Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως ειναι ευκολο να παραθεσεις το link? Δεν το βρισκω.

to λινκ για το τηλεφωνο??

το μεμορυμομπιλες απαντησε αφτω

we can send it to you as a gift and then declare a lower price

οποτε το στελνη με χαμηλωτερη τιμη η σαν δωρο εφυγα για αγορααααααααααααααα

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα πειτε μου ανα αξιοπιστω κινεζικο σαητ να παρω αφτω το κινητω το οποιο να μη πληρωνουμε τελωνειο κατι ειχα δει το βαζανε σαν δωρο η με χαμηλη τιμη και δε πληρωνανε τελωνειο ευχαριστ αφτω θελω να παρω το βρηκα στο merymobiles σρα 85 ευρο

DOOGEE DG800 Valencia Android 4.4 KitKat

αλλα δε ξερω αν θα πληρωσω τελωνειο δε ξερω και καλλα αγγλικα

http://www.aliexpress.com/w/wholesale-DOOGEE-DG800.html?site=glo&SearchText=DOOGEE+DG800&SortType=total_tranpro_desc&groupsort=1&initiative_id=SB_20140919061907&shipCountry=gr&filterCat=5090301,380230,100003570

δες εδω δεν πληρώνεις τελωνείο έχω αγοράσει πάνω από δέκα φορές .

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΗ ΚΙΩΛΑς αν βαλο το απλο μεταφορικο που λεει εχει τελωνειο που κανη 30 μερες ....παει εχω μπλεξη βοηθατε χριστιανοι

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειδα απλα δεν ξερω τι επιλεγω απλα μεταφορικα που κανουν 30 μερες.....πωπω εχω κοληση ασχημα

Μηπως ειναι ευκολο να παραθεσεις το link? Δεν το βρισκω.

Εδω---->

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39

===========================================================================================

@rossi2

Αγορζεις απο το παρακατω καταστημα με κλειστα μάτια......

http://www.vickmall.com/doogee-dg800-valencia-smartphone-andorid-4-4-mt6582-quad-core-4-5-inch-1gb-ram-8gb-rom.html

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΗ ΚΙΩΛΑς αν βαλο το απλο μεταφορικο που λεει εχει τελωνειο που κανη 30 μερες ....παει εχω μπλεξη βοηθατε χριστιανοι

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειδα απλα δεν ξερω τι επιλεγω απλα μεταφορικα που κανουν 30 μερες.....πωπω εχω κοληση ασχημα

Singapore Post 15-60 days

Free Shipping

Πάνω απο 18 ημέρες δεν σου κάνει να έρθει το δέμα σου και αν δεν ξέρεις Αγγλικά κανε Επιλογή γλώσσας που είναι πάνω δεξιά σου στην σελίδα θα τα βλέπεις ελληνικά

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδω---->

===========================================================================================

@rossi2

http://www.vickmall.com/doogee-dg800-valencia-smartphone-andorid-4-4-mt6582-quad-core-4-5-inch-1gb-ram-8gb-rom.html

http://www.aliexpress.com/...0230,100003570 γιατί τι έχει με US $109.99 .Έλεος ποια με τα vickmall.com τι τρέχει με αυτό το κινεζομαγαζο μετοχές έχεις ;;;;

Εδω---->

@rossi2

εγινε κοστα ευχαριστο τωρα ειδα την απαντηση σου το βρηκα αμαζων ειχε φιλος λογαριασμο το πηρα επιτελους ...πωπωπ λεμε οταν δεν ξερεις κατι και ουτε αγγλικα φρικαρης θαχω υποψιν αφτω που ειπες για αλλη φορα ........ 90 ευρο αμαζον...αντε ναρθη να δω τι πεζη...θα γινη του ρουταρισματος το παρτυ..χχχιχιχι

Free Shipping

Πάνω απο 18 ημέρες δεν σου κάνει να έρθει το δέμα σου και αν δεν ξέρεις Αγγλικά κανε Επιλογή γλώσσας που είναι πάνω δεξιά σου στην σελίδα θα τα βλέπεις ελληνικά

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.aliexpress.com/...0230,100003570 γιατί τι έχει με US $109.99 .Έλεος ποια με τα vickmall.com τι τρέχει με αυτό το κινεζομαγαζο μετοχές έχεις ;;;;

Φιλε μου,εχοντας κανει 70 και πλεον αγορες απο το καταστημα αυτο,(και ενα συνολο ανω των 300 πλεον απο διαφορα καταστηματα απο εκει) και εχοντας τις καλυτερες των εντυπωσεων και απο το after sale,καθοτι με καλυψαν αμεσα σε 2 περιπτωσεις,αυτο θα προτινω σαν πιο αξοιοπιστο.

Και εαν δεν το προσεξες δεν ειμαι ο μοναδικος που το αναφερουν συνεχως το καταστημα αυτο.

Και οχι δυστηχως δεν εχω μετοχες απο εκει..........αλλα το εξυπνο το εγραψες.:)

Φιλε μου,εχοντας κανει 70 και πλεον αγορες απο το καταστημα αυτο,(και ενα συνολο ανω των 300 πλεον απο διαφορα καταστηματα απο εκει) και εχοντας τις καλυτερες των εντυπωσεων και απο το after sale,καθοτι με καλυψαν αμεσα σε 2 περιπτωσεις,αυτο θα προτινω σαν πιο αξοιοπιστο.

Και εαν δεν το προσεξες δεν ειμαι ο μοναδικος που το αναφερουν συνεχως το καταστημα αυτο.

Και οχι δυστηχως δεν εχω μετοχες απο εκει..........αλλα το εξυπνο το εγραψες.:)

Να προσθέσω και εγώ επίσης ότι το Aliexpress , είναι σαν το ebay και όχι κατάστημα όπως το vickmall , οπότε στο Ali πρέπει να προσέχεις σε τη πάστα πωλητή θα πέσεις για να μην έχεις προβλήματα , οπότε για τα 5 δολάρια διαφορά , δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει να το διακινδυνεύσει. Από την άλλη τώρα 90 δολάρια είναι 115 ευρώ , όμως να κάνω μια ερώτηση το πείρες από Amazon.co.uk η Amazon.com ?

LeEco Le max 2 [x820]

Να προσθέσω και εγώ επίσης ότι το Aliexpress , είναι σαν το ebay και όχι κατάστημα όπως το vickmall , οπότε στο Ali πρέπει να προσέχεις σε τη πάστα πωλητή θα πέσεις για να μην έχεις προβλήματα , οπότε για τα 5 δολάρια διαφορά , δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει να το διακινδυνεύσει. Από την άλλη τώρα 90 δολάρια είναι 115 ευρώ , όμως να κάνω μια ερώτηση το πείρες από Amazon.co.uk η Amazon.com ?

90 δολλαρια ειναι 70 ευρω.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καλυτερο Κινεζικο καταστημα ειναι και το λενε οι περισσοτεροι.Πριν πεταξεις την εξυπναδα διαβασε λιγο...

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Συγκρινεις το Golf ( αλι ) με τo Νιssan GTR. Δεν θα σε παρουμε στα σοβαρα.

Έλεος ποια με τα vickmall.com τι τρέχει με αυτό το κινεζομαγαζο μετοχές έχεις ;;;;

Δηλαδή οι περισσότεροι που λέμε καλά λόγια για το μαγαζί ή οποιοδήποτε μαγαζί έχουμε μερίδιο;

Απλά επειδή έχουμε πάρει από το συγκεκριμένο μαγαζί και μείναμε όλοι, σχεδόν, ικανοποιημένοι να μην το προτείνουμε;

Δεν είναι σοβαρό αυτό που λες.

οταν εισαι ευχαριστημενος απο καποιο καταστημα το λες για να βοηθησεις και αλλους απο το φορουμ ... αυτος ειναι ο σκοπος και του συγκεκριμενου θεματος :D και εγω θα παω με τα παληκαρια Vickmall ειμαι ευχαριστημενος...απλα δεν μου ετυχε κατι για να ξερω για το σερβις και ελπιζω να μην μου τυχει :D αλλα απο εξυπηρετηση για την παραγγελια και αποστολη ειμαι υπερευχαριστημενος και σιγουρα ισως υπαρξουν και καποιοι ατυχοι... ;)

Για να μην λέμε πολλά μπορεί όποιος θέλει να κάνει ένα πείραμα .

Να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με chat/email και καλά για πληροφορίες για ένα προϊόν με μερικά κινεζομαγαζα και να δει με ποιο θα έχει γρήγορη και σοβαρή επικοινωνία.

Εγω πρώτα κοιτάω vickmall και μετά στους άλλους.

Είναι δυνατόν ορισμένοι να προτείνουν σαν τρελοί το aliexpress όταν υπάρχουν εναλλακτικές και ειδικά όταν μπορείς να πληρώσεις σε κατάστημα με paypal????

Είναι δυνατόν να υπαρχει το ίδιο προϊόν στην ίδια τιμή στο ebay και να το πάρω απο το aliexpress?

Είναι δυνατόν ορισμένοι.. να προτείνουν aliexpress σε νεοφώτιστους ανθρώπους με αγορές.. ?

Edited by drdedus

Είναι δυνατόν ορισμένοι να προτείνουν σαν τρελοί το aliexpress όταν υπάρχουν εναλλακτικές και ειδικά όταν μπορείς να πληρώσεις σε κατάστημα με ψ????

Είναι δυνατόν να υπαρχει το ίδιο προϊόν στην ίδια τιμή στο ebay και να το πάρω απο το aliexpress?

Είναι δυνατόν ορισμένοι.. να προτείνουν aliexpress σε νεοφώτιστους ανθρώπους με αγορές.. ?

Συμφωνώ για τους νεοφώτιστους οτι πρέπει να προσέξουν στο aliexpress αλλά στα υπόλοιπα είσαι λάθος.

Το aliexpress έχει καλύτερο σύστημα από το paypal. Διάβασε λίγο τα buyerprotection το Returns & Refund Guarantee του aliexpress και θα καταλάβεις ότι είσαι καλύτερα διασφαλισμένος. Μόνο και μόνο ότι δεν παίρνει τα λεφτά ο προμηθευτής εάν δεν δώσεις εσύ το ΟΚ, το ότι εάν δεν παραλάβεις σε 60 μέρες παίρνεις τα λεφτά σου πίσω, το οτι εάν το προϊόν δεν είναι όπως στην περιγραφή του προμηθευτή έχεις full refund, το ότι εάν δεν είσαι ευχαριστημένος με το προϊόν το γυρνάς πίσω και πληρώνεις μόνο τα μεταφορικά (όταν προσφέρει Returns Extra Faultless Goods);

Πρέπει πάντα να προσέχουμε στο aliexpress και να ψάχνουμε πάντα με το seller rating και πριν ψωνίσουμε να διαβάσουμε τα feedback.

Σήμερα αγόρασα και εγώ μετοχές από vickmall. Πόσες μέρες κάνουν να έρθουν? :)

Βρε άμα δεν ήταν το Myphone, και πολλά μέλη που ψωνιζουν από Κίνα, μαύρα μεσάνυχτα θα είχαμε οι περισσότεροι....

:)

Εγώ έχω πάρει ενα κινητό απο vickmall και μου κάηκε ο φορτιστής την πρωτη μέρα,

Μίλησα στο chat μαζί τους και με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να ζητάνε καν αποδείξεις μου στείλανε φορτιστή EU(και μάλιστα καλυτερο απο τον εργοστασιακό)!

Εντάξει δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά είναι μια ένδειξη :D

Συμφωνώ για τους νεοφώτιστους οτι πρέπει να προσέξουν στο aliexpress αλλά στα υπόλοιπα είσαι λάθος.

Το aliexpress έχει καλύτερο σύστημα από το paypal. Διάβασε λίγο τα buyerprotection το Returns & Refund Guarantee του aliexpress και θα καταλάβεις ότι είσαι καλύτερα διασφαλισμένος. Μόνο και μόνο ότι δεν παίρνει τα λεφτά ο προμηθευτής εάν δεν δώσεις εσύ το ΟΚ, το ότι εάν δεν παραλάβεις σε 60 μέρες παίρνεις τα λεφτά σου πίσω, το οτι εάν το προϊόν δεν είναι όπως στην περιγραφή του προμηθευτή έχεις full refund, το ότι εάν δεν είσαι ευχαριστημένος με το προϊόν το γυρνάς πίσω και πληρώνεις μόνο τα μεταφορικά (όταν προσφέρει Returns Extra Faultless Goods);

Πρέπει πάντα να προσέχουμε στο aliexpress και να ψάχνουμε πάντα με το seller rating και πριν ψωνίσουμε να διαβάσουμε τα feedback.

Εγω εχω χασει αγορα, μια μπαταρία κινητου, που ηταν μουφα και δε μου ειχε επιλογη πουθενα για dispute

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά αυτό είναι το επίσημο σαιτ της xiaomi; http://www.xiaomishop.com

Έχει αγοράσει ποτε κανείς;

Όχι δεν είναι. Όλα τα επίσημα site της Xiaomi είναι Mi.com. Αυτό είναι άλλο ένα κινεζομάγαζο :p

Το ένα αναιρεί το άλλο από αυτό που λες?

Πως συμφωνείς στους νεοφώτιστους και όχι στα άλλα?

Εξήγησε μου τότε αφού είναι τόσο διάφανο γιατί όχι και οι νεοφώτιστοι ?

Να μάθουν τότε απο εκεί και μετά αν χρειαστεί αγοράζουν απο το ebay?

Λες οτι εάν το προϊόν δεν είναι όπως στην περιγραφή του προμηθευτή έχεις full refund.

Είσαι σίγουρος για αυτό?

Είναι πάντα έτσι απλά χωρίς διαφοροποιήσεις απο πωλητή σε πωλητή?

Δεν υπάρχει περίπτωσή να ζητάει κάποιος πχ να πληρώσεις τα μεταφορικά για να εχεις refund?

Edited by drdedus

Το ένα αναιρεί το άλλο από αυτό που λες?

Πως συμφωνείς στους νεοφώτιστους και όχι στα άλλα?

Εξήγησε μου τότε αφού είναι τόσο διάφανο γιατί όχι και οι νεοφώτιστοι ?

Να μάθουν τότε απο εκεί και μετά αν χρειαστεί αγοράζουν απο το ebay?

Μάλλον δε διαβάζεις καλά!

Έγραψα να προσέχουν όχι να μην αγοράζουν.

Παιδια.........η ουσια ειναι να βοηθαμε οσο μπορουμε,και οχι να μπερδευουμαι τον κοσμο βρε σεις.....:)

Ολοι εχουμε της ατυχες στιγμες μας κατα καιρους.