Christosm7 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Υπάρχει κάποιος λόγος που σβήνονται τα μηνύματα.. το forum δεν ειναι για τη βοήθεια και τη γνώση όλων μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Υπάρχει κάποιος λόγος που σβήνονται τα μηνύματα.. το forum δεν ειναι για τη βοήθεια και τη γνώση όλων μας? Ακριβώς, όχι για προσωπικές αντιπαραθέσεις που δεν αφορούν το θέμα "Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά" Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Αντιπαραθέσεις που σέβονται τους κανόνες διαλόγου ( δεν βρίζουν , δεν πλακόνωνται στο ξύλο κτλ κτλ ) , μπορούν να βγάλουν και χρήσιμα συμπεράσματα και να καταλήξουν κάπου ..... ( ελπίζω να παραμείνει το μύνημα αρκετή ώρα , για να το διαβάσουν και κάποιοι :P ) Φιλικά Λευτέρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 πολυ καλη τιμη JIAYU G4C τιμη 90 ευρω! http://www.chinapadmall.com/jiau-g4c-mtk6582-quad-core-smartphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 πολυ καλη τιμη JIAYU G4C τιμη 90 ευρω! http://www.chinapadmall.com/jiau-g4c-mtk6582-quad-core-smartphone Sorry αλλά δεν μου φαίνεται και πολυ φθηνό με τέτοια χαρακτηριστικα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Sorry αλλά δεν μου φαίνεται και πολυ φθηνό με τέτοια χαρακτηριστικα. Μάλλον κάνεις λάθος .. Με μιά ματιά, από 150 μέχρι 185 δολλάρια το βρήκα, οπότε 126 είναι όντως καλή τιμή. Όσο γιά τα χαρακτηριστικά, τα αντίστοιχα "επώνυμα" και χωρίς την οθόνη του, έχουν τουλάχιστον 30-40 ευρώ ακριβότερα. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μάλλον κάνεις λάθος .. Με μιά ματιά, από 150 μέχρι 185 δολλάρια το βρήκα, οπότε 126 είναι όντως καλή τιμή. Όσο γιά τα χαρακτηριστικά, τα αντίστοιχα "επώνυμα" και χωρίς την οθόνη του, έχουν τουλάχιστον 30-40 ευρώ ακριβότερα. :) Δεν είδα καθόλου αλλα site πόσο το έχουν. Απλα το ειπα διαβάζοντας μόνο τα χαρακτηριστικα του. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ο φίλος Christosm7 είχε μιλήσει για Ελληνικό κατάστημα και μάλιστα "φυσικό κατάστημα" όπου μπορούσες να δεις και να δοκιμάσεις τα τηλέφωνα (αν κάνω λάθος συγνώμη αλλά εγώ αυτό κατάλαβα) και ότι έχει και εγγύηση 5 χρόνια. Από το link που έδωσε τίποτα από αυτά δεν είδα. Το κατάστημα δεν είναι Ελληνικό αλλά Βουλγάρικο και έχει έδρα στη Σόφια. Που τα βλέπεις τα τηλέφωνα πριν τα αγοράσεις; Πρέπει να ταξιδεύσεις μέχρι Σόφια; Αν είναι έτσι πολύς λόγος για το τίποτα. Πια η διαφορά από τα Κινέζικα eshop; Μόνο ο φόβος για το τελωνείο; Από Κίνα 99% δεν πληρώνεις ΦΠΑ-τελωνείο ενώ σε αυτό 100% το έχεις πληρώσει και το τελωνείο και το ΦΠΑ και το έχεις ενσωματώσει στην τιμή. Αν είναι έτσι τουλάχιστον να αγοράσουμε από Ελληνικά καταστήματα ώστε τουλάχιστον αυτά τα λεφτά να μείνουν στη Ελλάδα. Τα 5 χρόνια εγγύηση δεν τα είδα κάπου (αν τα είδε κάποιος να μας τα δείξει) αλλά και να υπάρχουν είναι απλός μπούρδες. Όποιος έχει λίγη εμπειρία στο χώρο καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται. Εδώ οι "φίρμες" οπού τα έχεις "σκάσει" χονδρά και σε αφήνουν ακάλυπτο τις περισσότερες φορές με αστείες και ανύπαρκτες δικαιολογίες (υγρασία, κακή χρήση, πτώση) και για 2 χρόνια. Θα περιμένεις από κινέζικο να σε καλύπτει για 5 χρόνια. Πόσο ανυποψίαστος πρέπει να είσαι για να το πιστέψεις. Τα μοντέλα αλλάζουν κάθε χρόνο και με το που σταματήσει η παραγωγή σε λίγους μήνες δεν υπάρχουν πια ανταλλακτικά. Τι να την κάνεις την εγγύηση χωρίς ανταλλακτικά; Στην καλύτερη περίπτωση θα πάρεις ένα μικρό εκπτωτικό κουπόνι για να αγοράσεις άλλο τηλέφωνο. Υπάρχουν στην Ελλάδα ανάλογα καταστήματα και είναι εύκολο να τα βρεις. Είναι μια επιλογή για αυτούς που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να μπλέκουν με τους Κινέζους. Φυσικά οι τιμές θα είναι αρκετά ακριβότερες από τα κινέζικα αλλά αυτό είναι απολύτως λογικό. Ο επιχειρηματίας κερδίζει μόνο ένα μέρος από αυτή τη διαφορά (μάλλον το μικρότερο). Ένα μέρος είναι το κόστος λειτουργίας και φυσικά το μεγαλύτερο μέρος από την διαφορά στην τιμή πάει στο κράτος. 2-3% τελωνείο, 23% ΦΠΑ στην ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ, 26-45% φόρος εισοδήματος στο κέρδος του επιχειρηματία-επιχείρησης, εισφορές ασφάλισης, κτλ. κτλ. κτλ. Άρα όποιος αγοράζει από Κίνα το αγοράζει πιο φθηνά αλλά περιμένει περισσότερες μέρες για να παραλάβει και υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες κάτι να πάει στραβά. 'Όποιος αγοράζει από Ελλάδα το αγοράζει αρκετά πιο ακριβά αλλά το παραλαμβάνει πιο γρήγορα και με λιγότερα πιθανά προβλήματα. Και με τα παραπάνω λεφτά συμβάλει και στο κράτος και στην οικονομία :) Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή. Καθένας επιλέγει με διαφορετικά κριτήρια και με βάση αυτά που θεωρεί πιο σημαντικά. Βασίλη η τοποθέτηση σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο !! +1000 από εμένα Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Γιατί θα μου πουν οτι κανω διαφήμιση, ότι ειμαι κλέφτης στις τιμές, εκμεταλλευτής, κι άλλα παρόμοια συνηθισμένα http://experts-mobiles.gr Μόνο η βιτρίνα μας λείπει γιατί ήμαστε καινούριο μαγαζί, αλλά μέχρι το καλοκαίρι θα ναι έτοιμος κι ο χώρος μας. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας και καλές δουλειές !! Το αναπαράγω για τους εξής λόγους: Προσωπικά με έχει εξυπηρετήσει σε κάποιες απορίες μου, απαντάει και βοηθάει πρόθυμα παιδιά στο φόρουμ, εξυπηρετικός,στο μέτρο της υπομονής "Γαιδούρι" και φιλικός, προβάλει και λέει τις απόψεις του για να μας ενημερώσει για θέματα που δεν γνωρίζουμε, είδα στη σελίδα του στο site κινητά που όντως λέει τις απόψεις και εδώ δεν έρχεται σε αντίθεση επαγγελματική, είναι δικό μας "Παιδί" άρα αν μπορούμε βοηθάμε(προσωπικό πιστεύω είναι αυτό,ο καθένας έχει την κρίση του...) αν κάποιον τον έπιανε τελωνείο-βιάζεται να το παραλάβει-θέλει έναν "Άνθρωπο" να ενοχλεί για εξυπηρέτηση,τότε νομίζω ότι ο Σταύρος είναι ο "Άνθρωπός του". Δεν γλύφω για να προλάβω τυχόν κακιούλες,δεν είμαι γνωστός ή συγγενείς του,απλά μου αρέσει και καταθέτω την δική μου κρίση. Ναι θα τον σύστηνα σε κάποιον σίγουρα http://experts-mobiles.gr Και θα πω και το αρνητικό της υπόθεσης, εγώ που δεν βιάζομαι θα το έπαιρνα από την Κίνα γιατί μάλλον γλυτώνω το 23%, το εμπορικό κέρδος του μεσάζοντα με αρνητικό όμως, ότι μπλέκω στην αβεβαιότητα του να μην πάθει τίποτα γιατί ίσως ταλαιπωρηθώ με τα πάνε έλα για επιδιορθώσεις και μπορεί να μην γίνει και η δουλειά μου... Αν όμως υποθετικά 150ευρώ έδινα στον Κινέζο και ήταν να δώσω 15-20% και να Έχω τον Σταύρο ΝΑΙ τότε θα έδινα 170-180 να το έπαιρνα από Αυτόν,εγώ που ρισκάρω εν γνώση μου και μπορώ να περιμένω..σε αντιστάθμισμα να έχω έναν Άνθρωπο δικό μου(τροφή για σκέψη σε παιδιά που εναντιώνονται...Ας καταλάβουμε αυτό που πολλές φορές όλοι έχουμε πει..Δουλεύουμε για άλλους είτε λέγεται κράτος,μεσάζωντες κλπ.(που δεν είμαι εναντίον..αλλά να υπήρχε ένα καλύτερο μέτρο οικονομικό ΦΠΑ-Εφορία.. ). Σε κάποιον γνωστό μου που δεν θέλει να ρισκάρει,να το πάρει γρηγορότερα και να έχει έναν Άνθρωπο εδώ στην Ελλάδα να τον εξυπηρετήσει τότε με κλειστά μάτια Λέω Σταύρο !! Και θέλω να παραμείνει η απάντηση μου γιατί είναι για Φτηνά Κινέζικα Κινητά απλά με Άνθρωπο - Κατάστημα στην Ελλάδα !! http://experts-mobiles.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Μα για να βρεθεί η διαφορά Το τηλ αξίζει πχ 70€ στο εργοστάσιο,ο κινέζος το πουλαει 100€ και το Ελληνικό καταστημα 170€ Δεν σου φαίνεται μεγάλη η διαφορα; Εκτός και αν ο Έλληνας δεν το παίρνει κατευθείαν από την πηγή,αλλά από κινεζομάγαζο Κι εγώ, και το κάθε ελληνικό κατάστημα, από πού θα τ αγοράσουμε 70€ ; Στην Κίνα μένουμε; Ο έμπορος που θα το πουλήσει σε μας, δε θα βάλει κέρδος; Σκέφτεσαι τι λες; Η μόνη διαφορά ειναι οτι αντί να πληρώνουμε μεταφορικά ταχυδρομείου, πληρώνουμε DHL+εκτελωνιστή, που ανάλογα την ποσότητα μπορεί να είναι ακριβότερα ή φθηνότερα ανά κομμάτι. Και πίστεψέ με, κανένα κατάστημα στην ελλάδα δε φέρνει εκατοντάδες κομμάτια. Κι επιτέλους, τέλος τα off topic Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2821 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Αγορά απο Κίνα για κύριο κινείτο ενα umi x2 πριν οχτώ μήνες πρόβλημα με το σήμα το Στέλνω πίσω στον Κίνα μετα απο δυό μήνες μου στέλνουν πίσω το ίδιο Τήλεφονο με αλλη ROM δούλεψε δυό μέρες ξανά τα ίδια προβλήματα τώρα ταξιδεύει για Κίνα πάλι. Στο ενδιάμεσο έχω αγοράσει ενα Sony z .Δηλαδή έχω δόση τα ωραία μου λεφτά για κάτι που δεν έχω :mad:Όλλα καλά αλλά δυστυχώς η Κίνα είναι μακριά.;)Για αυτό ο πόνος με την τεχνική υποστήριξη απο εδώ η τα ανταλλακτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2821 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Για το θέμα που τσακονεστε ο καθένας το βλέπει απο τη δικιά του σκοπιά ο έμπορος να κάνει χρήμα και ο καταναλωτής να αγοράσει φτηνά .Εγώ και εσείς που ξέρουμε την αγορά απο το ίντερνετ το ψάχνουμε και ξέρουμε της τιμες και πώς δουλεύει το σύστημα με τα online shop.Ο πατέρας μου που δεν έχει τελειοση το δημοτικό και νομίζει ο υπολογιστής είναι για να βλέπεις ταινίες αυτός ο άνθρωπος είναι της παλαιάς σχολής αγοράζει απο μαγαζί και άμμα χαλάσει το πάει σε μαγαζί αρα όλα έχουν να κάνουν με τής ανάγκες του κάθε ενα απο εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Κι εγώ, και το κάθε ελληνικό κατάστημα, από πού θα τ αγοράσουμε 70€ ; Στην Κίνα μένουμε; Ο έμπορος που θα το πουλήσει σε μας, δε θα βάλει κέρδος; Σκέφτεσαι τι λες; Η μόνη διαφορά ειναι οτι αντί να πληρώνουμε μεταφορικά ταχυδρομείου, πληρώνουμε DHL+εκτελωνιστή, που ανάλογα την ποσότητα μπορεί να είναι ακριβότερα ή φθηνότερα ανά κομμάτι. Και πίστεψέ με, κανένα κατάστημα στην ελλάδα δε φέρνει εκατοντάδες κομμάτια. Κι επιτέλους, τέλος τα off topic Είπα πχ για την τιμή...δεν γνωρίζω από που το αγοράζει ο καθένας. Και εγώ με τα Ελληνικά καταστήματα είμαι,απλά συγκρατήστε τις τιμές όσο μπορείτε....όσο συμπιέζεις το κέρδος νομίζω πιο πολλοί θα στραφούν σε εσένα,μονο και μόνο για να αποφύγουν το άγχος μιας αγοράς από την κίνα Καλή επιτυχία στην επιχειρηση σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εδώ και πόσο καιρό που παρακολουθώ το φόρουμ βλέπω να παίζουν συνέχεια στις προτιμήσεις συγκεκριμένα μαγαζιά. Geekbyuing - Minideal - To2C Μιας και κάνω κάποιες αγορές τελευταία για οικογένεια και κολλητούς πιστεύετε πως είναι καλύτερα να κάνουμε τις αγορές μας από ένα κατάστημα ώστε να μας έχουν πιο πολύ σε υπόληψη και να μας εξυπηρετούν καλύτερα και στο service ή θα το παίξουν κινέζοι έτσι κι αλλιώς και στην τελική πάντα να ψάχνουμε το κινητό που έχουμε βρει στην καλύτερη τιμή (να κόβουμε δηλαδή και το 3$) ; Προσωπικά αν με διαβεβαιώσει κάποιος πως ο κινέζος θα με δει με άλλο μάτι αν πάρω από αυτόν 5 κινητά (κατά τη διάρκεια της χρονιάς) θα τα πάρω και ας είναι 10$ παραπάνω. Αλλά είχε κάποιος άλλος τέτοια εμπειρία; Σίγουρα έχει και άλλα μαγαζιά με καλή εξυπηρέτηση αλλά πάντα μπροστά μου βλέπω αυτούς τους 3. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Χωρις να ειμαι της λιανικης νομιζω το κερδος στα hardware ειναι 10-15%. Τωρα στα κινητα ισως τα παιδια που φερνουν προσπαθουν να καλυψουν και τη χασουρα απο την αστοχια υλικου. Σε αλλο ειδος που ξερω απο κινα και ειχε γινει μοδα με πολλα μξκρομαγαζα, βαραγαν πολυ την τιμη ως και 100% πανω και τελικα εσκασε ολη η φουσκα. Αλλα ειμαστε τελειως off. Ασ συνεχιστει αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εδώ και πόσο καιρό που παρακολουθώ το φόρουμ βλέπω να παίζουν συνέχεια στις προτιμήσεις συγκεκριμένα μαγαζιά. Geekbyuing - Minideal - To2C Μιας και κάνω κάποιες αγορές τελευταία για οικογένεια και κολλητούς πιστεύετε πως είναι καλύτερα να κάνουμε τις αγορές μας από ένα κατάστημα ώστε να μας έχουν πιο πολύ σε υπόληψη και να μας εξυπηρετούν καλύτερα και στο service ή θα το παίξουν κινέζοι έτσι κι αλλιώς και στην τελική πάντα να ψάχνουμε το κινητό που έχουμε βρει στην καλύτερη τιμή (να κόβουμε δηλαδή και το 3$) ; Προσωπικά αν με διαβεβαιώσει κάποιος πως ο κινέζος θα με δει με άλλο μάτι αν πάρω από αυτόν 5 κινητά (κατά τη διάρκεια της χρονιάς) θα τα πάρω και ας είναι 10$ παραπάνω. Αλλά είχε κάποιος άλλος τέτοια εμπειρία; Σίγουρα έχει και άλλα μαγαζιά με καλή εξυπηρέτηση αλλά πάντα μπροστά μου βλέπω αυτούς τους 3. απλώς αυτοί οι τρείς είναι βέβαιο ότι δεν είναι απατεώνες. Το πρώτο σε περίπτωση επιστροφής σου πληρώνει τα μεταφορικά. Γιά "άλλο" μάτι δεν το βλέπω, εκτός από την προσφορά κανενός κουπονιού ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2821 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Εδώ και πόσο καιρό που παρακολουθώ το φόρουμ βλέπω να παίζουν συνέχεια στις προτιμήσεις συγκεκριμένα μαγαζιά. Geekbyuing - Minideal - To2C Μιας και κάνω κάποιες αγορές τελευταία για οικογένεια και κολλητούς πιστεύετε πως είναι καλύτερα να κάνουμε τις αγορές μας από ένα κατάστημα ώστε να μας έχουν πιο πολύ σε υπόληψη και να μας εξυπηρετούν καλύτερα και στο service ή θα το παίξουν κινέζοι έτσι κι αλλιώς και στην τελική πάντα να ψάχνουμε το κινητό που έχουμε βρει στην καλύτερη τιμή (να κόβουμε δηλαδή και το 3$) ; Προσωπικά αν με διαβεβαιώσει κάποιος πως ο κινέζος θα με δει με άλλο μάτι αν πάρω από αυτόν 5 κινητά (κατά τη διάρκεια της χρονιάς) θα τα πάρω και ας είναι 10$ παραπάνω. Αλλά είχε κάποιος άλλος τέτοια εμπειρία; Σίγουρα έχει και άλλα μαγαζιά με καλή εξυπηρέτηση αλλά πάντα μπροστά μου βλέπω αυτούς τους 3. Φιλέ μού είναι να μην σου κάτσει γιατί ο δρόμος του μεταξιού είναι μάκρις και η αναμονή μεγάλη διάβασε παραπάνω για να καταλάβεις την δικιά μου περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Εδώ και πόσο καιρό που παρακολουθώ το φόρουμ βλέπω να παίζουν συνέχεια στις προτιμήσεις συγκεκριμένα μαγαζιά. Geekbyuing - Minideal - To2C Σίγουρα έχει και άλλα μαγαζιά με καλή εξυπηρέτηση αλλά πάντα μπροστά μου βλέπω αυτούς τους 3. Το πρώτο (Geekbyuing ) σε περίπτωση επιστροφής σου πληρώνει τα μεταφορικά. To to2c δηλωσε ξεκαθαρα στο myphone οτι δεν δινει εγγυηση για την οθονη σε οποιοδηποτε κινητο οποτε εχει φαει ακυρο απο εμενα. Edited April 27, 2014 by timeout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Το πρώτο (Geekbyuing ) σε περίπτωση επιστροφής σου πληρώνει τα μεταφορικά. Το τρίτο (To2C) δεν καλύπτει προβλήματα οθόνης (και πουλάει κινητά ) [με επιφύλαξη] Eπιπλεον το πρωτο, στελνει τα προιοντα σε συσκευασια "αλεξισφαιρη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ρε παιδιά επειδή δε βρίσκω πού να το γράψω. Μου έκαναν refund απο ebay στο paypal αλλά στην προπληρωμένη που έχω της Εθνικής, δε φαίνεται. Γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ρε παιδιά επειδή δε βρίσκω πού να το γράψω. Μου έκαναν refund απο ebay στο paypal αλλά στην προπληρωμένη που έχω της Εθνικής, δε φαίνεται. Γιατί? "Τράβηξες" τα λεφτά απο το Paypal πίσω στην κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 "Τράβηξες" τα λεφτά απο το Paypal πίσω στην κάρτα; Όχι, προσπάθησα να το βρω αλλά δεν μπορεσα. Μπορείς να μου πεις ποιά είναι η διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ρε παιδιά επειδή δε βρίσκω πού να το γράψω. Μου έκαναν refund απο ebay στο paypal αλλά στην προπληρωμένη που έχω της Εθνικής, δε φαίνεται. Γιατί? κανει 5 εργασιμες να φανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 "Τράβηξες" τα λεφτά απο το Paypal πίσω στην κάρτα; Δεν "τραβάς" τίποτα, η επιστροφή γίνεται αυτομάτως .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 κανει 5 εργασιμες να φανει Aaa...o.k. προχθες μου τα έβαλαν. Άρα θα περιμένω . Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts