέλος του μήνυματος σου δεν απαντάω γιατί δεν γνωρίζω πως σου φέρθηκαν.

Όπως και δεν ξέρω αν έλαβες αυτοποιημένο μήνυμα και όχι κανονική απάντηση.

Αφου λες αυτά που λες εννοείται πως έχεις δίκιο

Στο δεύτερο όμως σε νοιάζει δεν σε νοιάζει εννοείται ότι θα έπρεπε να το ψάχνεις αφου δεν παραγγέλνεις απο τον μήτσο της γειτονιάς σου αλλά απο την άλλη άκρη του κόσμου.

Γιατί όπως είπα και εδώ να έκανες παραγγελία θα σου έλεγαν ότι θα στην στείλουν σύντομα,αλλά αν οι επόμενες ήταν αργίες θα σε έγραφαν εως ότου ξανα πιάσουν δουλειά ( σε ένοιαζε ή όχι )

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ απο αυτά που λες είναι αυτό που γίνεται συνήθως σε όλα τα μαγαζία,προσπαθήσαν να στείλουν όσες παραγγελίες μπορούσαν και στο τέλος έμειναν μερικές για μετά τις γιορτές.

Λεω και πάλι οτι δεν με ενοχλεί η καθυστερηση, αφου επεσα στην αργια οκ....

Με πειραζει που μου ειπαν δύο φορές οτι θα το στειλουν την ιδια μερα και δεν το επραξαν.

Επισης η αργια ξεκινησε 01/10 και η παραγγελια πληρωθηκε 26/9

Λεω και πάλι οτι δεν με ενοχλεί η καθυστερηση, αφου επεσα στην αργια οκ....

Με πειραζει που μου ειπαν δύο φορές οτι θα το στειλουν την ιδια μερα και δεν το επραξαν.

Επισης η αργια ξεκινησε 01/10 και η παραγγελια πληρωθηκε 26/9

Σου είπα για το πρώτο σκέλος ότι έχεις δίκιο αφού λες αυτά που λες...

Σου σχολίασα απλά αυτό που είπες για την ενημέρωση/ανακοίνωση ότι θα είναι κλειστοί και για το ότι δεν σε νοιάζει αν έχουν αργία.

Δεν προσπαθώ να στην πω ή κάτι τέτοιο ,έτσι κι αλλιώς δεν δουλεύω γι'αυτούς ούτε παίρνω ποσοστά.

Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι μερικά παράπονα που κάνουμε στους Κινέζους τα ανεχόμαστε στο Ελλαδιστάν.

Σου σχολίασα απλά αυτό που είπες για την ενημέρωση/ανακοίνωση ότι θα είναι κλειστοί και για το ότι δεν σε νοιάζει αν έχουν αργία.

Δεν προσπαθώ να στην πω ή κάτι τέτοιο ,έτσι κι αλλιώς δεν δουλεύω γι'αυτούς ούτε παίρνω ποσοστά.

Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι μερικά παράπονα που κάνουμε στους Κινέζους τα ανεχόμαστε στο Ελλαδιστάν.

Οκ , κανενα προβλημα

Εσύ μπορεί να τα ανέχεσαι εγώ όχι.

Κράζω και αυτούς κράζω και τους δικους μας.

Η ενημέρωση απο δικια τους πλευράς δεν βλάπτει.

Δεν είμαι υποχρεωμένος να μάθω της γιορτές της κινας όπως και καμίας χώρας.

Αυτοί ειναι "υποχρεωμένοι" να με ενημερώσουν ότι κάτι συμβαίνει και θα καθυστερήσουν όπως και συμβαίνει στα "σοβαρά καταστήματα.

Και σου θυμίζω οτι δεν ειναι σεισμός είναι γιορτή, συνήθως επαναλαμβανόμενη, άρα μπορούσαν να εχουν πάρει τα μέτρα τους αν τους ένοιαζε .

Παρόλα αυτά ευχαριστώ για το Chinese calendar γιατί τελικά κανείς δεν ειναι "σοβαρός"

Edited by drdedus

Μήπως τους μιλάτε απότομα και σας κρατάνε μουτράκια; :D

Μου είχαν πει ότι θα έχουν αργία και ότι θα κοιτάξουν να προλάβουν να το στείλουν. Την Τετάρτη έλαβα μήνυμα με τα tracking number 2 παραγγελιών, οπότε εξαρτάται από το ταχυδρομείο πια (The item is pre-advised).

Ψάχνουμε να βρούμε ατέλεια στο ίσως μοναδικό κινέζικο κατάστημα που δεν κάνει λαμογιές (και δεν ξέρω πόσες φορές με εξυπηρέτησαν όταν είχα ανάγκη και οι άλλοι μου έριχναν άκυρα), την ώρα που για τα ελληνικά -μεγάλα και μικρά- μπορείς να γράψεις... θρίλερ! :cry:

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Μήπως τους μιλάτε απότομα και σας κρατάνε μουτράκια; :D

Μου είχαν πει ότι θα έχουν αργία και ότι θα κοιτάξουν να προλάβουν να το στείλουν. Την Τετάρτη έλαβα μήνυμα με τα tracking number 2 παραγγελιών, οπότε εξαρτάται από το ταχυδρομείο πια (The item is pre-advised).

Ψάχνουμε να βρούμε ατέλεια στο ίσως μοναδικό κινέζικο κατάστημα που δεν κάνει λαμογιές (και δεν ξέρω πόσες φορές με εξυπηρέτησαν όταν είχα ανάγκη και οι άλλοι μου έριχναν άκυρα), την ώρα που για τα ελληνικά -μεγάλα και μικρά- μπορείς να γράψεις... θρίλερ! :cry:

Ποια μέρα έκανες αγαπητέ την παραγγελία , για τα tracking που έλαβες την Τετάρτη ?

Μιας και εγώ ξεκίνησα την συζήτηση , δεν θα σχολιάσω αυτό που λες για το ότι ψάχνουμε να βρούμε ατέλεια στο βικμολ......:X

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειστε βιαστικοι. Δεν ειναι μαγαζακι που να διωχνει 2-3 παραγγελιες την μερα, αλλα πολλες περισσοτερες. Δεν ειναι μαγαζι που αρπα κολα θα παρει ενα τηλεφωνο και θα το στειλει χωρις να το ελενξει οπως κανουν αλλα. Οπως ειναι λογικο ολα μπαινουν σε μια σειρα προτου φυγουν. Καποια απο αυτα κολλησαν στην γραμμη και θα σταλθουν αργοτερα. Τι λυσσα σας επιασε και το θελετε χτες ειλικρινα δεν μπορω να το συλλαβω. Ειναι σαν να πηγαινετε σε ενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας Κυριακη και να εχετε την απαιτηση να σας εξυπηρετησουν.

Και για του λογω του αληθες και η δικια μου παραγγελια "σκαλωσε" τι να κανουμε; να παρουμε το πρωτο αεροπλανο για Κινα και να παιξουμε kung fu ;( δεν μας παιρνει...λεμε τωρα). Υπομονη ειναι αρετη. Η αρετη ομως ηταν μια συμμαθητρια μου στο γυμνασιο, ακομη την θυμαμαι τι ##### ηταν!!! :lol::lol::p

Εσύ μπορεί να τα ανέχεσαι εγώ όχι.

Κράζω και αυτούς κράζω και τους δικους μας.

Η ενημέρωση απο δικια τους πλευράς δεν βλάπτει.

Δεν είμαι υποχρεωμένος να μάθω της γιορτές της κινας όπως και καμίας χώρας.

Αυτοί ειναι "υποχρεωμένοι" να με ενημερώσουν ότι κάτι συμβαίνει και θα καθυστερήσουν όπως και συμβαίνει στα "σοβαρά καταστήματα.

Και σου θυμίζω οτι δεν ειναι σεισμός είναι γιορτή, συνήθως επαναλαμβανόμενη, άρα μπορούσαν να εχουν πάρει τα μέτρα τους αν τους ένοιαζε .

Παρόλα αυτά ευχαριστώ για το Chinese calendar γιατί τελικά κανείς δεν ειναι "σοβαρός"

Και που τους κράζεις σημαίνει ότι έχεις δίκιο? όταν κάτι είναι αυτονόητο γι'αυτούς και εσύ θες να πάρεις απο εκεί το δέχεσαι ή όχι είσαι ΚΑΙ ΕΣΥ υποχρεωμένος να ενημερωθείς απο μόνος σου.

Όπως και λογικά όταν πρωτο πήρες απο την Κίνα ενημερώθηκες τι παίζει με παραγγελίες,αξιόπιστα καταστήματα,τελωνειά κτλπ,εκεί τι έγινε το πήρες στα κουτουρού και περίμενες να σε ενημερώσει ο τελωνιακός μόνος του?

Τέλος πάντων κουβέντα να γίνεται μιας και όπως είπα δεν έχω κάποιο συμφέρον για να στα λέω αυτά.

( προσωπικά περιμένω ήδη 2 μήνες και χωρίς να υπήρχε γιορτή απο άλλο κινεζομάγαζο :( )

Καλή υπομονή λίγο ακόμα κι όλα θα φτιάξουν.

Λέτε ότι δεν επικοινωνούν γιατί έχουν εθνική εορτή και δε δουλεύουν, εμένα προσωπικά με τάραξαν σε διαφημιστικά e-mail για να με δελεάσουν με κάποια προσφορά που υπάρχει πχ για 12 ώρες ακόμη ή που θα ξεκινήσει από αύριο

Λέτε ότι δεν επικοινωνούν γιατί έχουν εθνική εορτή και δε δουλεύουν, εμένα προσωπικά με τάραξαν σε διαφημιστικά e-mail για να με δελεάσουν με κάποια προσφορά που υπάρχει πχ για 12 ώρες ακόμη ή που θα ξεκινήσει από αύριο

Αυτοματοποιημένα μηνύματα........

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν το δέχομαι προέκυψε και μπορούσα να έχω ενημερωθεί από αυτούς με παρα πολλούς απλούς ακόμα και αυτοματοποιημένους τρόπους αν θέλουν να ονομάζονται σοβαροί αλλά μάλλον δεν τους ενδιαφέρει να ονομάζονται σοβαροι απο οτι φαίνεται απο τις κινήσεις τους.

Σοβαρούς άλλοι τους ονόμασαν.

Εγω θα τους χαρακτήριζα αν μιλάμε για το vickmall σοβαροτερους από τους άλλους όχι σοβαρους σκέτο.

Τους άλλους που περιμένω εγώ igogo.es για την ώρα τους λεω ακυρους.

Edited by drdedus

Μερικα καταστηματα εχουν στο home page την ενημερωση οτι λογω της γιορτης θα υπαρξουν καθυστερησεις στις αποστολες αυτες τις ημερες. Παντως δεν βρισκω νοημα στη συζητηση αυτη. Ειναι δεν ειναι σοβαροι οι κινεζοι, εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι αρκετες χιλιαδες ευρω φευγουν απο ελλαδα καθε μερα μονο απο τα μελη αυτου του φορουμ προς τα κινεζομαγαζα. Απο τη μια τους βριζουμε και απο την αλλη συνεχως παιρνουμε το ρισκο και αγοραζουμε απο κινα. Γιατι το να αγοραζεις απο καπου που δεν ξερεις αν και πότε θα παραλαβεις, αν αυτο που θα παραλαβεις δουλευει σωστα, για ποσο καιρο θα δουλευει σωστα και γνωριζοντας τις συνεπειες οσον αφορα το χασιμο χρονου και τον εκνευρισμο αν κατι παει στραβα και χρειαστεις after sales support, ειναι μεγαλο ρισκο. Που να μην ειχαμε και παραπονα δηλαδη για το ποσο επαγγελματιες ειναι...αλλα βασικα ολη η διαδικασια της αγορας απο κινα και το ρισκο εχουν μαλλον τη γλυκα τους, αλλιως δεν εξηγειται απο τη μια να εχουμε παραπονα και απο την αλλη να τους στελνουμε συνεχως παραγγελιες...
The day is my enemy, the night my friend

Που να μην ειχαμε και παραπονα δηλαδη για το ποσο επαγγελματιες ειναι...αλλα βασικα ολη η διαδικασια της αγορας απο κινα και το ρισκο εχουν μαλλον τη γλυκα τους, αλλιως δεν εξηγειται απο τη μια να εχουμε παραπονα και απο την αλλη να τους στελνουμε συνεχως παραγγελιες...

Απο την μια είναι αυτά που είπες κι απ'την άλλη είναι το τσούξιμο απο την ευρωπαική φορολογιά ( ειδικά στην Ελλάδα ) και τα διπλάσια καπέλα που θέλουν μερικοί εγχώριοι...ε δεν θέλει και πολύ να αποφασίσεις :D

Ποια μέρα έκανες αγαπητέ την παραγγελία , για τα tracking που έλαβες την Τετάρτη ?

Την Κυριακή.

Αυτά γίνονται αυτομάτως από υπολογιστή προγραμματισμένο, π.χ. newsletter/mailing list.

Πώς γράφτηκες και σου στέλνει το Vickmall προσφορές;

δεν ξερεις αν και πότε θα παραλαβεις, αν αυτο που θα παραλαβεις δουλευει σωστα, για ποσο καιρο θα δουλευει σωστα και γνωριζοντας τις συνεπειες οσον αφορα το χασιμο χρονου και τον εκνευρισμο αν κατι παει στραβα και χρειαστεις after sales support, ειναι μεγαλο ρισκο.

Όλα αυτά είναι λυμένα όταν αγοράζεις από το Vickmall. Γι'αυτό το προτιμώ και από τα φυσικά καταστήματα.

Φορητότητα προς Frog

Την Κυριακή.

Εγώ φίλε μου , έστειλα την παραγγελία το Σάββατο νωρίς το απόγευμα. Διαβεβαίωση πήρα την Δεύτέρα ότι το τηλέφωνο είναι έτοιμο και ότι θα το στείλουν μέσα στην ημέρα.

Συνεπώς δεν τις στέλνουν με την σειρά ......μήπως έχεις κανένα μέσο ? :p

Χαχαχα! :D Ίσως έχει να κάνει με το ότι δεν υπήρχε το ανταλλακτικό και το περιμέναμε 2 εβδομάδες, οπότε να το έστειλαν από τα πρώτα. Ή ήμουν τυχερός και ήταν από τα δέματα που πρόλαβαν να στείλουν πριν την αργία.

Φορητότητα προς Frog

Δυστυχώς το gearbest χάλασε. Ο μόνος λολόγος που αγόρασα από εκεί τώρα ήταν επειδή είχα υπόλοιπο στο wallet. Τώρα το δέμα έχει κολλήσει κάπου Ολλανδία εδώ και 17 μέρες.

Ελπίζω μόνο να μη πρόκειται για απάτη και να παραλάβουμε..

Vamos Aris

Δυστυχώς το gearbest χάλασε. Ο μόνος λολόγος που αγόρασα από εκεί τώρα ήταν επειδή είχα υπόλοιπο στο wallet. Τώρα το δέμα έχει κολλήσει κάπου Ολλανδία εδώ και 17 μέρες.

Ελπίζω μόνο να μη πρόκειται για απάτη και να παραλάβουμε..

Ε καλα.... το οτι κώλυσε το δεμα στο ταχυδρομειο δεν νομιζω οτι φταιει το καταστημα!

Παντως οτι το γκιαρμπεστ καμμια φορα.. ρεταρει, θα συμφωνησω!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Ε καλα.... το οτι κώλυσε το δεμα στο ταχυδρομειο δεν νομιζω οτι φταιει το καταστημα!

Παντως οτι το γκιαρμπεστ καμμια φορα.. ρεταρει, θα συμφωνησω!

Φυσικά και φταίει, αυτό επιλέγει ότι πιο απίθανο υπάρχει στις παγκόσμιες μεταφορές για να στείλει την παραγγελία σου

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------