Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

το κινητο ηρθε ml & playstore.... το αναβάθμισα για δοκιμή με αποτελεσμα να εισαχθεί το κινέζικο λογισμικό ...... το minideal έστειλε το προηγούμενο λογισμικό και οδηγίες εγκατάστασης σε 2 ημέρες και οποιαδήποτε απορία απαντούσαν άμεσα..!!!!

Οκ σε ποια συσκευη??

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βλέποντας τα «καλά» του CooliCool θυμήθηκα ότι το GeekBuying χωρίς παρακάλια μου επέτρεψε σε κουπόνι για επόμενη αγορά το ποσό τις διαφοράς τιμής κινητού που έπεσε η τιμή αλλά άργησε να αποσταλεί επειδή δεν είχαν απόθεμα.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Zte nubia z7 mini

Οκ μια χαρα,σε αυτα ειναι καλοι,συσκευη μην τους στειλεις πισω για επισκευη.........:)

Παρέλαβα απο merimobiles και πρέπει να μου έστειλαν μεταχειρισμένο κινητό..

Ενω η οθόνη με μια πρώτη ματια δείχνει οκ η κάμερα απο πίσω εχει πολλές μικρές ανεπαίσθητες γρατζουνιές.

Τι να κάνω με τους γ@&@&@€ ?

Οκ μια χαρα,σε αυτα ειναι καλοι,συσκευη μην τους στειλεις πισω για επισκευη.........:)

οταν αγοραζεις συσκευη απο Κινα με 1 χρονο κιολας εγγυηση , υπολογιζεις πάντα να εχεις και δεύτερο κινητο γιατι λόγω απόστασης και εξυπηρετησης κανα 2μηνο το θέλεις και με αρκετη εκτιμω :kill:ψυχικη αναστατωση:rocket:

LG G4

Παρέλαβα απο merimobiles και πρέπει να μου έστειλαν μεταχειρισμένο κινητό..

Ενω η οθόνη με μια πρώτη ματια δείχνει οκ η κάμερα απο πίσω εχει πολλές μικρές ανεπαίσθητες γρατζουνιές.

Τι να κάνω με τους γ@&@&@€ ?

μηπως εχει κανα αυτοκολλητο η καμερα για κοιτα.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

αυτό νόμισα και εγω στην αρχή αλλά δεν φαίνεται να έχει

θα το δω και με το φως της ημερας

για την ώρα κάνω dispute αν και δεν βλέπω να βγάζω άκρη γιατί ειναι μελετημένο...

έχει και μικρες ανεπαίσθητες .. στο μέταλλο γύρω γύρω

Edited by drdedus

οταν αγοραζεις συσκευη απο Κινα με 1 χρονο κιολας εγγυηση , υπολογιζεις πάντα να εχεις και δεύτερο κινητο γιατι λόγω απόστασης και εξυπηρετησης κανα 2μηνο το θέλεις και με αρκετη εκτιμω :kill:ψυχικη αναστατωση:rocket:

Εχει το ρισκο του δεν αντιλεγω.

Εχω στειλει χαλασμενο Κινα,και αμεσα μετα την παραλαβει απο το καταστηαμε εστειλαν αλλο.24 μερες ολο το σεναριο.

Αλλη μια περιπτωση απο Κινα,προβληματικο κντ,εστειλα video το ειδαν και ειπαν οκ αλλαγη,με το που εστειλα το πακετο και το tra.number την επομενη μερα μου εστειλαν και αυτοι απο εκει αλλη συσκευη.Αφηνω συσκευη sony εδω Ελλαδα,μετα απο 40 μερες το πηρα ξανα πισω.

nikostsiak, δεν ξέρω να σου απαντήσω για Coolicool αν είναι αξιόπιστοι και για το after sales support. Δεν με αφήσανε να φτάσω ως εκεί καν.. μου ζητήσανε έξτρα λεφτά σε παραγγελία που έβαλα!!! Έτσι με τον τσαμπουκά με δικαιολογία οτι η τιμή του προιόντος άλλαξε, προιόν που είναι ένα χρόνο στην αγορά και το είχανε και σε στόκ! Απλά τραγικοί, έχουνε δεσμέυσει και τα χρήματα μέχρι να γίνει η διαδικασία dispute του paypal.. μακρυά!

Dear All

Regarding the orders which have paid, coolicool will never ask to pay extra money even the selling price changes, we apologize for the mistakes

Τελικά απ' ότι βλέπω όλα καλά στο τέλος. ;)

Πάντως και εγώ παραξενεύτηκα με την στάση τους χθες γιατί είχατε και οι δύο σας 100% δίκιο και δεν έπρεπε να δημιουργήσουν θέμα. Εφόσον λύθηκε, οκ. Τώρα λίγη υπομονή να έρθει....

Τελικά απ' ότι βλέπω όλα καλά στο τέλος. ;)

Πάντως και εγώ παραξενεύτηκα με την στάση τους χθες γιατί είχατε και οι δύο σας 100% δίκιο και δεν έπρεπε να δημιουργήσουν θέμα. Εφόσον λύθηκε, οκ. Τώρα λίγη υπομονή να έρθει....

Θελουν και αυτοι τα.......πινελικια τους για να στρωσουν.

Τελικα τι εγινε; ζητησαν εξτρα χρηματα ή οχι; Ηταν απλα ¨λαθος" σε ολες τις περιπτωσεις;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τελικα τι εγινε; ζητησαν εξτρα χρηματα ή οχι; Ηταν απλα ¨λαθος" σε ολες τις περιπτωσεις;

Βάση της ανακοίνωσης που βγάλανε, υποθέτω δεν ζητήσανε και δεν θα ξαναζητήσουνε έξτρα λεφτά για παραγγελία που έχει ήδη πληρωθεί. Μένει να μας το επιβεβαιώσει ο FLOOFLIS και ο Avandmode

Υπαρχει κινεζικο μαγαζι που δινει 1 ετος εγγυηση??

Και αν ναι, με τι ορους:

Στην θεωρια ήδη πολλα μαγαζια, αλλαζουν με το ετσι θελω τους ορους (στην πραξη ειναι ακομη χειροτερα), προσφατο παραδειγμα μαγαζιου, εδωσε μολις 7 μερες εγγυηση!, αλλο παραδειγμα απο "καλο" μαγαζι, μετα απο 4 μηνες + 4 μηνες που το κρατανε, δεν απαντανε καν και οταν το θεμα φθανει εδω στο φορουμ, λενε σορρυ, το αποτελεσμα μενει να το δουμε (θα ενημερωσω στο θεμα του).

Αλλοι λενε δεν το επισκευαζει/καλυπτει πια το εργοστασιο, αλλοι ζητανε εξτρα χρηματα για την αποστολη πισω, της κακομοιρας γινεται.

(Εχεις απολυτο δικιο, οτι χρειαζεται παντα 2η συσκευη).

Αλοιμονο αν περιμεναμε να παρουμε κινητο απτην αλλη ακρη του κοσμου, σε μισες τιμες (και λιγοτερο) και να ειμαστε καλυμμενοι σε καθε περιπτωση στραβης...

Το δευτερο κινητο ειναι δεδομενο για ολους μας, απλα το θεμα ειναι αν εχεις καλο δευτερο κινητο, για να μη σε πειραξει η ελλειψη του πρωτου. Αλλα σε οσους εχουν ηδη κανει την πρωτη τους αγορα απο Κινα, ουτε αυτο ειναι προβλημα

Μια πλήρης φόρτιση.

Σας ενημερωνω ολους για να ξερετε τι κλεφτες και απατεωνες ειναι αυτοι.

Φιλος παραγγειλε δυο κινητα,το ενα ηρθε νεκρο,ζητησε λεφτα πισω,εκαναν την παπια,συγχρονως ειχε παραγγειλει αλλο ενα του ειπαν οτι για να το στειλουν πρεπει να κλεισει το ντισπιουτ του πρωτου,το paypal τον συμβουλεψε να μην το κανει,εκεινοι παρελαβαν το πρωτο αλλα δεν φανηκε στο τρακινγκ....

Dear customer.

Thanks for your kind mention.

First you need close the dispute of 100798965.

You open dispute and send us only one phone.

Sorry that we can not refund you now.

Have a nice weekend .

Yours,

Silence.

και

Dear customer

Sorry for any trouble caused by us in advance.

Your returned parcel sku46735 with A battery has arrived here recently.

After checking and testing,our related colleague have found the problems you said.

Sorry again for any trouble may caused.

hope you could kindly to close the dispute first

Any questions ,please feel free to contact with us timely.

Hope you a nice day!

Το paypal δεν θεωρησε οτι το ελλατωματικο παρεληφθη και δεν εκρινε οτι πρεπει να γινει επιστροφη χρηματων παρ ολο που σταλθηκε το παρα πανω μεηλ δυο φορες σε αυτους,το πανταγουιλ εστειλε ενα τρακινγκγ για το επομενο κινητο τελικα....

Τι παρελαβε ο ξαδερφος?

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

https://onedrive.live.com/?cid=5ac92bd36e9f41c9&id=5AC92BD36E9F41C9%21122&ithint=video,3gp&authkey=!AJCJbjg-KpPBu1Q

Παρακαλω οι διαχειριστες να βαλουν σε θεση που να διαβαζουν ολοι αυτο το ποστ,μιλαμεγια απατεωνες αισχρης μορφης,εχουν κλεψει 170 δολλαρια σχεδον και δεν απαντανε στα μεηλ μας,περιμενουμε να κρινει το πεηπαλ την δευτερη υποθεση και να μας ερθει αναφορα αποτα κινεζικα ταχυδρομεια για το τι εγινε και δεν φαινεται το τρακινγκ παραλαβης του πρωτου πουθενα.

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ απο το Pandawill,ειναι κλεφτες και απατεωνες,διαχειριστες,προστατεψτε τα μελητου φορουμ.

Εχει εγκαταληφθει προ πολλού απο την πλειοψηφία ευτυχώς..

Μια πλήρης φόρτιση.

Ευχαριστώ και ήμουν έτοιμος να αγοράσω απο το @$#@$@% κατάστημα..

Εγώ αγόρασα απο το Merimobiles και μου έστειλαν ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ/ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ.

Θέλω να ρωτήσω αν το merimobiles συνηθίζει να στέλνει τα κινητά (huawei) χωρίς ζελατίνα στην οθόνη/κάμερα/πλάτη ??

Εχει εγκαταληφθει προ πολλού απο την πλειοψηφία ευτυχώς..

Φιλε μου ακομα και ενας να χασει τα λεφτα του ειναι σημαντικο,ας βαλουν οι διαχειριστες το θεμα αυτο καπου να το διαβαζουν οσοι σκοπευουν να κανουν αγορες απο Κινα.

Βρε τους αλήτες!!! Εγώ μετά απο σωστό after sale service που είχα απο pandawill , αγόρασα στην πορεία άλλες 3 συσκευές.

Ευτυχώς όλες ήρθαν χωρίς πρόβλημα, αλλά απο δω και πέρα κομμένες οι παρτίδες μου με αυτούς.

Τουλάχιστον με το δεύτερο " κινητό" έβγαλε άκρη μέσω paypal ο ξάδερφος σου;

Απ'το etotalk συνεχίζει να αγοράζει κανείς? Υπήρξε ένα απ'τα καλά sites αλλά έχω να αγοράσω πολύ καιρό

Βρε τους αλήτες!!! Εγώ μετά απο σωστό after sale service που είχα απο pandawill , αγόρασα στην πορεία άλλες 3 συσκευές.

Ευτυχώς όλες ήρθαν χωρίς πρόβλημα, αλλά απο δω και πέρα κομμένες οι παρτίδες μου με αυτούς.

Τουλάχιστον με το δεύτερο " κινητό" έβγαλε άκρη μέσω paypal ο ξάδερφος σου;

οχι,ενω τους εστειλα το βιντεο περιμενουν 10μερες να απαντησει ο κλεφτης,εχουν ξεφτιλισει την εννοια προστασια του αγοραστη,μονο τους πωλητες στηριζουν κι ας κλεβουν

Εχω στειλει χαλασμενο Κινα,και αμεσα μετα την παραλαβει απο το καταστηαμε εστειλαν αλλο.24 μερες ολο το σεναριο.

Αλλη μια περιπτωση απο Κινα,προβληματικο κντ,εστειλα video το ειδαν και ειπαν οκ αλλαγη,με το που εστειλα το πακετο και το tra.number την επομενη μερα μου εστειλαν και αυτοι απο εκει αλλη συσκευη.Αφηνω συσκευη sony εδω Ελλαδα,μετα απο 40 μερες το πηρα ξανα πισω.

Υπάρχει τέτοιο κατάστημα; Πες το όνομά του ή να σιωπήσεις για πάντα :p

(Πιστεύω 99,99% είναι το VickMall)

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

οχι,ενω τους εστειλα το βιντεο περιμενουν 10μερες να απαντησει ο κλεφτης,εχουν ξεφτιλισει την εννοια προστασια του αγοραστη,μονο τους πωλητες στηριζουν κι ας κλεβουν

Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον γι αυτή την υπόθεση θα δικαιωθεί.

Η εμπειρία μου απο dispute είναι μικρή. 4-5 έχω κάνει μέχρι σήμερα, αλλά όλα τα κέρδισα και με το παραπάνω.

Υπάρχει τέτοιο κατάστημα; Πες το όνομά του ή να σιωπήσεις για πάντα :p

(Πιστεύω 99,99% είναι το VickMall)

Οχι γιατι θα λενε παλι οτι εχουμε μετοχες............:)

Μην μπλεκεται με το Pandawill.............