Jump to content

frogg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by frogg

  1. Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε,ενα καπως οικονομικο ταμπλετ απο κινα το οποιο να εχει και ψηφιακο δεκτη για τηλεοραση?
  2. εχω ακουσει πως τα κινητα απο κινα δεν πιανουνε καλο σημα τηλεφωνιας.ισχυει?
  3. Απο που το παραγγειλες φιλε και ποσο καιρο εκανε?
  4. Παιδια καποιος γνωστος μου πε αυτο το site πως ειναι αξιοπιστο,αλλα θελω να ρωτησω και εδω να ειμαι σιγουρος.Εχει παραγγειλει κανεις απο εδω?Εντυπωσεις? http://www.ahappydeal.com
  5. Παντως απο το pandawill που παραγγειλα μου ηρθε το κινητο μεσα σε 25 μερες με hongkong post,και χωρις καθολου τελωνειο. Οταν σου ερθει ενημερωσε!!!με το καλο.
  6. Δε νομιζω να ειναι απατη φιλε.Και εγω απο κει λεω να παραγγειλω το κινητο το pro.Aπλα κανει γυρω στον μηνα να ερθει.Κανενας δεν εχει παραγγειλει απο αυτο να μας πει αν του πηγε πως ηταν κτλπ ρε παιδια?:lol:
  7. Για το συγκεκριμενο site λεω.Δηλαδη για το fastcardtech,οχι γενικα.Παντως για μενα το ποιο αξιοπιστο παιδια ειναι το pandawill.
  8. Εμενα με ενδιαφερει να το στειλουν.Οποιος εχει παραγγειλει κατι και του το εστειλαν κανονικα εστω και αργα να το πει γιαυτο δεν ξερω ειμαι επιφυλακτικος στο να παραγγειλω μην δεν μου στειλουνε τιποτα ποτε.
  9. Παιδια καλησπερα.Θελω να με βοηθησετε να καταληξω ποιο απο τα 2 μοντελα να παρω απο αυτο το site. http://www.fastcardtech.com/goods-7497-HDC-I9300-GALAXY-SIII-Pro-ultimate-thin-86mm-MTK-6577-2GHz-CPU-Android-404-3G-Dual-sim-47-inch-8MP-Camera.html http://www.fastcardtech.com/goods-7422-HDC-Galaxy-i9300-S3-Plus-Andorid-40-MTK6577-Dual-Core-2GHz-3G-Dual-Sim-Standby-8MP-Camera.html Eιναι αξιοπιστο αυτο το site?Eχει κανει κανενας σας παραγγελια? ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα!!!
×
×
  • Create New...