Jump to content

[Επίσημο] Motorola VE66 και VE66 Luxury

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το κινητο ερχεται με ενσυρματα ακουστικα και δωρο bluetooth?mpeg βιντεο γραφει?σκεφτομαι να το παρω αυριο γι αυτο οσο ποιο γρηγορα θα με βοηθουσε

• Απαντήσεις 369
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο πακέτο υπάρχουν ενσύρματα ακουστικά και σου δίνουν δώρο το bluetooth H700. Βίντεο πρέπει να τραβάει 3GP.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ :

Υπάρχει ακόμα το κινητό σε κάποιο κατάστημα Cosmote?:confused:

Γιατί ρώτησα την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπαν

οτι δεν συνεργάζονται πλέον με Motorola και δεν έχουν τπτα!

Ψάξε και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Cosmote. Χθες, που κοίταξα τελευταία φορά στις ευκαιρίες, φαινόταν να υπάρχει ακόμα.

EDIT:

Άκυρο, μόλις ξανακοίταξα και δεν περιλαμβάνεται πλέον στη λίστα.

Να κάνω μια ερώτηση προς τους κατόχους VE66.

Μόνο στο δικό μου κινητό συμβαίνει ή και στις δικές σας συσκευές η μεσαία στήλη πλήκτρων(πλήκτρα 2,5,8,0) είναι λίγο περίεργη;

Κι εξηγούμαι:

Όταν πατάω τα συγκεκριμένα νούμερα το πλαστικό κάλυμμά τους φαίνεται σαν να είναι χαλαρό και να έχει λίγο κενό από κάτω (όταν πατηθούν αυξάνεται ανεπαίσθητα και η φωτεινότητά τους, αποδεικνύοντας τα λεγόμενά μου περί μη σωστής επαφής καλύμματος-εσωτερικού πλήκτρων, όταν δεν είναι πατημένα), κάτι που έχει σαν συνέπεια να ακούγεται ένας μικρός αλλά ενοχλητικός ήχος (από το κάλυμμα) κάθε φορά που τα χρησιμοποιώ, ειδικά το 5 και το 8. Για να σας δώσω να καταλάβετε αλλιώς, φανταστείτε ένα αντικείμενο το οποίο έχετε ντύσει με πλαστικό/νάυλον (πώς κάναμε κάποτε στα σχολικά βιβλία) το οποίο δεν έχει κολλήσει τέλεια πάνω του και κάθε φορά που το πιάνετε, νιώθετε να υπάρχει ένα μικρό κενό μεταξύ τους.

Επειδή, εκτός αυτού, το κουτί της συσκευής μου φαινόταν ανοιγμένο (ήταν κομμένο το σελοτέιπ) -αν και ήταν σφραγισμένη η διπλή συσκευασία "συσκευή+handsfree"- , παρόλο που όλα μέσα φαίνονταν ανέπαφα και αχρησιμοποίητα (υπήρχαν προστατευτικά σε οθόνη και πληκτρολόγιο, τα σακκουλάκια 'ηταν σφραγισμένα κτλ -μόνο η θήκη του ενός cd έμοιαζε λίγο ταλαιπωρημένη χωρίς όμως να έχει ανοιχθεί-), μου μπαίνουν ιδέες μήπως μου φόρτωσαν στην cosmote ό,τι να 'ναι, καθώς πρέπει να πήρα ένα από τα τελευτάια τους κομμάτια (την Παρασκευή που μας πέρασε το παρέλαβα με κούριερ).

Θα ήθελα λοιπόν την άποψή σας επί του θέματος, όσοι έχετε προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο μοντέλο, ώστε να δω αν θα πρέπει να πάω ή όχι σε κάποιο κατάστημα cosmote για εξηγήσεις και για την ανεύρεση λύσης. Αν είναι όλα τα VE66 έτσι ή περίπου έτσι, τότε οκ, αν πάλι όχι, ίσως θα έπρεπε να το ψάξω λίγο το θέμα.

Ξέρω, είμαι ψείρας και πιθανότατα κάποιον άλλον ούτε που θα τον απασχολούσε, αλλά κάτι τέτοιες μικρολεπτομέρειες είναι που μου χαλάνε τη διάθεση, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με προϊόντα που ούτε μου τα χάρισε κανείς ούτε τα βρήκα στο δρόμο, αλλά τα έχω πληρώσει από την τσέπη μου.

και μενα ετσι κανει και ειχε κανονικα την ασφαλεια.εχει καρτα μνημης μεσα?το δικο μου οχι.γενικα απο το ν82 που εχω ειναι ποιο αργο.αλλα για δευτερο καλο ειναι.

Ευχαριστώ για την απάντηση.:) Όχι, δεν έχει κάρτα μνήμης και σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553987. Φαντάζομαι πως κάνει για το VE66. 2 Giga είναι υπεραρκετά για τις δικές μου ανάγκες, ενώ διαθέτει και μετατροπείς για σύνδεση με υπολογιστή και άλλες συσκευές.

Γενικά, αν και ομολογώ πως απογοητεύτηκα λίγο από την ποιότητα κατασκευής του κινητού (κακή συναρμογή πλήκτρων) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το WiFi του, το οποίο εντοπίζει ασύρματα δίκτυα σε μεγάλες αποστάσεις (μένω σε περιοχή με μονοκατοικίες που απέχουν αρκετά η μία από την άλλη). Αν δω ότι η περιήγηση στο ίντερνετ είναι εύκολη και χρηστική με αυτό το κινητό, θα αλλάξω το ενσύρματο ρούτερ του υπολογιστή μου μ' ένα ασύρματο, έτσι για να χρησιμοποιώ καμμιά φορά το κινητό για χαβαλέ προκειμένου να περιηγηθώ στο ίντερντετ (άλλωστε, το desktop δεν μπορείς να το έχεις μαζί σου σε κάθε δωμάτιο).

Παιδιά, (ακόμα:O) μια ερώτηση.

Επειδή, είμαι εντελώς πρωτάρης στο θέμα "ίντερνετ από κινητό", θα ήθελα τη συμβουλή σας. Όταν συνδεθώ με το VE66 σ' ένα ασύρματο δίκτυο (π.χ. ConnX) κι εμφανίζεται η δική του ονομασία πάνω αριστερά στη θέση του "Cosmote" στην αρχική οθόνη του κινητού, τότε όταν πατήσω το πλήτρο του ίντερνετ θα πλοηγηθώ σε αυτό μέσω του ασυρμάτου δικτύου ή μέσω της Cosmote; Όταν μπήκα, αρχική σελίδα είχε το Cosmote my View (πάνω έγραφε Μy Wap Cosmote νομίζω) την οποία και άλλαξα με αυτήν του Google. Προς το παρόν, επειδή έχω 15 μέρες δωρεάν ίντερνετ(40mb) από την Cosmote, δεν μπορώ να διαπιστώσω αν χρεώνομαι ή όχι (αλήθεια, δεν υπάρχει κάποιο νούμερο για αν ενημερωνόμαστε για τα εναπομείναντα mb, όπως έχει η Wind; ).

Το VE66 το πήρα, όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο ποστ, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Cosmote και δεν ξέρω αν είναι κλειδωμένο και ποιες ελευθερίες έχω ως προς την επιλογή δικτυου κτλ. Η κάρτα SIM είναι μία του What's up που ήδη είχα. Απ' ότι κατάλαβα πάντως (από τα ελάχιστα που γνωρίζω), η συσκευή τις έχει εξαρχής έτοιμες τις ρυθμίσεις για πλοήγηση στο ίντερνετ με Cosmote και δεν θέλει κάποια ενέργεια από εμάς. Αυτό ακριβώς ήταν που με ανησύχησε κιόλας και δεν ξέρω αν τελικά συνδέομαι μέσω ασυρμάτου δίκτύου.:O

Για να αλλάζεις/ελέγχεις το πώς και μέσω ποιας σύνδεσης λειτουργεί ο ενσωματωμένος browser, κοίτα εδώ (αν θυμάμαι καλά):

Μενού -> Internet -> Ρυθμίσεις Browser -> Προφίλ Browser

Εδώ μπορείς να δημιουργήσεις, να επιλέξεις σαν ενεργό ή να διαγράψεις κάποιο προφίλ για τον browser σου. Ένα τέτοιο προφίλ είναι ουσιαστικά ένας συσχετισμός με ένα προφίλ σύνδεσης δεδομένων. Αυτά τα διαχειρίζεσαι από εδώ:

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Συνδέσεις -> Συνδέσεις Δεδομένων

Εδώ εσύ πιθανότατα βλέπεις μόνο τα προφίλ της Cosmote αλλά μην ανησυχείς, μπορείς να προσθέσεις προφίλ και για άλλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας καθώς και ένα προφίλ για WiFi χρήση, αν δεν υπάρχει ήδη.

Έχοντας ορίσει λοιπόν μία σύνδεση δεδομένων μέσω WiFi και ένα προφίλ browser που να χρησιμοποιεί αυτή τη σύνδεση, μπορείς ορίζοντας αυτό το browser προφίλ σαν προεπιλεγμένο να μπαίνεις στο internet μέσω WiFi.

Για να επιβεβαιώσεις τα παραπάνω, βάλε μια SIM κάρτα εταιρίας για την οποία δεν έχει ορισθει αντίστοιχη σύνδεση δεδομένων (στην περίπτωσή σου δηλαδή Wind ή Vodafone) και δοκίμασε να μπεις στο internet μέσω WiFi.

Ελπίζω να βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα και άλλο :)

Όχι μόνο δεν με μπέρδεψες, αλλά αντιθέτως με βοήθησες τα μέγιστα!!! Δεν νομίζω πως θα μπορούσε να υπάρξει πιο κατανοητή και κατατοπιστική απάντηση στο ερώτημά μου. :D Έβαλα ως προεπιλογή το WiFi, όπως μου είπες, και όλα οκ! Σ' ευχαριστώ θερμά και ειλικρινά για το ενδιαφέρον και το χρόνο που αφιέρωσες για να με βοηθήσεις.:)

Χαίρομαι που σε βοήθησα και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! :D

Κάτι ακόμα: Οι παραπάνω οδηγίες ισχύουν για όλα τα Motomagx κινητά της Motorola, και για αυτά με WiFi όπως είναι τα VE66 και ZN5 αλλά και για αυτά χωρίς όπως τα E8, V8, U9, ΕΜ30 και ίσως άλλα που μου διαφεύγουν. Εννοείται ότι όσα δεν έχουν WiFi δεν μπορούν να έχουν τα σχετικά προφίλ.

το πρωτο firmware που ειχε απο κοσμοτε ηταν αθλιο.μολις εκανα update και το τηλεφωνο απλα τα σπαει.η πρωτη εκδοση εχει καποια bugs.10 λεπτα υποθεση ηταν.

Όσοι αγόρασαν το κινητό από την σελίδα της cosmote, η συσκευή είχε menu της cosmote?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια πριν κανα 2 μερες ηθελα να το παρω απο ε-κοσμοτε και το ειχαν αποσυρει αλλα τωρα που ξανακοιταξα υπαρχει και το χτυπησα με κλειστα ματια αν κρινω απο τα τελευταια μοτορολα που ειχα στο χερι μου πρεπει να ειναι φοβερο για τα 100ε που ζηταει.

http://funkradio.listen2myradio.com/

16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική.

Παιδια πριν κανα 2 μερες ηθελα να το παρω απο ε-κοσμοτε και το ειχαν αποσυρει αλλα τωρα που ξανακοιταξα υπαρχει και το χτυπησα με κλειστα ματια αν κρινω απο τα τελευταια μοτορολα που ειχα στο χερι μου πρεπει να ειναι φοβερο για τα 100ε που ζηταει.

τελικά δεν άντεξα και το παρήγγειλα πριν λίγο και εγώ (αν και εχω κανα 2 συσκευες ακομα καλές).

πιστευω αξιζει τα 100 ευρω και δωρο bluetooth.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Σημερα παρελαβα το κινητο αρκετα αλλαγμενο το μενου σε σχεση με το ε8 καλη καμερα και αρκετα γρηγορο μπορω να πω α κα πααρα πολυ ομορφο ειδικα την νυχτα ειναι γκομενοπαγιδα.

Καλησπερα και παλι παιδια να σας πω οτι αντιμετωπισα ενα προβλημα στο κινητο.Οταν πατουσα να δω τις τελευταιες κλησεις με ελεγε να περιμενω και μετα με πετουσε εξω.Το προβλημα ευτηχως λυθηκε με την νεα διαθεσιμη αναβαθμιση με την οποια το κινητο πεταει στην κυρολεξια οσοι λοιπον αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα η απλα θελουν ενα ταχυτερο κινητο καλο θα ηταν να προβουν στην αναβαθμιση,Αυτα τα ολιγα απο εμενα!

Έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη μάρκα Micro SD για το VE66; Βλέπω πως κάποιες Micro SD κάρτες συνοδεύονται από το χαρακτηρισμό Transflash και κάποιες άλλες όχι. Το ίδιο δεν εναι ή κάνω λάθος;

Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι εύκολο να εγκαταστήσουμε στο "λινουξοειδές" λογισμικό του τηλεφώνου τον Flash Player, ώστε να μπορούμε να δούμε πλήρως κάποιες ιστοσελίδες, καθώς και βίντεο. Τον κατεβάζουμε κανονικά από τη σελίδα της Adobe, όπως θα κάναμε και μ' έναν Η/Υ (αν γίνεται έτσι, να υποθέσω πως επιλέγουμε την έκδοση για Linux λειτουργικό; ), ή ακολουθούμε κάποια διαφορετική διαδικασία μιας και πρόκειται για κινητό;:O

Παντως ειναι ομορφο και στυλατο κινητακι..ενας τομεας που παραδεχομαι τη motorola..αλλωστε εκει απευθυνεται η εταιρεια και οχι σε τελευταια λεξη της τεχνολογιας,super καμερες 12αρες κλπ..δεν ειναι οπισθοδρομικη εταιρεια,απλως ξερει οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που θελουν βασικες λειτουργιες σε ομορφο ντιζαιν και σε αυτους στοχευει

Εχθές ενώ ήμουv συνδεμένος στο internet μέσω WiFi δοκίμασα να δω βιντεάκι

από το you tube και προς μεγάλη μου έκπληξη το έπαιξε κανονικά! Και χωρίς να κατεβάσω flash και τέτοια. Το κινητό είναι τέλειο!

scos :innocent: