dukepapas Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 και το everbuying Που δοκιμασα εγω η ιδια μετριοτητα. Βγαζουν shipping number χωρις να το εχουν ποσταρει καν, και οταν κανουν dispatch ισχυει ο κωδικος που σου δινουν. Μλκιες δηλαδη, την πατησα κι εγω. Εγω επισης εκανα παραγγελια και για αλλο αντικειμενο και εβλεπα οτι δεν το εστελναν και οταν εστειλα μειλ μου ειπαν οτι τελειωσε το στοκ (παρολο που οταν πληρωσα ελεγε in stock) και οτι αυτο που πατησα ηταν κρατημενο για αλλο πελατη τους !!! Ολα τα κινεζικα site ειναι να σου κατσει η παραγγελια. Στο βωμο του κερδους ομως κανουν πολλες παγαποδιες, και το μονο που τους κραταει εινα η καλη βιτρινα στα site τους. Μονο το chinavasion ειανι αρκετα αξιοπιστο αλλα με τις τιμες που εχει δεν αξιζει να παρειας απο εκει σου βγηκε καλο το αντικειμενο που αγορασες τουλαχιστον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frogg Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Εμενα με ενδιαφερει να το στειλουν.Οποιος εχει παραγγειλει κατι και του το εστειλαν κανονικα εστω και αργα να το πει γιαυτο δεν ξερω ειμαι επιφυλακτικος στο να παραγγειλω μην δεν μου στειλουνε τιποτα ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 (edited) σου βγηκε καλο το αντικειμενο που αγορασες τουλαχιστον? ετσι κι ετσι, αλλα δε φταιει το everbuying γι αυτο. Πολλα τηλεφωνα με τσιπακι 6575 και 6577 εχουν προβλημα με το gps και το wifi οπως εχω κι εγω. Ειναι θεμα firmware κατα πασα πιθανοτητα. Φυσικα διεκδικησα αποζημιωση μεσω paypal , απο την αποψη οτι εαν το τηλεφωνο διαφημιζουν οτι εχει wifi και gps θα επρεπε και οι ιδιοι να το τσεκαρουν πριν το πουλησουν. quality control λεγεται αυτο και προφανως απουσιαζει απο ολη την φθηνη κινεζικη αγορα. ειχα δωσει 160$ και πηρα 35$ πισω, τριχες δηλαδη. Μου προτειναν επιστροφη και ολα τα χρηματα πισω, ή αλλαγη με καποιο που θα λειτουργει. Επειδη ομως δεν τους εμπιστευτηκα αφου μου ειχαν κανει ήδη 2 παγαποδιες προτιμησα τα 35$ . Οποιος λοιπον αγοραζει απο κινεζικο site παιρνει το ρισκο του απο μονος του. Μπειτε και στο xda ή το http://www.forum.china-iphone.ru/viewforum.php?f=70 για να δειτε τι παιζει με τα κινεζικα της γενιας 6575 και 6577. Ψαξιμο και τυχη χρειαζεται. Ακομα κι ετσι παντως εγω τα προτιμω απο τα επωνυμα των 300-400€ που εχουν επισης προβληματα και δεν ειανι dual sim. ειχα lg 2x και το χα πληρωσει 350€ .... με τα κινεζικα 2 σιμ ηρεμισα παρα πολυ, απο την αποψη οτι πληρωσα και ελαβα αντιστοιχο της τιμης, και οχι πολυ λιγοτερο Εμενα με ενδιαφερει να το στειλουν.Οποιος εχει παραγγειλει κατι και του το εστειλαν κανονικα εστω και αργα να το πει γιαυτο δεν ξερω ειμαι επιφυλακτικος στο να παραγγειλω μην δεν μου στειλουνε τιποτα ποτε. οποτε εχω παραγγειλει απ εξω μου εχει ερθει. Κανω περιπου 5 χρονια παραγγελιες , οχι τακτικα, αλλα ποτε δεν εχω χασει τα χρηματα μου. Ερχονται ολα, καποιες φορες με αρκετη καθυστερηση, αλλα ερχονται Edited September 7, 2012 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frogg Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Για το συγκεκριμενο site λεω.Δηλαδη για το fastcardtech,οχι γενικα.Παντως για μενα το ποιο αξιοπιστο παιδια ειναι το pandawill. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει το merimobiles http://www.merimobiles.com/Android_OS_s/173.htm Διαβαζω καποια τοπικ για tablet εδω στο myphone και δεν εχω διαβασει καποια φουστια απο αυτο το site. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 ετσι κι ετσι, αλλα δε φταιει το everbuying γι αυτο. Πολλα τηλεφωνα με τσιπακι 6575 και 6577 εχουν προβλημα με το gps και το wifi οπως εχω κι εγω. Ειναι θεμα firmware κατα πασα πιθανοτητα. Φυσικα διεκδικησα αποζημιωση μεσω paypal , απο την αποψη οτι εαν το τηλεφωνο διαφημιζουν οτι εχει wifi και gps θα επρεπε και οι ιδιοι να το τσεκαρουν πριν το πουλησουν. quality control λεγεται αυτο και προφανως απουσιαζει απο ολη την φθηνη κινεζικη αγορα. ειχα δωσει 160$ και πηρα 35$ πισω, τριχες δηλαδη. Μου προτειναν επιστροφη και ολα τα χρηματα πισω, ή αλλαγη με καποιο που θα λειτουργει. Επειδη ομως δεν τους εμπιστευτηκα αφου μου ειχαν κανει ήδη 2 παγαποδιες προτιμησα τα 35$ . Οποιος λοιπον αγοραζει απο κινεζικο site παιρνει το ρισκο του απο μονος του. Μπειτε και στο xda ή το http://www.forum.china-iphone.ru/viewforum.php?f=70 για να δειτε τι παιζει με τα κινεζικα της γενιας 6575 και 6577. Ψαξιμο και τυχη χρειαζεται. Ακομα κι ετσι παντως εγω τα προτιμω απο τα επωνυμα των 300-400€ που εχουν επισης προβληματα και δεν ειανι dual sim. ειχα lg 2x και το χα πληρωσει 350€ .... με τα κινεζικα 2 σιμ ηρεμισα παρα πολυ, απο την αποψη οτι πληρωσα και ελαβα αντιστοιχο της τιμης, και οχι πολυ λιγοτερο οποτε εχω παραγγειλει απ εξω μου εχει ερθει. Κανω περιπου 5 χρονια παραγγελιες , οχι τακτικα, αλλα ποτε δεν εχω χασει τα χρηματα μου. Ερχονται ολα, καποιες φορες με αρκετη καθυστερηση, αλλα ερχονται γιατι ρε παλικαρι δεν πειρες ολα τα λευτα σου πισω γιατι να τους τα χαρισεις? το ζητημα ειναι να τους το στιλεις πισω χωρις να πληρωσεις ουτε μεταφορικα ουτε τιποτα. οταν λες οτι ειχαν προβλημα στο gps και το wifi τι ακριβος ενοεις? σερνοντουσαν δεν δουλευαν καθολου ποτε δουλευαν ποτε οχι? για πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 γτι ελειπα διακοπες και εκανα το dispute 37 μερες μετα την πληρωμη στο Paypal. επισης δεν το στειλα πισω γτι μεχρι να παει, να παραγγειλω καινουριο και να μου ερθει ακομα θα ημουν χωρις τηλεφωνο. Ακομα και ετσι κανω τη δουλεια μου και ευελπιστω σε καποιο firmware update αν και οποτε. Ετσι κι αλλιως wifi και gps στο στρατο δε μου χρειαζονται καν. Το 3g δουλευει μια χαρα, παιχνιδια παιζει, οθονη εχει ωραια, ε δε θελω κατι αλλο τωρα. το προβλημα ειναι το γνωστο που αναφερω μονιμως : χαμηλο σημα wifi , που αν εισαι μακρυα κανει disconnects απο μονο του, αμα εισαι κοντα οχι. χαμηλο σημα στο gps , παιζει και να παεριμενεις 10λετπα μερικες φορες και να μην κλειδωσει. Αν δεις παλαιοτερα ποστς μου αθ δεις τι και πως, να μην επαναλαμβανομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) Οχι,δεν νομίζω, εγώ παντως του μιλάω στο SKYPE λεγεται Aaron... Αλλο ένα site(τσεκαρισμένο απο Ιταλούς φίλους) που δέχεται PayPal: http://www.fastcardtech.com αν και με λιγο καθηστεργση παιδια οταν πρωτινετε ενα σαιτ να ειστε 100% σιγουροι οτι ειναι οκ το συγκεκριμενο ειναι μαπα τα υπολοιπα οταν ερθει η αποστολη που καθηστερει και μαλον καπιο λακο εχει η φαβα... Edited September 9, 2012 by dukepapas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frogg Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Δε νομιζω να ειναι απατη φιλε.Και εγω απο κει λεω να παραγγειλω το κινητο το pro.Aπλα κανει γυρω στον μηνα να ερθει.Κανενας δεν εχει παραγγειλει απο αυτο να μας πει αν του πηγε πως ηταν κτλπ ρε παιδια?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Δε νομιζω να ειναι απατη φιλε.Και εγω απο κει λεω να παραγγειλω το κινητο το pro.Aπλα κανει γυρω στον μηνα να ερθει.Κανενας δεν εχει παραγγειλει απο αυτο να μας πει αν του πηγε πως ηταν κτλπ ρε παιδια?:lol: γιατι να κανει μηνα με EMS κανονικα θα επρεπε το πολυ μια ευδομαδα ,ασε που κανονικα λεει οτι εχει free shiping και σε βαζει και πληρωνεις επειδη δεν υποστιριζει το free shiping για ελαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 γιατι να κανει μηνα με EMS κανονικα θα επρεπε το πολυ μια ευδομαδα ,ασε που κανονικα λεει οτι εχει free shiping και σε βαζει και πληρωνεις επειδη δεν υποστιριζει το free shiping για ελαδα. με ems εχει πιθανοτητα να επρασει τελωνειο ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 με ems εχει πιθανοτητα να επρασει τελωνειο ομως οχι δεν περναει με εμς αντε να δωσεις 3 ευρω μακρια απο dhl και ups. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Όπως και να το στείλουν έχει πιθανότητα να περάσει τελωνείο. Απλά στα τελωνεία κυνηγάνε περισσότερο τις courier. Το σκεπτικό είναι ότι ΄΄για να το ζητάει ο παραλήπτης με courier έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι ακριβό΄΄ Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Όπως και να το στείλουν έχει πιθανότητα να περάσει τελωνείο. Απλά στα τελωνεία κυνηγάνε περισσότερο τις courier. Το σκεπτικό είναι ότι ΄΄για να το ζητάει ο παραλήπτης με courier έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι ακριβό΄΄ Σωστα πολυ σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 ε τοτε κανεις ενα ταξιδακι να πας να το παραλαβεις μονο σου αντι να τα δωσεις τελοωνιο χαχχα να ξεφιγεις απο την καθημρηνοτιτα βρε αδερφε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frogg Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Παντως απο το pandawill που παραγγειλα μου ηρθε το κινητο μεσα σε 25 μερες με hongkong post,και χωρις καθολου τελωνειο. Οταν σου ερθει ενημερωσε!!!με το καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frogg Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Παιδια καποιος γνωστος μου πε αυτο το site πως ειναι αξιοπιστο,αλλα θελω να ρωτησω και εδω να ειμαι σιγουρος.Εχει παραγγειλει κανεις απο εδω?Εντυπωσεις? http://www.ahappydeal.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) http://www.fastcardtech.com . Αυτό το site είναι αξιόπιστο για να παραγγείλω το JIAYU G3? Edited September 14, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) Να και το πρώτο 4πύρηνο με τον MTK6588, φυσικά δεν υπάρχει ακόμη σε stock. Thunderbird-I5 Edited September 14, 2012 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 για πειτε καμια γνωμη για αυτο http://www.fastcardtech.com/goods-7501-HDC-One-S-Plus-MTK6577-Dual-Core-12GHz-43-inch-960x540-pixels-Dual-SIM-GSMWCDMA-Android-40-8MP-Phone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Τι γνωμη σας θελω για αυτο το site http://cocmall.com/Product/sort8-1.html Ευχαριστω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 To LUMIA 800 130 € και το GALAXY SIII 320 €? Κάτι δεν μου πάει καλά. Δεν το ξέρω το site αλλά κάτι δεν μου πάει καλά. Πάντως αν πετύχεις αυτές τις τιμές και τα τηλέφωνα είναι αυθεντικά στείλε μου pm και μετά από 4-5 μέρες γράψτο και στο forum. (Να προλάβω να αγοράσω πριν γίνουν out of stock). Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xri_ni Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 To LUMIA 800 130 € και το GALAXY SIII 320 €? Κάτι δεν μου πάει καλά. Δεν το ξέρω το site αλλά κάτι δεν μου πάει καλά. Πάντως αν πετύχεις αυτές τις τιμές και τα τηλέφωνα είναι αυθεντικά στείλε μου pm και μετά από 4-5 μέρες γράψτο και στο forum. (Να προλάβω να αγοράσω πριν γίνουν out of stock). Tο συγκεκριμενο site νομιζω εχει απομιμησεις και οχι αυθεντικα τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Τι γνωμη σας θελω για αυτο το site http://cocmall.com/Product/sort8-1.html Ευχαριστω. http://www.scamadviser.com/check-website/cocmall.com Analysis Details:- This webite is very new , and as such doesn't have an online reputation yet. As with all new businesses , we suggest that you take care and if necessary get in contact with the owners before placing an order of value. This site has a high risk country associated with it. This may be as you expect but care should be taken if purchasing an item from a site that you didn't excpect to be associated with the countries listed above. Certain countries are listed as being high risk because of the high percentage of online fraud or tendency to send fake/replica items.:shifty::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 καλησπέρα στην παρέα, έχω 2 μέρες που παρέλαβα και χρησιμοποιώ το star n800, το κινητάκι προς το παρόν είναι άψογο! όποιος θέλει κάτι να ρωτήσει ,να του πω κάτι για το συγκεκριμένο κινητό, ευχαρίστως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts