Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μια μικρη βοηθεια.. θελω να παρω το h3000+ αλλα δεν το βρισκω με ελληνικα. Να το παρω και να κανω root (δεν εχω ξανακανει) ή να δοκιμασω με το More locale ή να πάρω το bedove i5 που μ αρεσει λιγοτερο αλλα εχει ελληνικα? Απο geekbying θα αγορασω

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια μια μικρη βοηθεια.. θελω να παρω το h3000+ αλλα δεν το βρισκω με ελληνικα. Να το παρω και να κανω root (δεν εχω ξανακανει) ή να δοκιμασω με το More locale ή να πάρω το bedove i5 που μ αρεσει λιγοτερο αλλα εχει ελληνικα? Απο geekbying θα αγορασω

να πάρεις το h2000+, είναι η ίδια συσκευή, κι υπάρχει ελληνική ρομ, έχω κι εγώ κι ένας απ το smartdigi

Οκ... Λοιπον τωρα θελω τα φωτα σου gerstavros2 και οπου αλλου εχει προσωπικη εμπειρία....όπως έχω ξαναπεί είμαι κάτοχος του acer gallant duo(mtk6575,1g ram) εδω και 5 μηνες απόλυτα και απροβληματιστα ευχαριστημενως σε ολα του... Εχω βρει να το δωσω 200ευρω να βαλω κ κανα 80 συνολο 280 (μαζι με 2η μπαταρία κ θηκη) και θέλω να πάρω κάτι πολύ καλύτερο quadcore και μέχρι 4.7' (αυτο θα ηταν και το πιο ιδανικο μεγεθος) υπόψη ότι χρησιμοποιώ το GPS με igo μονο, πανω απο 40 φορές το μήνα... Και wifi Internet 2 με 3 ωριτσες σιγουρα(βλεπω webtv mega, ant1 κτλ) θα μου εκανε βεβαια κ ενα λεπτο κ μικροκαμομενο 5'...οσο πιο μεγαλη οθονη με μικροτερο μέγεθος τόσο καλύτερα...(λιγα ζηταω ε?) κ οπωσδήποτε dual sim.Τωρα για tv-out ουτε συζήτηση ε?

Σε ρωταω γιατι λογο της εμπειρίας μου με το acer ήμουν έτοιμος να πάρω το acer liquid E1 (mtk6577,1g,4,5' αλλαμε soft keys στην οθόνη μολις κυκλοφορεί στα 205ευρω )

Και διαβάζοντας όλα αυτά εδώ νομιζω οτι παω να κανω μ@κια..τα 280 που διαθετω δεν είναι λίγα....η επιλογή είναι δύσκολη! To giayu g4 φαίνεται ιδανικό αλλά ακηκλοφορητο κ αδοκιμαστο... Το zte v987 καλο(μαλλον) αλλα ισως μεγελο το amoi n828 φθηνό και το φοβάμαι, το thl8 ενδιαφερον αλλα μεγελο κ αντε να βρεις ακρη....

Jiaui G4 - Δεν εχει κυκλοφορήσει, και πάω στοίχημα ότι θα χει κι αυτό κακό GPS, όπως όλα τα jiayu μέχρι τώρα :p

ΖΤΕ V987 - Κορυφή, λεπτό και μικρό, στο προτείνω

Amoi N828 - Μην το φοβάσαι, η amoi ειναι αξιόπιστη, έχω δουλέψει και το διπύρηνο μοντέλο κι είναι άριστο. Αν θες 4.5" στο συστήνω

Απο μια μικρη ερευνα που εκανα στο ιντερνετ μου δημιουργηθηκε μια ανησυχια σχετικα με το oklot.com, απ οπου παρηγγειλα το s5 οπως και αλλα παιδια εδω μεσα.

Το δεινουν γενικα χαμηλη βαθμολογια αξιοπιστιας.:worry:

τι λετε ?

http://www.sunsky-online.com/

Αυτο το μαγαζι λέει τίποτα? Η αλήθεια είναι ότι έχω ψωνηση από εκεί. Πάνω από 30 φορές αλλά όχι κινητό.... Game pads, καλοδια, screen protector, θήκες, φακούς, ποντίκια, memory card, usb blue tooth και αλλα ολα παραδόθηκαν κανονικά κανα 2 αποστολές άργησαν 40 μέρες ολες οι αλλες γυρω στις 20 με 25 μερες με china post κ singapore post.

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Απο μια μικρη ερευνα που εκανα στο ιντερνετ μου δημιουργηθηκε μια ανησυχια σχετικα με το oklot.com, απ οπου παρηγγειλα το s5 οπως και αλλα παιδια εδω μεσα.

Το δεινουν γενικα χαμηλη βαθμολογια αξιοπιστιας.:worry:

τι λετε ?

έχω ξαναπεί μακρυά από oklot....

http://www.sunsky-online.com/

Αυτο το μαγαζι λέει τίποτα? Η αλήθεια είναι ότι έχω ψωνηση από εκεί. Πάνω από 30 φορές αλλά όχι κινητό.... Game pads, καλοδια, screen protector, θήκες, φακούς, ποντίκια, memory card, usb blue tooth και αλλα ολα παραδόθηκαν κανονικά κανα 2 αποστολές άργησαν 40 μέρες ολες οι αλλες γυρω στις 20 με 25 μερες με china post κ singapore post.

οκ φαίνεται αλλά δεν θα στο πρότεινα για ακριβό προϊόν, όπως κινητό. υπάρχουν αξιόπιστα και γνωστά μαγαζιά με σίγουρο after sales support, ώστε να χεις εγγύηση

ρε παιδια γιατι δεν βαζουμε στο νημα μια δημοσκοπηση με μαγαζια ψηφιζοντας ο καθενας που εχει κανει επιτυχημενη αγορα?ποιο ευκολο για ολους θα ειναι...

γνωρίζει κανείς αν το συγκεκριμένο site είναι αξιόπιστο;

http://www.aliexpress.com/

Είναι σαν το ebay. Απλά κοιτάς τις αξιολογήσεις των εμπόρων.

Μερικοί απ τους καλύτερους για κινητά/τάμπλετ: CHINA BIESIE, Antion Store, KIMDECENT, FANTACY TECHNOLOGY, HUAMEI XIONGDI, Leading Electronics, Shenzhen Unionchant International, Shenzhen Labsen, Supper Kingnob

Για οποιον ενδιαφερεται για αγορα μερικα κουπονια http://www.benchmarkemail.com/c/v?e=2B997A&c=32ADD&l=429F289&email=JPOzAteHFXzweoAoUpkEKpemkgBQcCdv&relid=C6EC164 :D

Καλημέρα! επειδή δεν ξέρω που να ρωτήσω, εδώ έχει καλά και φτηνά κινητά http://www.chinavasion.net επειδή εχω ξαναψωνίσει είναι παρα πολυ αξιόπιστοι και με εγγύηση. Ρώτησα επειδή στα κινητά δεν αναφέρουν αν γραφουν HD video μου ειπαν για 720p, πχ αυτό http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Android_4.2_HD_Phone_ThL_W7_-_5.7_Inch_IPS_HD_Screen_1.2GHz_Quad_Core_CPU_8MP_Back_Camera_and_3.2MP_Front_Camera/

το ερώτημα ομως αν ειναι συμβατά με το 3G στην Ελλάδα θεμα συχνότητας και HDSP πως το λενε δεν ξερουν και μου ειπαν πως αυτα ειναι : This cellphone supports the following bands: 2G GSM 850MHz, 900MHz, 1800MHz, 1900MHz and 3G WCDMA 850/2100 MHz.

Ξερουμε τι γινεται στην Ελλαδα? εχω πακετο με δεδομενα θα εχω γρηγορο Internet ή θα έχω προβλήματα? γνωρίζει κανείς?

Καλημέρα! επειδή δεν ξέρω που να ρωτήσω, εδώ έχει καλά και φτηνά κινητά http://www.chinavasion.net επειδή εχω ξαναψωνίσει είναι παρα πολυ αξιόπιστοι και με εγγύηση. Ρώτησα επειδή στα κινητά δεν αναφέρουν αν γραφουν HD video μου ειπαν για 720p, πχ αυτό http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Android_4.2_HD_Phone_ThL_W7_-_5.7_Inch_IPS_HD_Screen_1.2GHz_Quad_Core_CPU_8MP_Back_Camera_and_3.2MP_Front_Camera/

το ερώτημα ομως αν ειναι συμβατά με το 3G στην Ελλάδα θεμα συχνότητας και HDSP πως το λενε δεν ξερουν και μου ειπαν πως αυτα ειναι : This cellphone supports the following bands: 2G GSM 850MHz, 900MHz, 1800MHz, 1900MHz and 3G WCDMA 850/2100 MHz.

Ξερουμε τι γινεται στην Ελλαδα? εχω πακετο με δεδομενα θα εχω γρηγορο Internet ή θα έχω προβλήματα? γνωρίζει κανείς?

Τα MTK6589 γράφουν 1080p βίντεο. Δοκιμασμένο. Και φυσικά δουλεύει το 3G στην Ελλάδα, αφού είναι στα 2100MHz όπως στα περισσότερα δίκτυα του κόσμου.

τι γινετε/ποια ειναι η διαδικασια οταν παραγγελεις κινεζικο , σου δωσει αριθμο, βλεπεις οτι εφτασε ελλαδα ελτα αλλα μετα τελος..

να σου λεει πx arrived greece και τελος απο εκει και περα ψαξε βρες το, πας τελωνειο? ελτα? αστυνομια?σε ποιον απευθυνεσαι να βγαλεις ακρη?

σου ζηταει το τελωνειο χρηματα για εκτελωνισμο? τι ποσο? μεχρι τι ποσο σου ζηταει? μπορεις να τα γλιτωσεις ? πως τα γλιτωνεις?

αυτες οι λιγες ερωτησεις γαι σημερα

ευχαριστω

(καλο θα ηταν οσοι εχουν κανει αγορα και μονο σοιο εχουν κανει αγορα να πουν σε πιο καταστημα πηραν , γαι να παρουμε και εμεις, μην πεταγεται ο καθενας και να λεει δηλαδη " να ενα καλο site, να ενα φτηνο, ο μπατζανακης του ξαδερφου ενος φιλου του γειτονα μου μαλον το πηρε απο εκει και ολα οκ"

τα μονο που εχω δε να λενε καλα λογια πολυς κοσμος ειναι το geekbuying και το minideal βλεπω οτι πολλοι τα πηραν απο εκει, πιο πολυ το σκεφτομαι για minideal , εχει κανεις να πει κακα λογαι για αυτα τα δυο site?

ευχαριστω

τι γινετε/ποια ειναι η διαδικασια οταν παραγγελεις κινεζικο , σου δωσει αριθμο, βλεπεις οτι εφτασε ελλαδα ελτα αλλα μετα τελος..

να σου λεει πx arrived greece και τελος απο εκει και περα ψαξε βρες το, πας τελωνειο? ελτα? αστυνομια?σε ποιον απευθυνεσαι να βγαλεις ακρη?

σου ζηταει το τελωνειο χρηματα για εκτελωνισμο? τι ποσο? μεχρι τι ποσο σου ζηταει? μπορεις να τα γλιτωσεις ? πως τα γλιτωνεις?

αυτες οι λιγες ερωτησεις γαι σημερα

ευχαριστω

Αφού φτάσει ελλάδα, όταν πρόκειται για συστημένο ταχυδρομείο, το τράκινγκ το βλέπεις στο track system των ΕΛΤΑ. Τα συστημενα πακετα ταχυδρομειου δεν περνουν τελωνειο.

ευχαριστω γαι την γρηγορη απαντηση αλλα τι γινεται οταν λεει οτι εφατσε ελλαδα απο εκει και περα τα ελατ σοθ λενε δεν παραλαβαμε τιποτα ? πως το κυνηγας το θεμα?

ευχαριστω γαι την γρηγορη απαντηση αλλα τι γινεται οταν λεει οτι εφατσε ελλαδα απο εκει και περα τα ελατ σοθ λενε δεν παραλαβαμε τιποτα ? πως το κυνηγας το θεμα?

Στο Paypal. Αν ο έμπορος δεν δώσει στο paypal tracking number που παραδόθηκε στη διεύθυνση που όρισες στο paypal, τότε παίρνεις τα λεφτά πίσω.

καλημερα και απο μενα

μολις μου ηρθε αυτο http://www.ebay.com/itm/151015811916?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

για τα λεφτα του πολυ καλο και ομορφο κινητο.

το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δεν εχει ελληνικα φοραει το 4.1.2 .

υπαρχει καποιος τροπος να του βαλω ελληνικα?

παντως γενικα εμεινα ευχαριστημενος και με την ταχυτητα αποστολης και γενικα με την ποιοτητα κινητου.

Καλημέρα! αυτό που πηρες απο ebay είναι οκ με τα δικτυα 3g? οπως ειπα πριν μου εχουν ηδη απαντησει απο το chinavasion τα κινητα αυτα δεν υποστηριζουν τα νεα δικτυα 3g που εχουμε εδω HDPDA πως τα λενε παρα μονο το αρχικο 3g που ειναι αρκετα ποιο αργο! επισης τα κινητα τραβανε 720p video μου ειπαν και οχι 1080p! η wind τι συχνοτητα 3g εχει? 2100 ?

Σχετικά με το chinavasion να πω οτι δεν υπαρχει θεμα με τελωνειο τα δηλωνουν δωρα,δειγμα κτλ τα μεταφορικα δεν ειναι πολλα 20-30 ευρω σε μενα max. Ερχονται μεσα σε 3 εβδομαδες με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ και στην σελιδα τους βλεπεις που βρισκονται οι παραγγελιες και μετα απο την σελιδα των ΕΛΤΑ. Να επισημανω ΠΡΟΣΟΧΗ τα ΕΛΤΑ κανουν βλακειες! εμενα μου πηγαινοφερναν το δεμα ΚΥΨΕΛΗ-ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ 1 εβδομαδα οτι δηθεν δεν εβρισκαν την οδο επειδη την εγραφε λατινικα!!!! :lol::lol: στο κουτι ειχε τηλεφωνα σταθερο-κινητο και ΟΥΔΕΠΟΤΕ με πηρε κανεις! εμαθα για την σελιδα των ΕΛΤΑ και πηρα εγω τηλ στα κεντρικα! αν εχετε προβλημα θα φταινε τα ΕΛΤΑ!!!! ενας φιλος ειχε χασει ενα δεμα για μηνες και το κρατουσαν στις αποθηκες στα κεντρικα τους και κανεις δεν τον πηρε τηλ ενω τα τηλεφωνα ηταν γραμμενα επανω!!!

σχετικα με τα κινητα ας ειν καλα ο σκρουτζ τελικα εχει sony xperia T Και S με καλες τιμες οποτε μαλλον δεν θα παρω κινεζικο!

Καλημέρα! αυτό που πηρες απο ebay είναι οκ με τα δικτυα 3g?

η αληθεια ειναι οτι δεν το δοκιμασα με το 3g μιας και στο σπιτι και στη δουλεια εχω ιντερνετ.

το gps του δοκιμασα χθες με την εφαρμογη endomondo και βρηκε σημα μετα απο 2 λεπτα και δουλεψε κανονικα

Αποφασισα να παρω το thl w8 να το παρω απο minideal ή merimobile??

Σταυρο εσυ που εχεις πειρα απο τα μαγαζια αυτα τι λες??

Στα λευτα ειναι περιπου τα ιδια.Με ενδιαφερει το μετα την αγορα.

η αληθεια ειναι οτι δεν το δοκιμασα με το 3g μιας και στο σπιτι και στη δουλεια εχω ιντερνετ.

το gps του δοκιμασα χθες με την εφαρμογη endomondo και βρηκε σημα μετα απο 2 λεπτα και δουλεψε κανονικα

Στην σελίδα που έδωσες στο ebay αναφερει και Greek! μηπως δεν εχεις κανει σωστα καποια ρυθμιση? για Ελληνικο πληκτρολογιο αμα ψαξεις στο google play εχει αρκετά!

Στην σελίδα που έδωσες στο ebay αναφερει και Greek! μηπως δεν εχεις κανει σωστα καποια ρυθμιση? για Ελληνικο πληκτρολογιο αμα ψαξεις στο google play εχει αρκετά!

ελληνικο πληκτρολογιο εβαλα. ελληνικο interface δεν εχει. να εχει τα μενου δηλαδη στα ελληνικα.

οχι οτι με καιει ιδιαιτερα γιατι πραγματικα ειναι και γρηγορο και ποιοτικο.

και ακομα το σκεφτομαι αν του ριξω ή οχι αρνητικο

επισης γνωριζει κανενας για παλμογραφο να μου πει τι να προτιμησω?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

το δικο μου απο 18/4 εχει κολλησει στο despached to overseas.ειναι φυσιολογικο?

Και μενα απο τις 19/4...ενταξει ισως ειναι λιγο νωρις ακομα.

Στο site του ελτα courier μου βγαζει το παρακατω:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 19-04-2013 18:37 IPS

(sgpost απο minideal)

Τι ειναι το IPS;

Και μενα απο τις 19/4...ενταξει ισως ειναι λιγο νωρις ακομα.

Στο site του ελτα courier μου βγαζει το παρακατω:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 19-04-2013 18:37 IPS

(sgpost απο minideal)

Τι ειναι το IPS;

Σημαίνει ότι στις 19 αναχωρισε για Ελλάδα. Όταν ανοιχτεί ο σάκος στο αεροδρόμιο θα δείτε την επομένη καταχώριση, καμιά βδομάδα μετά

Αποφασισα να παρω το thl w8 να το παρω απο minideal ή merimobile??

Σταυρο εσυ που εχεις πειρα απο τα μαγαζια αυτα τι λες??

Στα λευτα ειναι περιπου τα ιδια.Με ενδιαφερει το μετα την αγορα.

Minideal

Καλημέρα! αυτό που πηρες απο ebay είναι οκ με τα δικτυα 3g? οπως ειπα πριν μου εχουν ηδη απαντησει απο το chinavasion τα κινητα αυτα δεν υποστηριζουν τα νεα δικτυα 3g που εχουμε εδω HDPDA πως τα λενε παρα μονο το αρχικο 3g που ειναι αρκετα ποιο αργο! επισης τα κινητα τραβανε 720p video μου ειπαν και οχι 1080p! η wind τι συχνοτητα 3g εχει? 2100 ?

Βλακείες λένε απ το chinavasion. Ο MAFIA με ΜΤΚ6589 πιάνει 24 Mbps με τη κοσμοτε στην Αθήνα, εγώ έχω πιάσει 4.5Mbps με Vodafone στη Νίκαια. Κ σου πα πιο πάνω ότι το 3G στην Ελλάδα είναι στα 2100!

και τα MTK6589 γράφουν 1080p βίντεο και το χω δοκιμάσει σε 5 κινητά!