ZaninaZte Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Oχι βρε σε αυτο το θεμα,εδω δεν εχει ψηφοφορία.:) Εδω κοιτα,διπλα στο εκαστοτε καταστημαυπαρχει και το σχετικο εικονιδιο για ψηφοφορία-----> http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=22 Ναι, βρε εννοούσα ότι γενικά το έψαχνα κι όχι στο εν λόγω θέμα! :) Σε ευχαριστώ! ;) Παράθεση [color="Purple" Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό ---> http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Γεια σας παιδες. Ειμαι στο ψαξιμο για κινητο και το ποσό που θα διαθεσω ειναι πραγματικα το πολυ 125€ (170$). Οι προϋποθεσεις μου ειναι κάποιος MediaTek A7, 1GB RAM μεχρι 5 ιντσες, ελληνικα και να εχει και κάποια υποστηριξη απο xda μερια. Τί θα μου προτείνατε; Γενικα κοιταω κατα περιοδους τί παιζει στην κινεζικη αγορα και τωρα με αυτον τον προϋπολογισμο, μου φαινεται το ZTE v967s καλη επιλογη, εκτος της καμερας. Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. Ευχαριστω. Edited January 31, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Γεια σας παιδες. Ειμαι στο ψαξιμο για κινητο και το ποσό που θα διαθεσω ειναι πραγματικα το πολυ 125€ (170$). Οι προϋποθεσεις μου ειναι κάποιος MediaTek A7, 1GB RAM μεχρι 5 ιντσες, ελληνικα και να εχει και κάποια υποστηριξη απο xda μερια. Τί θα μου προτειναται; Γενικα κοιταω κατα περιοδους τί παιζει στην κινεζικη αγορα και τωρα με αυτον τον προϋπολογισμο, μου φαινεται το ZTE v967s καλη επιλογη, εκτος της καμερας. Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. Ευχαριστω. Huawei g610s και εισαι οκ φιλε μου,μην πας καν στο zte. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 http://www.tvc-mall.com ειναι αξιοπιστια?θελω για παραγγειλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 http://www.tvc-mall.com ειναι αξιοπιστια?θελω για παραγγειλα.. από την στιγμή που έχει paypal ως τρόπο επιλογής και τα ποσα΄είναι μικρά, δεν έχεις να φοβηθείς και πολλά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 http://www.tvc-mall.com ειναι αξιοπιστια?θελω για παραγγειλα.. Είχα παραγγείλει μία θήκη από το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Η Κινέζα στο chat στο skype απαντάει άμεσα (με κομπλιμέντα μάλιστα :shifty: ). Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από θήκες κλπ απλά κατά την παραγγελία του προϊόντος αφού επιλέξεις και μέθοδο αποστολής με το σχετικό κόστος έπειτα στο τελευταίο βήμα θα σου βγάλει ένα επιπλέον μικρό κόστος που είναι κάποια χρέωση για την πληρωμή μέσω paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Είχα παραγγείλει μία θήκη από το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Η Κινέζα στο chat στο skype απαντάει άμεσα (με κομπλιμέντα μάλιστα :shifty: ). Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από θήκες κλπ απλά κατά την παραγγελία του προϊόντος αφού επιλέξεις και μέθοδο αποστολής με το σχετικό κόστος έπειτα στο τελευταίο βήμα θα σου βγάλει ένα επιπλέον μικρό κόστος που είναι κάποια χρέωση για την πληρωμή μέσω paypal. Πάντως εγώ είδα προϊόν που αγόρασα από ΕΒΑΥ 17 δολλάρια να το έχει 24, και να θέλει επιπλέον ταχυδρομικά και να του πληρώσω και αυτά που πληρώνει ως πωλητής στο paypal ..., κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τους εδώ τύπους που δεν δίνουν απόδειξη, αλλά σου τρώνε και το ΦΠΑ που δεν θα αποδώσουν ... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Huawei g610s και εισαι οκ φιλε μου,μην πας καν στο zte. Γιατί τόση σιγουρια΄για το G610s έναντι του ZTE V967s; Το δευτερο υποστηρίζει και usb OTG, έτσι πχ αν θες να δεις κανά βιντεάκι στο ταξίδι και δεν θες να φορτώσεις το κινητό με άχρηστα πράγματα, συνδέεις το usb stick και το διαβάζει κατευθείαν... Έπειτα, μήπως είναι καλύτερη η κάμερα του Huawei; Επίσης και τα δύο είναι μεγάλα στο μέγεθος... Θετικά ρωτάω, γιατί είμαι κι εγώ σε δίλημμα και άρχισα υπέρ του Huawei και τώρα κλίνω προς το ZTE... Το OTG γενικά πολύ το σνομπάρει η Huawei, ακόμη και στα ακριβά μοντέλα της...νομίζω είναι απ' αυτά που θα έπρεπε να είναι standard...και θυμώνω που δεν είναι, γιατί ανατρέπει τις επιλογές μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Γιατί τόση σιγουρια΄για το G610s έναντι του ZTE V967s; Το δευτερο υποστηρίζει και usb OTG, έτσι πχ αν θες να δεις κανά βιντεάκι στο ταξίδι και δεν θες να φορτώσεις το κινητό με άχρηστα πράγματα, συνδέεις το usb stick και το διαβάζει κατευθείαν... Έπειτα, μήπως είναι καλύτερη η κάμερα του Huawei; Επίσης και τα δύο είναι μεγάλα στο μέγεθος... Θετικά ρωτάω, γιατί είμαι κι εγώ σε δίλημμα και άρχισα υπέρ του Huawei και τώρα κλίνω προς το ZTE... Το OTG γενικά πολύ το σνομπάρει η Huawei, ακόμη και στα ακριβά μοντέλα της...νομίζω είναι απ' αυτά που θα έπρεπε να είναι standard...και θυμώνω που δεν είναι, γιατί ανατρέπει τις επιλογές μου... Μάλλον είναι γενικό το κακό πιστεύω. Αν εξαιρέσεις τα χαϊ-εντ κινητά, τα υπόλοιπα για να βρεις το τέλειο κινητό θα έπρεπε να κάνεις συνδυασμό χαρακτηριστικών από 4 - 5 κινητά. Κάτι λείπει από το ένα, κάτι λείπει από ένα άλλο, μάλλον θα πρέπει να δεις σε ότι σε αφορά κάνεις τον μικρότερο συμβιβασμό. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Πάντως εγώ είδα προϊόν που αγόρασα από ΕΒΑΥ 17 δολλάρια να το έχει 24, και να θέλει επιπλέον ταχυδρομικά και να του πληρώσω και αυτά που πληρώνει ως πωλητής στο paypal ..., κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τους εδώ τύπους που δεν δίνουν απόδειξη, αλλά σου τρώνε και το ΦΠΑ που δεν θα αποδώσουν ... :lol: Στο ebay γενικά μπορεί να βρεις πολλά πράγματα φθηνότερα. Την συγκεκριμένη θήκη που πήρα δεν υπήρχε καθόλου στο ebay οπότε έκανα σύγκριση με άλλα καταστήματα όπου η τιμή ήταν πάνω κάτω η ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Γιατί τόση σιγουρια΄για το G610s έναντι του ZTE V967s; Το δευτερο υποστηρίζει και usb OTG, έτσι πχ αν θες να δεις κανά βιντεάκι στο ταξίδι και δεν θες να φορτώσεις το κινητό με άχρηστα πράγματα, συνδέεις το usb stick και το διαβάζει κατευθείαν... Έπειτα, μήπως είναι καλύτερη η κάμερα του Huawei; Επίσης και τα δύο είναι μεγάλα στο μέγεθος... Θετικά ρωτάω, γιατί είμαι κι εγώ σε δίλημμα και άρχισα υπέρ του Huawei και τώρα κλίνω προς το ZTE... Το OTG γενικά πολύ το σνομπάρει η Huawei, ακόμη και στα ακριβά μοντέλα της...νομίζω είναι απ' αυτά που θα έπρεπε να είναι standard...και θυμώνω που δεν είναι, γιατί ανατρέπει τις επιλογές μου... Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Καλο και το Huawei αλλα ειναι πιο μεγαλο και θυμιζει υπερβολικα SGS3! Οσο κι αν συμπαθω αυτον τον κολοσσο, στην σιγκεκριμενη περιπτωση θα προτιμουσα το ZTE V967s. Αλλες λυσεις εχετε υποψην σας; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Γιατί τόση σιγουρια΄για το G610s έναντι του ZTE V967s; Το δευτερο υποστηρίζει και usb OTG, έτσι πχ αν θες να δεις κανά βιντεάκι στο ταξίδι και δεν θες να φορτώσεις το κινητό με άχρηστα πράγματα, συνδέεις το usb stick και το διαβάζει κατευθείαν... Έπειτα, μήπως είναι καλύτερη η κάμερα του Huawei; Επίσης και τα δύο είναι μεγάλα στο μέγεθος... Θετικά ρωτάω, γιατί είμαι κι εγώ σε δίλημμα και άρχισα υπέρ του Huawei και τώρα κλίνω προς το ZTE... Το OTG γενικά πολύ το σνομπάρει η Huawei, ακόμη και στα ακριβά μοντέλα της...νομίζω είναι απ' αυτά που θα έπρεπε να είναι standard...και θυμώνω που δεν είναι, γιατί ανατρέπει τις επιλογές μου... Εχοντας δουλεψει και τα 2 αυτα κντ για αρκετο καιρο,κατεληξα στο συμπερασμα οτι το 610 ειναι καλυτερο σε οθονη,ποιοτητα κατασκευης και γενικη αισθηση που εχεις οταν το κρατας,ενα πολυ καλυτερο δεκτη gps,και καλυτερη ποιοτητα στον ηχο γενικα,το 967 απο την αλλη δεν λεω οτι ειναι κακο,απλα ξεπεραστηκε,και αυτο το πληκτρο on-off,νομιζεις οτι θα σου μεινει στο χερι απο στιγμη σε στιγμη.Βεβαια εχει otg,αλλα σαν γενικη εικονα ειναι πιο πισω θεωρω.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Εχοντας δουλεψει και τα 2 αυτα κντ για αρκετο καιρο,κατεληξα στο συμπερασμα οτι το 610 ειναι καλυτερο σε οθονη,ποιοτητα κατασκευης και γενικη αισθηση που εχεις οταν το κρατας,ενα πολυ καλυτερο δεκτη gps,και καλυτερη ποιοτητα στον ηχο γενικα,το 967 απο την αλλη δεν λεω οτι ειναι κακο,απλα ξεπεραστηκε,και αυτο το πληκτρο on-off,νομιζεις οτι θα σου μεινει στο χερι απο στιγμη σε στιγμη.Βεβαια εχει otg,αλλα σαν γενικη εικονα ειναι πιο πισω θεωρω.:) ευχαριστώ πολύ... Από φωτογραφική, ποιό είναι καλύτερο κατ΄εσέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μάλλον είναι γενικό το κακό πιστεύω. Αν εξαιρέσεις τα χαϊ-εντ κινητά, τα υπόλοιπα για να βρεις το τέλειο κινητό θα έπρεπε να κάνεις συνδυασμό χαρακτηριστικών από 4 - 5 κινητά. Κάτι λείπει από το ένα, κάτι λείπει από ένα άλλο, μάλλον θα πρέπει να δεις σε ότι σε αφορά κάνεις τον μικρότερο συμβιβασμό. Παναγιώτης Αυτό ακριβώς ... αλλά όποιος πάρει "χαϊ-εντ" και πληρώσει 700 και 800 ευρώ, δεν παραδέχεται ότι το "απόκτημά" του έχει ελλείψεις και ελατώματα. Επίσης, μάλλον κανένας δεν υπολογίζει ότι καμμία εταιρεία δεν βγάζει επίτηδες "τέλειο" τηλέφωνο, γιατί μετά θα πουλήσει άλλο μοντέλλο του αγίου ... ΜΠΙΠ !! :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Αυτό ακριβώς ... αλλά όποιος πάρει "χαϊ-εντ" και πληρώσει 700 και 800 ευρώ, δεν παραδέχεται ότι το "απόκτημά" του έχει ελλείψεις και ελατώματα. Επίσης, μάλλον κανένας δεν υπολογίζει ότι καμμία εταιρεία δεν βγάζει επίτηδες "τέλειο" τηλέφωνο, γιατί μετά θα πουλήσει άλλο μοντέλλο του αγίου ... ΜΠΙΠ !! :lol: Σύμφωνοι αλλά πχ ακόμη και στις μέτριες φωτογραφι΄κες υπάρχουν μέτρα και σταθμά...πολύς θόρυβος, ξεπλυμένα χρώματα, ελάχιστη λεπτομέρεια, ανάλογα το κινητό...το θέμα είναι να βρούμε αυτό που μας ενοχλέι λιγότερο... Οπότε παρότι η παραπάνω πρόταση ισχύει, στη πράξη δεν είναι χρήσιμη, γιατί αγνοεί τις πραγματικές διαφορές εκτός κι αν είναι πολύ μεγάλες... υπάρχουν όμως και μικρότερα σκαλοπάτια...δεν χρειάζεται να πάμε για δρασκελιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Σύμφωνοι αλλά πχ ακόμη και στις μέτριες φωτογραφι΄κες υπάρχουν μέτρα και σταθμά...πολύς θόρυβος, ξεπλυμένα χρώματα, ελάχιστη λεπτομέρεια, ανάλογα το κινητό...το θέμα είναι να βρούμε αυτό που μας ενοχλέι λιγότερο... Οπότε παρότι η παραπάνω πρόταση ισχύει, στη πράξη δεν είναι χρήσιμη, γιατί αγνοεί τις πραγματικές διαφορές εκτός κι αν είναι πολύ μεγάλες... υπάρχουν όμως και μικρότερα σκαλοπάτια...δεν χρειάζεται να πάμε για δρασκελιά Εγώ από την άλλη ποτέ δεν ήμουν υπέρ της λογικής της πολυσυσκευής. Θέλω το τηλέφωνο κυρίως να δουλεύει καλά ως τηλέφωνο, η καφετιέρα να κάνει καλό καφέ, και το πλυντήριο να πλένει καλά τα ρούχα. Τώρα αν παρεπιπτόντως μπορούν και κάνουν καλά και κάτι άλλο δεν με χαλάει, αλλά για να κάνω την εκάστοτε δουλειά μου καλά, προτιμώ να έχω μια ανεξάρτητη και εξειδικευμένη συσκευή. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 ευχαριστώ πολύ... Από φωτογραφική, ποιό είναι καλύτερο κατ΄εσέ; Δυο κλικ καλυτερο το 610,και το video,αλλα δεν ξεφευγουν απο τον κανονα και τα 2,αξοιπρεπεις foto την ημερα και απο τα 2,το βραδυ εχεις θεμα.Ποιο δυνατο flash απο το zte.Καλυτερη διαχειριση του flash απο το 610. Τις ..... για ποιο λογο τις εβαλες στο μνμ σου φιλε μου?:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Εγώ από την άλλη ποτέ δεν ήμουν υπέρ της λογικής της πολυσυσκευής. Θέλω το τηλέφωνο κυρίως να δουλεύει καλά ως τηλέφωνο, η καφετιέρα να κάνει καλό καφέ, και το πλυντήριο να πλένει καλά τα ρούχα. Τώρα αν παρεπιπτόντως μπορούν και κάνουν καλά και κάτι άλλο δεν με χαλάει, αλλά για να κάνω την εκάστοτε δουλειά μου καλά, προτιμώ να έχω μια ανεξάρτητη και εξειδικευμένη συσκευή. Παναγιώτης Και γιατί πήρες smartphone τότε; Να σου δώσω εγώ το Samsung των 20€ που έχω να μου δώσεις το δικό σου...να το σκίζεις κάθε μέρα στην ομιλία, θα ξεχνάς να το φορτίσεις...μπορεί να μπει και ιντερνετ, βγάζει και φωτογραφίες, θα σε ικανοποιήσει... Αν θες GPS σου δίνω εναλλακτικά το Sony Elm που έχω... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυο κλικ καλυτερο το 610,και το video,αλλα δεν ξεφευγουν απο τον κανονα και τα 2,αξοιπρεπεις foto την ημερα και απο τα 2,το βραδυ εχεις θεμα.Ποιο δυνατο flash απο το zte.Καλυτερη διαχειριση του flash απο το 610. Τις ..... για ποιο λογο τις εβαλες στο μνμ σου φιλε μου?:) Τις χρησιμοποιώ γενικά αντί τελείας, για να αποφεύγω τα κεφαλαία... ...αλλα και για να δηλώσω, αν αλλάζει γραμμή πχ, ότι συνδέεται η μία πρόταση νοηματικά με την αλλη...δεν το χρησιμοποίησα με υπονοούμενο, αν αυτό εννοείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Και γιατί πήρες smartphone τότε; Να σου δώσω εγώ το Samsung των 20€ που έχω να μου δώσεις το δικό σου...να το σκίζεις κάθε μέρα στην ομιλία, θα ξεχνάς να το φορτίσεις...μπορεί να μπει και ιντερνετ, βγάζει και φωτογραφίες, θα σε ικανοποιήσει... Αν θες GPS σου δίνω εναλλακτικά το Sony Elm που έχω... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τις χρησιμοποιώ γενικά αντί τελείας, για να αποφεύγω τα κεφαλαία... ...αλλα και για να δηλώσω, αν αλλάζει γραμμή πχ, ότι συνδέεται η μία πρόταση νοηματικά με την αλλη...δεν το χρησιμοποίησα με υπονοούμενο, αν αυτό εννοείς.. Επειδη δυλωνουν υπονοούμενο στην γλωσσα του net για αυτο και ρωτησα φιλε μου........ Καλη συνεχεια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Και γιατί πήρες smartphone τότε; Να σου δώσω εγώ το Samsung των 20€ που έχω να μου δώσεις το δικό σου...να το σκίζεις κάθε μέρα στην ομιλία, θα ξεχνάς να το φορτίσεις...μπορεί να μπει και ιντερνετ, βγάζει και φωτογραφίες, θα σε ικανοποιήσει... Αν θες GPS σου δίνω εναλλακτικά το Sony Elm που έχω... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τις χρησιμοποιώ γενικά αντί τελείας, για να αποφεύγω τα κεφαλαία... ...αλλα και για να δηλώσω, αν αλλάζει γραμμή πχ, ότι συνδέεται η μία πρόταση νοηματικά με την αλλη...δεν το χρησιμοποίησα με υπονοούμενο, αν αυτό εννοείς.. Και αν σου πω πως ακόμα μερικές φορές σκέφτομαι το ΝΟΚΙΑ 6233 που ήταν το προηγούμενό μου τηλέφωνο και η μπαταρία του κράταγε χαλαρά 10 ημέρες??? Ούτως ή άλλως δεν μιλάω πολύ στο κινητό κάθε μέρα, ένα δυο τηλέφωνα το πολύ, πολλές φορές μάλιστα κανένα. Και όσο και να μην το πιστεύεις, το πήρα από παρότρυνση πολύ καλού φίλου, που με έλεγε οπισθοδρομικό και πως ένας tech freak σαν εμένα, δεν γίνεται να μην έχει σμάρτφον. Το ξέρω στους περισσότερους μπορει να ακούγεται κουφό και απίστευτο αλλά έτσι είναι. Δεν λέω ότι το μετάνοιωσα που το πήρα, απλά λέω πως δεν ψάχνω τις συσκευές "όλα σε ένα". Γιατί και φωτογραφική έχω πολύ καλή (dslr) και δεν περιμενω από το κινητό να βγάλω φωτό, και gps έχω αυτόνομη συσκευή στο αυτοκίνητο (άσχετα αν τώρα χρησιμοποιώ και το κινητό) και mp3 player επίσης έχω αυτόνομο. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Και αν σου πω πως ακόμα μερικές φορές σκέφτομαι το ΝΟΚΙΑ 6233 που ήταν το προηγούμενό μου τηλέφωνο και η μπαταρία του κράταγε χαλαρά 10 ημέρες??? Ούτως ή άλλως δεν μιλάω πολύ στο κινητό κάθε μέρα, ένα δυο τηλέφωνα το πολύ, πολλές φορές μάλιστα κανένα. Και όσο και να μην το πιστεύεις, το πήρα από παρότρυνση πολύ καλού φίλου, που με έλεγε οπισθοδρομικό και πως ένας tech freak σαν εμένα, δεν γίνεται να μην έχει σμάρτφον. Το ξέρω στους περισσότερους μπορει να ακούγεται κουφό και απίστευτο αλλά έτσι είναι. Δεν λέω ότι το μετάνοιωσα που το πήρα, απλά λέω πως δεν ψάχνω τις συσκευές "όλα σε ένα". Γιατί και φωτογραφική έχω πολύ καλή (dslr) και δεν περιμενω από το κινητό να βγάλω φωτό, και gps έχω αυτόνομη συσκευή στο αυτοκίνητο (άσχετα αν τώρα χρησιμοποιώ και το κινητό) και mp3 player επίσης έχω αυτόνομο. Παναγιώτης Εγώ θέλω - δίκαρτο γιατί βαρέθηκα να κουβαλάω δύο διαφορετικά μαζί, να μπερδεύομαι με τις επαφές κτλ, - GPS για το αυτοκίνητο και το τρέξιμο, - μια αποδεκτή φωτογραφική (πολλές φορές καλύτερα χαμηλότερη ανάλυση, παρά υψηλή με κακή εικόνα, 3-5mp μου είναι αρκετά) για να βγάζω φωτογραφίες από τη φύση ή όμορφες γωνιές της πόλης όπου τρέχω, - το wifi για να μειώσω το κόστος επικοινωνίας όσο είμαι στο σπίτι ή με πρόσβαση σε διαδίκτυο, για γρήγορη πρόσβαση σε email, - για να αποφεύγω να κουβαλάω στικάκια ή και τον φορητό μερικές φορές στη βιβλιοθήκη κοκ. Όσο λιγότερες συσκευές, τόσο καλύτερα... Δίκαρτο κινητό, καλό GPS & Wifi και αποδεκτή φωτογραφική για θέαση φωτογραφιών στον υπολογιστή και για αναμνηστικούς λόγους...αυτά χρειάζομαι... Είχα ένα sonyericsson K810i με καλή φωτογραφική 3mp, καλη οργάνωση επαφών, wifi για υποτυπώδη πρόσβαση στο νετ, χωρίς GPS δυστυχώς...αν δεν το είχα ξεχάσει στη τσέπη του μπουφάν όταν το τελευταίο μπήκε στο πλυντήριο, πιθανότατα δεν θα με ένοιαζε τόσο να πάρω smartphone τώρα, γιατί θα καλύπτονταν οι περισσότερες ανάγκες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Για το after sales του buyincoins υπάρχουν εμπειρίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pat93 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά γνωρίζει κανείς αυτό το site; Έψαξα αρκετά μέσα στο φόρουμ πριν στείλω το μήνυμα και δεν βρήκα καμία πληροφορία για αυτό. Έχει αγοράσει κανείς από εκεί γιατί ενδιαφέρομαι για το Newman K18 και είναι το κατάστημα με την χαμηλότερη τιμή! http://www.ghdeal.com/newman-k18-ram-2gb-8-core-mtk6592-5-inch-fhd-screen-android-mobile-ogs.html Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Δεν το γνωρίζω το site, αλλά το γεγονός οτι δεν υπάρχει καμμία αναφόρά σε συνδυασμό με την χαμηλότερη τιμή, εμένα θα με έβαζε σε υποψίες. Βέβαια το γεγονός οτι έχει paypal είναι ενα μαξιλαράκι. Αν είναι πολύ μεγάλη η διαφορά τιμής με τα γνωστά site, τότε ίσως να αξίζει μία προσπάθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 καλησπερα παιδια μια ερωτηση θελω να κανω ...ξερετε αν στο minideal επέστρεψαν απο την κινεζικη πρωτοχρονια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts