filipsyros Δημοσιεύτηκε November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 12, 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να καθαρισω την οθονη αφης του pda μου.. Το μοντελο που εχω ειναι το Hp ipaq 114 αν αυτο εχει σημασια.. Βασικα εχει γεμισει με λιγες δαχτυλιες και καποιες μικρες χαραγματιες απ'το stylus η οθονη αφης του.. Ευχαριστω!!:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 για τις γρατζουνιες δυσκολα να κανεις κατι(υπαρχει μια αλοιφη το displex αλλα για πολυ ελαφριες)επρεπε να ειχες βαλεις screen protektor,για καθαρισμο εγω εχω παρει ενα σπραυ για οθονες tft και με αυτο κανω την δουλεια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Βασικα εχει γεμισει με λιγες δαχτυλιες και καποιες μικρες χαραγματιες απ'το stylus η οθονη αφης του.. Για τις δαχτυλιές χρειάζεσαι ένα απλό πανάκι, αλλά θα ξαναεμφανιστούν. Το stylus της συσκευασίας συνήθως δεν προκαλεί γρατσουνιές πάντως! Δυστυχώς (όπως είπε και ο φίλος Γιάννης) δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πλέον γιαυτό. Στην επόμενη συσκευή... screen protector από την πρώτη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. November 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Ευχαριστω..!!:D Βασικα χρησιμοποιω τον οπερα για να μπαινω στο ιντερνετ και αυτος απαιτει διαφορες κινησεις με το stylus προκειμενου να βλεπεις τις σελιδες.. Παντως αν ειναι θα παρω ενα screen protector για να μην γινει χειροτερα η οθονη του..:p Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapeino Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Μπορείς να πάρεις από ebay, είναι υπερβολικά φθηνά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Παντως αν ειναι θα παρω ενα screen protector για να μην γινει χειροτερα η οθονη του..:p Synistw anepifylakta tis Brando. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Συμφωνώ για τις παραπάνω μεμβράνες , μπροστά τους όλες οι άλλες φαίνονται τσιγαρόχαρτα... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts