Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο pandawill το εχει 221$. Με την εγγραφη σου δινει κουπονι 5%, οποτε πας 210. Νομιζω ειναι και πιο αξιοπιστο.

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλο μεσημέρι σε όλους!

Κάποιος να με ξεαγχώσει παρακαλώ.

Μόλις πήρα αποτέλεσμα από το tracking. Παραγγελία από etotalk με EMS.

EMS αποτέλεσμα:

2012-12-18 23:59:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Handed over to Customs

ELTA track&trace αποτέλεσμα:

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 12:53:43 πμ ` ` ` `

` ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αντικείμενα σε Συσκευασία

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 12:59:42 πμ ` ` ` `

` ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αποστολή Συσκευασίας

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 9:09:05 πμ ` ` ` `

` ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. Παραλαβή Συσκευασίας

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 9:14:15 πμ ` ` ` `

` ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. Αντικείμενα σε Συσκευασία

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 11:04:09 πμ ` ` ` `

` ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. Αντικείμενα σε Συσκευασία

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 11:18:51 πμ ` ` ` `

` ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. Αποστολή Συσκευασίας

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα παραλάβω σήμερα-αύριο ή ότι θα μου ρθει φιρμάνι; Τι σημαίνει το Υπ.Εκτ.Δεμ.Θεσ.; WTF?!?! Με τόσες συγκοπτόμενες λέξεις καλύτερα να τα διάβαζα στα κινέζικα! :mad:

Σημαίνει οτι το δέμα σου βρίσκεται μάλλον σε ΥΠοκατάστημα ΕΚΤελωνισμένων ΔΕΜάτων ΘΕΣσαλονίκης και θα σου αποσταλλεί αν όχι σήμερα, λογικά αύριο. Αν δεν είσαι μακριά και δε μπορείς να περιμένεις, πήγαινε με ταυτότητα και αριθμό αποστολής και παρτο μόνος σου...

Καλησπερα κ απο μενα. Σκοπευω να αλλαξω το ΖΤΕ Skate που εχω για καποιο chinese dual sim. Εχω καταληξει στο ThL W6. Το εχει φερει κανεις στην Ελλαδα να μου πει εντυπωσεις? Την καλυτερη τιμη την εχω βρει στο minideal. Για το εν λογω site τι ξερουμε? Να προχωρησω αμεσα??

Edit: Για το antelife ξερουμε τιποτα??

Έπεσες στην περίπτωση , έχω αγοράσει ένα Χ825α.

Πρώτα το παράγγειλα από antelife , ενώ έδειχνε ότι το είχε στοκ με ενημέρωσαν ότι δεν το είχαν, ζήτησα refund (πάντα μέσω paypal οι αγορές) και το αποδέχτηκαν στο επόμενο email (χωρίς να αργήσουν ). Απλά ρώτησαν αν ήθελα κάποιο αλλο μοντέλο.

Μετά το παραγγέλνω από το minideal.net.

Το είχαν μου το έστειλαν αλλά έκανε 3 μήνες να έρθει .

ΔΕΝ έφταιγε το site , έφταιγε το ότι το είχα παραγγείλει να έρθει μέσω China Post και έφταιγε το Κινέζικο ταχυδρομείο.

Όταν το έστειλαν με Singapore Post ήρθε με την πρώτη φορά που το έστειλαν περίπου 15-17 ημέρες.

Με το Minideal είχα αρκετά μηνύματα για να δω τι έχει γίνει το δέμα, και απάντησαν σε όλα (μιλούσα με κάποια Linda).

Δεν έχω παράπονο από το site.

Υπόψιν ότι τελευταία αφού το έστειλαν με Singapore Post μου έστειλαν και μία 8 GB sdcard δώρο για την ταλαιπωρία.

Ενώ δεν έφταιγαν αυτοί αλλά το Κινεζικό Ταχυδρομείο.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Καταλαβα. Ευχαριστω πολυ. Κι εγω περιμενω με ChinaPost ενα tablet απο dinodirect που φαινεται οτι ειναι στο Πεκινο απο τις 30-11... Καποια στιγμη θα φτασει φανταζομαι..

Το κουπονι ειναι bgxmas και δινει 7% για ολες τις αγορες πανω απο 100$.

Το μαγαζι ειναι αξιοπιστο, ετσι και αλλιως με paypal δεν εχεις θεμα. Αυτα που

λενε οτι ειναι αμεσα διαθεσιμα τα στελνουν οντως εντος 24ωρου.

Τις παραγγελιες τις στελνουν με Σουηδικο tracking number, και γενικα ισως αργησει

λιγο παραπανω. Παντως οσοι πηρανε απο εκει δεν ειχαν θεμα με τελωνειο. Θα τους πεις

να γραψουν πανω μικροτερη τιμη κ gift και φυσικα οχι courrier.

Δες το και

Edited by Diplomat

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

Εχει κανένας υπόψην του πόσο καιρό κάνει πακέτο me singapore post απο την Σινγκαπουρη για Ελλάδα; Εχω παραγγείλει ένα τηλεφωνάκι απο http://www.cellphonemic.com και απο τις 14 του μηνός έχει φύγει απο το αεροδρόμιο της Σινγκαπουρης. To tracking δεν έχει ενημερωθεί με κάτι άλλο.
Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος.

Εχει κανένας υπόψην του πόσο καιρό κάνει πακέτο me singapore post απο την Σινγκαπουρη για Ελλάδα; Εχω παραγγείλει ένα τηλεφωνάκι απο http://www.cellphonemic.com και απο τις 14 του μηνός έχει φύγει απο το αεροδρόμιο της Σινγκαπουρης. To tracking δεν έχει ενημερωθεί με κάτι άλλο.

Eιναι λιγο τα ζωα μου αργα...κανε υπομονη..

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

24-11-2012 INFORMATION RECEIVED

27-11-2012 Despatched to overseas (Country code: GR)

08-12-2012 Arrived at overseas (Country code: GR)

Στις 12 του μηνός πήγα στο ταχυδρομείο της γειτονιάς μου και το πήρα.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Κλωνο δεν θα επερνα ποτε. Υπαρχουν "επωνυμα" κινεζικα κινητα με τα ιδια χαρακτηριστικα. Εχεις ιδεα ποσο μεγαλη ειναι μια οθονη 5,4"?

"What religion are you?"

Κλωνο δεν θα επερνα ποτε. Υπαρχουν "επωνυμα" κινεζικα κινητα με τα ιδια χαρακτηριστικα. Εχεις ιδεα ποσο μεγαλη ειναι μια οθονη 5,4"?

Εσύ τι λες; να μην ξέρω; Είναι τόσο μεγάλη όσο του κινητού που αντιγράφει.

Xiaomi 12 Pro

Καλησπέρα και από εμένα,

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια στο να μπορέσω να αποφασίσω

Αυτό εδώ πως σας φαίνεται ? Star B94M με τιμή γύρω στα 129€ και με έκδοση Android 4.1.2

Εναλλακτικά ....

1 .UMI X1

2. Jiayu G3

3. NewMan N1

Ευχαριστώ πολύ

www.gadget-rumours.com

Καλησπέρα και από εμένα,

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια στο να μπορέσω να αποφασίσω

Αυτό εδώ πως σας φαίνεται ? Star B94M με τιμή γύρω στα 129€ και με έκδοση Android 4.1.2

Εναλλακτικά ....

1 .UMI X1

2. Jiayu G3

3. NewMan N1

Ευχαριστώ πολύ

Jiayu G3 σου προτεινω εγω..

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Chryssostomos και paulpap1 νομίζω ο τίτλος είναι ξεκάθαρος. Εδώ μιλάμε για καταστήματα και όχι για κινητά.

Μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ:

Επιλογή συσκευής

ή σε κάποιο θέμα που να ταιριάζει.

Chryssostomos και paulpap1 νομίζω ο τίτλος είναι ξεκάθαρος. Εδώ μιλάμε για καταστήματα και όχι για κινητά.

Μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ:

Επιλογή συσκευής

ή σε κάποιο θέμα που να ταιριάζει.

OK - Συγνώμη !!!

www.gadget-rumours.com

Οχι καλα λογια για το fastcardtech κατω στο τελευταιο post..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276709&page=53

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Οχι καλα λογια για το fastcardtech κατω στο τελευταιο post..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276709&page=53

ναι τι είδα,απλά έτυχε να το δώ εκεί σε καλή τιμή.... Άκυρο λοιπόν,πάμε για άλλα

Xiaomi 12 Pro

ακουστε τους ρωτησα αν έχει σταλθει και γιατι δεν εχω trucking number και τι μου εστειλαν (Hi its been dispatch sorry my shipping team is on the holiday I did not get the tracking number I will get it right after the holiday and send it to you

thank you and take care) το πιστευετε??

ακουστε τους ρωτησα αν έχει σταλθει και γιατι δεν εχω trucking number και τι μου εστειλαν (Hi its been dispatch sorry my shipping team is on the holiday I did not get the tracking number I will get it right after the holiday and send it to you

thank you and take care) το πιστευετε??

Ολα τα Κινεζικα sites εδω και 3 εβδομαδες περιπου γραφουν να αποφυγουμε παραγγελιες αυτο το διαστημα γιατι εχουν γιορτες..

Εγω το πιστευω:what:

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Συνήθως όχι, και εγώ έκανα παραγγελία Order Date: 18th Dec 2012 @ 2:06 PM και μου τα στείλανε 28th Dec 2012... οποτε έρχεται και η σειρά σου :D

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

ναι και μενα τετοια μου λενε καθε τελος τους χρονου οταν περιμενω κατι και αυτο που κανω ειναι να τους κραξω και τους λεω οτι αν δεν εχω τρακινγκ ναμμπερ σε 24ωρες θα τους κανω report στο paypal ... και μεσα σε 24 παντα εχω

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

καλησπερα παιδια εχεται κανα κουπονι απο merimobiles η καποιο αξιοπιστο?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.