Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλοι καλησπέρα. Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα επιτέλους τι θα πάρω. Από κατάστημα παίζω ανάμεσα σε Minideal και Vickmall. Θα δούμε σε αυτό το θέμα. Και τώρα αρχίζουν οι απορίες και θέλω τα φώτα σας...

1. Επειδή η παραγγελία θα είναι μεγάλη (4-5 κομμάτια για αντίστοιχα άτομα) ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει για να αποφύγω τυχόν "οικονομικές εκπλήξεις" φτάνοντας Ελλάδα; Όλα μαζί σε μια παραγγελία; Όλα μαζί σε μια παραγγελία, αλλά να δηλώσω το καθένα να πάει σε διαφορετική διεύθυνση; Κάθε ένα σε ξεχωριστή παραγγελία;

2. Επειδή είναι σεβαστή παραγγελία, παίζει να πιέσω για καλύτερη τιμή ή θα χάσω το χρόνο μου;

3. Παρακαλώ προτείνετε αν υπάρχει σχετικό νήμα με οδηγίες για πληρωμές με Paypal μην κάνω καμιά πατάτα (πρώτη φορά που δοκιμάζω).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλοι καλησπέρα. Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα επιτέλους τι θα πάρω. Από κατάστημα παίζω ανάμεσα σε Minideal και Vickmall. Θα δούμε σε αυτό το θέμα. Και τώρα αρχίζουν οι απορίες και θέλω τα φώτα σας...

1. Επειδή η παραγγελία θα είναι μεγάλη (4-5 κομμάτια για αντίστοιχα άτομα) ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει για να αποφύγω τυχόν "οικονομικές εκπλήξεις" φτάνοντας Ελλάδα; Όλα μαζί σε μια παραγγελία; Όλα μαζί σε μια παραγγελία, αλλά να δηλώσω το καθένα να πάει σε διαφορετική διεύθυνση; Κάθε ένα σε ξεχωριστή παραγγελία;

2. Επειδή είναι σεβαστή παραγγελία, παίζει να πιέσω για καλύτερη τιμή ή θα χάσω το χρόνο μου;

3. Παρακαλώ προτείνετε αν υπάρχει σχετικό νήμα με οδηγίες για πληρωμές με Paypal μην κάνω καμιά πατάτα (πρώτη φορά που δοκιμάζω).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Προτείνω το Vickmall. Επίσης, μίλησε μαζί τους και ζήτησέ τους έκπτωση γιά 5 τεμάχια.

Γιά την αποστολή, πες τους ότι είναι γιά δώρα και θέλεις να τα στείλουν σε διαφορετικά ονόματα και διευθύνσεις, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα τελωνείου. Φυσικά θα επιλέξεις αποστολή με απλό ταχυδρομείο.

Εάν δεν δεχθούν, τότε να επιμείνεις να τα στείλουν ένα-ένα και όχι μαζί.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Προτείνω το Vickmall. Επίσης, μίλησε μαζί τους και ζήτησέ τους έκπτωση γιά 5 τεμάχια.

Γιά την αποστολή, πες τους ότι είναι γιά δώρα και θέλεις να τα στείλουν σε διαφορετικά ονόματα και διευθύνσεις, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα τελωνείου. Φυσικά θα επιλέξεις αποστολή με απλό ταχυδρομείο.

Εάν δεν δεχθούν, τότε να επιμείνεις να τα στείλουν ένα-ένα και όχι μαζί.

Αυτά πού τα ρωτάω; Στο Webcall; Περιμένω απλά κάποια από τα ονόματα να γίνει online;

Ευχαριστώ.

Παιδιά και εγώ χρειάζομαι βοήθεια με PayPal. Αν υπάρχει κατι σχετικό ας ποσταρει κάποιος για βοήθεια.

Ευρώ πληρώνουμε? Δολάρια? Έχουμε χρεώσεις με μετατροπές?

:thanks:

:)

Αυτά πού τα ρωτάω; Στο Webcall; Περιμένω απλά κάποια από τα ονόματα να γίνει online;

Ευχαριστώ.

Έχουμε μεγάλη διαφορά ώρας, αλλά στο Vickmall συνήθως υπάρχει κάποιος στο online chat. Αλλοιώς άφησε μήνυμα με αυτά που θέλεις και θα επικοινωνήσουν.

Ψωνίζω εδώ και 3 χρόνια από εκεί και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Απλώς πρόσεξε γιατί μπορεί να έχει "τσιμπημένες" τιμές εν σχέσει με άλλους ...

Αν έχει τσιμπημένες τιμές γιατί ψωνίζεις από εκεί?

Είναι θέμα αξιοπιστίας , βλέπεις μόνο τις προσφορές , κάτι άλλο?

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Είμαι μέλος και μου στέλνουν τις προσφορές, οπότε διαλέγω. :)

Και είπα ότι "μπορεί" να έχει μεγαλύτερες τιμές, όχι ότι είναι κανόνας ... :p

Έχουμε μεγάλη διαφορά ώρας, αλλά στο Vickmall συνήθως υπάρχει κάποιος στο online chat. Αλλοιώς άφησε μήνυμα με αυτά που θέλεις και θα επικοινωνήσουν.

Ευχαριστώ και τους δύο! Αν τα βρω σκούρα επανέρχομαι...

Μιας και φτιάξαμε λογαριασμό στο PayPal τι προτείνετε απο τα δύο.

1. Elephone P8 http://www.minideal.net/elephone-p8-smartphone-mtk6592-1-7ghz-with-5-8-inch-fhd-screen-2gb-16gb-otg-white.html

2. Xiaomi red note http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-note-redmi-note-enhanced-version-wcdma-mtk6592-octa-core-5-5-2gb-ram-8gb-rom-android-4-2-miui-v5.html

Μάλλον για το δεύτερο πάω ...... αν υπάρχει και κάτι πιο φθηνό σε 5,5" δοκιμασμένο δε με χαλάει να το δούμε.

Το θέλω για απλή χρήση για αρχη αλλά στο μέλλον ίσως ασχοληθώ και εγώ με τα διάφορα καστομ αν μου το επιτρέψει ο χρονος μου.

Οπότε να το παραγγείλω Singapore post και τις παρακάτω παρατηρήσεις ειμαστε κομπλέ?

1) Please mark it as£¥¥₩€£€¥&&$$$ (εεεεμμμ γκουχου γκουχου )

2) Install Greek language.

3) Remove all chinese apps.

4) Install playstore.

5) Make sure there is an EU adapter.

6) Dont forget to root it

Απο elephone δεν εμεινα ευχαριστημενος. Είχα το Ρ7 mini και στους δυο μηνες καηκε η οθονη.

Παρε xiaomi, πιο σίγουρη εταιρεία.

Edited by geokostas
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Xiaomi λοιπόν.

Πρέπει να μιλήσω και με πωλητή πρώτα η βαραω στο ψαχνό?

@ geokostas αμαααν, και τι εκανες με την οθόνη μετα ρε φίλε?

Edited by mike_k

Xiaomi λοιπόν.

Πρέπει να μιλήσω και με πωλητή πρώτα η βαραω στο ψαχνό?

@ geokostas αμαααν, και τι εκανες με την οθόνη μετα ρε φίλε?

Εδω το χω και το βλέπω προς το παρον.

Κάποια στιγμή πιστεύω να βρω χρόνο να το στείλω πισω στους σχιστοματηδες.

Να το στείλεις......

Αλήθεια δέχτηκαν το πρόβλημα και θα το επιστρέψεις? Θα σου στείλουν άλλο. ?

Σε πρώτη φάση μου είπαν να το στειλω πισω. Τωρα τι θα γίνει απο κει και πέρα, ο Θεός και η ψυχή τους. Δε θα πεθάνω κιολας για ενα κινητό. Την υγεία μας να'χουμε. :)

Σε πρώτη φάση μου είπαν να το στειλω πισω. Τωρα τι θα γίνει απο κει και πέρα, ο Θεός και η ψυχή τους. Δε θα πεθάνω κιολας για ενα κινητό. Την υγεία μας να'χουμε. :)

Καλά δε θα πεθάνουμε κιόλας...... :)

Στείλε το ομως. Μη το κρατάς ;)

παιδια μπορει καποιος να κανει μια καλη σουμα με ολα τα καλα και αξιοπιστα site για να μην ψαχνουμε 400 σελιδες και να δουμε τι λεει?? εστω σαν αρχικη να μπει ή οπουδηποτε αλλου...

VickMall, GeekBuying και λίγο πιο πίσω το MiniDeal. Αυτά είναι τα κορυφαία.

Μετά θα έβαζα τα To2C και MeriMobiles. Δεν βάζω το 1949Deal επειδή έχουν περίεργη πολιτική περί αναβαθμίσεων, όχι ότι είναι κακό.

Το CoolICool είναι αξιοπρεπές επίσης.

Δεν θα εμπιστευόμουν κάποιο άλλο, όχι επειδή δεν θα το έστελναν, αλλά επειδή εύκολα θα σου γυρίσουν την πλάτη σε περίπτωση προβλήματος που χρειαστείς εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Εγώ έχω άψογη εμπειρία από τα Buyincoins, Banggood, Vickmall, Dealsmachine και στο πρώτο και στο τρίτο έκανα και επιστροφή προϊόντα τα οποία μου αντικατέστησαν χωρίς πρόβλημα. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Ειχα κανει παραγγελια απο banggood και σημερα με ενημερωσανε με 2 διαφορετικα emails τα εξης:

Στο πρωτο email λενε οτι το προιον δεν ειναι σε stock επειδη σταματησε η παραγωγη του και ρωτανε αν θελω να παρω κατι αλλο ισης αξιας.

Στο 2ο email, το οποιο υπογραφει αλλο ατομο, με ενημερωνουν παλι οτι το προιον δεν ειναι σε stock και ρωτανε αν θελουν να κανονισουν αυτοι refund για μενα.

Εγω θελω refund ωστε να το παραγγειλω απο καπου αλλου. Στην περπτωση αυτη τους απαντω απλα στο email οτι θελω refund και περιμενω, η μπλεκω και το paypal?

The day is my enemy, the night my friend

Παιδιά θελω να κάνω παραγγελία μάλλον απο vickmall.

Στο PayPal εχω βάλει διεύθυνση του σπιτιού. Επειδή όμως τις περισσότερες ώρες είμαι στη δουλειά θελω να μου ερθει στη δουλειά.

Μπορώ να δηλώσω αλλη διεύθυνση αποστολής απο αυτη που έχει το PayPal?

Και αν ναι που το κάνω αυτό. Εχει καποια σχόλια στο PayPal η πρέπει να επικοινωνήσω με vickmall?

Παιδιά θελω να κάνω παραγγελία μάλλον απο vickmall.

Στο PayPal εχω βάλει διεύθυνση του σπιτιού. Επειδή όμως τις περισσότερες ώρες είμαι στη δουλειά θελω να μου ερθει στη δουλειά.

Μπορώ να δηλώσω αλλη διεύθυνση αποστολής απο αυτη που έχει το PayPal?

Και αν ναι που το κάνω αυτό. Εχει καποια σχόλια στο PayPal η πρέπει να επικοινωνήσω με vickmall?

Μιλα με την Selina εκει,οτι θες θα στο κανει.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Τι εννοείς οτι θέλω? :!: :X

Πλάκα κανω.......

Εεεεεεε.......μαζεψου...........:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......