kostast1 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παιδια αυτα τα δωρακια ολοι τα βαζουν πανω-κατω,οποτε μην τσιμπατε.Καλυτερα να ζηταται μια καλη καρτα μνημης ας πουμε.....η μια καλη θηκουλα.....η ενα glass protector......;) Aπο τα αλλα εχω μαζεψει μια σακουλα του super market.:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ρε παιδια αυτο το μαλακο πλαστικο "ψαροκοκαλο" τι ειναι;! Μου το εβαλε κι εμενα το to2c. Γιά να τυλίγεις καλώδιο και να μην μπερδεύεται .... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Υπάρχει κανείς που να είναι ικανοποιημένος τους τελευταίους μήνες από το after sales του GeekBuying; Κοροϊδία είναι πια! Παιδια αυτα τα δωρακια ολοι τα βαζουν πανω-κατω,οποτε μην τσιμπατε.Καλυτερα να ζηταται μια καλη καρτα μνημης ας πουμε.....η μια καλη θηκουλα.....η ενα glass protector......;) Aπο τα αλλα εχω μαζεψει μια σακουλα του super market.:lol: Δίνει κανείς τέτοια δώρα;;; Στις 3 παραγγελίες που ανέφερα δεν πήρα ούτε καν ζελατίνα! Μήπως πρέπει να αγοράσεις πιο ακριβά κινητά ή πάνω από ένα; Θα μας πεις το μυστικό; :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Υπάρχει κανείς που να είναι ικανοποιημένος τους τελευταίους μήνες από το after sales του GeekBuying; Κοροϊδία είναι πια! Δίνει κανείς τέτοια δώρα;;; Στις 3 παραγγελίες που ανέφερα δεν πήρα ούτε καν ζελατίνα! Μήπως πρέπει να αγοράσεις πιο ακριβά κινητά ή πάνω από ένα; Θα μας πεις το μυστικό; :) Σε μια διαφωνια που ειχα μου δωσαν μια 16αρα καρτα σαν δωρο στην επομενη μου παραγγελια, και ενα κουπουνι που παρεπιπτωντως ληγει σημερα και οποιος θελει ας το παρει :FZRWRFVI. It's 5USD off 100USD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Υπάρχει κανείς που να είναι ικανοποιημένος τους τελευταίους μήνες από το after sales του GeekBuying; Κοροϊδία είναι πια! Δίνει κανείς τέτοια δώρα;;; Στις 3 παραγγελίες που ανέφερα δεν πήρα ούτε καν ζελατίνα! Μήπως πρέπει να αγοράσεις πιο ακριβά κινητά ή πάνω από ένα; Θα μας πεις το μυστικό; :) Δεν υαρχει καποιο μυστικο φιλε μου να σου πω.Αρκει να εισαι λιγακι καλος στο p.r. Καλα απο που αγορασες εσυ βρε,και δεν πηρες ουτε καν τα τυπικα??? Ζελατνα και απλη θηκη ειναι σχεδον στανταρ στα καλα καταστηματα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magkaki Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ξέρει κανείς τελικά να απαντήσει αν το banggood είναι ακόμα αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ξέρει κανείς τελικά να απαντήσει αν το banggood είναι ακόμα αξιόπιστο? Για να μην εχει απαντηση καποιος μεχρι τωρα............. Τι ακριβως θες να παρεις απο εκει?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Σε μια διαφωνια που ειχα μου δωσαν μια 16αρα καρτα σαν δωρο στην επομενη μου παραγγελια, και ενα κουπουνι που παρεπιπτωντως ληγει σημερα και οποιος θελει ας το παρει :FZRWRFVI. It's 5USD off 100USD Από τις 18 του μήνα παλεύω να βγάλω άκρη που αντί Huawei Honor 3C 3G, έστειλαν το 4G. Παραδέχθηκαν ότι τα είχαν κάνει σαλάτα μπερδεύοντας τα specs τους, αλλά μετά συνεννόηση μπουζούκι Έβαλα και φωτό στο θέμα του κινητού. Την Παρασκευή τους απάντησα ότι θέλω να το στείλω πίσω και σήμερα... με ξαναρώτησαν :mad: Δεν ξέρω αν πρέπει να τους εμπιστευτώ ή να κάνω dispute. Είναι 36 ημέρες πια. Καλα απο που αγορασες εσυ βρε,και δεν πηρες ουτε καν τα τυπικα??? Ζελατνα και απλη θηκη ειναι σχεδον στανταρ στα καλα καταστηματα. Στα μαγαζιά που ανέφερα πριν, VickMall, CooliCool και GeekBuying. Δεν υαρχει καποιο μυστικο φιλε μου να σου πω.Αρκει να εισαι λιγακι καλος στο p.r. Οκ, αυτό εξηγεί τον λόγο που δεν πήρα τίποτα :lol: Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Από τις 18 του μήνα παλεύω να βγάλω άκρη που αντί Huawei Honor 3C 3G, έστειλαν το 4G. Παραδέχθηκαν ότι τα είχαν κάνει σαλάτα μπερδεύοντας τα specs τους, αλλά μετά συνεννόηση μπουζούκι Έβαλα και φωτό στο θέμα του κινητού. Την Παρασκευή τους απάντησα ότι θέλω να το στείλω πίσω και σήμερα... με ξαναρώτησαν :mad: Δεν ξέρω αν πρέπει να τους εμπιστευτώ ή να κάνω dispute. Είναι 36 ημέρες πια. Στα μαγαζιά που ανέφερα πριν, VickMall, CooliCool και GeekBuying. Οκ, αυτό εξηγεί τον λόγο που δεν πήρα τίποτα :lol: Και τα 3 που γραφεις στελνουν εστω και τα βασικα,τωρα εσενα γιατι δεν σου εστειλα τιποτα δεν καταλαβαινω τον λογο. Ανοιξε και ενα dispute προαιρετικα,αλλα οποτε ειχα θεμα με αυτους το ελυναν,ναι ειναι λιγακι αργοι αλλα το ελυναν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 το coolicool είναι τελείως αξιόπιστο? όπως το minideal και το to2c ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 το coolicool είναι τελείως αξιόπιστο? όπως το minideal και το to2c ? Είναι εξίσου αξιόπιστο, με πολύ καλές τιμές επί το πλείστον και χωρίς να έχει αναφερθεί κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Έχω κάνει 3-4 αγορές από εκεί και περιμένω άλλη μία τώρα, χωρίς να έχω ποτέ θέμα (και χωρίς να έχω μετοχές εκεί :D ). Βέβαια, άλλοι στο φόρουμ θα σου πούνε και άλλα μαγαζιά εξίσου αξιόπιστα (ούτε και αυτοί λένε ότι έχουν μετοχές σ'αυτά... :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 καλά η αλήθεια είναι πως όταν σκέφτηκα το coolicool προφανώς ήσουν το πρώτο άτομο που μου ΄ρθε στο μυαλό.. Και από τα posts σου προφανώς έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι παίρνεις ποσοστά, όπως και ο telefoneri ποσοστά από την Lenovo, ανεξαρτήτως καταστήματος :P Το coolicool είναι reseller όπως το to2c kai minideal ή είναι σαν το ebay ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Το coolicool είναι reseller όπως το to2c kai minideal ή είναι σαν το ebay ? Resellers είναι όλα, το aliExpress είναι όπως το ebay. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) καλά η αλήθεια είναι πως όταν σκέφτηκα το coolicool προφανώς ήσουν το πρώτο άτομο που μου ΄ρθε στο μυαλό.. Και από τα posts σου προφανώς έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι παίρνεις ποσοστά, όπως και ο telefoneri ποσοστά από την Lenovo, ανεξαρτήτως καταστήματος :P Τι να κάνουμε...ο καθένας με τα βίτσια του :p Καλή είναι η πρότασή σου, αλλά ότι παίρνω από εκεί το πληρώνω κανονικά, χωρίς ποσοστά ή κάτι άλλο. Απλώς με κέρδισαν με την πρώτη αγορά που έκανα από εκεί, όταν για δικό μου λάθος, συνηθισμένος από το ebay, νόμιζα θα έπαιρνε αυτή την διεύθυνση, το προϊόν πήγε Αγ. Στέφανο! Οπότε γύρισε πίσω κίνα και μου το έστειλαν κανονικά στη Ν. Σμύρνη που μένω, χωρίς να μου γκρινιάξουν και χωρίς να με χρεώσουν κάτι έξτρα :) . Αντιθέτως το meri που με έβαλε να πληρώσω τσάμπα έξτρα λεφτά, ούτε σεντ δεν τους ξαναδίνω! :mad: Το coolicool είναι reseller όπως το to2c kai minideal ή είναι σαν το ebay ? Reseller είναι.... Edited September 23, 2014 by maddoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 maddoctor μιας και όπως κατάλαβες είμαστε 2-3 άτομα που θέλουμε να ψωνίσουμε απο coolicool :p , για πές σε παρακαλώ τη διαδικασία για εμας τους αδαείς. Singapure post και γλιτώνουμε τελωνείο και τα συναφή? Δε βλέπω και κάποιο τρόπο να μιλήσεις μαζί τους άμεσα μπας και παίρναμε κανα δώρο η κόβαμε κι άλλο τιμη.. Έχει κάποια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τους άλλους resellers ? Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Προλάβαμε την τελευταία μέρα και κάναμε στο ali dispute . Το προϊόν μετά από επικοινωνία με τα ελτα δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα . Ο κινέζος από το ali αρνείται το dispute γιατί λέει έχει έρθει Ελλάδα. Delivery History: ---------------- August 20, 2014, 02:58: NULL (GR) (PEK) August 19, 2014, 13:09 (Delivery #2): Item in conta IPS (IPS) August 19, 2014, 10:53: Opening (GR) (北京国际) August 19, 2014, 08:58: Departure from outward office of exchange (GR) (北京国际) August 16, 2014, 08:40: Dispatching (GR) (福州国际) August 15, 2014, 18:47: Opening (GR) (福州国际) August 14, 2014, 16:42 (Delivery #2): Receive Item From Customer (IPS) August 14, 2014, 16:42: Collection (GR) (福州际包) Edited September 23, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Προλάβαμε την τελευταία μέρα και κάναμε στο ali dispute . Το προϊόν μετά από επικοινωνία με τα ελτα δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα . Ο κινέζος από το ali αρνείται το dispute γιατί λέει έχει έρθει Ελλάδα. Άσε τον Κινέζο να τραγουδάει και πρόσεξε μην αποσύρεις το dispute γιατί μετά δεν γίνεται τίποτα!!! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 +1 θα μας βοηθούσες πολυ.. άρα από τι κατάλαβα, όπως το to2c αγοράζει το χιαομι από την Xiaomi, έτσι και το coolicool κάνει το ίδιο. από άποψη προϊόντος είναι τα ίδια παντού δηλαδή. αν είναι να αλλάξει κάτι αυτό ειναι η εξυπηρέτηση κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 +1 θα μας βοηθούσες πολυ.. άρα από τι κατάλαβα, όπως το to2c αγοράζει το χιαομι από την Xiaomi, έτσι και το coolicool κάνει το ίδιο. από άποψη προϊόντος είναι τα ίδια παντού δηλαδή. αν είναι να αλλάξει κάτι αυτό ειναι η εξυπηρέτηση κλπ? Έτσι είναι, αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι ότι μερικά από αυτά τα καταστήματα πουλάνε και τηλέφωνα γιά την κινεζική αγορά και το 3G που έχουν δεν δουλεύει εδώ. Ένα από τα χαρακτηριστικά που θα σας "ψυλιάζουν" είναι εάν δείτε να έχουν μόνο Αγγλική και Κινεζική γλώσσα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 maddoctor μιας και όπως κατάλαβες είμαστε 2-3 άτομα που θέλουμε να ψωνίσουμε απο coolicool :p , για πές σε παρακαλώ τη διαδικασία για εμας τους αδαείς. Singapure post και γλιτώνουμε τελωνείο και τα συναφή? Δε βλέπω και κάποιο τρόπο να μιλήσεις μαζί τους άμεσα μπας και παίρναμε κανα δώρο η κόβαμε κι άλλο τιμη.. Έχει κάποια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τους άλλους resellers ? Thanx Εγώ σαν παλιός πελάτης έχω κρατήσει το skype τους για άμεση επικοινωνία. Όποιος θέλει, του το δίνω σε Pm (βλέπω το βγάλανε από την σελίδα, οπότε δεν θα το βγάλω και εγώ δημόσια ;) ) SG εννοείται, για ελάχιστη πιθανότητα επαφής με τελωνεία. Ιδιαιτερότητα δεν ξέρω να έχουν, εμένα προσωπικά μου έχουν φερθεί άψογα. Για αυτό τους προτιμώ και τους συστήνω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Θα συμφωνήσω, 5 αγορές πρέπει να έχω κάνει μέχρι τώρα και ευχαριστημενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Από τις 18 του μήνα παλεύω να βγάλω άκρη που αντί Huawei Honor 3C 3G, έστειλαν το 4G. Παραδέχθηκαν ότι τα είχαν κάνει σαλάτα μπερδεύοντας τα specs τους, αλλά μετά συνεννόηση μπουζούκι Έβαλα και φωτό στο θέμα του κινητού. Την Παρασκευή τους απάντησα ότι θέλω να το στείλω πίσω και σήμερα... με ξαναρώτησαν :mad: Δεν ξέρω αν πρέπει να τους εμπιστευτώ ή να κάνω dispute. Είναι 36 ημέρες πια. Γιατι δεν το πουλας το κινητο να παρεις αυτο που θες?Θα φυγει σιγουρα αμεσως. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 στο coolicool στο Shipping method γράφει αυτό: "Standard(Registered Air Mail) 10-30 business days with tracking number (Due to the possibility of parcel loss, we strongly recommend you to choose Expedited shipping method and add the insurance for packages worth more than $80.) Notice: Sweden Post, Malaysia Post or Netherlands Pos €0.00 " Να διαλέξω το insurance? κοστίζει 10 ευρώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Εγώ σαν παλιός πελάτης έχω κρατήσει το skype τους για άμεση επικοινωνία. Όποιος θέλει, του το δίνω σε Pm (βλέπω το βγάλανε από την σελίδα, οπότε δεν θα το βγάλω και εγώ δημόσια ;) ) SG εννοείται, για ελάχιστη πιθανότητα επαφής με τελωνεία. Ιδιαιτερότητα δεν ξέρω να έχουν, εμένα προσωπικά μου έχουν φερθεί άψογα. Για αυτό τους προτιμώ και τους συστήνω :D Εγω πάντος έχω κάνει 8 αγορές κινητών τηλεφώνων το τελευταιο 3μηνο απο coolicool.com και δεν αντιμετώπισα απολυτός κανένα πρόβλημα με τελωνείο διαλέγοντας nl post..Και γενικά ναι και εγω είμαι υπερ-ευχαριστημένος απο coolicool.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Το "nl post" είναι το "standard(Registered Air Mail)" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts