theognr21 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Κοίτα επειδή το iSkoot δν είναι ο επίσημος client της Skype δεν συνδέεται άμεσα με τους server της Skype και πρέπει να κάνει κλήση στους δικούς της server έτσι ώστε να κάνεις κλήση εσύ εκεί που θες. Το ποιο πιθανό -δν είμαι σίγουρος- τώρα τον Μαΐο που περιμένουμε τον επίσημο client της Skype για ΒΒ να υποστηρίζεται μόνο μέσω WiFi. p.s. όταν λέει τηλέφωνο πάντα εννωεί Landlines(σταθερά)... Το ξέρω οτι δεν είναι, όπως ξέρω και οτι μέσα στον Μάιο θα είναι διαθέσιμο και το skype......οι τιμές με μπερδεύουν......τι παραπάνω χρέωση δηλαδή θα έχω μέσω iskoot? ...και οκ, το ξέρω οτι landlines=σταθερά.....απο το laptop μοθ όμως....πως κάλεσα μέσω skype το κινητό μου και κουδούνιζε κανονικά? .....κ αν εσύ πχ εχεις iskoot sto bberry soy και εχω κ εγώ.....δεν μιλάμε free?? .....Εχω ψιλομπερδευτεί με την ιστορία αυτή...Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει..... Thanx! Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Για να κάνεις μια κλήση μέσω iSkoot πρέπει πρώτα να καλέσει το iSkoot τον τοπικό server και μετά την Skype. Δλδ χρεώνεσαι σαν κανονική κλήση την κλήση στον server της iSkoot(οπου απο όσο ξέρω δν υπάρχει διαθέσημος στην ελλάδα άρα θα κάνει κλήση στο εξωτερικό, κάτι που δεν συμφέρει) και μετά απο εκεί την Skype. Μέ λίγα λόγια χρεώνεσαι στο κινητό σου την κανονική κλήση και μαζί τα credits σου στην Skype. Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 +1. Και όντως για το iskoot δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε Ελλάδα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Για να κάνεις μια κλήση μέσω iSkoot πρέπει πρώτα να καλέσει το iSkoot τον τοπικό server και μετά την Skype. Δλδ χρεώνεσαι σαν κανονική κλήση την κλήση στον server της iSkoot(οπου απο όσο ξέρω δν υπάρχει διαθέσημος στην ελλάδα άρα θα κάνει κλήση στο εξωτερικό, κάτι που δεν συμφέρει) και μετά απο εκεί την Skype. Μέ λίγα λόγια χρεώνεσαι στο κινητό σου την κανονική κλήση και μαζί τα credits σου στην Skype. Σε chat φάση όμως είναι free, e? Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Ναι είναι δωρεάν το Chat μιάς και δν έχει σχέση με κλήσεις. Χρεώνεσαι καθαρά απο τα δεδομένα σου στο BIS. Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Είναι unofficial... Δεν την αγγίζω......................η τελευταία official είναι η 4.6.1.109 έτσι? ή έχει αλλάξει κάτι? Ευχαριστώ Αν γνωρίζει κάποιος ας μας απαντήσει.... Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1stos Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Εχω την εντύπωση πως είναι η 206 ( ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ναι έτσι είναι... Δεν θυμάμαι ποιος carrier την έχει όμως... Θα τη βρείτε λίγες σελίδες πιο πίσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Εγώ έχω την .109 την προεγκατεστημένη δηλαδή που υπήρχε οταν πήρα το κινητό. Υπάρχει καμμια συνταρακτική αλλαγή στην .206 ή .236 ωστε να αξίζει να αναβαθμίσω? Είμαι της άποψης "ο,τι δουλεύει καλά, δεν το πειράζεις" και μέχρι στιγμής δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με το κινητό. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Εγώ έχω την .109 την προεγκατεστημένη δηλαδή που υπήρχε οταν πήρα το κινητό. Υπάρχει καμμια συνταρακτική αλλαγή στην .206 ή .236 ωστε να αξίζει να αναβαθμίσω? Είμαι της άποψης "ο,τι δουλεύει καλά, δεν το πειράζεις" και μέχρι στιγμής δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με το κινητό. το έχουμε πει χιλιάδες φορές. 99.99999999% η νέα έκδοση είναι έστω και λίγο καλύτερη από την προηγούμενη. συνήθως σε ταχύτητα, αξιοπιστία και αυτονομία. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Εσύ αν είσαι ευχαριστημένος μην το πειράζεις.. Πάντως να ξέρεις ότι δεν θα χάσεις τπτ. από αυτά που έχεις αποθηκευμένα στη συσκευή σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1stos Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Όσον αφορά για το ποιος carrier την έχει, να πω πως μόλις το σύνδεσα με το DM, μου έβγαλε μόνο του την αναβάθμιση.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 πάντα περνάμε την καινούρια αναβάθμιση. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Παιδιά μήπως γνωρίζετε γιατί δεν μπορώ να γράψω Ελληνικά στο forum (μου βγάζει ερωτηματικά) από το blackberry? Την ώρα που τα γράφω τα δείχνει κανονικά αλλά μόλις ποστάρω τότε τα κάνει ???????. Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 δες στο φόρουμ του 9500. πρέπει να έχεις τον browser ως IE. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Το έχω, αφού τα έχω γράψει αυτά. Δεν είναι αυτή η λύση. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 τότε πως γράφω εγώ από day 1 ελληνικά εδώ? δοκίμασε μετά να κάνεις refresh τη σελίδα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Κάποια άλλη ρύθμιση είναι γιατί αυτό που λες το έχω κι εγώ άρα κάτι άλλο είναι. Refresh πότε κάνεις? Αφού τα γράψεις? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Μόλις το γράψεις σου βγάζει ερωτηματικά. Κάνεις ανανέωση σελίδας και σου τα δείχνει κανονικά. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Είχες δίκιο άραγε; Το παραπάνω είναι από το storm !!!!! Επιτέλους!!!! Αυτό που έκανα είναι να ακολουθήσω τις οδηγίες με π.μ. του φίλου moment_v. Σας τα γράφω εδώ για να βοηθήσουν και τους υπόλοιπους. Για αρχή πάτα quick reply και όχι παράθεση. Δεν ξέρω γιατί αλλά με την γρήγορη απάντηση δουλεύει κανονικά. Επίσης όταν πληκτρολογείς το κείμενο να είσαι ακριβώς πάνω από το πληκτρολόγιο.... Εγώ αυτά έκανα και δούλεψε όπως φαίνεται από το "Είχες δίκιο άραγε;" που είναι παραπάνω. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 απλά quick reply. στο κάτω κάτω ποιος κάθεται να γράψει ολόκληρο κείμενο στην παράθεση. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIL Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Μόλις αγόρασα ένα 8900 και είμαι ένας από του ευτυχισμένους χρήστες bb . Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες και αφού εμπέδωσα ότι ο Alexkass παίρνει μισθουλακο από την rim για να προωθεί το storm μια ερώτηση ήθελα να κάνω . Επειδή έχω μπει στο 100mb της cosmote υπάρχει καμία εφαρμογή να βλέπω τι κίνηση σε mb κάνω ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Δωρεάν μόνο το MiniMoni αλλά δε νομίζω να σε βολέψει.. Δεν είναι συμβατό με τις νέες οθόνες.. Αλλιώς $$$ κ αγοράζεις εφαρμογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Με τη συμπίεση που κάνουν δε χρειάζεται τπτ. Δεν είχαμε πρόβλημα παλιά με τα 30mb γιατί να εχουμε Τώρα;;;;;;;; Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Εγώ έχω το mobile data alerter και είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts